2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Benim de 50 lik sinirda cikti canim 100luk normal. Bozma moralini.

İnsallah canim benim bunu en az bi 3 yil kullanmam lazim. Sonra oturma odasini buyuk kiza oda yaparim salonda otururuz artik. (cinsiyeti kiz diye dusundugumden😁) bebisi 2 numara ablasinin yanina alirim. Erkek olursa işim daha kolay oglumun odasina bi yatak alirim abisiyle oda paylasir duzenimi hic bozmam 🤭
Her gittigim doktora cinsiyet soruyorum. Son doktor dedi kiza benziyo. Hocam dedim net kiz mi ona göre alisveris yapicam. Net soylemem ben artik diyo 9. Aya kadar kiz diye takip ettigim hasta gecen hafta erkek dogurdu diyo :KK70:
Günaydın canım. Seninki biraz değişik. Neredeyse üçte biri kaldı doğuma kadar halâ net birşey söyleyemiyorlar. Belirsizlik çok kötü ama sağlıkla gelsin de.

Kızlar nasılsınız? Kimler kaçıncı haftada ve kaç kilo aldınız? Ben 24+5 82 ile başladım şuan 86.250 doğuma 90 la kapatmam lazım dizime zarar ama bilemiyorum.
Merhaba. Ben de 24+3, 54 ile başladım şu an 63 kiloyum. Yeme düzenim pek değişmiyor ama bi bakıyorum bir hafta içinde 2 kilo almışım, sonra üç hafta aynı kiloda gidiyorum sonra pat diye yeniden tartıda artış görüyorum..

Kızlar nasılsınız? Kimler kaçıncı haftada ve kaç kilo aldınız? Ben 24+5 82 ile başladım şuan 86.250 doğuma 90 la kapatmam lazım dizime zarar ama bilemiyorum.
26+6 dayım canım 66 ile başlayıp 70 ile devam ediyorum şu an. İştahım şu aralar fazlasiyla açık engel olamiyorum🫠

Merhaba. Ben de 24+3, 54 ile başladım şu an 63 kiloyum. Yeme düzenim pek değişmiyor ama bi bakıyorum bir hafta içinde 2 kilo almışım, sonra üç hafta aynı kiloda gidiyorum sonra pat diye yeniden tartıda artış görüyorum..
Ben de öyle birden bir kilo alıyorum o da kalıyor bi süre

25+0 haftalık oldum, 53 ile hamile kaldım 73 kiloyum şuan 🤦 gören de gece uykumda bile yemek yiyorum sanır 😢
Senin gebelik hormonlarından galiba. İlkimde ben de 23 kilo almıştım. Benim bu hamileliğimde tiroid hormonum yüksek çıkmıştı onun için ilaç kullanıyorum daha ödem olmaya başlamadı bir de ödemler de kilo ya. Bakalım hayırlısı. Ama senin bence bir anda şak diye gidecek doğumdan sonra. Kız kardeşim 49 kiloydu doğuma 70 le girdi bir anda gitti kiloları şuan 55 kiloda bebeği 6 aylık.

Senin gebelik hormonlarından galiba. İlkimde ben de 23 kilo almıştım. Benim bu hamileliğimde tiroid hormonum yüksek çıkmıştı onun için ilaç kullanıyorum daha ödem olmaya başlamadı bir de ödemler de kilo ya. Bakalım hayırlısı. Ama senin bence bir anda şak diye gidecek doğumdan sonra. Kız kardeşim 49 kiloydu doğuma 70 le girdi bir anda gitti kiloları şuan 55 kiloda bebeği 6 aylık.
İlk hamileliğimde de 32 kilo almıştım 80le doğuma girdim, doğumda 6 kilo gitti, emzirme döneminde bı 10 kilo daha aldim, 3 yılın sonunda 55 e düştüm. Çabuk gitmiyor benim kilom.

Kızlar acil bir sorum olacak size. Pazartesi randevum var doktora büyük ihtimalle o gün şeker yüklemesi yapılacak. Sabah 9 da randevum. Şeker yüklemesi için kaça kadar hastanede kalıyoruz işyerinden izin alacağım da o saate kadar. Öğlene kadar biter mi sizce?

İlk hamileliğimde de 32 kilo almıştım 80le doğuma girdim, doğumda 6 kilo gitti, emzirme döneminde bı 10 kilo daha aldim, 3 yılın sonunda 55 e düştüm. Çabuk gitmiyor benim kilom.
Ama sağlıkla kucağımıza alalım da kilo verilir ek hastalık yoksa.
Benim de işte dizime ağırlık veriyor kilo ağrı yapıyor o yüzden çok korkuyorum almaktan. Zaten kiloluydum. 😔

69 ile başladım 79,200 şuan kilom. 27+3 şu an😬 açlık hissi arttı. Son üç ayı nasıl kapatacam bilmiyorum.🙈

Kızlar acil bir sorum olacak size. Pazartesi randevum var doktora büyük ihtimalle o gün şeker yüklemesi yapılacak. Sabah 9 da randevum. Şeker yüklemesi için kaça kadar hastanede kalıyoruz işyerinden izin alacağım da o saate kadar. Öğlene kadar biter mi sizce?
İlk gidince bi kan veriyorsunuz, sonra o gazoz içip bir saat sonra yeniden kan veriyorsunuz, sonuçlar çıkınca tekrar gitmek gerekiyor. Ben salı günü 9 gibi gittim, 10.30'da son kanı verip çıktım hastaneden, öğleden sonra da sonuç göstermeye gittim.

Benim de akşam uyumadan yemek yeme isteği geliyor kendimi zor tutuyorum. Kefir ayran veya süt içiyorum. Bence öğlen ye istediğin herşeyi akşam dikkat etmeye çalış artık bebekler yukarı çıkmaya başladı mide yanması da başlayacak. Ben de nasıl tutuyorum kendimi ablatamam. Arkadaşlar yemek siparişi veriyorlar ben evden götürdüğüm ev yemeklerini yiyorum 🥲
Hahahaha ya kıyamam 😂 en iyisi tabiki senin yaptığın canım ya inşallah ben de düzene sokarım gece yemek işini 🥰🙏

Back
X