2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişim 27 Şubat geç olmasın? Benim Sat 19 Temmuz senden sonra ve 27 Şubatta tam 32+0'ım çünkü. Senin daha erken alman gerekiyor raporu sanırım.

hanimlar cekinerek soruyorum ama.. makatta segirme seklinde boyle titremede diyebilirsiniz boyle birsey yasayan var mi ?kabiz deglm bi skntim yok cok sukur ama boyle bisi var 3 gundur

Benim eşim daha çok kilo aldı

O değil de eşleri kilo alan yok mu ya eheheheh
Benim eşim gıcık karın kası yaptı Ya dedim ben şişmanlarken senin de şişmanlaman gerekiyordu hayırdır Ben de çok almadım ama 7. Ay 7 kilo, 67yim. Zayıflardan o yüzden karnı ve memesi küçük bulunanlardan. Ben protein ve sebze ağırlıklı besleniyorum, canım tatlı çok çekmemişti kız zaten. Son ay biraz istedi onda da 2 kare bitter çikolata yedim ya da hurmalı kek falan, o kadar. Beyaz un yerine siyez yşyorum, o da iyi oluyor. Makarna da tam buğday falan. Eskiden de öyle yerdim ama ben, glutenle bir meselem vardı.

Evet benim de domates yükseltiyor ilginç bir şekilde doktor insülin başlayacaktı bir hafta daha bakacağız inşallah düzene girer

hanimlar cekinerek soruyorum ama.. makatta segirme seklinde boyle titremede diyebilirsiniz boyle birsey yasayan var mi ?kabiz deglm bi skntim yok cok sukur ama boyle bisi var 3 gundur
Ben yaşıyorum hatta sorsam nasıl sorcağımı bilemedim nasıl tarif edeyim ki diye düşünüp vazgeçtim bebek sanki oraya vuruyor gibi nedir bu bilemedim

Ben yaşıyorum hatta sorsam nasıl sorcağımı bilemedim nasıl tarif edeyim ki diye düşünüp vazgeçtim bebek sanki oraya vuruyor gibi nedir bu bilemedim
Ayyy Allah razi olsun ayniiiii

Ben kurutmaya ilkin cesaret edemedim çekiyor diyorlar o yüzden daha kullanmadım minicik kalmasınlar dedim

Benim seğirme gibi değil de uzun süre ayakta kalınca baskı hissediyorum hem orda hem vajen girişinde

Ben kurutmaya ilkin cesaret edemedim çekiyor diyorlar o yüzden daha kullanmadım minicik kalmasınlar dedim
Ben attım kurutmaya valla bi şey olmadı. Sadece müslin battaniyeyi falan atmadım o çeker gibime geldi. Deneyen varsa bi dahakine atalım

Ben attım kurutmaya valla bi şey olmadı. Sadece müslin battaniyeyi falan atmadım o çeker gibime geldi. Deneyen varsa bi dahakine atalım
Ay kıyafetlere bir şey olmadıysa bende bir dahakine atayım hangi programa atmıştın bende de antialerfjik diye bir program var bebek kıyafetleri için dediler onda mı atsam acaba

Ay kıyafetlere bir şey olmadıysa bende bir dahakine atayım hangi programa atmıştın bende de antialerfjik diye bir program var bebek kıyafetleri için dediler onda mı atsam acaba
Ben direkt mix programında kuruttum valla. Zaten kurutma makinesi tüm tozu alıp sıcak veriyo hepsi antialerjikmiş gibi geliyo bana

Hareketini hissetmiyorum diye hastaneye gittim geldim gayet rahat oynuyormuş icerde nstye bağladılar hareketini ölçmek için orda hissetmeye başladım tekrar hareketlerini ama eskisi gibi net hareketler değildi bebek büyüdükçe hareketlerinde azalma veya hafiflik normalmiş yeri kalmıyormuş hareket için gitmişken tüm tahlillermi de yaptılar ilaç olarak bir daha fazla iş yapmayı yasakladı doktor

Keşke kilo alsalar. Benimki de öyle düz bağırsak resmen. Hamileliğimle birlikte aramızda 20 kilo fark oluştu
Bende almasını istiyorum ama yağı meselesi herhalde almıyor ailecek zayıflar neyse bende doğumdan sonra veririm inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…