Ben şortlu gelemem baştan söyliyim kocam kızar djfkkfkfk
Rüyayla amel etmem zaten ancak senden ufak yollu tırsıyorum şuanHiç de öyle psişik güçlerim yoktur halbuki rüyaları çıkan biri falan da değilim
Aynen benim de öğrendiğim kadarıyla 37 den sonra hiç bir sıkıntı yaşanmıyor. Doktorlar da garantiye alıp planlı sezaryende 38+ larda yapıyorlar. Mesela arkadaşımda gebelik kolestazı vardı ve en geç 38 de alınması gerekiyordu bebeğin. 37+5'te aldı doktoru. Hemen de kucağına verdi hiç bir sorun yaşamadılar çok şükür.Ay hadi inşaAllah kolaylıkla cümlemizin nasip olsun. Genelde genlerden gelenler oluyor gibi ya bakalım. 37. Haftadan sonra doğum yapmak gayet güzel bu arada bebek yeterince gelişmiş oluyor. Öyle düşünüyorum şahsen. Ama tabi tıbben nasıl bilmiyorum.
Şortu hiç düşünmedim ki benBen şortlu gelemem baştan söyliyim kocam kızar djfkkfkfk
Ay hadi kolaylıkla öyle detince de az kalmış be abooooo heyecan basıyor düşündükçe ama böyle eldivenleri takılmış tulumlu bir minnakın omzumda yatıyor olmasını düşündükçe de ağlayasım geliyor oyyhhhjAynen benim de öğrendiğim kadarıyla 37 den sonra hiç bir sıkıntı yaşanmıyor. Doktorlar da garantiye alıp planlı sezaryende 38+ larda yapıyorlar. Mesela arkadaşımda gebelik kolestazı vardı ve en geç 38 de alınması gerekiyordu bebeğin. 37+5'te aldı doktoru. Hemen de kucağına verdi hiç bir sorun yaşamadılar çok şükür.
Ben de öyle tam 9 ay 10 günken sancısı mancisi 1 saat içinde hem de evde ebeyle doğuvermisim. Böyle lüks bir doğum yok ya, hepimiz için böyle hızlı ve komplikasyonsuz bir doğum isterimBu arada annem dediki. Ablanda da sende de tam 9 ay dolmuştu, fazla güne kalmadan doğdunuz dedi. Eğer dediği gibi benim de öyle olursa 38+ lardan gelme ihtimali yüksek olur bebemin. Bir de sürekli kız erken geliyor dedi. Ben de anne o hurafe, kadınlar kulübünde 40+ ları gören var kıza hamile olup dedim. Nasip artık.
Bir de annem hep evde sancısını çekmiş son ana kadar. Suyu hastanede gelmiş.Hastaneye gidince çok uzun sürmemiş çatala oturtmaları. Ablamda da bende de yarım saatte falan doğdunuz dedi. Ablamda tam bilememiş nefesi nasıl kontrol etmesi nasıl ıkınması gerektiğini.
Vajinal doğum hedefleyenler bolca nefes egzersizlerine yoğunlaşsın o yüzden mutlaka. Çok önemli.
Ay inşallah annem gibi pırt diye doğururum. Hepimiz öyle oluruzModumuzu yüksek tutalım. Hepimiz pırt diye doğuracağız hadi bakalım
İçimde kelebekler fışirdiyiAy hadi kolaylıkla öyle detince de az kalmış be abooooo heyecan basıyor düşündükçe ama böyle eldivenleri takılmış tulumlu bir minnakın omzumda yatıyor olmasını düşündükçe de ağlayasım geliyor oyyhhhj
Ya dünden beridir ben de bir garibim. Yeter artık gözümü kapatı açayıp ve doğum haftamız gelmiş olsun istiyorum. Bir yandan çok var gibi geliyo. Öte yandan Salı günü 28+0 ım mesela artık 29. haftaya gireceğim. Kimimiz 30'lara girdiler bile.Ay hadi kolaylıkla öyle detince de az kalmış be abooooo heyecan basıyor düşündükçe ama böyle eldivenleri takılmış tulumlu bir minnakın omzumda yatıyor olmasını düşündükçe de ağlayasım geliyor oyyhhhj
O halde hepimiz birbirimize güzel enerjiler yolluyoruz ve hepimizin pırt diye doğuracağını düşünüyoruz. Buraya herkes vajinal ya da sezeryan harika doğum hikayelerini yazmaya başlayacak inşallahBen de öyle tam 9 ay 10 günken sancısı mancisi 1 saat içinde hem de evde ebeyle doğuvermisim. Böyle lüks bir doğum yok ya, hepimiz için böyle hızlı ve komplikasyonsuz bir doğum isterim
Kesinlikle doğru karar. Bebeğin eksiklerini zaten çalışırken alıyoruz, doğduktan sonra öyle aşırı masrafı olmaz diye temenni ediyorum.Kızlar bir de bu ağrılar beni gerçekten yormaya başladı. Gece uykusuzluğu falan derken bitkinim sürekli. Nasip kısmet ise 27 Şubat 32+0 oluyorum ama ben Mart'ın son haftasına kadar çalışayım diye planlıyordum fakat bedenim el vermeyecek gibi.
Önümüzdeki 3 hafta sonra ne durumda olacağım ona bakıp karar vereceğim. Direkt 32 ile birlikte ayrıladabilirim izne. Kendimi iyi hissedersem 1-2 hafta bile olsa gittiği yere kadar devam da edebilirim. Ama kesinlikle Mart sonuna kadar çalışmayı düşünmüyorum artık.
Bebek gelmeden önce biraz iş güç düşünmeden kendimle baş başa kalmaya ihtiyacım var bunu da anladım. Geçen yıl iş yerimde yeterli zam alamamıştım ve yöneticim yılbaşında hakkını vereceğim falan demişti ama bu yıl da alamadım. Maalesef bana söylenen ile yapılan aynı olmadı. Niye fedakarlık yapıyorum, kendimden ödün veriyorum dedim. Hayatta 1 defa yaşayacağım bir sürecin tadını çıkartmıyorum ki diye düşünmeye başladım. Geri dönüp keşke demek istemiyorum.
O yüzden yasal doğum izni sonrasında da en az 2 ay ücretsiz izin kullanmaya karar verdim. Duruma göre süresini artırabilirm. Açıkçası Eylül ayından önce iş başı yapmayı düşünmüyorum ciddi ciddi.
Bu ağrıların için bir çözümüm olsa ve söyleyebilsem keşke ama yok, bazımızın daha zor geçiyor hamileliği, hepimizin farklıKızlar bir de bu ağrılar beni gerçekten yormaya başladı. Gece uykusuzluğu falan derken bitkinim sürekli. Nasip kısmet ise 27 Şubat 32+0 oluyorum ama ben Mart'ın son haftasına kadar çalışayım diye planlıyordum fakat bedenim el vermeyecek gibi.
Önümüzdeki 3 hafta sonra ne durumda olacağım ona bakıp karar vereceğim. Direkt 32 ile birlikte ayrıladabilirim izne. Kendimi iyi hissedersem 1-2 hafta bile olsa gittiği yere kadar devam da edebilirim. Ama kesinlikle Mart sonuna kadar çalışmayı düşünmüyorum artık.
Bebek gelmeden önce biraz iş güç düşünmeden kendimle baş başa kalmaya ihtiyacım var bunu da anladım. Geçen yıl iş yerimde yeterli zam alamamıştım ve yöneticim yılbaşında hakkını vereceğim falan demişti ama bu yıl da alamadım. Maalesef bana söylenen ile yapılan aynı olmadı. Niye fedakarlık yapıyorum, kendimden ödün veriyorum dedim. Hayatta 1 defa yaşayacağım bir sürecin tadını çıkartmıyorum ki diye düşünmeye başladım. Geri dönüp keşke demek istemiyorum.
O yüzden yasal doğum izni sonrasında da en az 2 ay ücretsiz izin kullanmaya karar verdim. Duruma göre süresini artırabilirm. Açıkçası Eylül ayından önce iş başı yapmayı düşünmüyorum ciddi ciddi.
Bende 10 aylik dogmusum hahahaha tek degilmisimHurafeyi direkt ben kaldırayım ortadan, 42 haftalık doğmuşumannemin ilk doğumu bi de, kadıncağız 9-10 saat suni sancı çekmiş bi de bebek kakasını yaptı telaşı yaşamış yazık.
9 ay 20 günlük doğan ailenin ilk çocuğu olarak görüyorum ve arttırıyorum.Bende 10 aylik dogmusum hahahaha tek degilmisim
Bende 40 ları görmek istiyorum hahaha 40+3 te doğsa keşke 04.04.2024 oluyorBen ya 38+larda istiyorum, 39a kalacaksa da 39+3 olsun 24 Nisanda doğurayım. Çok güzel tarih bence 24.04.24
Harika9 ay 20 günlük doğan ailenin ilk çocuğu olarak görüyorum ve arttırıyorum.
Masallah col sekersinizzzzGöbüş güncellemesi geldi teyzoslar sizde atın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?