2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Eşime söyleyeyim, kulaklarını çeksin sizinkilerin

Ahaha, kız adama iyi bakmaya çalış, benimki de hasta oldu, benden bulaştı ona, çorba yapıyordum, meyve yedirmeye çalışıyordum onu zorla, zor atlattı gerçekten üzülmüştüm Şükürler olsun, Allah hastalık vermesin hiçbirimize

Ay ne güzel, tekrar maşallah allah mutluluğunuzu katlayarak arttırsın benim eşim de çok iyidir hakkını yemiyim, orda gülelim diye öyle söyledi bence öyledir yani sonuçta kdkdk

Amin canım hepimizin arttırsın inşallah Muhakkak kız, sevdik aldık bu adamları sonuçta, onlardan daha değerli kimse yok ki, bebeğimiz doğduktan sonra da bu böyle olacak diye düşünüyorum, çünkü onun yeri ayrı, bebeğimizin yeri ayrı geliyor bana, tabi o an ki analık duygularla nasıl oluruz bilemiyorum da bir yandan

Benim migrenim çok azaldı. Normalde düzenli ilaç alıyordum koruyucu tedavi, gebelikte kestik ben dedim eyvah. Ayda 1-2 belki oluyor o da ancak lodos falan varsa Hamilelikte iyi geldiğini biliyordum. Bir de cildim süper oldu keşke doğumdan sonra da kalsa. Parlıyor resmen, doğru düzgün makyaj yapmıyorum. Tırnaklarım kırılmıyor. Bende geçen şunu okudum. Ben 35 yaşındayım. Bu yaşlarda hamile kalınca bebeğin kök hücreleri anneye de geçiyormuş doğal olarak ve anneyi gençleştiriyormuş. Şimdi kök hücre tedavisi falan yaptırıyor ya kadınlar, onu içerden bebek anneye veriyormuş ay bir hoşuma gitti. Zaten doğumuyla annesini pek mutlu eden bu minnoşlar anneden çok pey alıyor ama kendi gençliğinin de birazını veriyormuş

Kuzum ben dikkat etsem ne olacak coronayı da o getirdi muhtemelen çünkü antrenör ve gün içerisinde en az 1500-2000 kişiyle muhatap oluyor birde Antalya’da kickboks şampiyonası vardı eşimin sorumlu olduğu salonda yapılıyor şuan hala, bir 3-4 binde onlar geldi. Maske tak diyorum takmıyor napam ben kızamıyorum da mesleği bu adamın. Mevzu şu hasta olan kişilerin kendilerini soyutlamaları lazım topluma girmemeleri lazım o zaman salgın olmaz işte. Ama nerde virtirir vizzik gibi bişeyden de geri kalmıyorlar.

Ay hadi ya ne yaparken gördün?
Kesin haka dansı falan yapıyorumdur normal olmam imkansız çünkü şuan şu psikoloji ile
Evet, hamile kafasıyla da benim normal rüya görmem imkansız zaten. Bi de yani hiç görmediğin bir insanı rüyanda görmek

Otobüste karşılaşıyorduk. Aaa falan diyorduk. Sen doğum yapmışsın, ben hala hamileyim, karnım büyük falan. Arkadaşlarınlasin ama otobüs derken uzun yol otobüsü. Bana diyorsun ki -sıkı dur- "bebeği tutar mısın? Biz biraz oynayacağız " dbsjjsjsbshgwhsshdodb
Siz bayagi oynuyorsunuz göbek atıyorsunuz ben de bebeginle oynuyorum ama küçük daha.

Öyle saçma bir şeydi işte Ama bebis bıcır bıcırdı. Ben birsey deyince, onunla konuşunca seslerle karşılık veriyordu. Çok güleryüzlüydü

iyi bari rüyada da olsa iki göbek atmışız eğlenmişiz yarasın dün çok konuştum burda az üzüldüm ondan belki yer edindim uyumadan ama rüyan güzelmiş mutlu oldum şahsen nereye gidiyorduk acaba oğlişi de görmüşsün bide maşaAllah Rabbim evlatlarımızı böyle anlattığın gördüğün gibi hatta daha güzel daha iyi görmeyi nasip etsin nasıldım bari o 6 kiloyu vermiş miydim tanışmıyoruz ama nasıl gördün merak ettim belki aynen tarif edersin eheheheheh

Kızlarr dün akşam ayıptır sölemesi ama balık Ve salata yemiştim bayaa yemişim sanırım Ekmeksizz öncesindede Bi kaç saatt yoğurtla Bir şey dahaa yemiştim birazda stres yaşadım ayy ALLAH ım Yemekten 2 3 saatt sonra10 gibii midemdekileri istifra ettimm prilamm kullanıyorum normalde çıkartmıyorum ayy sonra tansiyona baktım 13/8 oLmuşş ben bi korkk sonraa bi saate ALLAH tan uyumuşumm panik oldumm stres banaa hiç yaramıyor birde omega 3 balık hapıda içiyorum fazlamı geldi nedirr bebişe üzüldüm sabahh kalkınca hemen bişeyler atıştırdım ALLAH bidaha kimseyede banada göstermesin buu 3. TrimesterEde yaklaştım sanırım 27+ lı 28. Haftanın içindeyim herhalde bulantılar artabiliyormuş oda varr ALLAH cümlemize sağ sağlim zamanında sağlıkla bebişleri Nasip etsin

Bizim apartmanda da boslugumda kedi besliyorlar kediyi aglatiyorlar kapilarda hep tavuk kemikleri var kokuyor ortalik birde ayicik gibi cok buyuk ve bi anda ortaya cikiyor tisslamasi da var karnim buyudukce cikasim gelmiyor disari bunlar yuzunden...biktim cidden aminnn insallah Rabbim bizlere kendi evimizi alicak imkan nasib etsn

Geçmiş olsun çok. Hamilelikte yediğin yemeğin miktarı çok önemli, bütün organlar içeride sıkış tıkış duruyor zaten biraz fazla yiyince ha şöyle genişleyem de hazmedem gibi bir durum olamıyor maalesef muhtemelen ondan çıkarmışsındır. Tansiyonun da o kadar aksiyonun üstüne yükselmiştir normal, birkaç gün takip et bakalım. Öğünlerini ufalt daha sık yemek ye

Bence de yazdıkların akılda kalmış çünkü gece ben de seni rüyamda gördüm djdkfkkf
Uzun boylu olduğunu söylemiştin zaten bi de böyle beline kadar uzun saçlı ince bi kadındın benim rüyamda öyle havadan sudan muhabbet ediyorduk. Bebek falan yoktu meydanda ne sende ne bende

Cok kiloluydun ya öyle olmadığını biliyorum ama belki de çok kilo almaktan falan konustuk ya belki ondandır. Burda yazdığın gibi de uzun değildin, en fazla 170tir. Yani fiziksel olarak kesinlikle sen değilsin o ama işte sen olduğunu biliyordum. Benim kafa going to go nereye gidiyorduk bilmiyorum ama benim rüya bir büfede tost yaptirmamla başlıyor bu arada. Otogarda bir büfede tost yaptırıyorum. Otobüs kalktı kalkacak. Ama o tostu illa istiyorum ya, bekliyorum sonra koşa koşa biniyorum otobüse son dakika

Tost most tam bir kadınlar kulübü Nisan anneleri geyiği mix oldu benim rüya

Hahaha rüya büfede tost yaptırmamla başladı kısmına sesli güldüm ya, nisan anneleri compilation

Olmaz, müslin örtü yoksa rüyada nisan anneleri grubunun imzası eksik demektir

Teşekkür ederim canımm aynen balık da yağda kızardı normaldede aşırı yiyen birii değilimm dün fazla kaçırdım sanırım bidee yağlı besinler tansiyonu yükseltiyormuş aşırı yendiğinde normaldede 12/8 11/7 gibii tansiyonum ALLAH tan sonra baktım gecee normale dönmüştü canımm bidahaa yememm o kadar yağlıı şeyler sizdee dikkat edinn ALLAH cümleten sağlıkla ilerletsin canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…