Kuzum ben dikkat etsem ne olacak coronayı da o getirdi muhtemelen çünkü antrenör ve gün içerisinde en az 1500-2000 kişiyle muhatap oluyor birde Antalya’da kickboks şampiyonası vardı eşimin sorumlu olduğu salonda yapılıyor şuan hala, bir 3-4 binde onlar geldi. Maske tak diyorum takmıyor napam ben kızamıyorum da mesleği bu adamın. Mevzu şu hasta olan kişilerin kendilerini soyutlamaları lazım topluma girmemeleri lazım o zaman salgın olmaz işte. Ama nerde virtirir vizzik gibi bişeyden de geri kalmıyorlar.
Benimde dudağımda çıktı bugün ben de kullanayım bari teşekkürlerKızlar yanağımda uçuk çıktı doktorum zoviraks krem kullanabilirim dedi ihtiyacı olana bu bilgiyi not bırakayım
Ya bence ennn güzeli 38+ lar. Ne az ne çok. Aşırı ideal. Çok istiyorum 38+ ları ben de. Gerçi sağlıkla gelsinler başka bir şey istemem elbet. Ama sanki hamilelikteki o son 2 hafta gerçek yaşamda 3 ay falan yapıyor.Yeni hobim ocak 2024 ve öncesi anne gruplarına girip kaçıncı haftada doğurmuşlar bakarak ortalama ne zaman doğuruluyo görmeken sık 38+ ve 39+larda doğurmuş kızlar. En güzel haftalar değil mi ya? 40 olunca insan gerilmeye başlar artık.
Çok üzüldüm canım keşke insanlara bir şeyleri anlatabilsekBizim apartmanda da boslugumda kedi besliyorlar kediyi aglatiyorlar kapilarda hep tavuk kemikleri var kokuyor ortalikbirde ayicik gibi cok buyuk ve bi anda ortaya cikiyor tisslamasi da var karnim buyudukce cikasim gelmiyor disari bunlar yuzunden...biktim cidden aminnn insallah Rabbim bizlere kendi evimizi alicak imkan nasib etsn
Sende mi gördün kız eneee milletin kabusu olmuşum gece gece tövbe estağfurullahBence de yazdıkların akılda kalmış çünkü gece ben de seni rüyamda gördüm djdkfkkf
Uzun boylu olduğunu söylemiştin zaten bi de böyle beline kadar uzun saçlı ince bi kadındın benim rüyamdaöyle havadan sudan muhabbet ediyorduk. Bebek falan yoktu meydanda ne sende ne bende
Hurafeyi direkt ben kaldırayım ortadan, 42 haftalık doğmuşumBu arada annem dediki. Ablanda da sende de tam 9 ay dolmuştu, fazla güne kalmadan doğdunuz dedi. Eğer dediği gibi benim de öyle olursa 38+ lardan gelme ihtimali yüksek olur bebemin. Bir de sürekli kız erken geliyor dedi. Ben de anne o hurafe, kadınlar kulübünde 40+ ları gören var kıza hamile olup dedim. Nasip artık.
Bir de annem hep evde sancısını çekmiş son ana kadar. Suyu hastanede gelmiş.Hastaneye gidince çok uzun sürmemiş çatala oturtmaları. Ablamda da bende de yarım saatte falan doğdunuz dedi. Ablamda tam bilememiş nefesi nasıl kontrol etmesi nasıl ıkınması gerektiğini.
Vajinal doğum hedefleyenler bolca nefes egzersizlerine yoğunlaşsın o yüzden mutlaka. Çok önemli.
Ay inşallah annem gibi pırt diye doğururum. Hepimiz öyle oluruzModumuzu yüksek tutalım. Hepimiz pırt diye doğuracağız hadi bakalım
Ben ya 38+larda istiyorum, 39a kalacaksa da 39+3 olsun 24 Nisanda doğurayım. Çok güzel tarih bence 24.04.24Ya bence ennn güzeli 38+ lar. Ne az ne çok. Aşırı ideal. Çok istiyorum 38+ ları ben de. Gerçi sağlıkla gelsinler başka bir şey istemem elbet. Ama sanki hamilelikteki o son 2 hafta gerçek yaşamda 3 ay falan yapıyor.
Bu arada Merve diye sesleniyodum ben sana burdaki isminden hareketle heraldeSende mi gördün kız eneee milletin kabusu olmuşum gece gece tövbe estağfurullahevet saçlarım uzun normalde inceyim şuan değilim doğru girmişim rüyana hayrolsun inşaAllah gece milleti ziyaret etmişim neden yorgun uyandım anladım şimdi
Burada son zamanlarda milletin bilinç altına işlemişim demekki kız ben biraz geri duram ahahahahah gece gece nasıl gezmişsemCok kiloluydun ya öyle olmadığını biliyorum ama belki de çok kilo almaktan falan konustuk ya belki ondandır. Burda yazdığın gibi de uzun değildin, en fazla 170tir. Yani fiziksel olarak kesinlikle sen değilsin o ama işte sen olduğunu biliyordum. Benim kafa going to gonereye gidiyorduk bilmiyorum ama benim rüya bir büfede tost yaptirmamla başlıyor bu arada. Otogarda bir büfede tost yaptırıyorum. Otobüs kalktı kalkacak. Ama o tostu illa istiyorum ya, bekliyorum sonra koşa koşa biniyorum otobüse son dakika
Tost most tam bir kadınlar kulübü Nisan anneleri geyiği mix oldu benim rüya
Rabbim kolaylaştırsın canım doğum iznine kadar sabır inşaAllah yaz bebeliğini hiç istememiştim zor oluyor diye Allah biliyor ya işte kış gebeliğinin de bu sıkıntıları var ama hamdolsun atlatacağız inşaAllahAy evet ya, ben de iş yerinde kriz geçiriyorum, arkadaş camı açıp havalandıralım diyorum, yok üşüyoruz yok donuyoruz, zaten o pis hava yüzünden ben de hasta oldum, insanlar çok vurdumduymaz
Senden korkmaya başladımBu arada Merve diye sesleniyodum ben sana burdaki isminden hareketle heralde
Hiç de öyle psişik güçlerim yoktur halbuki rüyaları çıkan biri falan da değilimSenden korkmaya başladımbeni tam olarak gördün sanırım zaten ismim bellidir de ne bilem tarif ettin şuan beni
Ay hadi inşaAllah kolaylıkla cümlemizin nasip olsun. Genelde genlerden gelenler oluyor gibi ya bakalım. 37. Haftadan sonra doğum yapmak gayet güzel bu arada bebek yeterince gelişmiş oluyor. Öyle düşünüyorum şahsen. Ama tabi tıbben nasıl bilmiyorum.Bu arada annem dediki. Ablanda da sende de tam 9 ay dolmuştu, fazla güne kalmadan doğdunuz dedi. Eğer dediği gibi benim de öyle olursa 38+ lardan gelme ihtimali yüksek olur bebemin. Bir de sürekli kız erken geliyor dedi. Ben de anne o hurafe, kadınlar kulübünde 40+ ları gören var kıza hamile olup dedim. Nasip artık.
Bir de annem hep evde sancısını çekmiş son ana kadar. Suyu hastanede gelmiş.Hastaneye gidince çok uzun sürmemiş çatala oturtmaları. Ablamda da bende de yarım saatte falan doğdunuz dedi. Ablamda tam bilememiş nefesi nasıl kontrol etmesi nasıl ıkınması gerektiğini.
Vajinal doğum hedefleyenler bolca nefes egzersizlerine yoğunlaşsın o yüzden mutlaka. Çok önemli.
Ay inşallah annem gibi pırt diye doğururum. Hepimiz öyle oluruzModumuzu yüksek tutalım. Hepimiz pırt diye doğuracağız hadi bakalım
Ahahabahah dün gece forum yıkılmış rüyalarda buluşalım gençlerSizin rüyalar masummuş gene. Dün o kadar kıçıma kramp girdi muhabbeti yaptınız ki rüyamda kısacık şortlu hatunlar gördüm. Ayy ne güzel bunlara kramp girmiyor diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?