2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen öyle valla. Çok şükür bebişin tüm eksiklerini aldık. Bir dolabı kaldı. Siparişini vereceğim maaşım yattığında. Bir de şampuanı losyonu falan kalmıştı tani taş çatlasın 5-6 binlik bir masraf kaldı. Onları da Şubat ayı ilk haftasında halletmeyi planlıyorum.

Ya mutlaka eksik bişiler çıkacaktır eminim. Aman yani çıkarsa da alınır. Ki çıkacak da. Takılmıyorum, asıl büyük masraflı kısmı eşimle birlikte hallettik çok şükür.

Azıcık bir şeylerin tadını çıkartma vakti

Bu ağrıların için bir çözümüm olsa ve söyleyebilsem keşke
Ya şu cümlen varya beni öyle duygusal bir hale soktu ki sarılasım geldi sana. Duygusal desteğe ne kadar ihtiyacım varmış meğer bu ara.

Aynen kuzum sola doğru yatık haldeyim. Düz oturamıyorum zaten uzun süre. Ama çalışmama da engel oluyor zaten ister istemez. Acıdan ne odaklanılıyo ne iş yapılıyo. Şükür halime, Allah bugünümü aratmasın.

Kızlar sizin o minnak parmaklarınızı yirim. Nasıl hala bu alyanslarınız oloooor girmiyo benim sosis parmaklara.
Benim parmaklarım ince ya 9 numara takıyorum o yüzden şişse de çok birşey fark etmiyor ama bagetim biraz zorlanıyor yani oluyor ama gece onunla uyursam sabaha parmağım da ikinci bir baget daha oluyor

Benim parmaklarım ince ya 9 numara takıyorum o yüzden şişse de çok birşey fark etmiyor ama bagetim biraz zorlanıyor yani oluyor ama gece onunla uyursam sabaha parmağım da ikinci bir baget daha oluyor
Tektaş benim de iptal, aynen öyle parmağımda iz yapmaya başladı çıkardım alyansım direniyo bakalım daha ne kadar direnecek

Tektaş benim de iptal, aynen öyle parmağımda iz yapmaya başladı çıkardım alyansım direniyo bakalım daha ne kadar direnecek
Benimki de direniyor ama bence 33 den sonra çok ödem tutmaya baslayacak hissediyorum ondan sonra olmaz diye düşünüyorum son 2 hafta

Benimki de direniyor ama bence 33 den sonra çok ödem tutmaya baslayacak hissediyorum ondan sonra olmaz diye düşünüyorum son 2 hafta
Alyans bana toplu taşımada falan güvende hissettiriyo ya. Dış kıyafetimden karnım belli olana kadar alyans kalırsa memnun olurum ondan sonra alyans görevini oğluma devreder

Valla ben hep hamileler şişiyor yüzükleri çıkmıyor diye ilk zamanlarda yüzüklerimi çıkarmıştım. Sonra baktım şişmedim geri taktım
Ay ben evlenirken 62 kiloydum. Şimdi güncel hamişlik kilosuyla birlikte 76 yım. Sanırım 10 kilosunu parmaklardan aldım. Niye böyle oldu ghjkl

Ay ben evlenirken 62 kiloydum. Şimdi güncel hamişlik kilosuyla birlikte 76 yım. Sanırım 10 kilosunu parmaklardan aldım. Niye böyle oldu ghjkl
Yalnız hepi topu 5 kilonun bi kısmı da ödemse sen doğumdan sonra puff diye ineceksin

Gelinliğin çok güzel sen de öyle
Totem yaptım yine. Hamiş kalmak isteyenler başlığında da paylaşmıştık hepimiz ve çok kişi hamiş kalmıştı. Burada da paylaşmak istedim. Hepimizin güzel doğumları olsun sorunsuz sıkıntısız diye

Doktorum çalışmami yasakladigindan beri çok daha iyiyim. Kolestazdan süphelenilecek kadar kötü kasintilarim vardı, geçti. Çok daha güzel uyuyorum, alarm olmadan stressiz bir şekilde kalkıyorum. Bebeğimle çok farklı bir ilişki kurmaya başladım.

Ben işini çok severek yapan bir insanım. Doktorum bana eylülde rapor vermek istediğinde biraz deneyelim, hemen cekmeyin beni demiştim hatta. O zaman ama doğru karardı çünkü psikolojik olarak çalışmak bana iyi gelmişti, is düsük gibi dusuncelerden beni alikoyuyordu. Ama geçen söylediğinde tamam dedim direkt çünkü artık fiziksel olarak beni yiprattigini fark ettim. Saat 6da kalkıp 6:30da evden çıkıp akşama kadar çalışmak, trafik, sürekli disarda koşuşturmaca, eve gelmek, işlerini halletmek, kendine bakmak, sakinleşmek ve günün stresini atmak... Yani illa fabrikada çalışmak gerekmiyor, günlük çalışan kadın rutini hamilelik için çok zor. Hele benim gibi kuyruk sokumu on dakika ayakta kalınca ya da biraz yürüyünce acıyor ve düzgün yuruyemeyecek hale getiriyorsa.

Ben hamileliği bir kere yasiyorum. Bu zamana gelene kadar çok emekler verdim ve acılar yaşadım. Is para kazanmak için yapılan bir şey, başka bir şey değil. O yüzden ekonomik olarak zorlansam da asla keşke demek istemediğim bir hamilelik ve bebeğimle olabildiğince çok zaman geçirmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…