2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 6aya kadar aldım kıyafet dogunca 6 9 a gecıcem :)

Ay evet ya, ben de iş yerinde kriz geçiriyorum, arkadaş camı açıp havalandıralım diyorum, yok üşüyoruz yok donuyoruz, zaten o pis hava yüzünden ben de hasta oldum, insanlar çok vurdumduymaz

Yeni hobim ocak 2024 ve öncesi anne gruplarına girip kaçıncı haftada doğurmuşlar bakarak ortalama ne zaman doğuruluyo görmek en sık 38+ ve 39+larda doğurmuş kızlar. En güzel haftalar değil mi ya? 40 olunca insan gerilmeye başlar artık.

Ya bence ennn güzeli 38+ lar. Ne az ne çok. Aşırı ideal. Çok istiyorum 38+ ları ben de. Gerçi sağlıkla gelsinler başka bir şey istemem elbet. Ama sanki hamilelikteki o son 2 hafta gerçek yaşamda 3 ay falan yapıyor.

Bu arada annem dediki. Ablanda da sende de tam 9 ay dolmuştu, fazla güne kalmadan doğdunuz dedi. Eğer dediği gibi benim de öyle olursa 38+ lardan gelme ihtimali yüksek olur bebemin. Bir de sürekli kız erken geliyor dedi. Ben de anne o hurafe, kadınlar kulübünde 40+ ları gören var kıza hamile olup dedim. Nasip artık.

Bir de annem hep evde sancısını çekmiş son ana kadar. Suyu hastanede gelmiş.Hastaneye gidince çok uzun sürmemiş çatala oturtmaları. Ablamda da bende de yarım saatte falan doğdunuz dedi. Ablamda tam bilememiş nefesi nasıl kontrol etmesi nasıl ıkınması gerektiğini.

Vajinal doğum hedefleyenler bolca nefes egzersizlerine yoğunlaşsın o yüzden mutlaka. Çok önemli.

Ay inşallah annem gibi pırt diye doğururum. Hepimiz öyle oluruz Modumuzu yüksek tutalım. Hepimiz pırt diye doğuracağız hadi bakalım

Çok üzüldüm canım keşke insanlara bir şeyleri anlatabilsek Allah herkese idrak versin ne diiim

Sende mi gördün kız eneee milletin kabusu olmuşum gece gece tövbe estağfurullah evet saçlarım uzun normalde inceyim şuan değilim doğru girmişim rüyana hayrolsun inşaAllah gece milleti ziyaret etmişim neden yorgun uyandım anladım şimdi

Hurafeyi direkt ben kaldırayım ortadan, 42 haftalık doğmuşum annemin ilk doğumu bi de, kadıncağız 9-10 saat suni sancı çekmiş bi de bebek kakasını yaptı telaşı yaşamış yazık.

Ben ya 38+larda istiyorum, 39a kalacaksa da 39+3 olsun 24 Nisanda doğurayım. Çok güzel tarih bence 24.04.24

Bu arada Merve diye sesleniyodum ben sana burdaki isminden hareketle heralde

Burada son zamanlarda milletin bilinç altına işlemişim demekki kız ben biraz geri duram ahahahahah gece gece nasıl gezmişsem gece acıktın mı ne yaptın doğuma kadar başımıza daha neler gelcek bakalım

Ay evet ya, ben de iş yerinde kriz geçiriyorum, arkadaş camı açıp havalandıralım diyorum, yok üşüyoruz yok donuyoruz, zaten o pis hava yüzünden ben de hasta oldum, insanlar çok vurdumduymaz
Rabbim kolaylaştırsın canım doğum iznine kadar sabır inşaAllah yaz bebeliğini hiç istememiştim zor oluyor diye Allah biliyor ya işte kış gebeliğinin de bu sıkıntıları var ama hamdolsun atlatacağız inşaAllah

Senden korkmaya başladım beni tam olarak gördün sanırım zaten ismim bellidir de ne bilem tarif ettin şuan beni
Hiç de öyle psişik güçlerim yoktur halbuki rüyaları çıkan biri falan da değilim

Ay hadi inşaAllah kolaylıkla cümlemizin nasip olsun. Genelde genlerden gelenler oluyor gibi ya bakalım. 37. Haftadan sonra doğum yapmak gayet güzel bu arada bebek yeterince gelişmiş oluyor. Öyle düşünüyorum şahsen. Ama tabi tıbben nasıl bilmiyorum.

Sizin rüyalar masummuş gene. Dün o kadar kıçıma kramp girdi muhabbeti yaptınız ki rüyamda kısacık şortlu hatunlar gördüm. Ayy ne güzel bunlara kramp girmiyor diyorum
Ahahabahah dün gece forum yıkılmış rüyalarda buluşalım gençler Meine Sterne M mansure97

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…