2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kiz ben alt tarafimi goremiyorum bloke oldu orasi hahahah elim arkayada uzanmior cok zor sismanlamisim cok
Hahshahshah kız basur olsa görmene gerek yok acıyo zaten anlarsın klozete otur bi parmakla yokla makatı eline gelir zaten

Öneri ile geldim! Dolap uygulaması @melidakids kullanıcısı ya cok şeker şeyler var 2 tane ürün aldım Chakra marka sezonda 1000 tl şeyler 200 tl idi, dün sipariş verdim, bugün geldi. Sapasağlam etiketi üstünde hatta. Çok mu lazım hayır ama özeniyorum ucuza alınca hoşuma gidiyor

Eklentiler

• IMG_7777.webp
    126,5 KB · Görüntüleme: 72
Hahshahshah kız basur olsa görmene gerek yok acıyo zaten anlarsın klozete otur bi parmakla yokla makatı eline gelir zaten
Klozetim.yok ahsjsjjsjsjskks isler karisik

kızlar merhaba 28+5 günüm bugün hareketlerini az hissettim sizde durumlar nasıl bu haftada böyle mi oluyor

Patron ben bi kere Martta yakalanmistim

Bende boyleyim 30. U sayiyoruz 9-10 almisim ama karnim top gibi cikmis durumda

Bu grup müslin battaniyeyi bile zor atlattı, nolur bizi müslin salopet girdabına sokma kardeş ama soktun gibi de bir yandan. Bu ney lan

Kızlar bu arada söyledim mi bilmiyorum ama çarşamba gittiğimizde antalya memorial dan yeni fiyatların bilgisini aldık.

Doğum 28.000
Sünnet prof 20.000
olmuş.
Zam gelebilir yine diyor.

Bir arkadaşla özelden konuşuyorduk şimdide, antalya medicalpark 60.000 sadece doğum bulacak diyor. Oha bis çüş dedim. Normal doğuma girince bu daktırlar hiç bişi yapmıyor arkadaş bide. İyice b*kunu çıkardılar zalımlar.

Bebişim 27 Şubat geç olmasın? Benim Sat 19 Temmuz senden sonra ve 27 Şubatta tam 32+0'ım çünkü. Senin daha erken alman gerekiyor raporu sanırım.
Hakkım 23 Şubat cuma günü canım ben pazartesi günü alacam öğretmen olduğum için 14 Haziran karne günü göreve baslamayim diye göreve başlama seminere denk gelecek ona göre hareket edecem online olursa sorun olmaz yüzyüze olursa duruma göre karar verecem

Kızlar ben bugün üniversitemdeki personel işleri memuruna izin süreci hakkında detayları sordum. 32.haftada izin almak istiyorum 31+da mı rapor alıp getirmeliyim falan dedim. İki kez bu şekil sordum ama doktor raporu ve dilekçe yeterli dedi. Anladığım kadarıyla bu artılar falan çok önemli değil. Sonuçta doktordan aldığımız rapor sat’a göre tahmini doğum tarihinin ne zaman olduğunu gösteriyor. Raporu teslim ediyoruz o rapora göre 32.haftaya ne zaman girersek iznimiz de o zaman başlamış oluyor. Özelde belki farklı ilerliyodur ama bizde süreç böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…