- 16 Nisan 2023
- 1.459
- 2.900
- 53
- 38
Gecmis olsun ama üzülecek, telas edecek bir sey degil. Az kaldi zaten, ne yeyip ne yemeyecegini söylemislerdir.Şeker yüklemesi sonucu, gebelik şekerim olduğu ortaya çıktı
Suni sanci veriyorlar, Türkiye'de bilmiyorum ama burada gününü gecirmiyorlar, zamaninda gelmezse büyümesin diye beklenen tarihte suni sanciyla normal doguma aliyorlar (tabi diger sartlarin da uygun olmasi lazim). Illa sezaryen demek degil yani.Kendi isteyerek gelmezse normal doğum ihtimalim azalıyormuş, o da strese soktu şimdiden beni, ben normal istiyordum
ben de böyleyim ya, çok sevdim hamileliği sürekli hamilelik övmek istiyorum. bazen doğurucam diye üzülüyorum gözlerim doluyor. şimdiEvet ya
Hamileligin her seysi guzel geliyor bana. Ömür billah hamile olam
Evet ya
Zaten her dogum baskadir diyorlar, doktorlarin ya da ebelerin kendisi bile böyle böyle olur diyemiyor ama tabi belli basli seyler var degismeyen. Youtube'da falan video cok.Cahillik mutluluktur diyip normal doğum nasıl oluyo sezaryen sonrası nasıl oluyo hiiç araştırmadan doğurcam ya artık ne şekilde gelişirse olaylar
Doktor da suni sancı veririz illaki normal istersen dedi ama suni sancı çok kötü diyorlarSuni sanci veriyorlar, Türkiye'de bilmiyorum ama burada gününü gecirmiyorlar, zamaninda gelmezse büyümesin diye beklenen tarihte suni sanciyla normal doguma aliyorlar (tabi diger sartlarin da uygun olmasi lazim). Illa sezaryen demek degil yani.
Senden cevap gelene kadar 1. saati de 2. saati de ölçtüm ne olur ne olmaz diye. Açlık 87, tokluk 147 nasıl?1 saat canim. Hamilelik sekeri 1 saat sonra ölcülüyor.
Nefes egzersizi dışında herhangi bir şey izlemem doğuma dair nasıl etkiliceğini bilemiyorumZaten her dogum baskadir diyorlar, doktorlarin ya da ebelerin kendisi bile böyle böyle olur diyemiyor ama tabi belli basli seyler var degismeyen. Youtube'da falan video cok.
Burda isminizi tek tek saymayacağım siz iflah olmazsınız hamilelikseverler hsjjs umudumu kestim yuvarlanırsınız oh ne güzel yuvarlandık dersiniz, gece uyuyamazsınız bebeğe hazırlık yapıyor vücudumuz dersiniz pollyannalar siziben de böyleyim ya, çok sevdim hamileliği sürekli hamilelik övmek istiyorum. bazen doğurucam diye üzülüyorum gözlerim doluyor. şimdiKarusel gelip sizi görücem 8. ayda falan diyip hizaya sokacak du djfkjfk.
ahahahh of sesli güldüm ya siz iflah olmazsınızı okur okumaz o kadar iyi biliyorum ki nası tepki vericeğiniBurda isminizi tek tek saymayacağım siz iflah olmazsınız hamilelikseverler hsjjs umudumu kestim yuvarlanırsınız oh ne güzel yuvarlandık dersiniz, gece uyuyamazsınız bebeğe hazırlık yapıyor vücudumuz dersiniz pollyannalar sizi
Benim de öyle, bir de yani mucize olmazsa son hamileligim olacak. Onun da hüznü var galiba. Ama söyle bir sey de var geriye dönüp baktigimda keske daha iyi degerlendirseydim, daha cok keyfini cikarsaydim hamileligin demem diye düsünüyorum. Her günü tüm komplikasyonlara ragmen bilincli bir sekilde ve sükran duyarak geciriyorum. HIc sikayet etmedim, ogluma bana geldigi icin tesekkür ediyorum.ben de böyleyim ya, çok sevdim hamileliği sürekli hamilelik övmek istiyorum. bazen doğurucam diye üzülüyorum gözlerim doluyor. şimdiKarusel gelip sizi görücem 8. ayda falan diyip hizaya sokacak du djfkjfk.
Olsun canım nereden başladan karAy çok teşekkür ederim, havuç ve bezelyeyi bilmiyordum. Benim ailemde hep şeker hastası, ben hep açlık tokluk şekerğme baktırıyordum iyiydi ama demek ki sadece onlara güvenmemek lazımmış, keşke bende en baştan bi diyetisyene başlasaymışım.
Eğlendim ben deahahahh of sesli güldüm ya siz iflah olmazsınızı okur okumaz o kadar iyi biliyorum ki nası tepki vericeğini
ya ben de böyle düşünüyordum, ittire kaktıra anca tüp bebek oldu gerek yok korunmaya diyordum ama ilk gebelikten sonra kendiliğinden hamile kalma oranı çok yükseliyormuş, tüp bebek yaptıranların tutsa da tutmasa da hemen ardından bir çocuk daha patlatmaları çok sık görülen bir şey zaten sen de duymuşsundur mutlaka. gerçi siz ikinciyi kesinlikle istiyorsanız çok iyi olur, zamanı geldiğinde ikinci haberini alırsın inşallah
@Afratafrac korunmak için yumurtlama takibi yaparım muhtemelen, zaten genç değilim artık düşük amh açıklanamayan infertilite. buna rağmen olursa da ilkine dönüp len kendiliğinden oluyomuş işte niye bizi bu kadar masrafa soktun eşoleşek diyip bozuk atarım
Yok yav dinleme öyle denen her seyi, öyle olacak diye bir kaide yok, herkesin tahammül esigi farkli.Doktor da suni sancı veririz illaki normal istersen dedi ama suni sancı çok kötü diyorlar
Tabi atarım şimdi çok müsait değilim ama özelden atacağım inşaAllah canım müsait olumcaDoktor beni endokrinolojiye sevk etti zaten TSH için gidiyordum. Cuma günü randevuya gidemedim, haliyle 15 gün randevu alamıyorum. Beklemem lazım.
Bu süre içerisinde bana örnek olması açısından bi kaç günlük liste paylaşabilir misin rica etsem
Benim seker günlügü var, orada 1 saatteki degeri giriyorsun (sonra onu iki haftada bir doktora mail atiyorum falan fistan). Eger 1 saat cok ciktiysa ardindan cok da saate bakmadan, düstü mü diye bakiyorum ben. O 1 saatte iyi ciktiysa gerek yok bi daha.Senden cevap gelene kadar 1. saati de 2. saati de ölçtüm ne olur ne olmaz diye. Açlık 87, tokluk 147 nasıl?
+1Evet ya
Yumurta, peynir, zeytin, 2 bebek avokado, salatalık, domates, bal ve tahin yedim 2 dilim tam buğdaylaBenim seker günlügü var, orada 1 saatteki degeri giriyorsun (sonra onu iki haftada bir doktora mail atiyorum falan fistan). Eger 1 saat cok ciktiysa ardindan cok da saate bakmadan, düstü mü diye bakiyorum ben. O 1 saatte iyi ciktiysa gerek yok bi daha.
Toklugun 140i gecmemesi lazim. Ne yedin sormasi ayip bi desene.
2. saatte 105 olmuştuBenim seker günlügü var, orada 1 saatteki degeri giriyorsun (sonra onu iki haftada bir doktora mail atiyorum falan fistan). Eger 1 saat cok ciktiysa ardindan cok da saate bakmadan, düstü mü diye bakiyorum ben. O 1 saatte iyi ciktiysa gerek yok bi daha.
Toklugun 140i gecmemesi lazim. Ne yedin sormasi ayip bi desene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?