- 24 Mart 2022
- 1.549
- 973
- 53
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnn Çok Aminn Canım cümletennAnladım canım haklısın tabi allah saglık sıhat saglamlık versın bebıslerımıze![]()
Ben bundan aldım 1 tane. 2tane de pijamam var. BEn aldığımda fiyatı çok uygundu şimdi uçmuş. Bu fiyat etmez. Kumaşını sevdim. Ev elbisesi gibi, yani birileri falan gelse yanlarında rahatça evde de giyerim diye düşündüm yazın. Çok gecelik gibi gözüksün istemedim.Arkadaşlar lohusa kıyafeti alanlar varmı elbise olarak ve pamuklumu nereden aldınız![]()
Onu da ben soramBilmooorumöyle dedi ben de bir daha sormadım.
Aman gene mı rapor alcaz calısamaz dıye on kez doktora mı gitcem öf saçmaHeee bu arada şey dedi benim ik. 32 de çalışabilir raporu alacağım 37. haftaya kadar. Sonra 37. haftada tekrar rapor almam gerekiyormuş çalışamaz diye.
Açıkçası saçma geldi. Zaten erken doğum olsa doğum raporu götürülür. E zaten 37 son hafta istesen de çalışamıyorsun sonrasında. Neden tekrar çalışabilir raporu isteniyo anlamadım. Neyse.
Ben bundan aldım 1 tane. 2tane de pijamam var. BEn aldığımda fiyatı çok uygundu şimdi uçmuş. Bu fiyat etmez. Kumaşını sevdim. Ev elbisesi gibi, yani birileri falan gelse yanlarında rahatça evde de giyerim diye düşündüm yazın. Çok gecelik gibi gözüksün istemedim.
![]()
Luvmabelly Myra9720 - Düğmeli Dantelli Cepli Hamile Geceliği -çizgili Gri - Fiyatı, Yorumları
Luvmabelly Myra9720 - Düğmeli Dantelli Cepli Hamile Geceliği -çizgili Gri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Immm İyiymiş canımm ALLAH sağlıkla bebişinle giymeyi Nasip etsinBen bundan aldım 1 tane. 2tane de pijamam var. BEn aldığımda fiyatı çok uygundu şimdi uçmuş. Bu fiyat etmez. Kumaşını sevdim. Ev elbisesi gibi, yani birileri falan gelse yanlarında rahatça evde de giyerim diye düşündüm yazın. Çok gecelik gibi gözüksün istemedim.
![]()
Luvmabelly Myra9720 - Düğmeli Dantelli Cepli Hamile Geceliği -çizgili Gri - Fiyatı, Yorumları
Luvmabelly Myra9720 - Düğmeli Dantelli Cepli Hamile Geceliği -çizgili Gri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ay evet bence de. Benim ik öyle dedi valla. Hiç çalışasım da yok ya 37. haftaya kadar Allah biliyo. Ama bebekle başbaşa rahat zaman geçirme için işte. Mecburen katlanabildiğim yere kadar katlanayım istiyorum.Aman gene mı rapor alcaz calısamaz dıye on kez doktora mı gitcem öf saçma
Ay seninki de güzelmiş. Beğendim. Rahat olur. Güle güle giy bebişim. Bol olsun zaten aman yapışmasın.Ben bunu almıstım biraz bol ama neyse:)
Ay Allah yardım etsın bize ben daha doktora sormadım belkı vermez rapor bakalım nolcak verırse 1 gün bile 1 gundur doye denıcem bi 37 ye duramam heralde deAy evet bence de. Benim ik öyle dedi valla. Hiç çalışasım da yok ya 37. haftaya kadar Allah biliyo. Ama bebekle başbaşa rahat zaman geçirme için işte. Mecburen katlanabildiğim yere kadar katlanayım istiyorum.
Şimdiden acılar içindeyim. Sağ göğsümün altı fena acıyor ve bu acı git gide artacaktır eminim. Geceleri zaten uyunmuyor, gün içerisinde zombi gibiyim. İşe güce iyice odaklanamaz oldum.
Hayırlısı bakalım.
Tabi bir de o var. Belki de doktor riskli bir durum görecek ve çalışabilir raporu değil direkt çalışamaz raporu verecek.Ay Allah yardım etsın bize ben daha doktora sormadım belkı vermez rapor bakalım nolcak verırse 1 gün bile 1 gundur doye denıcem bi 37 ye duramam heralde de
Kız sen de dönüyon dolaşıyon hep aynı şeyi soruyonBebem nıye az hareket edıyor acep oy oy dert bitmiyor
Doktora gideli 10 gün olunca gelen evham perileri ve daha 11 günümün olması![]()
Canım önemli bir şey yoktur umarım. BAkalım doktorun ne diyecek. BEn de olmadı.Kızlar selam 20. Haftamdayım suan bugün ilk defa idrarımı yaptıktan sonra kurulandım ayaga kalkınca cok seffaf bir akıntı geldi sıvı yapıda idrar degildi eminim ama akıntı demek icinde fazla sıvıydı benim kremsi yapıda olur hep, basına gelen oldu mu suan yok bi sey ama bi endiselendim doktora yazdım henüz görmedi cokta gelmedi ama cok sıvı ve acık renkti su gibi yani
Emeğine sağlık bebişimKızlaaar kızlar. Eğitim harikaydı. Notlarımı da paylaşayım sizinle. Yazım biraz ufak ama umarım anlaşılırdır. Doğumla ilgili gerçekten ufkum açıldı. Sayfaların sol üst köşesinde numarası yazıyor sırası karışırsa o şekilde bakabilirsiniz![]()
Sağol canım her şeyi not almışsın. Paylaşmanda ayrıca güzelKızlaaar kızlar. Eğitim harikaydı. Notlarımı da paylaşayım sizinle. Yazım biraz ufak ama umarım anlaşılırdır. Doğumla ilgili gerçekten ufkum açıldı. Sayfaların sol üst köşesinde numarası yazıyor sırası karışırsa o şekilde bakabilirsiniz![]()