Benimde killar hizli uzadi basta
Simdi normale dondu
Sivilceler coktu sıkmadım iz kalmasin diye
Gectiler sonra
Kalcam zaten buyuktu
Karnim baya buyudu ama
Kızlar ya bugün hiç iyi değilim. Göbek deliğimin biraz altında sağ tarafta kasılma gibi bıçak saplanması gibi ağrılar var yaklaşık 1 1,5 saattir . Doktora geldim şimdi bekliyorum aşırı şiddetli değil ama korktum. 18+1im bugün
Kızlar ya bugün hiç iyi değilim. Göbek deliğimin biraz altında sağ tarafta kasılma gibi bıçak saplanması gibi ağrılar var yaklaşık 1 1,5 saattir . Doktora geldim şimdi bekliyorum aşırı şiddetli değil ama korktum. 18+1im bugün
Bende ara ara oluyor canim
Hatta bu gece bu agrilar yuzunden uyuyamadim dogru durust
Ben rahim buyudugunden dolayi oluyor diye biliyorum
Yine de icini rahatlatir simdi doktorun zaten
Bende de var canım hatta şu anda bile var. Sağ kasığıma ağrı girip çıkıyor, bazen sola da oluyor. Ben sorun yoktur diye düşünüyorum hiç söylemedim doktora içini rahat tut bir şey çıkmaz
Kuzum size anlatmadığım bi durum var da endişe ediyordum. Büyümesini bekledim Haftaya eşim de izne ayrılıyor ailelere yüz yüze söyleyeceğiz artık çıldıracaklar mutluluktan
Kızlae yüzümde normalde hiç sivilce çıkmazdı sivilce çıktı hemen çevremdekiler yapışgırdı tanıyı senin bebek kesin kız diye bende erkek hissediyorum sizlerin cinsiyeti belli olmuştur ben perşembe öğrenicem inşallah kız veya erkek olup sivilcelenenn varmıdır dostttlar tezi bi çürütelim
Kuzum size anlatmadığım bi durum var da endişe ediyordum. Büyümesini bekledim Haftaya eşim de izne ayrılıyor ailelere yüz yüze söyleyeceğiz artık çıldıracaklar mutluluktan
Benimde killar hizli uzadi basta
Simdi normale dondu
Sivilceler coktu sıkmadım iz kalmasin diye
Gectiler sonra
Kalcam zaten buyuktu
Karnim baya buyudu ama
O anı düşündükçe heyecandan yerimde duramıyorum zaten. Hamilelik haberinin peşinden cinsiyet de gelecek. Ablamın da iki kızı var zaten. Biz de iki kız kardeşiz. Babaannemin 5 oğlu olmuş kadın sinir oluyor erkek çocuklara. O özellikle mutlu olacak
O anı düşündükçe heyecandan yerimde duramıyorum zaten. Hamilelik haberinin peşinden cinsiyet de gelecek. Ablamın da iki kızı var zaten. Biz de iki kız kardeşiz. Babaannemin 5 oğlu olmuş kadın sinir oluyor erkek çocuklara. O özellikle mutlu olacak