2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Yok kiz suyun icinde o neden ezilsin zaten hoslarina gitmediklerinde tekme tokat rahat vermeyip donduruorlar bizi. Benimki asla sag i sevmior mesela ne varsa gecirior karnima shshs

pişman olma bence. Hamileliğin tadını da çıkartmak lazım. Ama mesela bundan sonra yediğine içtiğine dikkat etmeye başlayabilirsin.

H Htcecrin canım yazdıklarını okudum da baya benzer şeyler yaşıyoruz şuan 2 hafta kadar önce tsh yüksek çıktı onun için ilaç kullanmaya başladım ve ekstra beslenme düzenimi değiştirmemi söyledi doktor. Nasıl olacak falan diye düşünürken bu kontrolde de suyum fazla çıktı. Karbonhidrat ve şekeri kesmemi söyledi şimdi de. Meyve bile az az porsiyonlar şeklinde tüket dedi. Kontrolden beri açım desem yeridir. Kahvaltıda ne yemem gerekiyor akşam ne yemem gerekiyor hiç bilmiyorum bilinmezlik gerçekten kötü ve resmen tatlı yokluğu çekiyorum birden kestiğim için öğrenirsen bana da söylersen çok sevinirim
Doğum konusunda da bende normal istiyordum sırf başkalarına muhtaç olmadan hemen ayaklanayım diye. Ama şimdi böyle değişik değişik sıkıntılar çıkıp durunca amaaaan diyorum sağlıklı bir şekilde zamanında gelsin de bebeğim yanımda kim varmış kim yokmuş umrumda değil. Sezeryanda da 2-3 günde ayaklanmaya başlıyorlar sonuçta.
Suni sancı konusunda da bence de korkmana gerek yok. Benim haftam geçince anneme de suni sancı vermişler 5.5 kilo normal doğum yani. Evet çok zordu ama kucağına alınca her şeyi unutuyorsun diyo annem. Bizim ve bebeğimiz için en sağlıklısı hangisiyle doktorumuz bilir zaten. Bu sebeplerden şimdiden kendini hiç strese sokup üzme sağlıkla gelsin bebişlerimiz yeter

İşte hormonlardan neyin nasıl etkiliceği de belli değil o yüzden hiç bilmemek daha iyi geliyo bana. Doğum şekli şu olsun muhakkak diye hiç diretmiyorum bir isteğimde yok açıkcası ne şekilde sağlıklı ilerlicekse öyle olsun. Nihayetinde hepsi zor içimizden insan çıkıyo. Çocuğum büyüsün ayağımı gösterip bak görüyo musun işte altında cennet var diye darlamayı düşünüyorum

pişman olma bence. Hamileliğin tadını da çıkartmak lazım. Ama mesela bundan sonra yediğine içtiğine dikkat etmeye başlayabilirsin.
Ben sucuk yiyom zararli miymis ama canim cekior surekli yemiom tabi pahali zaten ama iste yediydim..

İnşallah canım, ben de öyle üzdüm kendimi, insan nasıl evladını istemez diyorum kendime ama cahillik mi desem yani anlamlandıramadığım bir ruh hali içine büründüm, kaybettiğim zaman anlamadım onu mesela hemen unutmuştum ama şimdi bu böyle hareket edince, hamileliğim ilerleyince, baş yaşasaydı o da böyle olacaktı diyorum kendime hep, hatırlayınca üzülüyorum, şükür diyorum bu bebeğim benimle, sağlıkla gelsin gökkuşağımız

Tamam bal yemeyeyim ya da sen şimdi bir kaşık falan yediğimi sanıyorsun da ekmeğin birini onla yedim sırf Ben normal zamanda yemem bi de bunu, hamileyken işte ahh.

Doğru diyosun hiç belli olmaz ama benim iki buçuk sene olmadı, bekledik epey başta tüp bebek fikrine hiç adapte olamadım kendiliğinden olmuyoru sindirmem çok uzun zaman aldı, o uzun süreçte takviyeler, yumurtlama takibi, ilaç tedavisi, stres resetleme tatilleri falan, tuş kombinasyonları, hepsine aynı anda basma falan her şey denendi bir türlü olmadı yani. Çok kötü günlerdi, bilmiyorum hiç olmamış bir şeye peş peşe her ay ha oldu ha olacak hevesi, sonra yaşadığı hayalkırıklığı, olmayanın yasını tutması, tekrar kendini motive etmesi gerekliliği falan zorladı beni. Eksi sekiz milyon alıcıymışım ben herhalde, ne kadar verilse de artı olmamış tövbe estağfurulla dmkfkd

Kızlar, ben canım ne isterse onu yapıyorum, kola içtim, birkaç gündür çikolataya dadandım( vazgeçemiyorum) bu zamana kadar paketli ürün hiç yemedim ama aşırı canım istiyor, geçenler de ciğer yedim aklıma geldi

Bu arada Kudüs hurması gerçekten sancı yapıyor yemeyin, canım istedi, umre ziyaretinde 2 tanecik çikolata olandan yedim, kasılmalarım oldu daha asla yemem mesela, korktum o gün çok çünkü tutamadın şu mideni dedim kendime sürekli hayıflandım

Tamam bal yemeyeyim ya da sen şimdi bir kaşık falan yediğimi sanıyorsun da ekmeğin birini onla yedim sırf Ben normal zamanda yemem bi de bunu, hamileyken işte ahh.
üüfff bi de bana sor valla yiyorum ben canimin istedigini. Doktorum da yeme demedi zaten, hamilesiniz yiyin dedi, ama bir gün yediyseniz ertesi günü dikkat edin dedi yani ölcülü olucak.

Simdi biliyorsun demek ki bal dokunuyor. Birkac gün yeme, sonra canin isterse yine kahvaltida eppege bir kasik sür gec. Ben de kaymakli bal istiyordum bir ara, ama bana bal cok dokunmadi. Cikolata da dokunmuyor mesela ama recel ve pekmez kötü oluyor. Bu sekilde deneye deneye buluyorsun. Her sekeri vücut baska isliyor gibi bir sey.

Hic yememek imkansiz yani, öyle bir dünya yok hormonlar böyleyken.

Aynılarını yaşadım kendim yazdım zannettim bunları en kötüsü her ay başa saran hayal kırıklığı kabusuydu ya. Sonra tekrar baştan başlama 2 sene boyunca offf tüp bebeği kabullenmek de zor bi süreç. Ama tüp bebekle oldu şükür diyorum uzun süre tüple uğraşanlar var. Bende de pcos var mesela bir sürü yumurta her şeyin fazlası zarar gerçekten ajdjdjsh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…