Şeker yükleme testinden sonra şeker çıkmayınca bende saldım ya maalesef zaten ondan direk kilo aldım. Sürekli açız arkadaş başka şeylere dadandım bende bu aralar söylemiim şimdi canınız çeker ağzım boş durmuyor ki ama dün itibarıyla tekrardan sıkı diyete başladım. Bakalım ne olcekAl işte, ya ben tatlı için ölürüm ölürüm, az önce yemek çantama puding atmışım o kadar mutlu oldum ki, çok seviyorum tatlıyı gerçekten, doktor kiloya bir şey demedi amaşeker olayı sıkıntı evet ama ne yapayım ya geçen kan verdim glukoz sınırın altında çıkmış eşim de diyor yok artık
Benimki aşeriyo. Her gün başlıyo yemekten sonra şunu mu yesek bunu mu sipariş etsek canım şundan çekti diye. Kendini hamile sanıyo benceBenim eşim daha çok kilo aldı
O değil de eşleri kilo alan yok mu ya eheheheh
Evet öyleleri de varAy ne bileyim 5 kilo aldım diyen var, 6 kilo aldım diyen var nerede bu grubun zayıf üyeleri, psikolojimizi bozuluyorlarY ysnmrv E evdekiliyakat siz miydiniz onlar itiraf edin çabuk, bir adım öne çıksın kilo almayanlar
Banada aynaya bakınca çok güzel geliyor açıkçası, normal geliyor gözüme, ben de max 15 oluyorum diye düşünüyorum ama son 2 ay epeyce kilo alınıyormuş
Benimki tam bir gıcık. Yese de yemese de 78’in altına düşmüyor 80’in üstüne çıkmıyor. Erkek metabolizması bazen canımı çok sıkıyor.Benim eşim daha çok kilo aldı
kilo almayan üyeleri diyerek beni işaretlemen önce gururumu okşasa da çok afedersiniz hepinizi tenzih ederek söylüyorum ÖKKKKKÜÜÜZZZZ gibi kilo aldım üzerinize afiyet. o yüzden beni bu menşından çıkarın derhal, baktıkça sinirim bozuluyo dfjkfjkAy ne bileyim 5 kilo aldım diyen var, 6 kilo aldım diyen var nerede bu grubun zayıf üyeleri, psikolojimizi bozuluyorlarY ysnmrv E evdekiliyakat siz miydiniz onlar itiraf edin çabuk, bir adım öne çıksın kilo almayanlar
Banada aynaya bakınca çok güzel geliyor açıkçası, normal geliyor gözüme, ben de max 15 oluyorum diye düşünüyorum ama son 2 ay epeyce kilo alınıyormuş
ya kızım sen demin 7 kilo almışım falan yazmadın mı, bak beni dellendirmeyin hepinizin defterini birer birer açarım burda mdkfjkdjfkEvet öyleleri de varama bizde iyiyiz almıcaz son aylarda da inanıyorum ben doğurucaz hop vericez
Benim eşim 2 aydır yurtdışında martta gelcek burda olsaydı beraber varile dönerdik ondan da bi çocuk çıkardı kesin uzaktan bile martta dönünce neler yiceğimizi düşünüyoBenim eşim daha çok kilo aldı
Yazdım kız çok hoşnutum da dedim ama 7 değil 9 aldım benya kızım sen demin 7 kilo almışım falan yazmadın mı, bak beni dellendirmeyin hepinizin defterini birer birer açarım burda mdkfjkdjfk
Eheuh eğleniyom ya, kaç kilo alırsanız alın ya da hiç kilo almayın herkesin kendine özel süreci ve her türlüsü çok güzel benceYazdım kız çok hoşnutum da dedim ama 7 değil 9 aldım ben
Tokluklarım çok değişken bugün 157 çıktı geçen gün 119 çıktı başka gün 135 bu hafta ilk defa evde ölçüm yaptım neyin yükselttiğini anlamaya çalışıyorumTokluk kaç çıkıyor? Açlık için bir tık yüksek ama sadece açlık için bişi demek zor
Evet hepimiz çok güzeliz ve büyük bir iş başarıyoruzEheuh eğleniyom ya, kaç kilo alırsanız alın ya da hiç kilo almayın herkesin kendine özel süreci ve her türlüsü çok güzel bence
Evet şeker çıktı ama diyet verdi doktor diyet yapıyorum tatlı yemiyorum bugün dahiliyeye gideceğim umarım kötü şeyler söylemezAma sende zaten şeker çıkmış canım normal o zaman doktor ne dedi bu konuyla alakalı.? Önlem alman lazım bu durumu
Genelde şekeri zararlı karbonhidratlar yükseltiyor canım ve hazır gıdalarda bulunan glikozlar. Makarna, unla yapılan hamur işi yada her ne ise, ekmek, kızartma, çorbalar (evet şaşacaksın belki ama tarhana çorbası ve şehriye gibi içine katılan şeylerle yapılan çorbalar) bezelye, havuç vs. Kişiden kişiye değişkenlik gösterenler var elbet ama genel olarak şekeri yükselten yiyecekler bunlar. Sadece tatlı diye bakmamak lazım ki benim mesela asla tatlı yükseltmiyor ama bi makarna yesem facia yaniTokluklarım çok değişken bugün 157 çıktı geçen gün 119 çıktı başka gün 135 bu hafta ilk defa evde ölçüm yaptım neyin yükselttiğini anlamaya çalışıyorum
Seninle satımız aynıymışKizlarrr doktordan geliyorum Mila hanım gayet iyi çok şükür36 cm boy 1270 Gr olmiş kuzum 27 Şubat'ta 32.hafta raporumu alıp dinlenmek istiyorum kısmet olursa oğlanı okula getir götür yapacam sadece iyice ağırlaşana kadar... sol kaburgamin altında ağrı oluyordu normal dedi glukoz değerim iyi diye şeker yuklemesine gerek yok dedi doğum parasını sordum karta 25 bin nakit 22500 dedi Adana Güzelyalı hastanesi hayırlısı bakalım
MaşaAllah kuzuma Rabbim korusunKizlarrr doktordan geliyorum Mila hanım gayet iyi çok şükür36 cm boy 1270 Gr olmiş kuzum 27 Şubat'ta 32.hafta raporumu alıp dinlenmek istiyorum kısmet olursa oğlanı okula getir götür yapacam sadece iyice ağırlaşana kadar... sol kaburgamin altında ağrı oluyordu normal dedi glukoz değerim iyi diye şeker yuklemesine gerek yok dedi doğum parasını sordum karta 25 bin nakit 22500 dedi Adana Güzelyalı hastanesi hayırlısı bakalım
En greenclean aldım, ecowell de güzel. Zaten kokusuz oluyorlar, greenclean bulaşık deterjanı kullanıyorum, bildiğim marka diye aldım. Daha yıkamadım ondan performansından emin değilim. Moms green ve ecos da iyiymiş bu söylediğin markalar dışında.Ya ben de o granül sabunlarsan alayım istiyordum ancak vazgeçtim. Yeni doğan bebişlere pek önerilmiyormuş. Sıvı deterjan kıyafetlerde kalmıyormuş anca granül ya da toz deterjan kıyafetlerde kalıyormuş. Malum makineler belli bir su ile yıkıyorlar ya. Ancak makine süresi bitince deterjansız 15-20 dk daha çalıştırmak duru su ile tamamen deterjandan arınmasını sağlayabilir belki kıyafetlerin.
Ben ecowell duydum. Uni baby duydum. Bir de sivenoydu sanırım. Ağırlıklı bunlardan almış kızlar hep. Henüz tam detaylı araştırıp okumadım hepsini. Bu akşamımı şu detarjan işine ayırabilirm yorum okuyarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?