- 22 Kasım 2014
- 2.673
- 3.060
- 133
Görüyorum! Görüyorum!Kızlar profilinizde önce hesap detayları kısmından bebeğinizin doğum tarihini giriyorsunuz. Sonra da forum seçeneklerinde çizdiğim kısmı işaretlemeniz gerekiyor. Hamile günlüğünü göremeyenler bi denesin bakalım sanırım bu yetiyordu
Öyle mi onu bilmiyordum. Ben 32+0 da çalışabilir raporu alicam ama misal sonrasında grip oldum doktor bir gün istirahat raporu verdi diyelim doğum iznim mi başlayacak öyle olursa. Grip nezle filan olmamak lazım o zaman ya da olursakta doktora gitmeden atlatmak lazım. Burnu çeke çeke ders anlatırım artıkKamudaysan kullanilmiyor canim rapor veya izin yazdirdigin an dogum iznini baslatiyorlar bende tam 32+0 da alacagim
Şimdi ne durumdasınız ilaç kullandınız mıİki gün önce tahlil verdim hem crp yüksek çıktı hem wbc. Diş eti iltihabım vardı bı turlu gecmek bilmeyen. Hamilelikte enfeksiyonlarla imtihan olmayan az sanırım. Kimi idrar yolundan çekiyor kimi dişten kimi bogazdan
çok çook geçmiş olsun ya hiç kıyamıyorum bu yavrularainşallah o da gerçekçi bi yükselik değildir ya kas erimesi değeri.
Merhaba canim iyiyim bi sıkıntı yok çok şükür. Sen nasılsın.Bu ara pek giremedim siteye. Hastane çantasını tamamlamaya çalışıyorum. Cok heyecanlıyım zaman yaklaştıkça birazda panik başladı bende. Doğumla alakali seyler okuyunca korkuyorum birazcıkMavisaclikadin nerelerdesin canim umarim hersey yolundadir
İyiyim, crp tekrar baktirmadim ama disimde apse yok şuan. Antibiyotik kullanmıştım largopenŞimdi ne durumdasınız ilaç kullandınız mı
Çok teşekkür ederim canım. Sorma ben de öyle. Olaydan sonra eve gelirken eşim anlatıyor çok kötüydü durumu bayıldı bayılacak. Eşim demiş annen hamile şimdi ona pat diye anlatırsak Allah korusun demiş. Çocuk nasıl hiçbir şey olmamış gibi geldi anne ben sandalyeden düştüm ayağım acıdı falan. eşek sıpası. Değerleri dr dedi normal yükselmesi. Su içerek atar vücuttan dedi. Allah kimseye göstermesin. Öldüm öldüm dirildim. Verilmiş sadakamız varmış valla.çok çook geçmiş olsun ya hiç kıyamıyorum bu yavrularainşallah o da gerçekçi bi yükselik değildir ya kas erimesi değeri.
Canim cok gecmis olsun sarimsi akinti bencede enfeksiyon ama renksiz akıntı nedir bilemedim. Onu doktoruna sorsan iyi olur gibiKızlar ya benim 1 haftadır afedersiniz ama sümük gibi silikon gibi hafifi sarımtırak akıntılarım oluyor topak topak kronik idrar yolu enfeksiyonu vardı zaten bende yani enfeksiyon olsa her çeşidi ağrısını biliyorum enfeksiyon değil birde 2 gündür de su gibi renksiz kokusuz akıntılarım oluyor en son geçen hafta gittiğimde suyum gayet normaldi hatta öncesinde su fazlalığı vardı yani azalıyor olabilir mi anlamadım randevum da haftaya cumartesi erkene almalı mıyım sizce doktoru arasam gel diyecek direk zaten bilemedim benim gibi olan var mı
Ben de hurç aldım netten. Pzts gelir büyük ihtimal. Pzts bir de ebebeke gidip bebişimin eksiklerini alırım Allah kısmet ederse. Artık haftaya hazirlarım bebemin cantasını da inşallah.Merhaba canim iyiyim bi sıkıntı yok çok şükür. Sen nasılsın.Bu ara pek giremedim siteye. Hastane çantasını tamamlamaya çalışıyorum. Cok heyecanlıyım zaman yaklaştıkça birazda panik başladı bende. Doğumla alakali seyler okuyunca korkuyorum birazcık32 haftalik olduk önümüzdeki hafta kontrolüm var haberler simdilik böyle. Sizlerde iyisinizdir umarım
Canim ben onu sormustum 32de calisabilir raporu aldin 37ye kadar 5 hafta calistin 33te de bir hafta rapor aldin atıyorum. O bir haftalik rapor dogum sonrasina aktarılmayacak yani dogum sonrasi 8 hafta ve fiili çalıştığın 4 hafta eklenerek toplam 12 hafta izin yapacaksinÖyle mi onu bilmiyordum. Ben 32+0 da çalışabilir raporu alicam ama misal sonrasında grip oldum doktor bir gün istirahat raporu verdi diyelim doğum iznim mi başlayacak öyle olursa. Grip nezle filan olmamak lazım o zaman ya da olursakta doktora gitmeden atlatmak lazım. Burnu çeke çeke ders anlatırım artık
Allah korusun dogmuş dogmamış bütün yavrularımızı.Çok teşekkür ederim canım. Sorma ben de öyle. Olaydan sonra eve gelirken eşim anlatıyor çok kötüydü durumu bayıldı bayılacak. Eşim demiş annen hamile şimdi ona pat diye anlatırsak Allah korusun demiş. Çocuk nasıl hiçbir şey olmamış gibi geldi anne ben sandalyeden düştüm ayağım acıdı falan. eşek sıpası. Değerleri dr dedi normal yükselmesi. Su içerek atar vücuttan dedi. Allah kimseye göstermesin. Öldüm öldüm dirildim. Verilmiş sadakamız varmış valla.
Kreatin kinaz mı yüksek çıktı? 1700 lerde çıktı bizimki de.Spora basladigimda bende de aşırı yükselmisti o deger acilde sabaha kadar serum yemistim sonra bol su ictim düşmustu
Anladım yani 32 den 37 ye kaç gün ise gittiysen totalde o kadar gün sonraya aktarılıyor yani dimi. Arada gitmedigin günler düşülüyor öyle miCanim ben onu sormustum 32de calisabilir raporu aldin 37ye kadar 5 hafta calistin 33te de bir hafta rapor aldin atıyorum. O bir haftalik rapor dogum sonrasina aktarılmayacak yani dogum sonrasi 8 hafta ve fiili çalıştığın 4 hafta eklenerek toplam 12 hafta izin yapacaksin
Aralik grubundaki arkadaşlardan dogum yapanlar oldu, Kasım grubundaki arkadaslardan da Ekim'de dogum yapanlar olmustu onları da okuyordum heyecan basti beni o yüzdenBen de hurç aldım netten. Pzts gelir büyük ihtimal. Pzts bir de ebebeke gidip bebişimin eksiklerini alırım Allah kısmet ederse. Artık haftaya hazirlarım bebemin cantasını da inşallah.
Aynen canım rapor ya da yillik izin alırsan o gunler eklenmiyorAnladım yani 32 den 37 ye kaç gün ise gittiysen totalde o kadar gün sonraya aktarılıyor yani dimi. Arada gitmedigin günler düşülüyor öyle mi
Bence 33 haftalık olduğun için. Az kalmış. Benimki de 2 hafta sonra gel dedi rapor yazacağız. 32 de nst sonra 34 te nstye gireceksin. 35 ten sonra haftada bir nst dedi.Bana artik haftada bir gel dedi doktor. Bir sorun mu gördü ki acaba nst de normaldi ama
Baya iş halletmissin sen, kaç haftalık oldun. Ben de haftaya başlayım diyordum annem gelir yardıma hallederim demiştim. Pazar günü termale gidiyorlarmis 15 günlüğüne, geldiklerinde çanta için geç olmaz 34 haftalık filan olucam da bı de taşınma tantanasi var önümde, hepsi çok sıkıştıAralik grubundaki arkadaşlardan dogum yapanlar oldu, Kasım grubundaki arkadaslardan da Ekim'de dogum yapanlar olmustu onları da okuyordum heyecan basti beni o yüzdenen azindan canta hazirda bekleyelim diyorum bir türlü elim gitmiyordu cantayi hazirlamaya ama artik daha fazla ertelemek istemiyorum. Biberon emzik sut sagma makinesi vs bunları dezenfekte ettim camasirlari yikadim utuledim yerlestirmesi kaldi artık. Bebis kiyafetleri icinde hem organizer aldim hemde kilitli poset aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?