- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Bebişim 27 Şubat geç olmasın? Benim Sat 19 Temmuz senden sonra ve 27 Şubatta tam 32+0'ım çünkü. Senin daha erken alman gerekiyor raporu sanırım.Kizlarrr doktordan geliyorum Mila hanım gayet iyi çok şükür36 cm boy 1270 Gr olmiş kuzum 27 Şubat'ta 32.hafta raporumu alıp dinlenmek istiyorum kısmet olursa oğlanı okula getir götür yapacam sadece iyice ağırlaşana kadar... sol kaburgamin altında ağrı oluyordu normal dedi glukoz değerim iyi diye şeker yuklemesine gerek yok dedi doğum parasını sordum karta 25 bin nakit 22500 dedi Adana Güzelyalı hastanesi hayırlısı bakalım
Benim eşim gıcık karın kası yaptıBenim eşim daha çok kilo aldı
O değil de eşleri kilo alan yok mu ya eheheheh
Evet benim de domates yükseltiyor ilginç bir şekilde doktor insülin başlayacaktı bir hafta daha bakacağız inşallah düzene girerGenelde şekeri zararlı karbonhidratlar yükseltiyor canım ve hazır gıdalarda bulunan glikozlar. Makarna, unla yapılan hamur işi yada her ne ise, ekmek, kızartma, çorbalar (evet şaşacaksın belki ama tarhana çorbası ve şehriye gibi içine katılan şeylerle yapılan çorbalar) bezelye, havuç vs. Kişiden kişiye değişkenlik gösterenler var elbet ama genel olarak şekeri yükselten yiyecekler bunlar. Sadece tatlı diye bakmamak lazım ki benim mesela asla tatlı yükseltmiyor ama bi makarna yesem facia yani
Ben yaşıyorum hatta sorsam nasıl sorcağımı bilemedim nasıl tarif edeyim ki diye düşünüp vazgeçtim bebek sanki oraya vuruyor gibi nedir bu bilemedimhanimlar cekinerek soruyorum ama.. makatta segirme seklinde boyle titremede diyebilirsiniz boyle birsey yasayan var mi ?kabiz deglm bi skntim yok cok sukur ama boyle bisi var 3 gundur
Ayyy Allah razi olsun ayniiiiiBen yaşıyorum hatta sorsam nasıl sorcağımı bilemedim nasıl tarif edeyim ki diye düşünüp vazgeçtim bebek sanki oraya vuruyor gibi nedir bu bilemedim
Kesin bebek bağırsaklara vuruyo biz orda hissediyoruz sarsıntıyıAyyy Allah razi olsun ayniiiii
valla olabilir basur yaziyor nettede ama bilemedimKesin bebek bağırsaklara vuruyo biz orda hissediyoruz sarsıntıyı
Ben kurutmaya ilkin cesaret edemedim çekiyor diyorlar o yüzden daha kullanmadım minicik kalmasınlar dedimÇok iyi ellerine sağlık canım
Ya ben ütüleme yerine kurutma makinesi kullanacağım, hijyen ayarı var aldığım da bebek kıyafetleri için demişti kuran kişi bu ayarı o ayar da yıkayacağım bir de kırışık olacağı için belki ütülerim ama sürekli ütü yapmayı düşünmüyorum sanırım
Benim seğirme gibi değil de uzun süre ayakta kalınca baskı hissediyorum hem orda hem vajen girişindehanimlar cekinerek soruyorum ama.. makatta segirme seklinde boyle titremede diyebilirsiniz boyle birsey yasayan var mi ?kabiz deglm bi skntim yok cok sukur ama boyle bisi var 3 gundur
Aynı benim eşim benden daha çok aşeriyor ama ilginç yanı kilo da almıyorBenimki aşeriyo. Her gün başlıyo yemekten sonra şunu mu yesek bunu mu sipariş etsek canım şundan çekti diye. Kendini hamile sanıyo bence
Ben attım kurutmaya valla bi şey olmadı. Sadece müslin battaniyeyi falan atmadım o çeker gibime geldi. Deneyen varsa bi dahakine atalımBen kurutmaya ilkin cesaret edemedim çekiyor diyorlar o yüzden daha kullanmadım minicik kalmasınlar dedim
Ay kıyafetlere bir şey olmadıysa bende bir dahakine atayım hangi programa atmıştın bende de antialerfjik diye bir program var bebek kıyafetleri için dediler onda mı atsam acabaBen attım kurutmaya valla bi şey olmadı. Sadece müslin battaniyeyi falan atmadım o çeker gibime geldi. Deneyen varsa bi dahakine atalım
Ben direkt mix programında kuruttum valla. Zaten kurutma makinesi tüm tozu alıp sıcak veriyo hepsi antialerjikmiş gibi geliyo banaAy kıyafetlere bir şey olmadıysa bende bir dahakine atayım hangi programa atmıştın bende de antialerfjik diye bir program var bebek kıyafetleri için dediler onda mı atsam acaba
Basur olsa görürsün canım anlarsın bende basur var kabarık kabarık duruyovalla olabilir basur yaziyor nettede ama bilemedim
Doğru diyorsun bize 23 Şubat görünüyor doğum izni başlangıcıBebişim 27 Şubat geç olmasın? Benim Sat 19 Temmuz senden sonra ve 27 Şubatta tam 32+0'ım çünkü. Senin daha erken alman gerekiyor raporu sanırım.
Keşke kilo alsalar. Benimki de öyle düz bağırsak resmen. Hamileliğimle birlikte aramızda 20 kilo fark oluştuAynı benim eşim benden daha çok aşeriyor ama ilginç yanı kilo da almıyor
Kiz ben alt tarafimi goremiyorum bloke oldu orasi hahahah elim arkayada uzanmior cok zorBasur olsa görürsün canım anlarsın bende basur var kabarık kabarık duruyo
Bende almasını istiyorum ama yağı meselesi herhalde almıyor ailecek zayıflar neyse bende doğumdan sonra veririm inşallahKeşke kilo alsalar. Benimki de öyle düz bağırsak resmen. Hamileliğimle birlikte aramızda 20 kilo fark oluştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?