Kız gece gece herkese bi uğramışım ya ben estağfurullah bilinçaltınıza artık nasıl işletmişsem kendimi olaylar olaylar millet dediğin kim kız kv ler dernek başkanlığını mıBak yine kanımı kaynattınben boşuna sizi rüyamda görüp durmuyorum ahabha
@evdekiliyakat Y ysnmrv @Karusel 5 imiz toplanıp toplanıp milleti çekiştiriyoruz rüyamda
Yeni bir etkinlik başlatıyorum. Gelinlikli halini paylaşmak isteyen devam etsin. Bayılırım bakmaya
Oha aynısını kaç kez yasadımAy evet ya, ben de iş yerinde kriz geçiriyorum, arkadaş camı açıp havalandıralım diyorum, yok üşüyoruz yok donuyoruz, zaten o pis hava yüzünden ben de hasta oldum, insanlar çok vurdumduymaz
Yalan söyleme, rüyamda tutsana bebegi iki dakka arkadaslarla oyniycaz diyodun.Fotoğraf çektirmeyi hiç ama hiç sevmiyorum o nedenle nikah fotoğrafım yok zaten küçüklüğümden beri düğün istemezdim hep nikahtan gitmek isterdim ve Allah’da bana nasip etti oynamayı göbek atmayı hiç sevmem çünküdüğün fotoğrafı eşim çektirmek istedi ben gudubet hakikaten poz vermeyi de böyle şekilden şekile girmeyi de sevmiyorum. Fotoğraf çekmeyi de sevmiyorum ayrıca tam gudubetim yani eşim tam tersi poz versin çeksinler falan ama benim dediğim oldu. Gelinlik yerine sadece krem rengine çalan çok hoş bir elbise diktirmiştim tam keyfime göre kendi anam aaaaaa abartma demeseydi onu da diktirmicektim gelinlikte sevmiyorum ama küçüklükten biraz asi bir çocuk ve gençtim o nedenle size foto gönderemicem ohhh mis
Yeni bir etkinlik başlatıyorum. Gelinlikli halini paylaşmak isteyen devam etsin. Bayılırım bakmaya
Anca rüyalarda işteYalan söyleme, rüyamda tutsana bebegi iki dakka arkadaslarla oyniycaz diyodun.
Çöp atmaya tshirt ve ınce montla gitti 1 hafta yattı sureklı cam actım bulasmadı sukur dikkat et canmEşime o kadar dedim tarzan gibi gezme bak hamileyim beni düşün diye sporcu olunca yaşını hala küçük sanıyor ulen 44 yaşına geldin eskisi gibi sanma dedim dedim dedim beni dinlemedi şimdi serum yemeye gitti. O kadar kötü. Evde maskeyle geziyorum onun yüzünden ya kocalarınızı gömmüşsünüz bundan daha gömülesi ne olabilir ıyhhh
çok şükür Rabbim korumuş canımÇöp atmaya tshirt ve ınce montla gitti 1 hafta yattı sureklı cam actım bulasmadı sukur dikkat et canm
Aaiiiyy bu ne güzellik
Ben hiç ölcerek yemiyorum canım. Pirinç pilavı bana dokunmaz pek, zaten öyle çok yediğim bir şey değil.Meine Sterne canım sen tecrübelisin sana bişi sormak istiyorum. Şimdi ben uzun zaman sonra lütfen canınız çekmesin inşaAllah çekmez koca bir tabak pirinç pilavı yedim. Normalde hiç ölçmemiştim zaten çok tüketmiyorum. 1 saatlik 136 çıkmış. Yani pirinç pilavı için bu 1 saatlik değer ne oluyor? Baya çok yedim ama öçlüsü ne bilmediğim için sana sormak istedim.
Orda neden kafam karışıyor biliyormusun hani 140, 50 mg şeker yüklemesinde normal kabul ediliyor ya acaba dedim bu ne kadara tekabül ediyor.Ben hiç ölcerek yemiyorum canım. Pirinç pilavı bana dokunmaz pek, zaten öyle çok yediğim bir şey değil.
Ben dün iki tabak tam tahilli undan makarna yedim, benim de 135 civarı çıktı. Yani abartmamak lazım sebze dışında hiçbir şeyi. 140in altı tamamdır deyip seni bir afiyet olsunla yolluyoruz
Bu arada benim de çok nadir değil 130u bulması ama doktorum hiçbir şey demiyor, hatta çok iyi gidiyorsunuz diyor.
Yanılmıyorsam 10 dk sonra kalkıyor. Bebişim paylaşmak zorunda değilsin.Artık kapalıyım silecegım:) kaç dakkika sonra duzenlememız kalkıyor acaba:)
Ay ne tontik günlerdi derdimiz sımdı de bebiş oldu işte:)Yanılmıyorsam 10 dk sonra kalkıyor. Bebişim paylaşmak zorunda değilsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?