2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Suwen’de indirim var kızlar, lohusa pijaması sabahlık vs düşünenleriniz varsa bi baksın 🌸

Eklentiler

• IMG_4420.webp
    IMG_4420.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 106
English home 5li paket 2 tane aldım. Bi de ebebekte kasa arkası vardı 5li uyguna geliyordu. Toplam 15 oldu yeter herhalde diye düşünüyorum
Ben oğlumda 35-40 kadar ağız mendili aldım şuan açtım baktım kaç tane kalmış diye 6-7 tanesini ancak buldum 😂 kayboluyor ağız mendilleri ya, yanlışlıkla çöpe bile atıldığı oluyor. Bazılarının üstüne direkt foşşşş diye kusarsa çok miktarda öyle de attığım oldu bitmiş kalmamış bişey 😒 15 e tamamlamakta yarar var çok kullanılıyor

Bu eksi yiyorsan kiz tatli yiyorsan erkek olayi tamamen yalan yahu 😃
Kac gundur canim tursu vs cekiyor
Zeytinyagina 1 tam limon sıkıp ekmek baniyorum falan 😬
Tatli abur cubur vs aklima bile gelmiyor 🫠
yaaallaaaaannnn :))))
ekşi,tuzluu yedım surekli ve pipi gördük oğlum olacak :KK37: sağlıkla gelsın ınsallaahhh

kızlar selam, :KK37::KK200:
ıkılı testı rısklı ya da orta rısklı cıkan oldu mu hiç ?
benım cumartesı gunu 258/1 çıkmış ıkılı kan sonucum down açısından..
ama ulturasonografık olarak normal ense ve burun ölçümü..
Rabbım saglıkla kucaklarımıza aldırsın yavrularımızı :dua:

Belkı o gruplrda da erkege tıklayıp gıdıyolardır😃 ayrıca o gruplar 2023 senesı, bızım bebeler 2024 model olackalar 🤣
Yok ben ilk sayfalara baktim listelere gore erkek yogunlugu var
Isimleri ne koydular diye bakarken farketmistim yani 😀
E bende bu sene diyorum zaten erkek senesi diye, bu sene hamile kaldik ya🤣 2024 icin daha nisan ayi yeni acildi🤣

Yok ben ilk sayfalara baktim listelere gore erkek yogunlugu var
Isimleri ne koydular diye bakarken farketmistim yani 😀
E bende bu sene diyorum zaten erkek senesi diye, bu sene hamile kaldik ya🤣 2024 icin daha nisan ayi yeni acildi🤣
Tamam senın dedıgın olsun, kızlar cogunlukta da neyse, sen sımdı gıdıp tek tek sayarsın da 🤣 bakış açımız farkli ben cıkacagı zamana bakıyorum, sen rahıme dustugu zamana bakıyorsun

Son düzenleme:
Back
X