2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bak yine kanımı kaynattın ben boşuna sizi rüyamda görüp durmuyorum ahabha
@evdekiliyakat Y ysnmrv @Karusel 5 imiz toplanıp toplanıp milleti çekiştiriyoruz rüyamda
Kız gece gece herkese bi uğramışım ya ben estağfurullah bilinçaltınıza artık nasıl işletmişsem kendimi olaylar olaylar millet dediğin kim kız kv ler dernek başkanlığını mı

Fotoğraf çektirmeyi hiç ama hiç sevmiyorum o nedenle nikah fotoğrafım yok zaten küçüklüğümden beri düğün istemezdim hep nikahtan gitmek isterdim ve Allah’da bana nasip etti oynamayı göbek atmayı hiç sevmem çünkü düğün fotoğrafı eşim çektirmek istedi ben gudubet hakikaten poz vermeyi de böyle şekilden şekile girmeyi de sevmiyorum. Fotoğraf çekmeyi de sevmiyorum ayrıca tam gudubetim yani eşim tam tersi poz versin çeksinler falan ama benim dediğim oldu. Gelinlik yerine sadece krem rengine çalan çok hoş bir elbise diktirmiştim tam keyfime göre kendi anam aaaaaa abartma demeseydi onu da diktirmicektim gelinlikte sevmiyorum ama küçüklükten biraz asi bir çocuk ve gençtim o nedenle size foto gönderemicem ohhh mis

Yalan söyleme, rüyamda tutsana bebegi iki dakka arkadaslarla oyniycaz diyodun.

Eklentiler

• 7F781582-A121-4E45-8F73-286B19A3771B.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 73
  • 18847E5E-FE1E-47F7-9997-108E113A9A8B.webp
    55,2 KB · Görüntüleme: 74
Yalan söyleme, rüyamda tutsana bebegi iki dakka arkadaslarla oyniycaz diyodun.
Anca rüyalarda işte

nikahım eşimin aşırı çevresi olduğu için aşırı kalabalıktı onda bile bana daral geldi. Yani düğün nasıl yorucu bişeydir düşünemiyorum, sevmiyorum hakikaten öyle şeyleri. Benim ablamda nikahtan gitti canım abam aynı kafadayız

Eşime o kadar dedim tarzan gibi gezme bak hamileyim beni düşün diye sporcu olunca yaşını hala küçük sanıyor ulen 44 yaşına geldin eskisi gibi sanma dedim dedim dedim beni dinlemedi şimdi serum yemeye gitti. O kadar kötü. Evde maskeyle geziyorum onun yüzünden ya kocalarınızı gömmüşsünüz bundan daha gömülesi ne olabilir ıyhhh

Çöp atmaya tshirt ve ınce montla gitti 1 hafta yattı sureklı cam actım bulasmadı sukur dikkat et canm

Meine Sterne canım sen tecrübelisin sana bişi sormak istiyorum. Şimdi ben uzun zaman sonra lütfen canınız çekmesin inşaAllah çekmez koca bir tabak pirinç pilavı yedim. Normalde hiç ölçmemiştim zaten çok tüketmiyorum. 1 saatlik 136 çıkmış. Yani pirinç pilavı için bu 1 saatlik değer ne oluyor? Baya çok yedim ama öçlüsü ne bilmediğim için sana sormak istedim.

Çöp atmaya tshirt ve ınce montla gitti 1 hafta yattı sureklı cam actım bulasmadı sukur dikkat et canm
çok şükür Rabbim korumuş canım Bebekleri doğurunca bide kocalarla uğraşcaz biliyonuz demi ben kendimi mental olarak buna hazırlıyorum

Ben hiç ölcerek yemiyorum canım. Pirinç pilavı bana dokunmaz pek, zaten öyle çok yediğim bir şey değil.
Ben dün iki tabak tam tahilli undan makarna yedim, benim de 135 civarı çıktı. Yani abartmamak lazım sebze dışında hiçbir şeyi. 140in altı tamamdır deyip seni bir afiyet olsunla yolluyoruz

Bu arada benim de çok nadir değil 130u bulması ama doktorum hiçbir şey demiyor, hatta çok iyi gidiyorsunuz diyor.

Orda neden kafam karışıyor biliyormusun hani 140, 50 mg şeker yüklemesinde normal kabul ediliyor ya acaba dedim bu ne kadara tekabül ediyor. arada bir yemekte bir şey olmaz kafasındayım bende işte bazen de insana vesvese geliyor yüksek mi diye sağol canım 2 tabak makarna iiimiş bir sonraki hakkımı ondan yana kullanayım bari bende

Dün ağlayarak komşuma mesaj atmıştım oda havalandırmaları sıkı sıkı kapattık daha dikkat ederiz ama bizde işte sigara içiyoruz tarzında bişi yazmış. Zıkkım için.

Bugün yine mutfaktan sigara kokusu gelince bi bağırmışam hepsi muhtemelen camları açıp, kaçışmıştır. Aaaaa hamileyim ben adamı çileden çıkarmayın dedim. Çıt yok oğlu bağırıyordu yine koduğumun 24 yaşında ergeni. O bile sustu. Şimdi muhtemelen battaniyenin altına girip tv izliyorlar. Demekki kibarlık işe yaramıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…