2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Tek olmadığıma sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum İşte bunlar hep analarının yüzünden beceri 0, ince motor 0, dikkat etmesi gereken yerleri akılda tutma 0.
Kaç gündür yoktun kocana ayrı anasına ayrı kurulup gelmişsin gülüp duruyom mesajlarına dhıdjd

Benim kociş bunu dememe sinir oluyor bende size anlatırken diyim hahah hiç öyle şükür bişey al desem bilmediği şeyse bu mu şu öı diye fotoğraf atar yada ben direk fotisini atarkm bu lazım diye aynısını alır gerçi biraz benimki takıntılı ondan olabilir mesela evin bi yerinde bişey olsun hemen yapar sonraya bırakmaz tabi beni de çağırır bensiz yapmaz bazen ben üşenirim yapmaya bide silikonumuz var herşeyi onla yapıyoruz haha düm dertlerin dermanı

Gülüm yalnız şu an olumsuz özelliklerini yazıyoruz, övmezsen seviniriz

Kız benim kocam hiç böyle anlattığınız gibi değil ya, sorun Türk erkeklerinde olabilir mi djkfkfk tam tersi bizim evin alık kontenjanını ben dolduruyorum
Canım kıymetini bil kocanın. İnsan sevmediği şeyden sınanıyor işte. Benim bu hayatta en nefret ettiğim şeylerden biridir bir lafı iki kere anlatmak. Ben bir olay anlatacağım zaman hevesim içimde kalır daha önce bağlantılı olan olayı unutur kişileri karıştırır. Zaten isimleri hep unutur. Ortaya absürt komedi gibi bir şey çıkar. Ben her seferinde sana bir şey anlatmayacağım artık der kızarım. Ama gel gör ki bende de namus yok. Dayanamam gene anlatırım sonra Arap saçı

Bence de herkes takık olduğu şeylerle sınanıyor. Bu anlattığını bana yapsa çok umursamam mesela ama benim de yavaşlığa tahammülüm yoktur. Şu ana kadar bir kez bile eşim benden önce hazırlanıp kapıda beklememiştir, hep bekleyen benim. Bu da beni gıcık ediyo mesela ama törpüledim kendimi yavaş yavaş.

Evet hız konusu benim içinde önemli. Tezcanlı olduğum için tahammül edemem. Onla da sınanıyorum merak etme. Bazen salata yapim der yemin ediyorum bir saat sürer mesela maydonozlara çok saygılıdır tek tek yıkayıp tek tek kurutur

Ahahhha benim kocamda hep benden sonra hazırlanır. İyi ki makyaj yapmıyor.

Yavaşlık konusunu ben hamilelik haberiyle aşmaya başladım belki senin de işine yarar. Böyle şeyler bize alıştırma aslında. Düşün mesela çocuk ayakkabısını kendi giysin isticez, aşırı yavaş giyicek. Biz kocalardan bu yavaşlığa antrenmanlı olduğumuz için sinirlenmicez. Çocuğumuz da kendini gerçekleştirecek böylece

Haklısın. Hiç bu açıdan yaklaşmamıştım

Bunun bir de çocuk evin kapısını anahtarla kendi açmak istiycek ve kişisel gelişsin diye kendi başına açmasına izin verirken kapının önünde yirmi dakika boyunca kurdeşen dökücez versiyonu var. Yani bu yavaşlık konusunu aşmak lazım, benim de hayattaki sınavım tezcanlılıktır artık salıyorum yavaş yavaş mecbur.

Şahsen ben hemen doğurma kafasında değilim ya geceleri uykum bölünse de ağrılarım olsa da ben hamileliği de sevdim sadece doğum yapana dek tek derdim tadını çıkarmak çünkü çok uğraştık çok istedik hamile kalmak hamile olmak da benim ve benim gibi zor şartlarda bebek sahibi olanlarda eminim daha bi kıymetlidir. Yada ben öyle düşünüyorum bilmiyorum. Hamile olmuş olmak bile beni aşırı mutlu ediyor ne bilem bazen bitmesin diyorum bazen oğlumu kucağıma almak istiyorum AN önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…