Kaybettiginiz bebeğiniz için başınız sağolsun, diğer bebekleriniz icin gözünüz aydın olsun diyeyim prilam bana da hiç fayda etmedi şimdi belli mi cinsiyetiniz
Hayır daha değil bakalım merakla bekliyorum acaba kızlarda mi bulantım olmuyor yoksa sağlıksız diye mi olmadı kızımda görcez, doktorum 14 hafta civarı söylüyor daha var
Hayır daha değil bakalım merakla bekliyorum acaba kızlarda mi bulantım olmuyor yoksa sağlıksız diye mi olmadı kızımda görcez, doktorum 14 hafta civarı söylüyor daha var
Bana 2 kere kullandiriyor doktorum
Ben hic kusmadim sadece mide bulantim var ögürme seklinde ve mide yanmam var yinede doktorum bulantiyi cekmek zorunda degilsin diyip yazdi ilaci
Doktoruna sor ama veriyor genelde doktorlar, herkesin 3 ayda geçmiyor malesef oğlumda 5 aya kadar çektim kimisi doğuma kadar yaşıyor, ınsallah bizimki 3 aylık olunca geçer
Ay benim dün bana göre 10+5 idi usg ye göre de 11+2 doktorum haftaya gel söyliyim dedi. Ama görünce kız hissettim, burada tarihimden bakıp erkek denmişti bende hep erkek hissettim ama dün görünce içime kız doğdu hayırlısı diyelimmm
Oh cok sukur sevindimBen de izmirde yer ariyorum normalde almanyada yasiyorum ama tatile gelince 11. Haftama girecegim icin orda yaptirmam lazim. Nerede yaptirdin ve fiyat bilgisi paylasabilir misin canim
Yukarda bir arkadaşa daha yazmışım prilam fayda eden de var ben etmeyenlerdenim sizinle aynı gündeyiz ben bir gün gerideyimmdunden beri benimde bulantiyla ek mide ağrısı karın ağrısı başladı