- 18 Temmuz 2022
- 6.091
- 10.119
- 198
Değil canım o da pamuklu olanlardanKasa arkası müslin miydi acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değil canım o da pamuklu olanlardanKasa arkası müslin miydi acaba
Ben daha hiçbir şey almadım. 7 aylık olsun sonra başlayacağım almaya.Cinsiyeti kız olanlar neler aldınız veya alışverişe başladınız mı![]()
Ben oğlumda 35-40 kadar ağız mendili aldım şuan açtım baktım kaç tane kalmış diye 6-7 tanesini ancak buldumEnglish home 5li paket 2 tane aldım. Bi de ebebekte kasa arkası vardı 5li uyguna geliyordu. Toplam 15 oldu yeter herhalde diye düşünüyorum
Ben de henüz bir şey almadım.Begendiklerimi favorilere alıyorum.Ben daha hiçbir şey almadım. 7 aylık olsun sonra başlayacağım almaya.
Ben de öyle herşeyi kizlardan görüp not ediyorum ama daha bir çöp bile almadim biraz daha tunelin ucunu görüp öyle baslayacagim inşallah ☺Ben daha hiçbir şey almadım. 7 aylık olsun sonra başlayacağım almaya.
yaaallaaaaannnn :))))Bu eksi yiyorsan kiz tatli yiyorsan erkek olayi tamamen yalan yahu
Kac gundur canim tursu vs cekiyor
Zeytinyagina 1 tam limon sıkıp ekmek baniyorum falan
Tatli abur cubur vs aklima bile gelmiyor![]()
Saglicakla gelsin benimde oglum olacakyaaallaaaaannnn :))))
ekşi,tuzluu yedım surekli ve pipi gördük oğlum olacaksağlıkla gelsın ınsallaahhh
amın canım hepımızınkııı,Saglicakla gelsin benimde oglum olacakbu sene oglan senesi diyorum kimse inanmiyor
gecen sene tum tanidiklarimin kizi oldu sifir oglan
![]()
Kızlar önde gıdıyor ama, hatırlatırımSaglicakla gelsin benimde oglum olacakbu sene oglan senesi diyorum kimse inanmiyor
gecen sene tum tanidiklarimin kizi oldu sifir oglan
![]()
Valla birileri geliyor kiza tiklayip gidiyor bizim gruptaKızlar önde gıdıyor ama, hatırlatırım![]()
Belkı o gruplrda da erkege tıklayıp gıdıyolardırValla birileri geliyor kiza tiklayip gidiyor bizim grupta
Diger gruplarda da erkek yogunlugu var acik ara
Sene olarak erkek senesi iste aa![]()
Canım selam, kaç çıkmıştı sonucun acaba? hatırlıyor musun?Kızlar selam. Doktordan çıktım şimdi. İkili test sonucum yüksek çıkmış ya çok üzgünüm.
Yok ben ilk sayfalara baktim listelere gore erkek yogunlugu varBelkı o gruplrda da erkege tıklayıp gıdıyolardırayrıca o gruplar 2023 senesı, bızım bebeler 2024 model olackalar
![]()
Tamam senın dedıgın olsun, kızlar cogunlukta da neyse, sen sımdı gıdıp tek tek sayarsın daYok ben ilk sayfalara baktim listelere gore erkek yogunlugu var
Isimleri ne koydular diye bakarken farketmistim yani
E bende bu sene diyorum zaten erkek senesi diye, bu sene hamile kaldik ya2024 icin daha nisan ayi yeni acildi
![]()
Ben de öyle herşeyi kizlardan görüp not ediyorum ama daha bir çöp bile almadim biraz daha tunelin ucunu görüp öyle baslayacagim inşallah ☺