2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Ben 2 ay önce aldım aynısını. O zaman yarı fiyatındaydı tabi 😅 memnunum büyük baya. Bir tık sert tabi ben fazla yumuşak sevdiğim için. Ama hamile yastığı benim uyku kalitemi çok artırdı hamile olmadan bile kullanılacak bir yastık. Zaten doğumdan sonra emzirme için filan da kullanılıyor.
Aynı marka mi ya? İçi parça parça bolundu berbat dedi burdaki diger bebisko☹️ acaba ona mi öyle denk geldi

Yumuşatıcı kullanmadim oğlumda bunda da kullanmam, duru granül sabun kullanıyorum memnunum, yine devam ederim
Ben de rossmannda indirim bulmuştum bir sürü Dalan granül sabun doldurdum. Annem hep sabun rendelemiş bize bebekken. O yüzden görünce aldım hemen araştırmadım pek açıkçası ☺️

Günoo bebiskolar😘😘😘😘 kızlar bebek deterjan olarak ne kullanicsksiniz veya tecrubeli anneler ne kullandiniz? Bebek yumuşatıcisina gerek var mı? Yumus yumus olsun istiyorum ama ne gerekli ne değil bilemedim
Ben unıbaby aldım. Yumuşatıcı çok sağlıklı gelmediği için almadım.

Aynı marka mi ya? İçi parça parça bolundu berbat dedi burdaki diger bebisko☹️ acaba ona mi öyle denk geldi
Bana gelen ayni bu görseldeki gibi. Başkalarına iyisi gitti ve bana bu geldiyse diyecek söz bulamıyorum 😂

Eklentiler

• Screenshot_20231010_205436_trendyol.com.webp
    Screenshot_20231010_205436_trendyol.com.webp
    25 KB · Görüntüleme: 95
Kızlar günaydın ❤️ mide bulantım var bikaç gündür ilk trimestere döndüm sanki. Bulantı uyku halsizlik. Pek yazamadım o yüzden😕 Bebeğimin hareketlerinden oluyor gibi geliyor. Yolda yokuş inerken insanın midesi bi dalgalanır ya. Öyle bi his oluyor bende hareket ettikçe.Çok seviyorum miniğimin ayaklarını ellerini. Hareket etsin yeter ki🙏🏻Ama sanki zor geçecek gibi son trimester
Aynı duygular içindeyim 26. Haftadayım bulantılar tekrar geri geldi 🙈 kızım sanki tekmelemiyor beni içerde tırmalıyor öyle bi acı 🙈 aman hareket etsinler ama azıcık sakin olsun kuşum 😂😂

Merhabalar , lansinosh süt sağma makinesi alicak olanlar varsa bebe çeyiz sarayı.comda indirim var . İstanbul'da olanlar için Eminönü havuzlu hanin en alt katında bu fiyatın da üzerinden yüzde 10 indirim yapıyorlar. Elektrikli göğüs pompası 1080 e geliyordu . Ben almadım fiyatları vs bilmediğim için mağazada bu markanin tüm ürünleri için yüzde 40 +10 yapıyoruz dediler. İlgilenenler varsa diye duyurmak istedim .

Ben de rossmannda indirim bulmuştum bir sürü Dalan granül sabun doldurdum. Annem hep sabun rendelemiş bize bebekken. O yüzden görünce aldım hemen araştırmadım pek açıkçası ☺️
İnşallah alerji yapmaz, ben önce dalin granul le başladım alerji yaptı sonra dalana geçtim oda yaramadı en son duru granül de kaldım

İnşallah alerji yapmaz, ben önce dalin granul le başladım alerji yaptı sonra dalana geçtim oda yaramadı en son duru granül de kaldım
Alerjik bünyeli olmazlar inşallah. Deneyip göreceğiz☺️5-6 paket almıştım en kötü kendimize kullanırım zeytinyağı sabununu çok seviyorum

Günaydın kızlar🥰 dün doktora uğradım tahlil sonuçlarını göstermek için. Çıkışta bana 2 hafta sonra muayeneye gel dedi. Artık 2 haftada bir geleceksin dedi. 30. Haftaya kadar ayda bir değil miydi muayene

Günaydın kızlar🥰 dün doktora uğradım tahlil sonuçlarını göstermek için. Çıkışta bana 2 hafta sonra muayeneye gel dedi. Artık 2 haftada bir geleceksin dedi. 30. Haftaya kadar ayda bir değil miydi muayene
Günaydın ben 28 ci haftamın içindeyim. Doktorum hiç öyle birşey demedi. Muayeneye gideli 2 hafta oldu 2 hafta sonra tekrar gideceğim

Hanımlar merhaba,

Ben de Ocak annesi olacağım kısmetse. Ancak korkularım nedeniyle bu grupta çok paylaşım yapamıyorum. Daha öncesinde kayıplarım oldu hep yine aynısı olur mu diye korkuyorum. Son bir haftadır miyom ve idrar yolu enfeksiyonu sancısı eklenince iyice endişe etmeye başladım ya erken doğum olursa diye. Benim durumunda olan var mı aranızda. Umarım yoktur ancak varsa en azından konuşarak kaygılarını azaltabilirim.

Hanımlar merhaba,

Ben de Ocak annesi olacağım kısmetse. Ancak korkularım nedeniyle bu grupta çok paylaşım yapamıyorum. Daha öncesinde kayıplarım oldu hep yine aynısı olur mu diye korkuyorum. Son bir haftadır miyom ve idrar yolu enfeksiyonu sancısı eklenince iyice endişe etmeye başladım ya erken doğum olursa diye. Benim durumunda olan var mı aranızda. Umarım yoktur ancak varsa en azından konuşarak kaygılarını azaltabilirim.
Merhaba canım. İdrar yolu enfeksiyonu bende cok kez yaşadım gebelikte, bir türlü tamamen gecmedi. Bol su ile kontrol etmeye çalışıyorum. İnsallah bir sıkıntı olmaz kötü düşünme 😊

Doktordan doktora degisiyor olabilir canim ama genelde ayda bir cagiriyolar bazıları üç haftada bir çağırıyor degisiyor yani

Benim de 3 haftada bir artık suyum fazla olduğu için. Herhangi bir sebep gösterdi mi yoksa sadece rutin kontrolü mu o şekilde yapmak istedi

Tünaydıın :) sanki 32 den sonra mı sıklaşıyordu ya? bana da erken geldi 2 haftada bir, ama vardır bir bildiği. Ne güzel sık sık gör bebişi :)
Hanımlar merhaba,

Merhabalar, çok geçmiş olsun. İyi düşünelim iyi olsun mottomuz, kaygılar elbet olacak ama sakin kalıp pozitif olmak en faydalısı 😊 Doktorunuz da güzelce yönlendirir eminim. İdrar yolu için bol su tek bildiğim. Ama gerekirse antibiyotik de kullanılıyor sanki? Bir de iç çamaşırlarını ütülemek bu süreçte fayda sağlayacaktır.

Back
X