- 11 Ağustos 2023
- 1.783
- 3.752
- 48
- 37
Kaç gündür yoktun kocana ayrı anasına ayrı kurulup gelmişsin gülüp duruyom mesajlarına dhıdjdTek olmadığıma sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorumİşte bunlar hep analarının yüzünden beceri 0, ince motor 0, dikkat etmesi gereken yerleri akılda tutma 0.
Aslında bugün sevgi dolu uyanmıştım ama kendi kaşındıKaç gündür yoktun kocana ayrı anasına ayrı kurulup gelmişsin gülüp duruyom mesajlarına dhıdjd
Yumurta yine kırsın ama bir tane iki tane kırsın, yirmi tane kırmak da neyin nesi oluyor. Haklısın bacım, çok haklısınAslında bugün sevgi dolu uyanmıştım ama kendi kaşındı
Benim kociş bunu dememe sinir oluyor bende size anlatırken diyim hahah hiç öyle şükür bişey al desem bilmediği şeyse bu mu şu öı diye fotoğraf atar yada ben direk fotisini atarkm bu lazım diye aynısını alır gerçi biraz benimki takıntılı ondan olabilir mesela evin bi yerinde bişey olsun hemen yapar sonraya bırakmaz tabi beni de çağırır bensiz yapmaz bazen ben üşenirim yapmayaKocaların genel sorunu gerizekalıya anlatır gibi anlatıyorsun ama yine aynı benimkinin işine gelmiyor bazen alıp geldiğine bile dua ediyorum. Dışarı çıkar ararım şu lazım diye bir de yazarım sonra tekrar hatırlatırım. Eve gelirken arar bişey lazımmı diye söylemiştim ya zaten derim neydi der tekrar söylerim e şimdi kapanmıştır ya der çıldırmamak elde değil
Gömüşüm epey kuvvetlidir, malum mu oldu kız? DjkdkBak yine kanımı kaynattınben boşuna sizi rüyamda görüp durmuyorum ahabha
E evdekiliyakat Y ysnmrvKarusel 5 imiz toplanıp toplanıp milleti çekiştiriyoruz rüyamda
Gülüm yalnız şu an olumsuz özelliklerini yazıyoruz, övmezsen sevinirizBenim kociş bunu dememe sinir oluyor bende size anlatırken diyim hahah hiç öyle şükür bişey al desem bilmediği şeyse bu mu şu öı diye fotoğraf atar yada ben direk fotisini atarkm bu lazım diye aynısını alır gerçi biraz benimki takıntılı ondan olabilir mesela evin bi yerinde bişey olsun hemen yapar sonraya bırakmaz tabi beni de çağırır bensiz yapmaz bazen ben üşenirim yapmayabide silikonumuz var herşeyi onla yapıyoruz haha düm dertlerin dermanı
Canım kıymetini bil kocanın. İnsan sevmediği şeyden sınanıyor işte. Benim bu hayatta en nefret ettiğim şeylerden biridir bir lafı iki kere anlatmak. Ben bir olay anlatacağım zaman hevesim içimde kalır daha önce bağlantılı olan olayı unutur kişileri karıştırır. Zaten isimleri hep unutur. Ortaya absürt komedi gibi bir şey çıkar. Ben her seferinde sana bir şey anlatmayacağım artık der kızarım. Ama gel gör ki bende de namus yok. Dayanamam gene anlatırım sonra Arap saçıKız benim kocam hiç böyle anlattığınız gibi değil ya, sorun Türk erkeklerinde olabilir mi djkfkfk tam tersi bizim evin alık kontenjanını ben dolduruyorum
Ben de 30. Haftadayim. Iki buçuk ayimiz kaldi yaGeyiğe geç kaldım ama işte benim göbeğim, otuzuncu haftanın tüm ihtişamını barındırıyor kendisi
Bence de herkes takık olduğu şeylerle sınanıyor. Bu anlattığını bana yapsa çok umursamam mesela ama benim de yavaşlığa tahammülüm yoktur. Şu ana kadar bir kez bile eşim benden önce hazırlanıp kapıda beklememiştir, hep bekleyen benim. Bu da beni gıcık ediyo mesela ama törpüledim kendimi yavaş yavaş.Canım kıymetini bil kocanın. İnsan sevmediği şeyden sınanıyor işte. Benim bu hayatta en nefret ettiğim şeylerden biridir bir lafı iki kere anlatmak. Ben bir olay anlatacağım zaman hevesim içimde kalır daha önce bağlantılı olan olayı unutur kişileri karıştırır. Zaten isimleri hep unutur. Ortaya absürt komedi gibi bir şey çıkar. Ben her seferinde sana bir şey anlatmayacağım artık der kızarım. Ama gel gör ki bende de namus yok. Dayanamam gene anlatırım sonra Arap saçı
Evet hız konusu benim içinde önemli. Tezcanlı olduğum için tahammül edemem. Onla da sınanıyorum merak etme. Bazen salata yapim der yemin ediyorum bir saat sürerBence de herkes takık olduğu şeylerle sınanıyor. Bu anlattığını bana yapsa çok umursamam mesela ama benim de yavaşlığa tahammülüm yoktur. Şu ana kadar bir kez bile eşim benden önce hazırlanıp kapıda beklememiştir, hep bekleyen benim. Bu da beni gıcık ediyo mesela ama törpüledim kendimi yavaş yavaş.
Türk değil miKız benim kocam hiç böyle anlattığınız gibi değil ya, sorun Türk erkeklerinde olabilir mi djkfkfk tam tersi bizim evin alık kontenjanını ben dolduruyorum
Ahahhha benim kocamda hep benden sonra hazırlanır. İyi ki makyaj yapmıyor.Bence de herkes takık olduğu şeylerle sınanıyor. Bu anlattığını bana yapsa çok umursamam mesela ama benim de yavaşlığa tahammülüm yoktur. Şu ana kadar bir kez bile eşim benden önce hazırlanıp kapıda beklememiştir, hep bekleyen benim. Bu da beni gıcık ediyo mesela ama törpüledim kendimi yavaş yavaş.
Yavaşlık konusunu ben hamilelik haberiyle aşmaya başladım belki senin de işine yarar. Böyle şeyler bize alıştırma aslında. Düşün mesela çocuk ayakkabısını kendi giysin isticez, aşırı yavaş giyicek. Biz kocalardan bu yavaşlığa antrenmanlı olduğumuz için sinirlenmicez. Çocuğumuz da kendini gerçekleştirecek böyleceEvet hız konusu benim içinde önemli. Tezcanlı olduğum için tahammül edemem. Onla da sınanıyorum merak etme. Bazen salata yapim der yemin ediyorum bir saat sürermesela maydonozlara çok saygılıdır tek tek yıkayıp tek tek kurutur
Değil, Arap kocamTürk değil mi
Haklısın. Hiç bu açıdan yaklaşmamıştımYavaşlık konusunu ben hamilelik haberiyle aşmaya başladım belki senin de işine yarar. Böyle şeyler bize alıştırma aslında. Düşün mesela çocuk ayakkabısını kendi giysin isticez, aşırı yavaş giyicek. Biz kocalardan bu yavaşlığa antrenmanlı olduğumuz için sinirlenmicez. Çocuğumuz da kendini gerçekleştirecek böylece
Bunun bir de çocuk evin kapısını anahtarla kendi açmak istiycek ve kişisel gelişsin diye kendi başına açmasına izin verirken kapının önünde yirmi dakika boyunca kurdeşen dökücez versiyonu var. Yani bu yavaşlık konusunu aşmak lazım, benim de hayattaki sınavım tezcanlılıktır artık salıyorum yavaş yavaş mecbur.Yavaşlık konusunu ben hamilelik haberiyle aşmaya başladım belki senin de işine yarar. Böyle şeyler bize alıştırma aslında. Düşün mesela çocuk ayakkabısını kendi giysin isticez, aşırı yavaş giyicek. Biz kocalardan bu yavaşlığa antrenmanlı olduğumuz için sinirlenmicez. Çocuğumuz da kendini gerçekleştirecek böylece
Kız sizle can ciğer olduk haberiniz yok aramızdan su sızmıyor rüyalarımdaGömüşüm epey kuvvetlidir, malum mu oldu kız? Djkdk
Kocam da kocamGülüm yalnız şu an olumsuz özelliklerini yazıyoruz, övmezsen seviniriz
Şahsen ben hemen doğurma kafasında değilim ya geceleri uykum bölünse de ağrılarım olsa da ben hamileliği de sevdimYa dünden beridir ben de bir garibim. Yeter artık gözümü kapatı açayıp ve doğum haftamız gelmiş olsun istiyorum. Bir yandan çok var gibi geliyo. Öte yandan Salı günü 28+0 ım mesela artık 29. haftaya gireceğim. Kimimiz 30'lara girdiler bile.
Daha dün gibi detaylı ultrasın 20. haftamda olmuştum. Hangi ara geçti diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?