- 10 Ağustos 2022
- 591
- 960
- 33
Benim reflü hep vardı ilk günden, şimdilerde arttı. Süt hep yanımdaMide ekşimesi falan başladı mı o olunca fazla yiyemiyorsun zaten bence korkudan. O çok kötü ya. Bazı kadınlar 8-9 ayında çok az kilo alıyorlarmış.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim reflü hep vardı ilk günden, şimdilerde arttı. Süt hep yanımdaMide ekşimesi falan başladı mı o olunca fazla yiyemiyorsun zaten bence korkudan. O çok kötü ya. Bazı kadınlar 8-9 ayında çok az kilo alıyorlarmış.
Evet gelisi surprizdi. Cinsiyeti de surpriz olcakGünaydın canım. Seninki biraz değişik. Neredeyse üçte biri kaldı doğuma kadar halâ net birşey söyleyemiyorlar. Belirsizlik çok kötü ama sağlıkla gelsin de.
70 le basladim 80 oldumKızlar nasılsınız? Kimler kaçıncı haftada ve kaç kilo aldınız? Ben 24+5 82 ile başladım şuan 86.250 doğuma 90 la kapatmam lazım dizime zarar ama bilemiyorum.
Kaclik yapilacak canim 100luk biraz uzun suruyor 4 saat gibi 50 likde glukozu icmeden kan aliyorlar bir de ictikten 1 saat sonra bu kadar.Kızlar acil bir sorum olacak size. Pazartesi randevum var doktora büyük ihtimalle o gün şeker yüklemesi yapılacak. Sabah 9 da randevum. Şeker yüklemesi için kaça kadar hastanede kalıyoruz işyerinden izin alacağım da o saate kadar. Öğlene kadar biter mi sizce?
Ay yok artık ya nasıl oluyor bu, nasıl yanılır doktor, valla senin msjlarini gördükçe şüpheye düşüyorumBenim de 50 lik sinirda cikti canim 100luk normal. Bozma moralini.
İnsallah canim benim bunu en az bi 3 yil kullanmam lazim. Sonra oturma odasini buyuk kiza oda yaparim salonda otururuz artik. (cinsiyeti kiz diye dusundugumden) bebisi 2 numara ablasinin yanina alirim. Erkek olursa işim daha kolay oglumun odasina bi yatak alirim abisiyle oda paylasir duzenimi hic bozmam
Her gittigim doktora cinsiyet soruyorum. Son doktor dedi kiza benziyo. Hocam dedim net kiz mi ona göre alisveris yapicam. Net soylemem ben artik diyo 9. Aya kadar kiz diye takip ettigim hasta gecen hafta erkek dogurdu diyo![]()
Cumartesi 25. Haftaya giricem 5 kilo aldim, malesef son haftalarda bebek de kilo aldığından fazla kilo alınıyorKızlar nasılsınız? Kimler kaçıncı haftada ve kaç kilo aldınız? Ben 24+5 82 ile başladım şuan 86.250 doğuma 90 la kapatmam lazım dizime zarar ama bilemiyorum.
İlk gebeligimde ilk 6 ay 12 kilo almıştım.6. aydan sonra mide yanması başlamıştı hamur işi yiyemiyordum.Son üç ay 4 kilo almıştım toplamda 16 kiloyla bitirmiştim. Bunda da şu ana kadar 11 kilo aldım.Yine mide yanmam var ve şeker çıktı.Bundan sonra fazla almam diye umuyorum.Mide ekşimesi falan başladı mı o olunca fazla yiyemiyorsun zaten bence korkudan. O çok kötü ya. Bazı kadınlar 8-9 ayında çok az kilo alıyorlarmış.
Bilmiyorum ki şeker yüklemesi yapılacak dedi o kadar. O zaman tam gün izin alacağımKaclik yapilacak canim 100luk biraz uzun suruyor 4 saat gibi 50 likde glukozu icmeden kan aliyorlar bir de ictikten 1 saat sonra bu kadar.
25+1 oldum. 56'yla başladım şu an 59'um. Şeker çıktığı için diyet yapıyorum tabiri caizse aç geziyorumKızlar nasılsınız? Kimler kaçıncı haftada ve kaç kilo aldınız? Ben 24+5 82 ile başladım şuan 86.250 doğuma 90 la kapatmam lazım dizime zarar ama bilemiyorum.
Benim de şeker yüklemesinde randevum 9.15'teydi. 11.50'de işim bitti. Öğlene kadar bitmiş oluyor genelde.Bilmiyorum ki şeker yüklemesi yapılacak dedi o kadar. O zaman tam gün izin alacağım
Ayy zaman azaldıkça beni heyecan basıyor.Ekim anneleri bitiyor az kalmis dogurmayan. Kasim dogurmaya baslamis az kaldi finale![]()
Canım sen dikkat ediyorsun yediklerine hormonlarla alakalı demek ki.25+0 haftalık oldum, 53 ile hamile kaldım 73 kiloyum şuangören de gece uykumda bile yemek yiyorum sanır
![]()
Aynen bence deCanım sen dikkat ediyorsun yediklerine hormonlarla alakalı demek ki.
Bende 26+1 bugün itibarı ile 55kg başladığım bu serüvende 61 kilo olmuşum. Ben yediklerime aşırı dikkat ettiğim halde alıyorum. Son iki ayda bakalım kaç kg alacağız daha25+1 oldum. 56'yla başladım şu an 59'um. Şeker çıktığı için diyet yapıyorum tabiri caizse aç geziyorumo yüzden çok fazla kilo almam heralde bundan sonra da.
Yine de çok almamışsın bence. Mecbur alacağız işte son aylarda.Bende 26+1 bugün itibarı ile 55kg başladığım bu serüvende 61 kilo olmuşum. Ben yediklerime aşırı dikkat ettiğim halde alıyorum. Son iki ayda bakalım kaç kg alacağız daha
Ben de ara sıra bakıyorum ekim ayına. Sıra Kasım'da.Ekim anneleri bitiyor az kalmis dogurmayan. Kasim dogurmaya baslamis az kaldi finale![]()
Ben de hormonlardan diye düşünüyorum çünkü ben zor kilo alan biriyim. Hamile olmadığım zamanlarda yesem de yemesem de hep aynı kilodayım. Ama hamile kalınca daha test yapmadan almaya başlıyorum.Canım sen dikkat ediyorsun yediklerine hormonlarla alakalı demek ki
Ben de yediklerime dikkat etmeye çalıştım. Ondan ziyade iştahım olmadı çoğu kez. Mide bulantısı, mide yanması derken bitip gidecek inşallahBende 26+1 bugün itibarı ile 55kg başladığım bu serüvende 61 kilo olmuşum. Ben yediklerime aşırı dikkat ettiğim halde alıyorum. Son iki ayda bakalım kaç kg alacağız daha
Nioli yagi ve cranberry suyu denedin mi canim? Hamilelikte kullaniliyor ve cok faydaliPozitif olmaya çalışıyorum. Umarım hepimiz için en iyi şekilde doğuma ulaşır bu süreç.
Antibiyotik kullandım. Pazar günü bitti. Bol su içiyorum. Çamaşırimi hamilelik öncesi de hep utulerdim çünkü sistit dik sık olurdu ben de. Hamilelikte tek fark geçmedi. Yani geçmediğini yanmadan anlıyorum. Yarın ürolojiye gideceğim. Kültür e baktiravagim. Umarım kültür temiz çıkar
28. Haftadayım,Kızlar nasılsınız? Kimler kaçıncı haftada ve kaç kilo aldınız? Ben 24+5 82 ile başladım şuan 86.250 doğuma 90 la kapatmam lazım dizime zarar ama bilemiyorum.