• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    267
Başta baya dehşete düştüm ama sanirim fake konu. Neresinden baksan mantiksiz biri aklinca kafa buluyor :işsiz:
İnşallah öyledir bende baya etkilendim valla hem önceki cocugumda ilac icmisti demesi hemde o kadar agir bi ilaci icen cocugu hastaneye goturmemesi. İnanamadim yani

Kızlar yarın seker yüklemesi yaptircam 75 mg cok gerginim ya, hic su icemiyor muyum simdi 12den sonra. Ben gece susuzluktan ölürüm valla icmesem. İcecegi icince kusarim diye korkuyorum umarim sıkıntısız gecer

Nasıl oluyor ya kordonu mu pipi sanmışlar acaba
Ya kordon yaniltmistir ya da kemik yapısı iridir o yüzden erkek sanmış olabilirler. Benim doktorum pipisini görmeden erkek bu demişti kemik yapısına bakarak😅
Ya aslında ikili testi riskli çıkmıştı amniyosentez bile yapıldı, yapılan detaylı Ultrasonları tahmin edersiniz. Ona rağmen doğuma çok az kala kız olduğu anlaşıldı. Üstelik minik de bi kızçe 🥰 bacaklarını açmadı da kordonu mu pipi sandılar, sağlığa odaklanıp cinsiyeti es mi geçtiler bilmiyoruz 🤭 sağlıkla geldi şükür 🙏

Ya aslında ikili testi riskli çıkmıştı amniyosentez bile yapıldı, yapılan detaylı Ultrasonları tahmin edersiniz. Ona rağmen doğuma çok az kala kız olduğu anlaşıldı. Üstelik minik de bi kızçe 🥰 bacaklarını açmadı da kordonu mu pipi sandılar, sağlığa odaklanıp cinsiyeti es mi geçtiler bilmiyoruz 🤭 sağlıkla geldi şükür 🙏
Amniyosentezde cinsiyet %100 çıkıyor ama nasıl olur😳Benim ön sonucum çıktığında etik kuralımız gereği söylemiyoruz dedi doktor. Sonra mikroarray diye bi genetik çalışma daha yapıldı. Onun sonucunda 2(x) diye bişey görünce anladım zaten genetik doktoru da onayladı sonra kız olduğunu 🙂 amniyosentezde söylememişler bence ona cinsiyeti. Yoksa kesin ortaya çıkardı. Kadındaki şansa bak 🤣

Amniyosentezde cinsiyet %100 çıkıyor ama nasıl olur😳Benim ön sonucum çıktığında etik kuralımız gereği söylemiyoruz dedi doktor. Sonra mikroarray diye bi genetik çalışma daha yapıldı. Onun sonucunda 2(x) diye bişey görünce anladım zaten genetik doktoru da onayladı sonra kız olduğunu 🙂 amniyosentezde söylememişler bence ona cinsiyeti. Yoksa kesin ortaya çıkardı. Kadındaki şansa bak 🤣
Muhtemelen 🤭 o anki endişe fln atlamışlar bence de.

Girdik canım evet 24. Hafta itibariyle artık hareketlere dikkat etmek gerekiyor. Donerken daha yavas hareket etmemiz lazim ama zaten istesende hizli donemezsin ki ben istesemde donemiyorum ağrıyor hızlıca kalkmaya calisinca. Yattigim yerde once saga ya da sola dönüyorum ne taraftan kalkacaksam biraz bekleyip öyle kalkiyorum baska türlü kalkamıyorum zaten
Tamam canım ben de daha dikkatli olayım artık🥰

Kızlar bi de bi nohut battaniye bi tane de penye battaniye aldım muslin ortuye vs gerek var mı o ne için? Görüyorum ama bi mana veremedim 🤣🤣

Bir taraftan gercek degildir diye kendimi avutuyorum diger yandan ya gercekse diye icim icimi yiyor 😔
Çocuğumu evlatlık vermek istiyorum diye bi başlığa takılmıştım bi ara. Kadın ciddi ciddi evlat edindirmek istiyorum diye yazmıştı. Millet şikayet edeceğiz deyince de şaka yaptım falan diye ortadan kaybolmuştu. Bazen böyle şeyler çıkıyor forumda inanmak istemiyor insan ama şakaysa da çok kötü bi şaka 😡😡😡

Çocuğumu evlatlık vermek istiyorum diye bi başlığa takılmıştım bi ara. Kadın ciddi ciddi evlat edindirmek istiyorum diye yazmıştı. Millet şikayet edeceğiz deyince de şaka yaptım falan diye ortadan kaybolmuştu. Bazen böyle şeyler çıkıyor forumda inanmak istemiyor insan ama şakaysa da çok kötü bi şaka 😡😡😡
Şaka değildir çocuğunu satmak istiyordur. Bende görmüştüm bir kadin evlat edinme ile ilgili süreç paylasan arkadaslarin sayfasından tek tek dm atmış kadinlara cocugumu evlatlik vermek istiyorum diye. Birde dönüş yapanlar vardi lutfen bana ulas vs yazmislardu kadına siteden banlaninca. Allah kimseyi öyle caresiz birakmasin dolandiricilarin peşine dusecek kadar. Ama o caresizligi de anlıyorum gercekten insan cocuk hasretiyle yanarken birinin gelip sana bir bebek vereceğim demesi mucize gibi geliyor yanlis olduğunu bilsende. Çocuğunu satan kadin icinse hicbisey diyemiyorum insanliktan nasibini almamislar ne diyim

Kızlar ben bugün instada birşey okudum ve aklıma takıldı. Benim kadın dr coledan d3 yazmıştı günde bir damla bşr de decavit vermişti ikisini de kullanıyordum sonra dahiliyeye gittim tiroid hormonu ve enfeksiyon değerlerime baktırmak için dr d vitaminime de bakmış ve çok düşük çıktı dedi 14 çıktı. Coledanı 10 damla iç fedi ve içiyordum 10 damla ekstra decavit de içiyorum orda da d vitamini var. İnstada gebelikte d vitamini kullanımı bebeği kötü etkiliyor diye yazmışlar araştırdım coledanı en fazla 4 damla gebelikte doktor kontrolünde kullanılır yazıyor. Ben çok içiyormuşum 2 haftadır içiyorum. Sonra brnim kadın hs doktorum da ayrılmıştı başka dr vardı ona da demiştim ama devam edebilirsin demişti. Kafam karıştı şimdi zararı olmuş mudur bebeğime?🤔😒

Kızlar ben bugün instada birşey okudum ve aklıma takıldı. Benim kadın dr coledan d3 yazmıştı günde bir damla bşr de decavit vermişti ikisini de kullanıyordum sonra dahiliyeye gittim tiroid hormonu ve enfeksiyon değerlerime baktırmak için dr d vitaminime de bakmış ve çok düşük çıktı dedi 14 çıktı. Coledanı 10 damla iç fedi ve içiyordum 10 damla ekstra decavit de içiyorum orda da d vitamini var. İnstada gebelikte d vitamini kullanımı bebeği kötü etkiliyor diye yazmışlar araştırdım coledanı en fazla 4 damla gebelikte doktor kontrolünde kullanılır yazıyor. Ben çok içiyormuşum 2 haftadır içiyorum. Sonra brnim kadın hs doktorum da ayrılmıştı başka dr vardı ona da demiştim ama devam edebilirsin demişti. Kafam karıştı şimdi zararı olmuş mudur bebeğime?🤔😒
Bi zarari olmamistir canım asiri yüksek doz kullanmamissin ki zaten eksikmis de degerin. Ben d vitamini kullanmıyorum multivitaminin içindeki ile yetiniyorum böbrek taşı gecmisim oldugu icin. Ama olmasaydı kullanırdım mutlaka. Simdi o riskli goze alamıyorum

Bi zarari olmamistir canım asiri yüksek doz kullanmamissin ki zaten eksikmis de degerin. Ben d vitamini kullanmıyorum multivitaminin içindeki ile yetiniyorum böbrek taşı gecmisim oldugu icin. Ama olmasaydı kullanırdım mutlaka. Simdi o riskli goze alamıyorum
Ben de artık multivitamini kullanacağım ve ilk kendi kadın doğum uzmanı drun önerdiği gibi 1 damla kullanacağım 😕

Kızlar yarın seker yüklemesi yaptircam 75 mg cok gerginim ya, hic su icemiyor muyum simdi 12den sonra. Ben gece susuzluktan ölürüm valla icmesem. İcecegi icince kusarim diye korkuyorum umarim sıkıntısız gecer
İçme hayatım su bile icmeyeceksin son kan alinana kadar. Kusmazsin merak etme ama benim biraz midemi bulandirdi. Ama şey gibi yani üst üste çok tatlı yersin ya öyle bi bulantı kusma değil endiselenme

Deneyim böyle birsey iste 😅 asiri stok yapmaya gerek yok o zaman leke cikarici falan
Vala bence yok, yine de bulundurmak lazım tabi :)
Bir şey diyim mi ben tarihi araştırmayı çok seviyorum oğluma da hep anlatıyordum işte küçükken masal gibi. İlkokula başladı bu çocuk tarih meraklısı çıktı. Şuan benim bilmediğim şeyleri biliyor çok araştırıyor.Lgsye hazırlanıyor ama inkılap tarihine bakmıyor bile çünkü biliyor artık hepsini.Babasıdan da matematiği almış. Bence annenin ilgilendiği sevdiği şeylerden çocuk ta payını alıyor. Seninkiler de gerçekten öyle olacaktır. Vatan millet Sakarya 😀En azından bildiği şeyler olacak.
Yaa ne güzel maşallah 🥰 ama gerçekten annenin ilgili olduğu şeyler çocukta çok etki bırakıyor. Bizimki de 2 yaşındayken sözde mektup yazmaya başladı 😂 ben bi defa ona yazdıklarımı göstermiştim. Öyle çok isterim ki ben de yazmayı sevsin :)
Bir de tarih bilen, ilgilenen kadınları da ayrı severim, çok sevgilerr 🥰💐
Kızlar bebek odasını tamamlayan varmı aranızda? Gardırop nereden aldınız, model yada alacağınız varsa paylaşırmısınız
Ben de arayıştaydım ama yeni karar verdim. Büyük kızıma çilekten beyaz bi mobilya takımı almıştım onları küçüğe vereceğim :) hala kullanışlılar, baya iyi de çıktılar. Büyüğe de dolap yaptıracağım, yatak vs halledicez bakalım. Ama acayip üşeniyorum 😞
Çilek romantica serisiydi bu arada, 3 kapılı dolap ve şifonyer çok yeterli gelmişti bize.

Şaka değildir çocuğunu satmak istiyordur. Bende görmüştüm bir kadin evlat edinme ile ilgili süreç paylasan arkadaslarin sayfasından tek tek dm atmış kadinlara cocugumu evlatlik vermek istiyorum diye. Birde dönüş yapanlar vardi lutfen bana ulas vs yazmislardu kadına siteden banlaninca. Allah kimseyi öyle caresiz birakmasin dolandiricilarin peşine dusecek kadar. Ama o caresizligi de anlıyorum gercekten insan cocuk hasretiyle yanarken birinin gelip sana bir bebek vereceğim demesi mucize gibi geliyor yanlis olduğunu bilsende. Çocuğunu satan kadin icinse hicbisey diyemiyorum insanliktan nasibini almamislar ne diyim
Almak isteyenlere hiç sözüm yok zaten canım. Her dala tutunmak istiyorlar ne yapsınlar çok zor bi durum 😕 Ama her mağduriyet gibi bunda da dolandırıcılar çıkıyor hemen piyasaya 😕

Ya kordon yaniltmistir ya da kemik yapısı iridir o yüzden erkek sanmış olabilirler. Benim doktorum pipisini görmeden erkek bu demişti kemik yapısına bakarak😅
Benim bu minik oğluma da kemik yapısına göre kiz dedi sonra pipi göründü 😆kibar narin olcak oğlum 💙

Back
X