- 23 Mart 2015
- 5.792
- 7.114
- 398
Salı günü okulda bı olay yaşadım gece aniden kasılmalarım oldu benim de ama bu sıradan yaşadığımız sertleşme gibi değil daha şiddetli şekilde bir de sancı eşlik etti, uzun sürmedi ama korktum baya, dün doktorum magnezyum ve progesteron verdi bana da. Dün alamadım ilaçları, eczane bugün getirecek, akşam da sık sık kasılma yaşadım. Umarım magnezyum ve progesteron kullanınca azalır benim deBu arada ben buraya yazmadım şu anda 28w0 oldum 24 haftalıkken karnım da sık sık sertleşme hissetmeye başladım önemsemedim sonra kasılmalara ağrı eşlik edince doktorum hemen hastane gitmemi söyledi bi gece yatış verdi rahim boyum ve ağzım iyiydi , nst de sancı görülmedi ama şansıma doktorum usg ile tam bakarken kasılma ve sancı geldi ve muayene esnasında fark etti doktorum. 4 haftadır evde dinleniyorum ve günde 4 defa Nidilicard diye bi ilaç var ona başladım, iki defa da progestan fitil kullanıyorum. Allaha şükür 29 a girdim ve kasılmalarda kısmen durdu. Buraya yazıyorum ki başına gelen biri olursa panik yapmasın bu haftalarsan sonra gayet normal ama mutlaka doktorunuza da sorun , bana hastnede iki serum verdiler sanırım magnezyumdu sonrasında değerlerime baktılar mahnezyum değerlerim de iyiydi bazen mag. Az olunca da oluyormuş. İnş hepimiz bebişlerimizi zamanında alırız kucağımıza![]()