Evet ilk bebeğimİlk bebeğin mi? Bende öyleydim, kağıda yazardım sorucaklarimi, hadi çıkart bakalım sor derdi doktorum![]()

Hahha bende not defterimle gidiyorum .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ilk bebeğimİlk bebeğin mi? Bende öyleydim, kağıda yazardım sorucaklarimi, hadi çıkart bakalım sor derdi doktorum![]()
Soğanı deniyelim, nasıl sürdü bebek emmeden her defasında mi. Bı de ayva çekirdeğini gel kıvamına getirip sürüyorlar annem onu yapmıştı bana çok yara olduğunda, o da iyilestirmisti. Ama nasıl yapmıştı o jeli bilmiyorum ben de onu sorup yazarımKarı koca ilacı gibi olucak ama bana bebeğim emmeden annem soğan sürdü ve hiç yara olmadı göğsüm çok şükür, korbell çöp kovası da almadım ben, balkonumuzda duruyor ayrı çöp kovası aldım, koku geldikçe attık çöpu
Dün baya hissediyordum bugün tık yok. Sabahtan beri disardaydik, eve gelince de temizlik yaptım, yorulunca onlar da hareketsizlesiyor diye biliyorum. Son bı kaç gündür hep yatmistim halsizim diye, çok hareketlenmisti. Biraz yoruldum yine durulduKızlar bebegin hareketini hergün hissediyor musunuz? Ya da hergün hissetmeli miyiz? Bugün hiç kıpırtı yok panik olmalı miyim
Yani hergün hissetmesek endise etmemiş gerekmiyor dimi? Kipirdamayi hissetmeye başlamadan onceleri ayrı dertti şimdi de ayrı dert acaba bugün niye kiprasmiyor diye endise ediyorumDün baya hissediyordum bugün tık yok. Sabahtan beri disardaydik, eve gelince de temizlik yaptım, yorulunca onlar da hareketsizlesiyor diye biliyorum. Son bı kaç gündür hep yatmistim halsizim diye, çok hareketlenmisti. Biraz yoruldum yine duruldu
Valla ben ilk hamileliğimde zırt pırt bu bebek hareket etmiyor yaşıyor mu bı bakın diye doktora giderdimYani hergün hissetmesek endise etmemiş gerekmiyor dimi? Kipirdamayi hissetmeye başlamadan onceleri ayrı dertti şimdi de ayrı dert acaba bugün niye kiprasmiyor diye endise ediyorum![]()
Bende öyle yapayım bide onu deneyim o zaman canım doktora da sorucaktim yine 2 hafta var randevuye icmedigim zaman çok rahatım icince çok kötüFerro sanol kullanıyorum ben de, bende de aksine kabızlık yapan bı takviye bu. Ama bu sefer geçen hamileligimdeki kadar umutsuz vaka değilim, öncekinde duphalac bile çare olmazdı lavman yapilacakti bı keresinde. Ama mide bulantısı yapmıyor bana. Doktorum genelde yapıyor o yüzden sabah aç karnına içme kahvaltıdan ya da öğle yemeğinden bir iki saat sonra iç dedi. Öyle yapıyorum ben belki o yüzden etkilemiştir. Ama genel anlamda bı bulantı oluyor ara ara zaten ilacı içsem de icmesem de.
Ayyy bu bennValla ben ilk hamileliğimde zırt pırt bu bebek hareket etmiyor yaşıyor mu bı bakın diye doktora giderdimher defasında da canı istememis o gün hareket etmemiş olduğunu anlayip geri gelirdim. Ama gel gör ki bı kaç gün sonra yine hareket etmezse yine endiselenirdim.
![]()
Soğanı 2 ye böldü ortadan, ilk emmeden önce sürdü bidaha sürmedi, belki fayda etti belki de bebeğim memeyi iyi kavradıgi için sıkıntı olmadıSoğanı deniyelim, nasıl sürdü bebek emmeden her defasında mi. Bı de ayva çekirdeğini gel kıvamına getirip sürüyorlar annem onu yapmıştı bana çok yara olduğunda, o da iyilestirmisti. Ama nasıl yapmıştı o jeli bilmiyorum ben de onu sorup yazarım
Bildiğim kadarıyla bu haftalarda düzenli hareket beklenmez, bi bak istersen netten, sanki 24 den sonra her gün hareket etmeliAyyy bu benninşallah yarına kadar bi kipirti olur yoksa ben de solugu hastanede alicam
![]()
Benim annem öyle şeyleri hiç bilmezKarı koca ilacı gibi olucak ama bana bebeğim emmeden annem soğan sürdü ve hiç yara olmadı göğsüm çok şükür, korbell çöp kovası da almadım ben, balkonumuzda duruyor ayrı çöp kovası aldım, koku geldikçe attık çöpu
Benim evim 3.katta maalesef . Normal çöpe atmam zaten de korbeli de bir düşüneyim , neden olmasın . Öneri için çok tşklerGümüş kapak ikinci el kullanılabilir bence, güzelce dezenfekte ettikten sonra sıkıntı olmaz. Korbel temel ihtiyaç mi kişiden kişiye değişir ama bana göre en gerekli ürünlerden biri. Giriş katta ya da mustaskil evde anında dışarıdaki çöpe ulaşabilecek kişiler için belki gerekli değildir ama bizim gibi sabah işe giderken çöp atan aileler için kesinlikle gerekli. Gerçekten normal çöpe atınca kokuyor hele de bizimkiler yazın ek gıdaya gecicek, hava da sıcak ekstra ek gıdada kakalar daha ağır kokuyor, günde 3-4 kez çöp atmaya cikmiyorsaniz alın. İkinci eli de olur dolaptan letgodan filan. Kapağı sağlam olsun yeter.
Ayy evet inşallah öyledirİnan yakın takip gerektiren bişey olsa sık sık çağırırdı, sağlıklı ve her şey yolunda ilerliyor hamileliğin demekki![]()
Azcık kokuyor ama denemekte fayda varBenim annem öyle şeyleri hiç bilmezkayınvalide de tam tersi geldiğinde yandık . Bütün bildiklerini üzerimde denemeye kalkar . Soğan yine zararsız birşey :)
Bebis sogani sürdükten sonra mi emiyordu peki canim cocugun midesi bulanmasinAzcık kokuyor ama denemekte fayda var![]()
Bebis sogani sürdükten sonra mi emiyordu peki canim cocugun midesi bulanmasin![]()
Aa öyle mi? Çok rahatladim ya o halde relax olayım :)Bildiğim kadarıyla bu haftalarda düzenli hareket beklenmez, bi bak istersen netten, sanki 24 den sonra her gün hareket etmeli
Ben de iki gün pek hissedemeyince endişelendim.Dün buraya da yazdım hatta. Dün sabah çok hafifti pek bir şey anlamadım.Önceki gün hiç hissetmedim.Eşim de telaşlandı hareketlensin diye tatlı şeyler yedirip durdu.Kızlar bebegin hareketini hergün hissediyor musunuz? Ya da hergün hissetmeli miyiz? Bugün hiç kıpırtı yok panik olmalı miyim
Ben de Avm'ye gitmiştim o gün hiç hissetmedim.Yorulduğum içinmiş demek ki.Dün baya hissediyordum bugün tık yok. Sabahtan beri disardaydik, eve gelince de temizlik yaptım, yorulunca onlar da hareketsizlesiyor diye biliyorum. Son bı kaç gündür hep yatmistim halsizim diye, çok hareketlenmisti. Biraz yoruldum yine duruldu
Ben 16. Haftadan beri hissediyorum. Bazen vurmadığı günler oluyor, ama hiç takılmıyorum. Sonraki gün daha fazla ve şiddetli vuruyorKızlar bebegin hareketini hergün hissediyor musunuz? Ya da hergün hissetmeli miyiz? Bugün hiç kıpırtı yok panik olmalı miyim