2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bunlar senin altında mı

Bana ilk ciktiginda acikca hayat böyle gecmez demeye getirdiler ve diyet listesi vermediler (cok erken cikti ya ondan). Bunlar iyi bunlar kötü, bunlar da arada tamamdir seklinde yönlendirdiler, o yüzden hic ölcü bilmiyorum.
Yüksek degil ya, hele arada cikiyorsa hic sikinti degil.

Ama canim cok istemisti ya. Tam tahilli da bilirsin daha doyurucu olur. Bana misin demedi. Sana bir sey diyeyim mi? Iki saat sonra "ben hafiften acikiyom ne yesem" diye dolanmaya basladim

karbonhidratın en kötü yanı ya işte hemen acıktırıyor yaw eee yücen mi bişi duuuuur yapmaaaaaa

Arkadaşlar şu kabızlığa çaree bulann varmı ya fazla hareket etmiyorum hemen yoruluyorum zatenn şimdi bi kaşık zeytinyağ içtimm kaç gündür unutuyordum içmeyi
Cidden nefes almayı enggeliyor kabızlık
Çaresini bulan varmıı
3. Trimestere girdikmi kızlar 28. Haftadayım Nasipse girdiysem hemen kendini gösterdi yanii vücudumdaki psikojik ve fizyolojik değişimlerden anlıyorum
ALLAH sağ sağlim sağlıkla Zamanında evlatları kucağımıza almayı Nasip etsin yücee Rabbim

Evet canım 3. deyiz artık. Açıkçası daha fazla lifli beslenmek gerekiyor, olabildiğince bol su tüketimi önemli. Belki akşam yemeği olarak sadece çorba tüketilebilir.

Bunalr dışında her gün 2-3 tane kuru kayısı yemek faydalı olur.

Sebze turşu yoğurt. Mesela zeytinyağlı kereviz, haşlanmış brokoli karnabahar, yoğurtlu havuç tarator. Bi de sabah saatlerinde siyah kuru erikle (kafein sıkıntı olmasın diye) yarım fincan kahve. Bana bunlar iyi geliyo kabızlık durumunda.

Ben de 36 37 de sağlıkla gelsin zamanı 34 ü geçsin de Büyük ihtimal sezeryan olucak benim doktorla henüz konuşmadık kendisi tatile çıkmış bu haftaydı kontrolüm ertelendi sorucam gidince Nasipse ALLAH ın izniyle cidden Yücee ALLAH duysun seslerimizi Sağlıkla gelsin bebişler

Anladım canım mahvetti benii gerçekten progestan da kullanıyorum bol su da içeim aslında içiyorum ama artık midee su içe içee ALLAH aratmasın ama bu midee dekii değişimde bu 3. Trimester den kaynaklı sanırım dahaa hasaaslaştı midee benim kabızlık arttı
Çorba mantıklı canımm
Kayısıda yiyim barii
Teşekkür ederim canımm
Sağlıklı iyi haberlerde buluşalım bebişlerle cümleten

Anladım canımm ayran yoğurt salata tüketmeye çalışıyorum protein ağırlıklı beslenmektende kaynaklı sanırım kahve hiç içmiyorum aslında denesem iyi olucak yarım fincan iyi gelebilir Teşekkür ederim canımm Sağlıklı iyi haberlerde bebişlerle buluşalım Çok Aminn

Amin canım dediğin gibi sağlıkla gelsinlerde dünyada ne zaman nefes sayıları başlayacaksa o zaman gelecekler zaten Allah ne zaman ona da ol derse o saman olcak kolaylıkla olsun afiyet ile olsun sağlıkla olsun diye dualarımızı yapalım biz gerisi bizim elimizde değil zaten

Aminnn kesinlikle canımm Tevekkül edelim Yücee ALLAH sağlıkla sıhhatle zamanında Nasip etsin cümleten arkadaşımm Çok Aminn

Kızlar demir hapı içenlere bu sorum. doktor bana "Gynoferon" diye bir hap verdi. Günde 2 defa içilecekmiş. Yemeklerden önce ve sonra içilmeli diyor en az 1-2 saat arayla. Ancak c vitamini ile birlikte tüketilirse emilimi artar da diyor. Şimdi c vitamini içeren bir gıdayla tüketsem oluyo mu yani.

Ben aklıma gelirse suyuma limon sıkıp içiyorum

Ben demiri içip üstüne bi portakal yiyorum gün ortasında. Bi kez içiyorum günde

Kız gece gece herkese bi uğramışım ya ben estağfurullah bilinçaltınıza artık nasıl işletmişsem kendimi olaylar olaylar millet dediğin kim kız kv ler dernek başkanlığını mı
Bazı gruptakileri çekiştiriyorduk ahha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…