2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Gümüş kapak bende de var abimin eşi vermisti . Silverette marka . Antiseptikle dezenfekte ettim . İçin rahat olsun demişti ama tereddütte kaldım . Sonuçta kişisel bir ürün 🤷 gerçi vereli yıl olmuştur o da ayrı .

Bir de korbell çöp kovası alın diyen çok oldu. Koku olmaması çok iyi ama hiç indirime girmiyor 😄 siz ne dusunuyorsunuz alınmalı mı ?
Ben aldım canım, çok met ettiler valla inşallah öyledir (bok kokusu falan kalmıyor harika ürün diyordu pek çok yorum 😂) . En uygun e bebek sitesindeydi.

Klomen yeni kullanmıyorum canım 3 aydır kullanıyorum ve doktorum cyclo diye bir ilaç veriyor bebek olursa tutunsun diye olmazsa ilaç bittikten 3 gün sonra adet oluyordum normalde . Bu ay ilaç biteli 8 gün oldu her yerde bir sıkıntı var ama çözemedim. Pazartesiye kadar gelmezse adet doktoruma giderim canım
Klomen ve cycloyu aynı andamı kullanmanı önerdi doktorun acaba. Bende bu ay klomen denedim olmAdı. Bu ay tekrar femera isticem doktordan ancak rahim inceliği problemide yaşıyorum. O yüzden cyclo istesem yanına verir mi acBa doktor diye düşünüyorum. Vermezse aynı and kullanılmıyorsa hiç başlamıcam tedaviye cünkğ

Kızlar selam.
Dün ayrıntılı ultrasona girdim. Cinsiyeti için p.pi yapısı yok kıza benziyor ama yüzde yüz birşey söyleyemem dedi.
21+0 dı dün.
Bpd yani baş çevresi 19+6 uyumlu 45,7
Ac yani karın bölgesi 19+5 uyumlu 374 Gr
FL yani boy olarak da 22+1 uyumlu 37,9
Değerlerim bu şekilde. Alttan muayene etti ve 3 hafta sonraya randevu verdi.
Geriden gelen değerler ile ilgili sanırım bir sıkıntı var 🥺
Ama şöyle bir sıkıntı var diye de birşey söylemedi. Alttan muayene için erken değilmi normalde

Klomen ve cycloyu aynı andamı kullanmanı önerdi doktorun acaba. Bende bu ay klomen denedim olmAdı. Bu ay tekrar femera isticem doktordan ancak rahim inceliği problemide yaşıyorum. O yüzden cyclo istesem yanına verir mi acBa doktor diye düşünüyorum. Vermezse aynı and kullanılmıyorsa hiç başlamıcam tedaviye cünkğ
Kuzum önce klomen kullandım ben yani doktorum verdi sonra yumurta takibi felan çatladıktan sonra tutunması için 7 tane pembe olanı içtim ben öyle söyledi doktorum. Ama 2 ay öncesinde klomen felan vermeden rahim düzene binmesi için 2 ay 21 tanesini içtim 3. Ay güzel dedi klomene başladık tutunması için pembe olanı iç dedi oldu çok şükür şuan hamileyim. Ama bazı dokotorlar duphaston veriyor

Kuzum önce klomen kullandım ben yani doktorum verdi sonra yumurta takibi felan çatladıktan sonra tutunması için 7 tane pembe olanı içtim ben öyle söyledi doktorum. Ama 2 ay öncesinde klomen felan vermeden rahim düzene binmesi için 2 ay 21 tanesini içtim 3. Ay güzel dedi klomene başladık tutunması için pembe olanı iç dedi oldu çok şükür şuan hamileyim. Ama bazı dokotorlar duphaston veriyor
He anladım canım. Evet cyclo çok güzel bir ilaç. Banada kürtajtan sonra rahim toparlasın diye verdi. Öncesinde tüp bebek olmuştum. Estrofemle ve bir sürü ilaçla zorla 7 mmleri zor görüyorduk transfer zamanı. Sonra bebeği kaybettim kürtajtan sonra cyclo kullanırken rahim 8lere kadar çıkmıştı. O yüzden ikisi aynı anda kullanılırmı acaba diye düşündüm.
Çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah☺️❤️

He anladım canım. Evet cyclo çok güzel bir ilaç. Banada kürtajtan sonra rahim toparlasın diye verdi. Öncesinde tüp bebek olmuştum. Estrofemle ve bir sürü ilaçla zorla 7 mmleri zor görüyorduk transfer zamanı. Sonra bebeği kaybettim kürtajtan sonra cyclo kullanırken rahim 8lere kadar çıkmıştı. O yüzden ikisi aynı anda kullanılırmı acaba diye düşündüm.
Çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah☺️❤️
Amin kuzum çok teşekkür ederim eger hamile degilsen en kısa zamanda sanada nasip olsun inşallah 🙏🙏

Amin kuzum çok teşekkür ederim eger hamile degilsen en kısa zamanda sanada nasip olsun inşallah 🙏🙏
Klomen kullandım bugün 13. Gün negatif canım burdan dönceğini sanmıyorım o yüzden yeni ay planlaması yapıyorum☺️ Sağolasın amin inşallah rabbim tüm isteyene nasip etsin🙏🏼🙏🏼

Klomen kullandım bugün 13. Gün negatif canım burdan dönceğini sanmıyorım o yüzden yeni ay planlaması yapıyorum☺️ Sağolasın amin inşallah rabbim tüm isteyene nasip etsin🙏🏼🙏🏼
Ben ek olarak hayıt macunu ve mfk ürünleri kullandım denemek istersen

Ben ek olarak hayıt macunu ve mfk ürünleri kullandım denemek istersen
Bir bakayım canım. Araştırdıkca kafamda şöyle bir şey oluştu.
Femera+cyclo+inofolic combi. Doktora danışcam bakalım 😬

Kızlar selam.
Dün ayrıntılı ultrasona girdim. Cinsiyeti için p.pi yapısı yok kıza benziyor ama yüzde yüz birşey söyleyemem dedi.
21+0 dı dün.
Bpd yani baş çevresi 19+6 uyumlu 45,7
Ac yani karın bölgesi 19+5 uyumlu 374 Gr
FL yani boy olarak da 22+1 uyumlu 37,9
Değerlerim bu şekilde. Alttan muayene etti ve 3 hafta sonraya randevu verdi.
Geriden gelen değerler ile ilgili sanırım bir sıkıntı var 🥺
Ama şöyle bir sıkıntı var diye de birşey söylemedi. Alttan muayene için erken değilmi normalde
Canim sıkıntı oldugunu nereden cikardin doktor öyle bisey var dememis ki, bir haftalik farkin cok önemli bisey olacagini sanmiyorum. Alttan muayene derken vajinal ultrasonla mi bakti eger öyleyse bakmasında bir sakınca yok zaten net ve gorunmeyen seyler icin bakiyorlar vajinal ultrasonla endiselenme sen

Son düzenleme:
Özel ankara cerrahi tip merkezi ve gazi hastanesi canım. Devlet olanindan da özelden de memnunum şu an. Haftaya da Ali İpek'e detaylı ultrasona gideceğim inşallah 😍🥰 sen kime gidiyorsun canım?
Ben şuan Şırnaktayım canim 28. Haftadan sonra Ankara'ya gelecegim henüz orda doktorum yok gelince bakacağım duruma göre doktorları gordukten sonra devlete mi özele mi gidecegime karar verecegim. Geldiğim hafta kan uyuşmazlığı ignesi yaptirmam gerekiyor da sanki sana da yapmislardi o igneyi. Sen nerede yaptırdın diye soracaktim

Ben şuan Şırnaktayım canim 28. Haftadan sonra Ankara'ya gelecegim henüz orda doktorum yok gelince bakacağım duruma göre doktorları gordukten sonra devlete mi özele mi gidecegime karar verecegim. Geldiğim hafta kan uyuşmazlığı ignesi yaptirmam gerekiyor da sanki sana da yapmislardi o igneyi. Sen nerede yaptırdın diye soracaktim
Evet canım ben bayramin ilk günü bi lekelenme olmuştu acile gitmiştim etlik zübeyde hanım hastanesine orda yapmislardi.Ama devlette o igneyi yaparlarsa yatış veriyorlar haberin olsun.Ve ücretsiz yapiliyor. Ama Özelde parali sanırım bir bilgim yok.

Evet canım ben bayramin ilk günü bi lekelenme olmuştu acile gitmiştim etlik zübeyde hanım hastanesine orda yapmislardi.Ama devlette o igneyi yaparlarsa yatış veriyorlar haberin olsun.Ve ücretsiz yapiliyor. Ama Özelde parali sanırım bir bilgim yok.
Anladım canim tesekkur ederim gidince sorup duruma göre öğrenirim artık 🙏

Back
X