2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Hmm anladım canım

Normal canım, özellikle akşamları artık daha da şişmiş oluyoruz vücut yoruluyor. Ağrın sızın yoksa, çocuk hareket ediyorsa endişelenme bence

Neden kendi çocuklarıymış gibi seçip alırlar onuda anlamıyorum. İnsan bi gösterir bu nasıl iyi mi diye. Benim arkadaşım da kız doğuracak ben çok sade bir insanım desen mesen hiç sevmem ama arkadaşım dantel falan seviyor ona attım bu nasıl bu nasıl diye kendi çocuğum değil ki kendi zevkime göre alayım. Oda bana süslü bişi getirse giydirmem biliyor tarzımı mesela. Yani neden böyle ince düşünemezler anlamıyorum. Yok olur mu illa benim borum ötecek bak yine sağdan sağdan kv nefreti yükleniyooooor….. gerçi benimki beni mağazaya götürdü seç beğen fiyatını düşünme al dedi oturdu hiç karışmadı hakkını yemeyeyim herşeyi kendim seçtim parasını ödedi çıktık. Allah razı olsun kız kv accuk sevmek için sebep verdin ama 1 dk lığına falan oda

Kızlar moralim acayip bozuldu. 1 haftadır şeker talibim gayet iyiydi bugün rehavete kapıldım, lahmacun yedim bi tane bol yeşillikli, açıkçası kendimi de bi denemek istemiştim, şekerim 157 çıktı. Ağlamak üzereyim, sırf denemek istedim diye bebeğimi düşünmeden hareket ettim

Hiiç sormazlar bir de her şeye karışırlar canım ben birine bişey alacak olsam dediğin gibi sever sevmez diye ince ince düşünürüm. Bana da bazen geliyor kv nefreti ama polyanna sendromu yaşıyorum hani hiç vermeyedebilirdi diyorum benim eşim tek çocuk ben de tek çocuğum gerçi ona rağmen eşimin bebeklikte kullanılmış donlarını getirdi bebeğin doğunca giydir diye bu durumu aşamadım aylardır dhshsh Seninki güzel bişey yapmış ama en azından seçme hakkı vermiş bir de fiyat farketmez falan demesi güzel bayaa benim kp bebek arabasını aldı adamcağızı mağazada yedi bildiğin benim kv ucuzu olsun niye bu kadar para vercez diye bir de 3 milyonluk arabaya biniyorlar komik yani ne biliyim

Ay aynı kafadayız. Çok beğendiğim ama pahalı bulduğum bi şey olunca da ben tutup büyük bedenini alıyorum. Mesela pantolon gördüm geçen çok tatlıydı. 3-6 ayı da vardı ama 200 lira mı neydi. 1 yaş için aldım hem hevesim kalmamış oldu hem de 200 lirayı doğru zamana yatırım yapmış oldum hastane çıkışlarına, çok az giyeceği kıyafetlere çok para vermek hiç benlik değil. He kardeşi olsun istiyorum mesela onun için de küçük kıyafetlerin hepsini iki cinsiyete de gidecek şeyler aldım. Paralarını çıkarmaları için en azından iki çocuk büyütmeliler çünkü. Sırf bu sebepten çocuğumun sadece bi tane arabalı tulumu var gerisi hep unisex

157 şeker bebeğe hiçbir şey yapmaz. Canın böyle şeyler istediğinde yer yemez kalkıp 15 dk tempolu yürü, öncesinde de sirkeli limonlu salata ye dengelersin böylece şekerini.

157 şeker bebeğe hiçbir şey yapmaz. Canın böyle şeyler istediğinde yer yemez kalkıp 15 dk tempolu yürü, öncesinde de sirkeli limonlu salata ye dengelersin böylece şekerini.
Teşekkür ederim ya dayanamayacak durumda olduğum zaman yapacağım. Ancak boyumun ölçüsünü aldım cesaret edemem sanırım bir daha

Teşekkür ederim ya dayanamayacak durumda olduğum zaman yapacağım. Ancak boyumun ölçüsünü aldım cesaret edemem sanırım bir daha
Stres yaptığında da şeker yükselir böyle düşünme. Yediğin zaman rahatça ye ki strese bağlı yükselmesin en azından

Benim su an aynen böyle. Ama normal bence arada oluyor bende. Ben bir de cok yedim. Canim cok süt istemisti ve midem de yaniyordu cok ictim müsliyle beraber, asiri sisirdi. Biraz hareket edelim, evin icinde filan yürüyelim.

Kızlar size bir sorum olacaktı. Afedersiniz ama klozete değil de normal tuvalete oturduğumda ağrım oluyor. Asla eski halim gibi değil böyle bir gariplik var anlam veremediğim. Oldukça gergin ve şiş gibiyim. Belki normaldir sizinde öyle mi diye sormak istedim

Yere eğildiğimde hatta namaz kılarken secdeye gidip kalkarken falan nefes nefese kalıyorum böyle bi ağırlıksa kastettiğin. Yer tuvaleti sanırım asla kullanamazdım. Ama son aylarda faydalıymış.

Benim pek tarzim degil, zaten böyle seylerin yapildigi bir yerde yasamiyorum, hastane cikis seti tabiri yok yani öyle diyim. Ama senin aklinda kalacaksa yap. Bence hamilelikte de böyle, cok sevdigimiz ve istedigimiz bir seyse olanaklar dahilinde yapilmali.

Yere eğildiğimde hatta namaz kılarken secdeye gidip kalkarken falan nefes nefese kalıyorum böyle bi ağırlıksa kastettiğin. Yer tuvaleti sanırım asla kullanamazdım. Ama son aylarda faydalıymış.
Bende faydalı diye ikisini bir kullanıyorum. Namazda hissetmiyorum o ağrıyı pek ama iyice çömeldiğimde oluyor normal herhalde ama yine de sizde de oluyor mu diye merak ettim.

Ben de bir kere pide yemistim ama canim nasil istemisti. Bir baktim 180 olmus seker. Hic o kadar cikmamisti, cok korkmustum. Ben de cok sucluluk hissettim ama yükselir diye düsünsem de o kadar yükselecegini bilemezdim.

Bugun bol su iciyorsun. Yarin yürüyüse cikiyorsun ve diyete kaldigin yerden devam ediyorsun. Sonra bir bakiyorsun, düsüvermis. Bir daha da lahmacun yemiyorsun ehehe oldu bitti gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…