- 11 Ağustos 2023
- 1.783
- 3.752
- 48
- 37
Doktor çağırmadıkça gitmiyorum, hatta doktor da 5 haftada bir çağırıyor son iki seferdir, o da saldıGünaydın güzel anneler, kontrol süresi içerisinde doktorunuza gidiyor musunuz?


Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor çağırmadıkça gitmiyorum, hatta doktor da 5 haftada bir çağırıyor son iki seferdir, o da saldıGünaydın güzel anneler, kontrol süresi içerisinde doktorunuza gidiyor musunuz?
Çok geçmiş olsun. Maalesef doktor bana vermedi o burun spreyinden. Mahvetmişti beni de tıkanıklık. En doğal ve güzeli 1 lt su içerisine 1 çay kaşığı karbonat 2 çay kaşığı tuz ekle, iyice çalkala ve burnuna çekip temizle günde 3 defa.Günaydın , 3 gündür ağır grip geçiriyorum ilaç almamak için direndim ama burun tıkanıklığı artık mahvetti beni aranızda bu dönemde otrivine kullanan var mı acaba almayı düşünüyorum ama sanırım önerilmiyor hamilelikte sabaha kadar uyuyamadım nefes alamıyorum çalışıyorum şimdi de işteyim bittim valla burun tıkanıklığı + baş ağrısı![]()
Vicks iyi fikir şimdi gidip alıyım da eczaneden şuan hemen yapabileceğim bi o var teşekkür ederimÇok geçmiş olsun. Maalesef doktor bana vermedi o burun spreyinden. Mahvetmişti beni de tıkanıklık. En doğal ve güzeli 1 lt su içerisine 1 çay kaşığı karbonat 2 çay kaşığı tuz ekle, iyice çalkala ve burnuna çekip temizle günde 3 defa.
Nemlendirici almıştım bebek için onun da faydasını gördüm gece yatarken açıyordum daha iyi nefes alabiliyordum tıkanıklığa iyi geliyordu. Varsa kullanabilirsin.
Viks kullanmamızda sorun yokmuş. Minicik burnumun önüne sürüyordum nefesimi açsın diye.
Son olarak da buhar iyi geliyordu. Banyodan sonra burunlarım açılıyordu ve her gün banyo yapamadığım için ben de ocakta eski bir çaydanlığa su koydum, kaynayınca içine 1 tatlı kaşığı viks ekledim. Onun buharını solumak çooook iyi gelmişti. Küçüklüğümden beri yapar annem buharı.
Bana kbb doktoru risonel sprey vermişti kendi doktoruma sordum kullanabilirsin dedi sen de bi doktora git istersen bu süreçte kullanabiliceğin spreyler var ama otrivine onlardan biri değil ne yazık ki yaGünaydın , 3 gündür ağır grip geçiriyorum ilaç almamak için direndim ama burun tıkanıklığı artık mahvetti beni aranızda bu dönemde otrivine kullanan var mı acaba almayı düşünüyorum ama sanırım önerilmiyor hamilelikte sabaha kadar uyuyamadım nefes alamıyorum çalışıyorum şimdi de işteyim bittim valla burun tıkanıklığı + baş ağrısı![]()
Maalef öyle oluyor ya. Her gün mandalina portakal tükettim ben. Taze zencefil aldım minik minik doğrayıp cezvede kaynattım limonla balla içtim. Doktor bir tek bitki çayı olarak ona izin veriyor benim. Ama benimki balla limonla geçmedi ciğerlerime indiği için ağır geçirdim ve antibiyotik kullanmak zorunda kaldım 2 doktorumun da onayı ile.Vicks iyi fikir şimdi gidip alıyım da eczaneden şuan hemen yapabileceğim bi o var teşekkür ederimo kadar dikkat ediyorum yinede geliyo bir yerlerden şu hastalık
![]()
Ay inşallah inşallah çok fena bişey içerden yukarı doğru alev çıkıyo sanki kibrit yakarmışım gibi hissediyorumAllah kolaylıklar versin canım bakalım bizde şimdiye kadar geçirdik de doktorun ben daha yanmayı demeden teklif etmesi hafif yollu kıllandırdı inşaAllah bu seviyelerde kalır yahu![]()
Vicks iyi fikir şimdi gidip alıyım da eczaneden şuan hemen yapabileceğim bi o var teşekkür ederimo kadar dikkat ediyorum yinede geliyo bir yerlerden şu hastalık
![]()
Bana kbb doktoru risonel sprey vermişti kendi doktoruma sordum kullanabilirsin dedi sen de bi doktora git istersen bu süreçte kullanabiliceğin spreyler var ama otrivine onlardan biri değil ne yazık ki yaben de çok çekiyorum burun tıkanıklığından
Ben hiç gitmedim kontrol muayenelerine bi sorun olmadı çok şükür. 4 haftada bir çağırıyo doktorum hangi haftadan sonra sıklaşıcak bunlar bilemiyorum 32 dir belkiGünaydın güzel anneler, kontrol süresi içerisinde doktorunuza gidiyor musunuz?
Onu ben bir kere yapabildim bişey diyim mi yeniden doğdum sanki ben bugüne kadar nefes mefes almıyomuşum dedim hayata bakış açım değişti daha iyimser bir insan oldum ajdjdjaha o kadar güzel bir şekilde açıyo ki ama 2.denememde diğer taraftan çıkaramadım suyu sanki tıkandı kaldıKızlar bu arada nazal burun yıkama setleri var. Eczaneden alıp onlardan da kullanabilirsiniz. Bu tarifini verdiğim tuzlu suyu avuç içinden çekiyoruz malum. O nazal burun setinde ise bir burun deliğinden sıkıyorsun tuzlu suyu diğerinden tüm pislik akıyor, çok güzel açıyor burnu. Çok faydasın gördüm onun da ben.
Yakında kendi ilacımızı kendimiz yazacağızAile hekiminde randevum vardı bu sabah. Benim ebe gerçekten saftirik. Sana tetanoz yapmamışız hala dedi. Dedim vurdunuz ya 2. yi de bugün yapacaktınız. Aaaaa diyo.
Bebemin kalbini zaten dün dinlemiştik ama bugün kendi de dinlemek istedi. İlk kez ebe dinlemiş oldu. Bildiğin oyuncak gibi bir alet ile dinledi.
Son kez 21 Mart tarihinde gidecekmişim öyle dedi. O gün sana emzirme eğitimi vs de vercem dedi. Eyle işte.
Gitmişken genel bir kan da verdim. Değerlerime baktırayım dedim baya olmuştu en son 6-7 hafta önce baktırmıştım. Pazartesi'ye çıkarmış sonuçlarım. Çıkınca gösteririm doktora whatsapptan.
Benim kendi doktorum da saftirik. Dün dedim bana hala demir hapı vermediniz gerek yok mu? Aaa hemen verelim önemli o dedi. fghjklmöşç
Arkadaş ben söylemem hatırlatmam mı gerekiyo bunları. Enteresanlar. Bir sonraki gidişte farklı vitamin de verecekmiş bakalım.
Aynen, yaşam kalitesini artırıyor resmen. Zaten içeriğinde şey yazıyordu 2 burun deliğide tamen kapalı olmamalı gibi bir şey.Onu ben bir kere yapabildim bişey diyim mi yeniden doğdum sanki ben bugüne kadar nefes mefes almıyomuşum dedim hayata bakış açım değişti daha iyimser bir insan oldum ajdjdjaha o kadar güzel bir şekilde açıyo ki ama 2.denememde diğer taraftan çıkaramadım suyu sanki tıkandı kaldı![]()
Şuan tamamen kapalı değiller birisi hafif kapalı ben hemen alıp yapayım ve hayatım 10 dk lığına güzelleşsinAynen, yaşam kalitesini artırıyor resmen. Zaten içeriğinde şey yazıyordu 2 burun deliğide tamen kapalı olmamalı gibi bir şey.
doktolar cıdden uçmuş ya. benım de kan tahlılıme bakıp solgar demıre baslaayalım hemen demıstı ben de e ben zaten 3. aydam itibaren kullanıyorum vermıstınız bana dedım. aa oyle mı tamam devam demıstı. :) cıdden kafalar gidik oluyor artık normal karsılıyorum demek hepsi böyleAile hekiminde randevum vardı bu sabah. Benim ebe gerçekten saftirik. Sana tetanoz yapmamışız hala dedi. Dedim vurdunuz ya 2. yi de bugün yapacaktınız. Aaaaa diyo.
Bebemin kalbini zaten dün dinlemiştik ama bugün kendi de dinlemek istedi. İlk kez ebe dinlemiş oldu. Bildiğin oyuncak gibi bir alet ile dinledi.
Son kez 21 Mart tarihinde gidecekmişim öyle dedi. O gün sana emzirme eğitimi vs de vercem dedi. Eyle işte.
Gitmişken genel bir kan da verdim. Değerlerime baktırayım dedim baya olmuştu en son 6-7 hafta önce baktırmıştım. Pazartesi'ye çıkarmış sonuçlarım. Çıkınca gösteririm doktora whatsapptan.
Benim kendi doktorum da saftirik. Dün dedim bana hala demir hapı vermediniz gerek yok mu? Aaa hemen verelim önemli o dedi. fghjklmöşç
Arkadaş ben söylemem hatırlatmam mı gerekiyo bunları. Enteresanlar. Bir sonraki gidişte farklı vitamin de verecekmiş bakalım.
oysa şuan iyi gelecek en iyi şey otrivinediBana kbb doktoru risonel sprey vermişti kendi doktoruma sordum kullanabilirsin dedi sen de bi doktora git istersen bu süreçte kullanabiliceğin spreyler var ama otrivine onlardan biri değil ne yazık ki yaben de çok çekiyorum burun tıkanıklığından
Benimkide demir ilacı bağırsaklarımı bozdu dediğimde, başka türevi var nı diye sordupumda boş ver demişti 16. Hafta civarı. Aile hekimime başka yazdırdım bu igi geldidoktolar cıdden uçmuş ya. benım de kan tahlılıme bakıp solgar demıre baslaayalım hemen demıstı ben de e ben zaten 3. aydam itibaren kullanıyorum vermıstınız bana dedım. aa oyle mı tamam devam demıstı. :) cıdden kafalar gidik oluyor artık normal karsılıyorum demek hepsi böyle