2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kalbinizi hep ferah tutun. Ameliyata inşallah asla gerek kalmaz ama gerek kalırsa da ameliyatla düzelebilecek birşey anladığım kadarıyla. Tutunucağınız nokta burası olsun. Belki de hiç öyle bir şeyi olmıcak. Bütün hamileliğinizi ağlayarak geçirmeyin. önlemlerinizi alın. Doktorların dediği gibi doğum hastanenizi öyle bir yer seçin. Gerisini dua ederek Allaha bırakın. Bebeğiniz de hisseder üzüntünüzü yeni öğrendiniz sanırım şimdi üzülmeniz normal ama toparlanıcaksınız zamanla. Çok daha büyük şeylerle uğraşanlar var sizin bebişiniz iyi olcak inşallah allah çektiğiniz sıkıntıyı hafifletsin ferahlık versin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin dua edicem hep

Aslında jelsiz kuru jilet daha kalıcı oluyor ama dikkat etmek lazım. Bi de ayağına çorap giy bence ayaktan üşütmemek için

Bana doktorum vajinayı hiçbir şekilde temizlemeye çalışmayın duş başlığıyla su bile tutmayın oraya vajina kendi kendini temizliyor zaten yoksa enfeksiyon olur demişti. Sen neden sebamed kullanıyosun canım doktorun mu istedi?

Amin inşallah. Evet kullandim ama fayda etmedi. Bulantim fazla yok eskisi gibi. Ama çok su içen biri degilim artık elimden geldiği kadar içmeye çalışıyorum. Olmadi bi tane daha kullanırım doktor yazarsa

Anladım tamam bi deneyeyim teşekkürler.

Kızlar 26.haftamdayim iki gündür akşam saatlerinde alt karnimda birden sertleşme hissediyorum. Yatarken problem olmuyor ama ayağa kalkınca egildigimde vs sertleşiyor. Ağrı falan yok. Normal mi bu?
Kasılma olsa ağrı oluyomuş diye biliyorum canım hamile arkadaşımın kasılmaları vardı karnının tamamı sertleşiyodu ve ağrı oluyodu. Sen tabi yine de bi doktoruna sor

Bebeğe emzik vermek ani bebek ölümlerinin önüne geçiyormuş bu konuda dr. Osman gönülalın videosunu izlemiştim sizlere de tavsiye ederim bence verilmeli hem bebek daha sakin oluyor hem anne rahat ediyor dışarıda ağladığı zaman hemen emziği çıkarıp verebilirim ama mememi nasıl verim

Kasılma olsa ağrı oluyomuş diye biliyorum canım hamile arkadaşımın kasılmaları vardı karnının tamamı sertleşiyodu ve ağrı oluyodu. Sen tabi yine de bi doktoruna sor
Evet regl ağrısına benzer ağrı oluyormuş sanırım. Bende hiç ağrı yok ve üst karnım yumusak. sadece alt karnimda sertleşme ve gerilme hissediyorum yatınca geçiyor

Evet regl ağrısına benzer ağrı oluyormuş sanırım. Bende hiç ağrı yok ve üst karnım yumusak. sadece alt karnimda sertleşme ve gerilme hissediyorum yatınca geçiyor
bence bebek hareketleriyle alakalı geriniyodur doktorunuza sorun tabi yine de

Magnezyuma baslayip 2-3 gün daha takip edicem bakalım ona göre danisirim artık. Teşekkür ederim:)
Aa magnezyum kullanmıyo musunuz ben onunla inanılmaz rahatladım bütün ağrılarım kasılmalarım geçti inşallah sizde de böyle etki gösterir çok memnunum kesinlikle ocean extramag çok iyi geldi bana ona bakın isterseniz

Multivitamin kullanıyordum ama magnezyuma yeni baslayacagim. Size iyi gelmesine çok sevindim inşallah bende de aynı etkiyi verir

Aslında jelsiz kuru jilet daha kalıcı oluyor ama dikkat etmek lazım. Bi de ayağına çorap giy bence ayaktan üşütmemek için
Çok mantıklı çorap aklıma gelmemişti canım banyoda değilmi jilet yaparken çorap giyilebilir dahaa sonra hemen çıkarıp duş alınıp çıkılır kesmemek içinn diyorsun sanırım ama yadaa yan taraflara azcık bu Sebamed in bikini yıkamasından sürüp ortalar imtinayla temizlenebilir deniycem teşekkür ederim

Amin inşallah. Evet kullandim ama fayda etmedi. Bulantim fazla yok eskisi gibi. Ama çok su içen biri degilim artık elimden geldiği kadar içmeye çalışıyorum. Olmadi bi tane daha kullanırım doktor yazarsa
Anladım canım iştee bayaa su içmek bazen iştahı azaltabiliyor bulantıyı tetikleyebilir amaaa elinden geldince 2 litrede olsaa iç canımm ayaklarınıda mümkün mertebe sıcak tut Birde turna yemişi yaban mersini türüü ve dut kurusu bu konuda şifaymış canım İNŞALLAH RABBİM ŞİFALANDIRSIN cümlemizi

Canımm aynenn dediğini bende ya duymuştum ya okumuştum doktorun haklı ama jilet yaparken mecbur duş jeli sürmüştüm Ve biraz dalgın davrandım ve evdee duran bir duş jeliydi
Sebamed 3.8 Ph intem yıkama die arkadaşım 5.5 önermişti Hamileyken kullanmış doktor değil canım ama ben 3.8 bulunca dahada iyi diyee aldım arkadaşımda dahaa iyii ben hamileyken yoktu bu dedii Henüz kullanmadım canım araştırıyorum olmadı duş jelsiz yapıcam nasıl olucak bilmiorum ama deniycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…