2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Yeri geliyor burda hareketler ile ilgili dert yanıyoruz. Bugün bu video denk geldi bende şimdi izliyorum videoyu bitirmedim size de atayım dedim.

Yeri geliyor burda hareketler ile ilgili dert yanıyoruz. Bugün bu video denk geldi bende şimdi izliyorum videoyu bitirmedim size de atayım dedim.

Ben nasıl ilk gebeliğimi geçiriyorum çok enteresan. Gören 6. yı doğruyorum sanır. Hiç bir şeyi takmıyorum vuruyosa vuruyo, akşama kadar hiç vurmuyosa da vurmuyo. Hiç bir şeyi sorun etmeyen ben fghjklş

Ben nasıl ilk gebeliğimi geçiriyorum çok enteresan. Gören 6. yı doğruyorum sanır. Hiç bir şeyi takmıyorum vuruyosa vuruyo, akşama kadar hiç vurmuyosa da vurmuyo. Hiç bir şeyi sorun etmeyen ben fghjklş
Kuzum ya benim oğliş şöyle olduğu için bir gün mesela tekme tokat bana girişiyor sonra 3 gün ses yok gibi geliyor ya diyorum ki bugün tamam hissetmedim eeee bugünde hissetmedim eeeeee bugünde mi diyorum. Ama bişeyi fark ettim karnım oynuyor aslında ben sadece o mesela aşırı hissettiğim gibi hissetmiyorum sanırım. Yada videoda da diyor koşturmaca olan günlerde normal diye. Ha eşim diyor ki sağlık ocağına gidelim mi bak diyor yok ya diyorum çok takmıyorum bakarsan ama insan bi kaygılanmıyor da değil he

Tabi canım çok normal. Geçen hafta oldu bana da 1 defa. İşte hormonlar zaten bi tuhaf. Bir de her geçen hafta daha fazla bağ kurup bağlanıyoruz. Annelik iç güdüsü delice bir şey. Sürekli bir merak, tedirginlik.

Geçenlerde de sormuştum bu hareketler ne zaman rutine biniyor yada ne zaman kaygılanmalıyız diye. İşte insan bilmediği konunun cahilidir ya yani geçen hasta olduğumda ateşi sallamadım doktor beni panikletti sonra dedim ki çok mu rahat davranıyorum acaba cidden beni duygu durum bozukluğuna sürükledi bunlar anacım salsam olmuyor salmasam olmuyor ne etcem bilemedim

Dediklerin çok doğru aslında, kendimizi neye inandırırsak o şekilde oluyor, daha ılımlı pozitif olmak lazım

Arkadaşlar merhaba sat 27 Aralık, 11 ocakta sağ kasığımda keskin bir ağrı olduğu için doktora gittim ultrason ve test yaptı bir şey çıkmadı beta negatif.. 15 ocakta tekrar doktora gittim ultrason bölümündeki doktor vajinal ultrason yaptı kese gibi bir şey görüyorum ama emin değilim dedi ama rapora öyle geçti 22 mm boyutta dedi... Sonra raporu doktoruma götürdüm o zaman vardır dedi 1 hafta sonra tekrar bakalım dedi Ama beta yaptım yine negatif.. Beta hcg kanda belli olmadan kesesel yapı rahimde görünür mü? Sizce gebelik olma durumu var mı? Yada bu durumu yaşayan var mıı

Evet, hurma bende kasılma yaptı, cips de yiyorum bazen, şu son zamanlar da iştahım var ama karnım şişiyor yiyemiyorum zaten

Canımm gelmiş geçmiş olsunn İNŞALLAH oda sıfırlanır tertemiz olurr
Yalnız gebelerde genelde çıkabilirmiş
Bendee de lökosit hep çıkıyor yanii şöyle boll görülmüştü Monurol kullandım azaldı Hamdolsun sonra 7 veya 8 düşmüş genee monurol kullandım aslında suyla atılırmış
Sonraa 6 veyaa 7 idii en son 7 veyaa 8 idii genee monurol içtimm amaaa geceleri progestan fitil atıyorum ondanmıdır bilemedim amaa hep çıkıyor lökosit sıfırlanmasını diliyorum bende amaaa doktor normal dedii içtiğimiz haplar hormonlar da yapıyormuş bolll suu dediii wc den çıkamıyorum 2 pazara gideim dedim 1 saatt gezemedim yanii yanımdakileride huzursuz ediyorum iştee dahiliyeci en son genede monurol içtim ben yazdırdım Şimdi 15 gün sonra tekrarlatıcam iNŞALLAH sıfırlanır dileğim cümlemizin temizlenir bebişler sağlıkla ilerler

Kız ben sucukla ilgili bişi demedim suşi dedim
Fakir ben sushiyi sucuk olarak gpruyorum absjsjsjsjjs
Ye ye, iyi pisiriyorsan ve her gün yemiyorsan sikinti yok.
Hahahaha hergun yiycek cürmüm yok tabikisi de aynen pisiriom canim
Ahahahahah kız yemek yemiyor musun
Bilmiom ki benim yerime kizcem tuketiyor belliki kuzu
Ya beni o şişkinlik ciddi anlamda rahatsız edince açlık bundan iyidir dedim yoksa ben de isterim doya doya yemek. Bugün de az yiyeceğim ama biliyorum yine davul gibi gerilecek karnım
Valla o bende surekli mevcut yesemde yemesem de bi dedigin gibi sabahlari yumusacik karnim uyandiktan 1 saat sonra gerginlesior artikin dogurduktan sonra rahatlariz hehehe

Dikkat et kuzu o hurmayi son haftalarda yiyin diyorlar

Merhaba sizi üzmek istemem ama benim bildiğim önce kanda beta yükseliyor sonra idrara geçiyor daha sonra kese oluşuyor.
Ben kimyasal gebelik geçirdiğimde kanda beta vardı yükseldi ancak kese oluşmamıştı sırasında da kimyasal oldu.
Bu gebeliği de ise idrar testinde pozitifti hastanede kan verdim beta O çıkmıştı, aynı gün başka hastanede verdim pozitifti.
İkinci kez beta baktırdıysanız ve sıfırda malesef oluşmamış demektir ama doktorun söylemi de kafa karıştırıcı, umarım gönlündekin olur

Bu çok zor bir soru yani beta çıkmaması kese gibi olması başka bir doktor hatta prof görüşü alsanız daha sağlıklı olur gibi geliyor.. kese mi acaba o diye düşünmedim değil yani ama tabi doktorlar daha iyi bilir

Doğuma sebep olan sadece normal kuru hurma demi? Kurutulmuş cennet hurması öyle bir şey yapmaz??

yollar farklı olsa da hissiyat çok çok çooookk benzer, ikinize de ayrı ayrı sarılıyorum demek için alıntıladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…