2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Çok uyguna almışsın, ebebekte 30 lira civarıydı, uzun kollular da gelmiş onlar da 40 kusurdu yanlış hatırlamıyorsam. Askılı bı kaç tane alıp gerisini uzun kollu almayı düşünüyorum. 3-6 aylık. İkili takımın altına hep bunlardan giydirdim ben zıbın yerine. Kucağa alırken beli açıldı üşüdü derdi olmuyor.
Ben askılı hiç almadım. Yenidoğan kısa kollu aldım 10 tane. 2 tane hediye olanı da 1-3 ay aldım

Ben baya bişey aldım kuzum. Henüz çok kıyafet almadım onun alışverişini annemle yapmayı düşünüyorum. Araba, oto ana kucağı, 2 nevresim seti, 1 ince 1 kalın müslin, 1 tane triko battaniye, emzik, bebek çantası, küvet, küvet ayağı, korbell, onun poşetleri. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Sen gerçi kız olanlar diye sorduğuna göre kıyafet merak ediyorsun sanırım 🥰
Sizin kaçıncı hafta

2-4 küçük gelmez mi acaba içine de giydirdiklerimizle birlikte. Mağazadan da bakabilirim kalıbına ama ne gün giderim belli değil.
Yorumlarda çok büyük olduğu yazılmış. Normalde bende oğluma 6 -9 almıştım anca oluyordu kıyafetlerinin üzerine. Ama yorumlar beni şaşırttı bu defa

Oraya gırıste bı balık tesısı var, orayı dıyorsunuz sandım ☺️ bılırım tabı bılmez olur muyum, ben de osmanıyelıyım
Aaa öyle mi 😍 Benim de hem ilk atandığım şehir hem de eşim Osmaniyeli.Uzun zamandır buradayız.😊 Bahsettiğin yere gitmiştik orası da çok güzel.Biz daha çok Bahçe'ye gidiyoruz yakın olunca.🙂

İyi pazarlar herkese.
Benim rahimim günde 3 kere gibi hissedeceğim şekilde sertleşiyor. Ağrı birinde olsa birinde olmuyor. Buna benzer birşey yaşayan var mı?

Kızlar ya sol kalçamdaki ağrıdan uyuyamadım yine geçen gün de yazmıştım. İleri aylarda olabilir ama şu an normal mi bu. İçten içten sızlıyor sürekli 😢
Benim de belim popom heryerim agriyor. Ne yanima donup yatsam bilemiyorum artik. Bugun de sol kasigimda agri oldu. Hepsi normal diye dusunuyorum ama rahatsizlik veriyor tabii

Ayy cok tatlı 🥰 ıyı mı oluyormus bu, ben de alayım 🙈
Ben oğlumda bunun mavisini kullanmıştım ama kalıbı daha küçüktü onun 3-6 ya da 6-9 aylık olani almıştım. Cok rahat etmiştik bununla kışın ama bedeni kalmamış alamadım. Kalıpları değişmiş sanırım 2-4 alın demiş herkes

Selam kızlar , benim 19+3 oldu . Belimde ağrı oluyor , işte sürekli oturuyorum sanırım ondan , bugün de hava çok sıcak ve hiç hareket etmiyor gibi geldi 😔 ya da psikolojik bana öyle geliyor .

Back
X