- 3 Şubat 2022
- 1.241
- 2.419
- 83
Valla cillop gibi gacılardı
Aynen öyle valla. Çok şükür bebişin tüm eksiklerini aldık. Bir dolabı kaldı. Siparişini vereceğim maaşım yattığında. Bir de şampuanı losyonu falan kalmıştı tani taş çatlasın 5-6 binlik bir masraf kaldı. Onları da Şubat ayı ilk haftasında halletmeyi planlıyorum.Kesinlikle doğru karar. Bebeğin eksiklerini zaten çalışırken alıyoruz, doğduktan sonra öyle aşırı masrafı olmaz diye temenni ediyorum.
Bi de bu iş hayatıyla ilgili sorumluluklarımızı bazen erkeklerden daha fazla dikkate aldığımızı düşünüyorum. Bölüm başkanı olumsuz tepki verecek hamilelik haberine diye ödüm kopuyodu. Oysa o kim yani dimi. He sağ olsun tam tersi işimi kolaylaştıracak şekilde planladık her şeyimi.
Tolere ediyolarsa etsinler, etmiyolar mı keyifleri bilir. Hayatımızda 10 kez hamile kalıp doğurmayacağız. Tadını çıkarmamız gereken çok şey var
Ya şu cümlen varya beni öyle duygusal bir hale soktu ki sarılasım geldi sana.Bu ağrıların için bir çözümüm olsa ve söyleyebilsem keşke
Ooo Mart annesi hoşgeldin sefalar getirdin.Bende 10 aylik dogmusum hahahaha tek degilmisim
Kızlar sizin o minnak parmaklarınızı yirim. Nasıl hala bu alyanslarınız oloooorGöbüş güncellemesi geldi teyzoslar sizde atın
Benim parmaklarım ince ya 9 numara takıyorum o yüzden şişse de çok birşey fark etmiyor ama bagetim biraz zorlanıyor yani oluyor ama gece onunla uyursam sabaha parmağım da ikinci bir baget daha oluyorKızlar sizin o minnak parmaklarınızı yirim. Nasıl hala bu alyanslarınız oloooorgirmiyo benim sosis parmaklara.
Tektaş benim de iptal, aynen öyle parmağımda iz yapmaya başladı çıkardımBenim parmaklarım ince ya 9 numara takıyorum o yüzden şişse de çok birşey fark etmiyor ama bagetim biraz zorlanıyor yani oluyor ama gece onunla uyursam sabaha parmağım da ikinci bir baget daha oluyor
Valla ben hep hamileler şişiyor yüzükleri çıkmıyor diye ilk zamanlarda yüzüklerimi çıkarmıştım. Sonra baktım şişmedim geri taktımKızlar sizin o minnak parmaklarınızı yirim. Nasıl hala bu alyanslarınız oloooorgirmiyo benim sosis parmaklara.
Benimki de direniyor ama bence 33 den sonra çok ödem tutmaya baslayacak hissediyorum ondan sonra olmaz diye düşünüyorum son 2 haftaTektaş benim de iptal, aynen öyle parmağımda iz yapmaya başladı çıkardımalyansım direniyo bakalım daha ne kadar direnecek
Alyans bana toplu taşımada falan güvende hissettiriyo ya. Dış kıyafetimden karnım belli olana kadar alyans kalırsa memnun olurumBenimki de direniyor ama bence 33 den sonra çok ödem tutmaya baslayacak hissediyorum ondan sonra olmaz diye düşünüyorum son 2 hafta
Ay ben evlenirken 62 kiloydum. Şimdi güncel hamişlik kilosuyla birlikte 76 yım. Sanırım 10 kilosunu parmaklardan aldım. Niye böyle oldu ghjklValla ben hep hamileler şişiyor yüzükleri çıkmıyor diye ilk zamanlarda yüzüklerimi çıkarmıştım. Sonra baktım şişmedim geri taktım
Ahahah hiç böyle düşünmemiştim çok farklı bir bakış açısıAlyans bana toplu taşımada falan güvende hissettiriyo ya. Dış kıyafetimden karnım belli olana kadar alyans kalırsa memnun olurumondan sonra alyans görevini oğluma devreder
Benim gibi götüne göbeğine almandan iyidir boşverAy ben evlenirken 62 kiloydum. Şimdi güncel hamişlik kilosuyla birlikte 76 yım. Sanırım 10 kilosunu parmaklardan aldım. Niye böyle oldu ghjkl
Yalnız hepi topu 5 kilonun bi kısmı da ödemse sen doğumdan sonra puff diye ineceksinAy ben evlenirken 62 kiloydum. Şimdi güncel hamişlik kilosuyla birlikte 76 yım. Sanırım 10 kilosunu parmaklardan aldım. Niye böyle oldu ghjkl
Gelinliğin çok güzel sen de öyleYeni bir etkinlik başlatıyorum. Gelinlikli halini paylaşmak isteyen devam etsin. Bayılırım bakmaya
Totem yaptım yine. Hamiş kalmak isteyenler başlığında da paylaşmıştık hepimiz ve çok kişi hamiş kalmıştı. Burada da paylaşmak istedim. Hepimizin güzel doğumları olsun sorunsuz sıkıntısız diyeGelinliğin çok güzel sen de öyle
YaaaOoo Mart annesi hoşgeldin sefalar getirdin.
Ayy prenses filanmisin masallahYeni bir etkinlik başlatıyorum. Gelinlikli halini paylaşmak isteyen devam etsin. Bayılırım bakmaya
Doktorum çalışmami yasakladigindan beri çok daha iyiyim. Kolestazdan süphelenilecek kadar kötü kasintilarim vardı, geçti. Çok daha güzel uyuyorum, alarm olmadan stressiz bir şekilde kalkıyorum. Bebeğimle çok farklı bir ilişki kurmaya başladım.Kızlar bir de bu ağrılar beni gerçekten yormaya başladı. Gece uykusuzluğu falan derken bitkinim sürekli. Nasip kısmet ise 27 Şubat 32+0 oluyorum ama ben Mart'ın son haftasına kadar çalışayım diye planlıyordum fakat bedenim el vermeyecek gibi.
Önümüzdeki 3 hafta sonra ne durumda olacağım ona bakıp karar vereceğim. Direkt 32 ile birlikte ayrıladabilirim izne. Kendimi iyi hissedersem 1-2 hafta bile olsa gittiği yere kadar devam da edebilirim. Ama kesinlikle Mart sonuna kadar çalışmayı düşünmüyorum artık.
Bebek gelmeden önce biraz iş güç düşünmeden kendimle baş başa kalmaya ihtiyacım var bunu da anladım. Geçen yıl iş yerimde yeterli zam alamamıştım ve yöneticim yılbaşında hakkını vereceğim falan demişti ama bu yıl da alamadım. Maalesef bana söylenen ile yapılan aynı olmadı. Niye fedakarlık yapıyorum, kendimden ödün veriyorum dedim. Hayatta 1 defa yaşayacağım bir sürecin tadını çıkartmıyorum ki diye düşünmeye başladım. Geri dönüp keşke demek istemiyorum.
O yüzden yasal doğum izni sonrasında da en az 2 ay ücretsiz izin kullanmaya karar verdim. Duruma göre süresini artırabilirm. Açıkçası Eylül ayından önce iş başı yapmayı düşünmüyorum ciddi ciddi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?