• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    267
Benim de öyle oldu sonlara doğru açlık ta eklenince baya zor sabrettim ama sonrasında güzel bi kahvaltı yapacağıni düşün ve vakit gecirmeye bak tatlm inşallah sonucu güzel gelir🥰
Aclik kan sekerim 75 birinci saat 171 çıkmış canım referans degerleri nasıldı 75 mg sekerin biliyor musun. Benim aklimda 180e kadar normal diye kalmış ama eminde olamadım

İçme hayatım su bile icmeyeceksin son kan alinana kadar. Kusmazsin merak etme ama benim biraz midemi bulandirdi. Ama şey gibi yani üst üste çok tatlı yersin ya öyle bi bulantı kusma değil endiselenme
Yaa, doktor bana sadece sabah aç gel dedi su mu, şu saatten sonra yeme filan hiçbir şey demedi bak. ben gece içerdim kesin ama şimdi okuyunca tereddüt ettim :D İlkini de hiç hatırlamıyorum gazoz gibi bi şey içmiştim yine aç karnına.

Kızlar selam 💗
Şimdi bizim aramızda bir çoğumuz Aralık ayının sonunda doğum yapacak gibi,
Kimlikte kendi doğum tarihi yazsın isterim çocuğumun ama bazı iş görüşmelerinde falan ilerleyen yıllar için yıl kaybının çok önemli olduğunu söylüyor herkes. Mesela bebiş 25 aralıkta doğdu, 1 ocak olarak yazdırabiliyor muyuz
Hayir canım, saatine hatta dakikasına kadar doğum belgesine yazılıyor. Kimlikte de doğum belgesinde yazılan tarih yazılıyor. Yani mumkunati yok dedigin şeyin.

Aclik kan sekerim 75 birinci saat 171 çıkmış canım referans degerleri nasıldı 75 mg sekerin biliyor musun. Benim aklimda 180e kadar normal diye kalmış ama eminde olamadım
Ben de unuttum ama 100 Luk yüklemede 2. Saatte 180 üstü olunca gebelik şekeri oluyordu sanırım. Hayırlı haberlerini bekliyoruz, umarım 2. Saat normal çıkar hiç 100 Luk yaptırmak zorunda kalmazsin 🙏

Ben de ayrintilidaki kadina kiziyorum cinsiyet söylemedi diye söylememesi daha hayirliymis😂 azarlar gibi dedigine göre ayni suratsiz kisi :KK70:
Screenshot_20231002_143003_Chrome.jpg

CAnim bana doktor dedi prilam yeni bir ilac uzun sure kullanmani tavsiye etmiyorum. Ama gaviscon bildigimiz ve hamilelerin kullandigi bir ilac onu kullan dedi öyle bıraktim prilami.
Randevu 16 sına aldım doktora da sorma imkanım yok. 😕manikürde zorlanmıyorum ama pedikürde ilaç almazsam midem ağzıma geliyor ya. Zaten part time çalışıyorum şuan ama yine de bir an önce doğum iznine ayrılacağım günün gelmesini bekliyorum. Hamilelik başlı başına zor bir süreç.

Randevu 16 sına aldım doktora da sorma imkanım yok. 😕manikürde zorlanmıyorum ama pedikürde ilaç almazsam midem ağzıma geliyor ya. Zaten part time çalışıyorum şuan ama yine de bir an önce doğum iznine ayrılacağım günün gelmesini bekliyorum. Hamilelik başlı başına zor bir süreç.
Allah kolaylik versin canim. Bi ara ben cocuklarimin tirnaklarini kesemiyordum sen yine iyi dayaniyorsun

Kizlar benim 3 gundur gecmeyen baş agrim var doktora gitmek istemiyorum bu ara cok gittim kovulcam artik :olamaz: son gittigimde tansiyonum 9a 5 ti. ondan olabilir mi?

Kizlar benim 3 gundur gecmeyen baş agrim var doktora gitmek istemiyorum bu ara cok gittim kovulcam artik :olamaz: son gittigimde tansiyonum 9a 5 ti. ondan olabilir mi?
İstanbul'da misin sen. Benim de 3 gündür geçmeyen baş ağrım var, rüzgar tam baş ağrısı yapan cinsten. Bende migren var normalde, ağrı yapan rüzgarı hemen tanirim 😄 şaka bı yana hamilelikte migreni olmayan insanların da migren tarzı baş ağrısı çok oluyor. Oğlumda da olmuştu bu hamileliğimde de oluyor. Rüzgarlı havalarda özellikle de lodosta her ne kadar cami pencereyi sıkı sıkı kapatsam da o basınçlı hava benim başımı agritmaya yetiyor. Bı de yüksek tansiyon baş ağrısı yapar ama düşük tansiyon halsizlik, sersemlik, baygınlık hissi yapar, baş ağrısı yaptığını hiç deneyimlemedim, tansiyonum hep 9-5 tır benim.

İstanbul'da misin sen. Benim de 3 gündür geçmeyen baş ağrım var, rüzgar tam baş ağrısı yapan cinsten. Bende migren var normalde, ağrı yapan rüzgarı hemen tanirim 😄 şaka bı yana hamilelikte migreni olmayan insanların da migren tarzı baş ağrısı çok oluyor. Oğlumda da olmuştu bu hamileliğimde de oluyor. Rüzgarlı havalarda özellikle de lodosta her ne kadar cami pencereyi sıkı sıkı kapatsam da o basınçlı hava benim başımı agritmaya yetiyor. Bı de yüksek tansiyon baş ağrısı yapar ama düşük tansiyon halsizlik, sersemlik, baygınlık hissi yapar, baş ağrısı yaptığını hiç deneyimlemedim, tansiyonum hep 9-5 tır benim.
Ankaradayim ama burda da ruzgar var ondan olabilir mi hic öyle düsünmemistim. :KK51: benim tansiyon hep 12/8, 11/7 böyle olunca acaba dusuk tansiyondan mi dedim🤔

Canım tansiyonun düşük çıkmış biraz olabilir, havalardan da olabilir birden yağmur nem vs derken bir değişik olduk

Yaa, doktor bana sadece sabah aç gel dedi su mu, şu saatten sonra yeme filan hiçbir şey demedi bak. ben gece içerdim kesin ama şimdi okuyunca tereddüt ettim :KK70: İlkini de hiç hatırlamıyorum gazoz gibi bi şey içmiştim yine aç karnına.
Aşkım 12'den sonra hiç bişey yiyip içme dediler bana su bile içme dediler herkese aynı mi dediler bilmem ama ben de öyle yaptım :)

Kizceler benim son günlerde tam aşağıda hissediyorum bebek tekmesi sanki ya baya aşağıda ama neden ki o kadar aşağı? Daha yukarı yapiyordu geçen günlerde şimdi ne değişti sizde nasıl 🤣🤣

Kizceler benim son günlerde tam aşağıda hissediyorum bebek tekmesi sanki ya baya aşağıda ama neden ki o kadar aşağı? Daha yukarı yapiyordu geçen günlerde şimdi ne değişti sizde nasıl 🤣🤣
Ters dönmüştür. :KK48: benimki de takla atip duruyo içerde tabi buldu geniş yeri ablalari abisi genisletti orayi :KK70:

Mavisaclikadin Mavisaclikadin ne yaptın sonuçlarını gosterebildin mi doktora
Canim sonuclara bakti doktor normal dedi 75 mg yaptırmıştım. Ama ben baya kötü oldum sonrasında eve geldiğimde bas donmesi mide bulantisi karin agrisi soguk terleme bayginlik hissi baya kötüydü yattigim yerden kalkamadim bir kaç saat o kadar etkilendim.

Genelde kimse böyle olmuyormus ama beni etkiledi neden bilemiyorum. İkinci saat sonucum daha e nabiza dusmemis ama doktor sistemden bakip normal deyince bende kac diye soramadim.

Kan uyuşmazlığı var bizde 28. Haftada gidip igneyi yaptiracagim onu da konustuk. Birde her zamanki gibi idrar yolu enfeksiyonum çıktı yine😅 bugunu de sag salim atlattik çok şükür ama baya zor bir gun oldu benim icin.

Hemsireler tam 7 tüp kan aldilar ilk beşi rutin kan tahlilleri digerleri seker icin ama damar yolu acmadiklari icin delik deşik oldu kollarım

Back
X