Yok kizKızlar şimdi size bir soru soracam bunu doktora soracaktım da hep unutuyorum orda soracaklarımı ya. Benim bebenin kafası sağımda, sağa yattığımda oynamaya başlıyor (genelde sağa yatıyorum), rahatsız olduğu için mi oynuyordur yoksa yattığım için mi hareketini hissediyorum zaten. Kafası ezilmiyordur demi yani ağırlığımı oraya verince
Kac kg sin suanda kuzu dert etme verilir kilo siz saglikli olun yeterkiValla öyle yapıyorum bende kilom da çok oldu artık sağlıkla doğururum inşallah amin
pişman olma bence. Hamileliğin tadını da çıkartmak lazım. Ama mesela bundan sonra yediğine içtiğine dikkat etmeye başlayabilirsin.Ben ayda bir iki kez içiyorum kola ya.. sucuk desen yine arada yiyorum hiç dikkat etmiyorum. Bazen çok kızıyorum kendime bebeğimi düşünmüyormuşum gibi hissediyorum bunları yiyip içtikten sonrayeme içme konusunda oldum olası iştahlı birisiyimdir tutamıyorum kendimi çok kilo da aldım, pişman olmak istemiyorum ama bir tık pişmanlık yükleniyor sanırım, 85 kg olduğumu görünce haliyle
Yok ya çok şey etmiyorumKac kg sin suanda kuzu dert etme verilir kilo siz saglikli olun yeterki
Bende 84 oldum 85 le hamile kalmistim baya kilo verdim gene aldim ajsjsj çaktirma shsjYok ya çok şey etmiyorumhayırlısı ile verilir 85 oldum 15 aldım
İşte hormonlardan neyin nasıl etkiliceği de belli değil o yüzden hiç bilmemek daha iyi geliyo bana. Doğum şekli şu olsun muhakkak diye hiç diretmiyorum bir isteğimde yok açıkcası ne şekilde sağlıklı ilerlicekse öyle olsun. Nihayetinde hepsi zor içimizden insan çıkıyo. Çocuğum büyüsün ayağımı gösterip bak görüyo musun işte altında cennet var diye darlamayı düşünüyorumhmmm anliyorum seni. Ben cok nötr bakiyorum ve asiri rahatim. Normal dogum burada sart gibi bir sey zaten secme sansin yok, korkmuyorum da allahtan ama olur da sezaryen yapilacaksa da doktorlara güveniyorum, zira burada son caredir, demek ki lazim diyorum.
Ama bak bu kadar rahat olmama ragmen gecen aslinda cok da pozitif de olan bir dogum belgeseli izledim. O bende hic pozitif olmadi, belgesel sonunda "ööööeeee götüm yirtilir mi" diye bi korku sardi. Gecti sonra ama aslinda öyle etki etmemeliydi. O anki psikiloji demek ki ne biliyim.
Ben sucuk yiyompişman olma bence. Hamileliğin tadını da çıkartmak lazım. Ama mesela bundan sonra yediğine içtiğine dikkat etmeye başlayabilirsin.
Ye ye, iyi pisiriyorsan ve her gün yemiyorsan sikinti yok.Ben sucuk yiyomzararli miymis ama canim cekior surekli yemiom tabi pahali zaten ama iste yediydim..
Aynisi ^^ Sanki bana gelmek istemedi, sanki yeterince istemedim diye düsünmüstüm. Aslinda istemistim ama cok da planlamadan pit diye olmustu, sanki ne oldugunu bilememistim. Ama bunun ceza oldugunu düsünmek ve suclu hissetmek cok dogal bir düsük yapan anne psikolojisi. Ben öyle düsünmüyorum artik. Ogluma gelinceye kadar cok aci cektim, simdi onun icin cok sükrediyorum, onu cok seviyorum. Almanya'da kayiplardan sonra gelen bebeklere gökkusagi bebekleri denir. Biz de yakinda gökkusagimiza kavusacagiz <3
Kız ben sucukla ilgili bişi demedim suşi dedimBen sucuk yiyomzararli miymis ama canim cekior surekli yemiom tabi pahali zaten ama iste yediydim..
BEbek doğduktan sonra yemek istediğim tek şey suşi. O kadar özledim ki. Bir de 1 bardak cola içmek istiyorum.
Tamam bal yemeyeyim ya da sen şimdi bir kaşık falan yediğimi sanıyorsun da ekmeğin birini onla yedim sırfBal fazla gelmis herhalde, bal yiyeceksen bir tane tam bugday ye. Tam bugdayda da bazen surup oluyor icerigine bak.
Bir seferlikten bir sey olmaz ben yilbasinda 160i buldurdum (doktor da bisi demedi, hatta coh eyi coh eyi dedi) ama sürekli olmamasi lazim.
Doğru diyosun hiç belli olmaz ama benim iki buçuk sene olmadı, bekledik epey başta tüp bebek fikrine hiç adapte olamadım kendiliğinden olmuyoru sindirmem çok uzun zaman aldı, o uzun süreçte takviyeler, yumurtlama takibi, ilaç tedavisi, stres resetleme tatilleri falan, tuş kombinasyonları, hepsine aynı anda basma falan her şey denendi bir türlü olmadı yani. Çok kötü günlerdi, bilmiyorum hiç olmamış bir şeye peş peşe her ay ha oldu ha olacak hevesi, sonra yaşadığı hayalkırıklığı, olmayanın yasını tutması, tekrar kendini motive etmesi gerekliliği falan zorladı beni. Eksi sekiz milyon alıcıymışım ben herhalde, ne kadar verilse de artı olmamış tövbe estağfurulla dmkfkdBu arada korunma muhabbeti oldu ya E evdekiliyakat sen yazdin galiba, düsük amh falan demeyin. Ben 0,63le bir yilda üc kez hamile kaldim. Doktorlar bana "ne kadan da alicisiniz" diyodu. Alici derken iste yani anladiniz. O isler hic belli olmaz yani
Ya beni o şişkinlik ciddi anlamda rahatsız edince açlık bundan iyidir dedim yoksa ben de isterim doya doya yemek. Bugün de az yiyeceğim ama biliyorum yine davul gibi gerilecek karnımValla ben dayanmaya calisiom ama gene de yemek yerken buluom kendimi cok skntili
üüfff bi de bana sor valla yiyorum ben canimin istedigini. Doktorum da yeme demedi zaten, hamilesiniz yiyin dedi, ama bir gün yediyseniz ertesi günü dikkat edin dedi yani ölcülü olucak.Tamam bal yemeyeyim ya da sen şimdi bir kaşık falan yediğimi sanıyorsun da ekmeğin birini onla yedim sırfBen normal zamanda yemem bi de bunu, hamileyken işte ahh.
AhahahahahBende 84 oldum 85 le hamile kalmistim baya kilo verdim gene aldim ajsjsj çaktirma shsj
Olmaz bişicik o kadardan. Benim arkadaşımın arkadaşı hamileyken her hafta içiyordu. Çok şükür bir sıkıntısı olmadı.Allah affetsin, geçen gün canım aşırı kola istedi ve aldım içtim, o kadar iyi hissettim ki
Aynılarını yaşadım kendim yazdım zannettim bunlarıDoğru diyosun hiç belli olmaz ama benim iki buçuk sene olmadı, bekledik epey başta tüp bebek fikrine hiç adapte olamadım kendiliğinden olmuyoru sindirmem çok uzun zaman aldı, o uzun süreçte takviyeler, yumurtlama takibi, ilaç tedavisi, stres resetleme tatilleri falan, tuş kombinasyonları, hepsine aynı anda basma falan her şey denendi bir türlü olmadı yani. Çok kötü günlerdi, bilmiyorum hiç olmamış bir şeye peş peşe her ay ha oldu ha olacak hevesi, sonra yaşadığı hayalkırıklığı, olmayanın yasını tutması, tekrar kendini motive etmesi gerekliliği falan zorladı beni. Eksi sekiz milyon alıcıymışım ben herhalde, ne kadar verilse de artı olmamış tövbe estağfurulla dmkfkd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?