Ay sesli güldümKız denizde ayağıma yosun değince ben de çok kötü oluyorum.ama bunu biri alcak suya koycak herhalde. o açılırken bizim de rahmimiz mi açılıyomuş
Eki Görüntüle 3371463
O zaman tamam onu son ay alicam her sey okay oluncaBence hatırlatacağız Mart ayında habire
Ben nasıl ilk gebeliğimi geçiriyorum çok enteresan. Gören 6. yı doğruyorum sanır. Hiç bir şeyi takmıyorumYeri geliyor burda hareketler ile ilgili dert yanıyoruz. Bugün bu video denk geldi bende şimdi izliyorum videoyu bitirmedim size de atayım dedim.
Kuzum ya benim oğliş şöyle olduğu için bir gün mesela tekme tokat bana girişiyor sonra 3 gün ses yok gibi geliyor ya diyorum ki bugün tamam hissetmedim eeee bugünde hissetmedim eeeeee bugünde mi diyorum. Ama bişeyi fark ettim karnım oynuyor aslında ben sadece o mesela aşırı hissettiğim gibi hissetmiyorum sanırım. Yada videoda da diyor koşturmaca olan günlerde normal diye. Ha eşim diyor ki sağlık ocağına gidelim mi bak diyor yok ya diyorum çok takmıyorum bakarsan ama insan bi kaygılanmıyor da değil heBen nasıl ilk gebeliğimi geçiriyorum çok enteresan. Gören 6. yı doğruyorum sanır. Hiç bir şeyi takmıyorumvuruyosa vuruyo, akşama kadar hiç vurmuyosa da vurmuyo. Hiç bir şeyi sorun etmeyen ben fghjklş
Tabi canım çok normal. Geçen hafta oldu bana da 1 defa. İşte hormonlar zaten bi tuhaf. Bir de her geçen hafta daha fazla bağ kurup bağlanıyoruz. Annelik iç güdüsü delice bir şey. Sürekli bir merak, tedirginlik.Kuzum ya benim oğliş şöyle olduğu için bir gün mesela tekme tokat bana girişiyor sonra 3 gün ses yok gibi geliyor ya diyorum ki bugün tamam hissetmedim eeee bugünde hissetmedim eeeeee bugünde mi diyorum. Ama bişeyi fark ettim karnım oynuyor aslında ben sadece o mesela aşırı hissettiğim gibi hissetmiyorum sanırım. Yada videoda da diyor koşturmaca olan günlerde normal diye. Ha eşim diyor ki sağlık ocağına gidelim mi bak diyor yok ya diyorum çok takmıyorum bakarsan ama insan bi kaygılanmıyor da değil he
Geçenlerde de sormuştum bu hareketler ne zaman rutine biniyor yada ne zaman kaygılanmalıyız diye. İşte insan bilmediği konunun cahilidir ya yani geçen hasta olduğumda ateşi sallamadım doktor beni panikletti sonra dedim ki çok mu rahat davranıyorum acaba cidden beni duygu durum bozukluğuna sürükledi bunlar anacım salsam olmuyor salmasam olmuyor ne etcem bilemedimTabi canım çok normal. Geçen hafta oldu bana da 1 defa. İşte hormonlar zaten bi tuhaf. Bir de her geçen hafta daha fazla bağ kurup bağlanıyoruz. Annelik iç güdüsü delice bir şey. Sürekli bir merak, tedirginlik.
Dediklerin çok doğru aslında, kendimizi neye inandırırsak o şekilde oluyor, daha ılımlı pozitif olmak lazımİnsan psikolojisi çok acayip bişi bak sevmediğin bir olayın içine girmek durumunda kaldığında kendini;
-yaaaaa amaaaan 2-3 saat sonra bu durumdan nasılsa kurtulup hayatıma devam edeceğim ne olabilirli ne kadar acıyabilir ki dersen o durum sana kocaman olmak yerine küçülüyor. Her zaman dişçi, tüp bebek (sürekli vajinal muayene böööögggk gelmişti) gibi şeylerde hep böyle zarar görmeden çıkabildik. Ama eğer sürekli söylenirsen, nazlanırsan, kötüsünü düşünürsen o hayatta an da çekilmez olur nacizane tavsiye vereyim kabul edersen.
Bu sporcu psikolojisidir aynı zamanda bir maç belirli süre içinde oynanır ve sen sadece o ana odaklanırsın çünkü o süre içinde o iş yaşanır ve biter ters psikoloji yani dana dediğim de
Her halde hamile kadın gece gunduz yemişmi ne.6aylik bebek dogurmuş bir anda yahu.
+1 al benden de o kadar diyet miyet 10 gündür yalan oldu. Kola falan sevmem ama işte en masumundan züber cips çıkarmış onu ye falan dağıldık bizi toplayın
Şaka maka sürekli dikkat edip böyle kaçamaklar bana masum geliyor. Önemli olan yedikten sonra pişman olmamakmış. Sal annembu arada genel hurmayı diyetisyenim yasaklamıştı son ay yedircem demişti kasılma yaptığı için
Canımm gelmiş geçmiş olsunn İNŞALLAH oda sıfırlanır tertemiz olurrMerhaba kızlar. Dün rutin kan idrar vermiştim. Sonuçlara baktım idrarda lökosit sıfırlanmış çok şükür ilaçsız sadece bol suyla.fakat eritrosit 16 çıkmış. O da 56 dan düşmüş. Hemşire çok yüksek degil dedi. Doktora da soramıyorum özelde olmadığı için. Haftaya gel dedi. Sizce tehlikeli mi bu değer bilgisi olan varmi
Fakir ben sushiyi sucuk olarak gpruyorum absjsjsjsjjsKız ben sucukla ilgili bişi demedim suşi dedim
Hahahaha hergun yiycek cürmüm yok tabikisi de aynen pisiriom canimYe ye, iyi pisiriyorsan ve her gün yemiyorsan sikinti yok.
Bilmiom ki benim yerime kizcem tuketiyor belliki kuzuAhahahahahkız yemek yemiyor musun
Valla o bende surekli mevcut yesemde yemesem de bi dedigin gibi sabahlari yumusacik karnim uyandiktan 1 saat sonra gerginlesior artikin dogurduktan sonra rahatlariz heheheYa beni o şişkinlik ciddi anlamda rahatsız edince açlık bundan iyidir dedim yoksa ben de isterim doya doya yemek. Bugün de az yiyeceğim ama biliyorum yine davul gibi gerilecek karnım
Dikkat et kuzu o hurmayi son haftalarda yiyin diyorlarKızlar, ben canım ne isterse onu yapıyorum, kola içtim, birkaç gündür çikolataya dadandım( vazgeçemiyorum) bu zamana kadar paketli ürün hiç yemedim ama aşırı canım istiyor, geçenler de ciğer yedim aklıma geldi
Bu arada Kudüs hurması gerçekten sancı yapıyor yemeyin, canım istedi, umre ziyaretinde 2 tanecik çikolata olandan yedim, kasılmalarım oldu daha asla yemem mesela, korktum o gün çok çünkü tutamadın şu mideni dedim kendime sürekli hayıflandım
Merhaba sizi üzmek istemem ama benim bildiğim önce kanda beta yükseliyor sonra idrara geçiyor daha sonra kese oluşuyor.Arkadaşlar merhaba sat 27 Aralık, 11 ocakta sağ kasığımda keskin bir ağrı olduğu için doktora gittim ultrason ve test yaptı bir şey çıkmadı beta negatif.. 15 ocakta tekrar doktora gittim ultrason bölümündeki doktor vajinal ultrason yaptı kese gibi bir şey görüyorum ama emin değilim dedi ama rapora öyle geçti 22 mm boyutta dedi... Sonra raporu doktoruma götürdüm o zaman vardır dedi 1 hafta sonra tekrar bakalım dedi Ama beta yaptım yine negatif.. Beta hcg kanda belli olmadan kesesel yapı rahimde görünür mü? Sizce gebelik olma durumu var mı? Yada bu durumu yaşayan var mıı
Bu çok zor bir soru yani beta çıkmaması kese gibi olması başka bir doktor hatta prof görüşü alsanız daha sağlıklı olur gibi geliyor.. kese mi acaba o diye düşünmedim değil yani ama tabi doktorlar daha iyi bilirArkadaşlar merhaba sat 27 Aralık, 11 ocakta sağ kasığımda keskin bir ağrı olduğu için doktora gittim ultrason ve test yaptı bir şey çıkmadı beta negatif.. 15 ocakta tekrar doktora gittim ultrason bölümündeki doktor vajinal ultrason yaptı kese gibi bir şey görüyorum ama emin değilim dedi ama rapora öyle geçti 22 mm boyutta dedi... Sonra raporu doktoruma götürdüm o zaman vardır dedi 1 hafta sonra tekrar bakalım dedi Ama beta yaptım yine negatif.. Beta hcg kanda belli olmadan kesesel yapı rahimde görünür mü? Sizce gebelik olma durumu var mı? Yada bu durumu yaşayan var mıı
Şey kaç adet zeytin yiyorsun? Kaç kalıp peynir? SnsjsjdjdYumurta, peynir, zeytin, 2 bebek avokado, salatalık, domates, bal ve tahin yedim 2 dilim tam buğdayla
Aynılarını yaşadım kendim yazdım zannettim bunlarıen kötüsü her ay başa saran hayal kırıklığı kabusuydu ya. Sonra tekrar baştan başlama 2 sene boyunca offf tüp bebeği kabullenmek de zor bi süreç. Ama tüp bebekle oldu şükür diyorum uzun süre tüple uğraşanlar var. Bende de pcos var mesela bir sürü yumurta her şeyin fazlası zarar gerçekten ajdjdjsh
yollar farklı olsa da hissiyat çok çok çooookk benzer, ikinize de ayrı ayrı sarılıyorum demek için alıntıladımYollarimiz farkli ama seni cok iyi anliyorum. Bu islere baslamadan once ben saniyordum ki iste deniyorsun oluyor bi ara. Olmazsa da olmuyor. Yani olmamasi durumunu biliyordum tabi ki ama o olup olmamasi yolunun bu kadar mesakkatli ve bir sürü farkli hali oldugunu bilmiyordum. Hamile kalmaya calismak, bebeklerimi tutmaya calismak bana cok degisik bir hayat dersi de oldu. Hayatta tek bir seyin olabilmesi icin ne kadar opsiyon varsa olmamasinin da bir o kadar sebebi oldugunu bu sürecte ögrendim. Nasil desem, hayata cok keskin yargilarla bakmiyorum artik.
Ve en kötüsü de neydi biliyor musun? Kayiplarim sonucunda kendi vücuduma olan inancimi ve güvenimi yitirmistim. Bu bir insanin, hatta bence spesifik olarak bir kadinin yasayacagi en kötü psikolojilerden biri. Oglum icin denerken bu son artik demistim. Tüp bebek degil, ama cinsel iliskiyle meydana gelen bir hamilelik de degil, cok ayrintiya girmeyeyim. Artik kabul ediyorum dedim. Bunu da denedikten sonra (cünkü depodaki son sansimizdi diyelim) bitti kendimi cocuk istegimin gerceklesmedigi bir hayata adapte edecegim dedim. Ve o denemede oldu. Ve cok da büyük bir huzur ve mutlulukla geldi. Kendime olan sevgimi geri kazandim. O yüzden oglumun varligina cok sey borcluyum.
maşallah ya ne güzel yemiş kızcağız, zaten akşam yemiycek ne dalga geçiyonŞey kaç adet zeytin yiyorsun? Kaç kalıp peynir? Snsjsjdjd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?