- 5 Temmuz 2015
- 1.524
- 2.008
- 133
- 41
Hmm anladım canımYok ya sanırım tam yazamadım. Zaten 32+0 dan önce rapor alınmıyor. Benim iş yeri tam 32+0 da istiyor. Öyle dedi.
Alacağım rapor da çalışamaz raporu değil zaten. Ben de o tarihte çalışabilir raporu alıp 37. haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum. 37. haftada da tekrar rapor alıp bize çalışamaz raporunu vereceksin dediler.
Normal canım, özellikle akşamları artık daha da şişmiş oluyoruz vücut yoruluyor. Ağrın sızın yoksa, çocuk hareket ediyorsa endişelenme benceTek tek alıntılayamadım kızçeler, yalnız olmadığıma sevindim gardaşlarım
Kızlar ya böyle karnım sertleşti, sanki taş gibi, korktum eşime dedim sakin ol diyor eve geliyor o da, normal mi böyle karnımızın olması, gazım da var sanırım
Neden kendi çocuklarıymış gibi seçip alırlar onuda anlamıyorum. İnsan bi gösterir bu nasıl iyi mi diye. Benim arkadaşım da kız doğuracak ben çok sade bir insanım desen mesen hiç sevmem ama arkadaşım dantel falan seviyor ona attım bu nasıl bu nasıl diye kendi çocuğum değil ki kendi zevkime göre alayım. Oda bana süslü bişi getirse giydirmem biliyor tarzımı mesela. Yani neden böyle ince düşünemezler anlamıyorum. Yok olur mu illa benim borum ötecek bak yine sağdan sağdan kv nefreti yükleniyooooor…..Hastane çıkış setini kayınvalidem seçmiş almış bana danışmadan sonra ay gerek yok senin bişey almana bu yeterrr çokta güzel bakk dedi pembe bişeyyine de sağol hiç yoktan iyidir dedim ama ondan biraz içerledim herhalde kendi kendime en özelini alıcam diyordum haklısın valla en kötü fiyatlar 1.000den başlıyor bebişler de çabucak büyüyormuş sadece fotoğraf çektim bitti olacak
Oğlan anaları seri layklıyor teşekkür ederizBu grup müslin battaniyeyi bile zor atlattı, nolur bizi müslin salopet girdabına sokma kardeş ama soktun gibi de bir yandan. Bu ney lan
Hiiç sormazlar bir de her şeye karışırlar canım ben birine bişey alacak olsam dediğin gibi sever sevmez diye ince ince düşünürüm. Bana da bazen geliyor kv nefreti ama polyanna sendromu yaşıyorum hani hiç vermeyedebilirdi diyorumNeden kendi çocuklarıymış gibi seçip alırlar onuda anlamıyorum. İnsan bi gösterir bu nasıl iyi mi diye. Benim arkadaşım da kız doğuracak ben çok sade bir insanım desen mesen hiç sevmem ama arkadaşım dantel falan seviyor ona attım bu nasıl bu nasıl diye kendi çocuğum değil ki kendi zevkime göre alayım. Oda bana süslü bişi getirse giydirmem biliyor tarzımı mesela. Yani neden böyle ince düşünemezler anlamıyorum. Yok olur mu illa benim borum ötecek bak yine sağdan sağdan kv nefreti yükleniyooooor…..gerçi benimki beni mağazaya götürdü seç beğen fiyatını düşünme al dedi oturdu hiç karışmadı hakkını yemeyeyim herşeyi kendim seçtim parasını ödedi çıktık. Allah razı olsun kız kv accuk sevmek için sebep verdin ama 1 dk lığına falan oda
Ay aynı kafadayız. Çok beğendiğim ama pahalı bulduğum bi şey olunca da ben tutup büyük bedenini alıyorum. Mesela pantolon gördüm geçen çok tatlıydı. 3-6 ayı da vardı ama 200 lira mı neydi. 1 yaş için aldım hem hevesim kalmamış oldu hem de 200 lirayı doğru zamana yatırım yapmış oldumHatıra kalsın saklarım diyorsan yaptır (hiç benlik işler değil) ama pahalı yenidoğan setleri zaten isimsiz olsa da mantıksız ne kadar giyecek sonuçta? Şahsen neredeyse bütün kıyafetlerini 3-6 ay başlayarak aldım. İlk önce biraz ödem atıp kilo veriyorlarmış doğunca sonra da çok hızlı kilo alıyorlarmış. Yani kaç ay giydirirsin o kadar masrafımız olacak değer mi sen düşün. Bende bişi alayım diyorum bazen açıyorum siteleri sonra diyorum ya bebeği bi kilosunu göreyim sonrada alınır bunlar deyip vazgeçiyorum. Tabi bizde eşşek yükü gibi para var bize koymaz amaaaaan elimin kiri falan diyorsan al geç ne düşünüyon ama yine de israf gibi geliyor ama dediğim gibi bu benim ve benim düşüncem
157 şeker bebeğe hiçbir şey yapmaz. Canın böyle şeyler istediğinde yer yemez kalkıp 15 dk tempolu yürü, öncesinde de sirkeli limonlu salata ye dengelersin böylece şekerini.Kızlar moralim acayip bozuldu. 1 haftadır şeker talibim gayet iyiydi bugün rehavete kapıldım, lahmacun yedim bi tane bol yeşillikli, açıkçası kendimi de bi denemek istemiştim, şekerim 157 çıktı. Ağlamak üzereyim, sırf denemek istedim diye bebeğimi düşünmeden hareket ettim
Teşekkür ederim ya dayanamayacak durumda olduğum zaman yapacağım. Ancak boyumun ölçüsünü aldım cesaret edemem sanırım bir daha157 şeker bebeğe hiçbir şey yapmaz. Canın böyle şeyler istediğinde yer yemez kalkıp 15 dk tempolu yürü, öncesinde de sirkeli limonlu salata ye dengelersin böylece şekerini.
Stres yaptığında da şeker yükselir böyle düşünme. Yediğin zaman rahatça ye ki strese bağlı yükselmesin en azındanTeşekkür ederim ya dayanamayacak durumda olduğum zaman yapacağım. Ancak boyumun ölçüsünü aldım cesaret edemem sanırım bir daha
Bu gebelikteki şeker doğumdan sonra da devam ediyor mu acaba yoksa sonra normal hayatımıza dönebiliyor muyuzStres yaptığında da şeker yükselir böyle düşünme. Yediğin zaman rahatça ye ki strese bağlı yükselmesin en azından
Devam etmiyor tabi ki, yani inşallahBu gebelikteki şeker doğumdan sonra da devam ediyor mu acaba yoksa sonra normal hayatımıza dönebiliyor muyuz
Tek tek alıntılayamadım kızçeler, yalnız olmadığıma sevindim gardaşlarım
Kızlar ya böyle karnım sertleşti, sanki taş gibi, korktum eşime dedim sakin ol diyor eve geliyor o da, normal mi böyle karnımızın olması, gazım da var sanırım
Yere eğildiğimde hatta namaz kılarken secdeye gidip kalkarken falan nefes nefese kalıyorum böyle bi ağırlıksa kastettiğin. Yer tuvaleti sanırım asla kullanamazdım. Ama son aylarda faydalıymış.Kızlar size bir sorum olacaktı. Afedersiniz ama klozete değil de normal tuvalete oturduğumda ağrım oluyor. Asla eski halim gibi değil böyle bir gariplik var anlam veremediğim. Oldukça gergin ve şiş gibiyim. Belki normaldir sizinde öyle mi diye sormak istedim
Benim pek tarzim degil, zaten böyle seylerin yapildigi bir yerde yasamiyorum, hastane cikis seti tabiri yok yani öyle diyim. Ama senin aklinda kalacaksa yap. Bence hamilelikte de böyle, cok sevdigimiz ve istedigimiz bir seyse olanaklar dahilinde yapilmali.Kızlar isim nakışlı hastane çıkış setlerine kafayı takmış durumdayım ama çok pahalılar yaptıran var mı aranızda? Varsa ikna edilmeye ihtiyacım var gibiAl gitsin kızımdan önemli mi sanki diyorum sonra saçmalama başka ihtiyacını karşılarsın o fiyata değer mi diyorum
Bende faydalı diye ikisini bir kullanıyorum. Namazda hissetmiyorum o ağrıyı pek ama iyice çömeldiğimde oluyor normal herhalde ama yine de sizde de oluyor mu diye merak ettim.Yere eğildiğimde hatta namaz kılarken secdeye gidip kalkarken falan nefes nefese kalıyorum böyle bi ağırlıksa kastettiğin. Yer tuvaleti sanırım asla kullanamazdım. Ama son aylarda faydalıymış.
Ben de bir kere pide yemistim ama canim nasil istemisti. Bir baktim 180 olmus seker. Hic o kadar cikmamisti, cok korkmustum. Ben de cok sucluluk hissettim ama yükselir diye düsünsem de o kadar yükselecegini bilemezdim.Kızlar moralim acayip bozuldu. 1 haftadır şeker talibim gayet iyiydi bugün rehavete kapıldım, lahmacun yedim bi tane bol yeşillikli, açıkçası kendimi de bi denemek istemiştim, şekerim 157 çıktı. Ağlamak üzereyim, sırf denemek istedim diye bebeğimi düşünmeden hareket ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?