2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Klasik erkek yemin ederim sorsan kesin kapatmıştır ama he benim koca da öyle 40 kere uyarıyorum birşeyi yapması için gene aynı al snaa birde kesit atim getirmiş yatak odasına bırakmış bi de

Eklentiler

• IMG_20240128_154500.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 76
Çok iyi ya aşırı bayıldım gelinliğe, sana

Bu hobi güncellemesi bana da geçen hafta geldi hatta doğumu başlayanları heyecanla takip ettim falan sinsice doğurdu mu naptı diye okudum durdum

Klasik erkek yemin ederim sorsan kesin kapatmıştır ama he benim koca da öyle 40 kere uyarıyorum birşeyi yapması için gene aynı al snaa birde kesit atim getirmiş yatak odasına bırakmış bi de
Peki umursamazlığı Ya vallahi çıldırıyorum bazen, deterjan almaya yollarım fotoğraf atıp deterjanın üstünde yazılı olan önemli özellikleri kare içine alırım sadece marka aynı gelir. E buydu işte attığın diyor salak mısın Cemile ya

Canım benim tek değilsin. Aynısının bir farklı modeli de bizim evde. Tam komut vermem gerekiyor bilgisayar yazılımı gibi hele bir virgülü noktayı yanlış yerde kullanayım sistem error veriyor

Klasik yöneticiler işte.. hep aynı senaryo gerçekten.. ben de sırf bu yüzden devam edebilecek gücüm olsa bile 32 oldum mu direkt ayrılacağım. Onların bana vermediği hakkımı gerekirse onları mağdur ederek almış olacağım ve içime bir nebze olsun su serpilecek benim izin sonu yaz tatiline denk geliyor okullar kapanmış oluyor o yüzden geç izne ayrılmamın bana zerre katkısı olmuyor. Ertelersem Çalışarak geçireceğim dönem yerine çalışmayarak geçireceğim dönemde kullanmış olacağım iznimi. Yıllardır hakkımı vermeyen bir okula da bu lütufta bulunmayacağım. Kendimizle başbaşa kalmamız, kendimize de zaman ayırmamız gerekiyor üstelik, çok özel bir süreçteyiz bence doğru bir karar vermişsin kuşum

İşte siz sinsice yaptınız ben yorum yaptım diye A Afratafrac beni yakalayıp ifşa etti gruba oysa yalnız değilmişim
Asla değilsin ben tüm grupları okuyorum neredeyse kimler neler yaşamışş kim neler yaşıyoor.. ayy bizden ilk doğuma giden kim olacak acabaaa kıslaaaaarrrr sona kalırsam çok darlanırım ben yaa

Hamilelikte her kahvaltida hommhomm diye diye 2 haslanmis yumurta yiyen biri olarak ben yumurtaları üzüldüm.

Kocaların genel sorunu gerizekalıya anlatır gibi anlatıyorsun ama yine aynı benimkinin işine gelmiyor bazen alıp geldiğine bile dua ediyorum. Dışarı çıkar ararım şu lazım diye bir de yazarım sonra tekrar hatırlatırım. Eve gelirken arar bişey lazımmı diye söylemiştim ya zaten derim neydi der tekrar söylerim e şimdi kapanmıştır ya der çıldırmamak elde değil

Canım benim tek değilsin. Aynısının bir farklı modeli de bizim evde. Tam komut vermem gerekiyor bilgisayar yazılımı gibi hele bir virgülü noktayı yanlış yerde kullanayım sistem error veriyor
Tek olmadığıma sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum İşte bunlar hep analarının yüzünden beceri 0, ince motor 0, dikkat etmesi gereken yerleri akılda tutma 0.

Kapattım dese ben ok olurum. Benim bir erkekten beklentim daha çok "ama kapat demedin" şeklindeki asılsız ve temelsiz iddialar.

İlk 1 yaş demir eksikliği zekayı çok etkiliyor, çok bilmiş anaları bunu da eksik bırakmış demek

Asla değilsin ben tüm grupları okuyorum neredeyse kimler neler yaşamışş kim neler yaşıyoor.. ayy bizden ilk doğuma giden kim olacak acabaaa kıslaaaaarrrr sona kalırsam çok darlanırım ben yaa
Bende onu çok merak ediyorum. Çok heyecanlı oluyor. Öncesinde sıkıntısını yazan oluyor sonra bir bakıyorsun doğurmuş çok heyecanlı. Benim doğum Nisan 20 görünüyor. Herhalde sona kalan çatlayanlardan olurum
Ocak grubu normal ama şubat grubu maşallah önden önden gidiyor doğuma yarısına yakını ocakta doğurdu. Bizimkiler de doğru zamanda sağlıkla gelsinler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…