Klasik erkek yemin ederim sorsan kesin kapatmıştır ama he benim koca da öyle 40 kere uyarıyorum birşeyi yapması için gene aynı al snaa birde kesit atim getirmiş yatak odasına bırakmış bi deKocamı çekiştirelim, köy yumurtası almaya yolladım giderken yumurta kapları var ya plastik onlardan verip tam 3 kere kapağı sıkı kapatmazsan açılır diye uyardım yine orda yapamayıp 20 tane yumurta kırmış eve geldi bütün hıncımı anasından çıkardım bunları böyle beceriksiz yaptığı için çok sinirlendim ya
Çok iyi ya aşırı bayıldım gelinliğe, sanaBen düğün resimlerimi beğenmediğim için yapay zekayla kendime parelel evrende başka bir gelinlik ve saç tasarladım. Güya tekrardan çekim yapacaktık eşimle ama zamanımız olmadı tabi ki bende böyle çözüm buldum mutluyım
Bu hobi güncellemesi bana da geçen hafta geldi hatta doğumu başlayanları heyecanla takip ettim falan sinsice doğurdu mu naptı diye okudum durdumYeni hobim ocak 2024 ve öncesi anne gruplarına girip kaçıncı haftada doğurmuşlar bakarak ortalama ne zaman doğuruluyo görmeken sık 38+ ve 39+larda doğurmuş kızlar. En güzel haftalar değil mi ya? 40 olunca insan gerilmeye başlar artık.
Sağol beybiÇok iyi ya aşırı bayıldım gelinliğe, sana
Peki umursamazlığıKlasik erkek yemin ederim sorsan kesin kapatmıştır ama he benim koca da öyle 40 kere uyarıyorum birşeyi yapması için gene aynı al snaa birde kesit atim getirmiş yatak odasına bırakmış bi de
İşte siz sinsice yaptınız ben yorum yaptım diye A Afratafrac beni yakalayıp ifşa etti gruba oysa yalnız değilmişimBu hobi güncellemesi bana da geçen hafta geldi hatta doğumu başlayanları heyecanla takip ettim falan sinsice doğurdu mu naptı diye okudum durdum
Canım benim tek değilsin. Aynısının bir farklı modeli de bizim evde. Tam komut vermem gerekiyor bilgisayar yazılımı gibi hele bir virgülü noktayı yanlış yerde kullanayım sistem error veriyorPeki umursamazlığıYa vallahi çıldırıyorum bazen, deterjan almaya yollarım fotoğraf atıp deterjanın üstünde yazılı olan önemli özellikleri kare içine alırım sadece marka aynı gelir. E buydu işte attığın diyor salak mısın Cemile ya
"Şimdiye kadar çatlamamış" diyelim, doğum sonrasına kadar yolu var. Ben süprüzlere açığımŞey çatlamamış göbeklerinizi paylaşmasanız olur mu bir arkadaşım çok üzülüyor da.
Maşallah size
Klasik yöneticiler işte.. hep aynı senaryo gerçekten.. ben de sırf bu yüzden devam edebilecek gücüm olsa bile 32 oldum mu direkt ayrılacağım. Onların bana vermediği hakkımı gerekirse onları mağdur ederek almış olacağım ve içime bir nebze olsun su serpilecekKızlar bir de bu ağrılar beni gerçekten yormaya başladı. Gece uykusuzluğu falan derken bitkinim sürekli. Nasip kısmet ise 27 Şubat 32+0 oluyorum ama ben Mart'ın son haftasına kadar çalışayım diye planlıyordum fakat bedenim el vermeyecek gibi.
Önümüzdeki 3 hafta sonra ne durumda olacağım ona bakıp karar vereceğim. Direkt 32 ile birlikte ayrıladabilirim izne. Kendimi iyi hissedersem 1-2 hafta bile olsa gittiği yere kadar devam da edebilirim. Ama kesinlikle Mart sonuna kadar çalışmayı düşünmüyorum artık.
Bebek gelmeden önce biraz iş güç düşünmeden kendimle baş başa kalmaya ihtiyacım var bunu da anladım. Geçen yıl iş yerimde yeterli zam alamamıştım ve yöneticim yılbaşında hakkını vereceğim falan demişti ama bu yıl da alamadım. Maalesef bana söylenen ile yapılan aynı olmadı. Niye fedakarlık yapıyorum, kendimden ödün veriyorum dedim. Hayatta 1 defa yaşayacağım bir sürecin tadını çıkartmıyorum ki diye düşünmeye başladım. Geri dönüp keşke demek istemiyorum.
O yüzden yasal doğum izni sonrasında da en az 2 ay ücretsiz izin kullanmaya karar verdim. Duruma göre süresini artırabilirm. Açıkçası Eylül ayından önce iş başı yapmayı düşünmüyorum ciddi ciddi.
Asla değilsinİşte siz sinsice yaptınız ben yorum yaptım diye A Afratafrac beni yakalayıp ifşa etti gruba oysa yalnız değilmişim
Hamilelikte her kahvaltida hommhomm diye diye 2 haslanmis yumurta yiyen biri olarak ben yumurtaları üzüldüm.Kocamı çekiştirelim, köy yumurtası almaya yolladım giderken yumurta kapları var ya plastik onlardan verip tam 3 kere kapağı sıkı kapatmazsan açılır diye uyardım yine orda yapamayıp 20 tane yumurta kırmış eve geldi bütün hıncımı anasından çıkardım bunları böyle beceriksiz yaptığı için çok sinirlendim ya
Peki umursamazlığıYa vallahi çıldırıyorum bazen, deterjan almaya yollarım fotoğraf atıp deterjanın üstünde yazılı olan önemli özellikleri kare içine alırım sadece marka aynı gelir. E buydu işte attığın diyor salak mısın Cemile ya
Tek olmadığıma sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorumCanım benim tek değilsin. Aynısının bir farklı modeli de bizim evde. Tam komut vermem gerekiyor bilgisayar yazılımı gibi hele bir virgülü noktayı yanlış yerde kullanayım sistem error veriyor
Tavuk: Bunun için mi doğurdumHamilelikte her kahvaltida hommhomm diye diye 2 haslanmis yumurta yiyen biri olarak ben yumurtaları üzüldüm.
Kapattım dese ben ok olurum. Benim bir erkekten beklentim daha çok "ama kapat demedin" şeklindeki asılsız ve temelsiz iddialar.Klasik erkek yemin ederim sorsan kesin kapatmıştır ama he benim koca da öyle 40 kere uyarıyorum birşeyi yapması için gene aynı al snaa birde kesit atim getirmiş yatak odasına bırakmış bi de
İlk 1 yaş demir eksikliği zekayı çok etkiliyor, çok bilmiş anaları bunu da eksik bırakmış demekKocaların genel sorunu gerizekalıya anlatır gibi anlatıyorsun ama yine aynı benimkinin işine gelmiyor bazen alıp geldiğine bile dua ediyorum. Dışarı çıkar ararım şu lazım diye bir de yazarım sonra tekrar hatırlatırım. Eve gelirken arar bişey lazımmı diye söylemiştim ya zaten derim neydi der tekrar söylerim e şimdi kapanmıştır ya der çıldırmamak elde değil
Ay evet yazık ya şimdi sen öyle diyince de bi sey oldumTavuk: Bunun için mi doğurdum
Şahsen ben sevindim. Yoksa kendimi çok bahtsız şansız hissediyordum.Tek olmadığıma sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorumİşte bunlar hep analarının yüzünden beceri 0, ince motor 0, dikkat etmesi gereken yerleri akılda tutma 0.
Bende onu çok merak ediyorum. Çok heyecanlı oluyor. Öncesinde sıkıntısını yazan oluyor sonra bir bakıyorsun doğurmuş çok heyecanlı. Benim doğum Nisan 20 görünüyor. Herhalde sona kalan çatlayanlardan olurumAsla değilsinben tüm grupları okuyorum neredeyse kimler neler yaşamışş kim neler yaşıyoor.. ayy bizden ilk doğuma giden kim olacak acabaaa kıslaaaaarrrr sona kalırsam çok darlanırım ben yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?