- 3 Ağustos 2022
- 648
- 884
- 33
1 dilim baklava ve onu dörde bölme fikriSenin ruya yine normal yasantidan bi kesit gibi ya
Sadece 1 dilim baklava kalmis olmasi uzucu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 dilim baklava ve onu dörde bölme fikriSenin ruya yine normal yasantidan bi kesit gibi ya
Sadece 1 dilim baklava kalmis olmasi uzucu![]()
O zaman hicbir sey yazamiyorsan "bugun de mesajlari okudum şükür" falan yaz ahahahAgahahahahha ben valla her gün düzenli okuyorum ama bazı şeyler çok üstte kalınca yazmıyorum![]()
Verev mi boldun direkt ortadan mi boldun1 dilim baklava ve onu dörde bölme fikri![]()
Kızkardeşim ve yengemin göbeği çok kısa sürede sıfıra indi.Ya bir şey sorcam kızlar ben kilo olayını aşırı takıyorum doktorum da 20. Haftaya kadar kilo almaman gerekiyor falan dedi. Ama aldım maalesef. Ama canım da sıkılıyor. Bide sezeryan olunca göbek tamamen gitmiyor falan diyorlar. Spora falan direkt başlayınca da mı gitmez acaba. Hamilelikten önce göbeğim dümdüzdü. Belim ince yani şekilliydi ama şu an belim kalınlaşıyor. Annemde dün hiç belin kalmamış dedi. Bu konuda bilgisi olan var mı kesin gitmez mi o göbek![]()
o derece yani. üstelik spor yapmadan. sadece aşırı hareketliydiler ve sütleri bebeğe kilo aldırıyordu. bebek aldıkça onlar zayıfladı. yemekleri de iki porsiyon Doktor bana ilk 3 ay alacagin kiloYa bir şey sorcam kızlar ben kilo olayını aşırı takıyorum doktorum da 20. Haftaya kadar kilo almaman gerekiyor falan dedi. Ama aldım maalesef. Ama canım da sıkılıyor. Bide sezeryan olunca göbek tamamen gitmiyor falan diyorlar. Spora falan direkt başlayınca da mı gitmez acaba. Hamilelikten önce göbeğim dümdüzdü. Belim ince yani şekilliydi ama şu an belim kalınlaşıyor. Annemde dün hiç belin kalmamış dedi. Bu konuda bilgisi olan var mı kesin gitmez mi o göbek![]()
Bölemeden kardeşim götürdü hepsini bir lokma yiyemedimVerev mi boldun direkt ortadan mi boldunruyamizda bile fakiriz be
![]()
Sanmıyorum öyle olsa dr lar uyarırdı.Ya benim annemde bana gece yatakta dönerken oturup sonra dön. Kordonu dolanır dedi. Böyle bir şey var mıdır bilmiyorum
Zaten son aylar o kadar ağırlaşıyoruz ki hızlı dönmek ne mümkünEvet ilerleyen haftalarda dönerken biraz yavaş hareket etmek gerekiyor. Şuan kordon dolanacak kadar uzun değil ama son aylara doğru çok hızlı dönmemek lazım. Her defasında kalkıp oturmak mümkün değil tabi ki ama diğer tarafa dönerken önce bı iki saniye sırt üstü kalıp sonra yan dönmek gerekiyor diye biliyorum ben
Takma canım çok kilo alma ben 14 kg almıştım hamileliğimde sezeryandan 1 ay sonra hamile kaldığım kilodaydım. emzirmek 2 saat spora eşdeğermiş. sürekli emzir. Bide korse tak sezeryandan sonra.Ya bir şey sorcam kızlar ben kilo olayını aşırı takıyorum doktorum da 20. Haftaya kadar kilo almaman gerekiyor falan dedi. Ama aldım maalesef. Ama canım da sıkılıyor. Bide sezeryan olunca göbek tamamen gitmiyor falan diyorlar. Spora falan direkt başlayınca da mı gitmez acaba. Hamilelikten önce göbeğim dümdüzdü. Belim ince yani şekilliydi ama şu an belim kalınlaşıyor. Annemde dün hiç belin kalmamış dedi. Bu konuda bilgisi olan var mı kesin gitmez mi o göbek![]()
Ay evde var 2 dilimBölemeden kardeşim götürdü hepsini bir lokma yiyemedim![]()
anam kıyamam ben buna rüyasında aşermiş bence farketmedenBölemeden kardeşim götürdü hepsini bir lokma yiyemedim![]()
Ya korse de onersenize simdidenSanmıyorum öyle olsa dr lar uyarırdı.
Zaten son aylar o kadar ağırlaşıyoruz ki hızlı dönmek ne mümkün
Takma canım çok kilo alma ben 14 kg almıştım hamileliğimde sezeryandan 1 ay sonra hamile kaldığım kilodaydım. emzirmek 2 saat spora eşdeğermiş. sürekli emzir. Bide korse tak sezeryandan sonra.
Haha evet biliyorumKimin kac mesaj yazdigi ortada bacimsubenden sonra en cok sen yazmissin
![]()
Ay bende geçenlerde araştırdım. dur bakım bulabilecekmiyimYa korse de onersenize simdidenbugunun konusu korse olsun mesela
Gec kaldik gunun konusuna![]()
heh buldum owli diye bir markayı öneriyorlar. Ama vardır tabi başka marka modellerYa korse de onersenize simdidenbugunun konusu korse olsun mesela
Gec kaldik gunun konusuna![]()
Ben de ilk gebeligimde sezaryen oldum.Bebek 7. aya gelene kadar 5-6 aylık hamile gibiydim.Görenler ikinci mi geliyor diye dalga geçiyordu.Sonra spora başladm zumba plates.Ekmeği şekeri kestim.Bir de emzirince gitti göbek falan kalmadı.Öyle kilo verdim.Ya bir şey sorcam kızlar ben kilo olayını aşırı takıyorum doktorum da 20. Haftaya kadar kilo almaman gerekiyor falan dedi. Ama aldım maalesef. Ama canım da sıkılıyor. Bide sezeryan olunca göbek tamamen gitmiyor falan diyorlar. Spora falan direkt başlayınca da mı gitmez acaba. Hamilelikten önce göbeğim dümdüzdü. Belim ince yani şekilliydi ama şu an belim kalınlaşıyor. Annemde dün hiç belin kalmamış dedi. Bu konuda bilgisi olan var mı kesin gitmez mi o göbek![]()
Aslinda eninde sonunda alacagimiz seyleri indirime girince birbirimize haber verelim iyi olurheh buldum owli diye bir markayı öneriyorlar. Ama vardır tabi başka marka modeller
Aynen haklısın ben gördükçe yazarım buraya, En son bebek bezlerinin fiyatları iyiydi işte 1 er paket aldım.Aslinda eninde sonunda alacagimiz seyleri indirime girince birbirimize haber verelim iyi olur![]()
Ay evde var 2 dilim
Yakin olsak getirirdim gozum doldu su an![]()
Tatlı konusunda coştum ya.Neredeyse her gün yiyorum.Kilo almayım diye yemeyim diyorum ama canım istiyor ne olacak bu kilolaranam kıyamam ben buna rüyasında aşermiş bence farketmeden
Kesinlikle yemelisin bende gördüğüm herşeyin bir tadına bakıyorum. hamilelik kaprislerim var. Şımarıklıklar falan. Evlat olsam sevilmem yaniAyy canım sağ ol
Tatlı konusunda coştum ya.Neredeyse her gün yiyorum.Kilo almayım diye yemeyim diyorum ama canım istiyor ne olacak bu kilolarAma aşerdiysem yemem lazım değil mi
![]()
Bebek olana kadar eşinin vay haline deseneKesinlikle yemelisin bende gördüğüm herşeyin bir tadına bakıyorum. hamilelik kaprislerim var. Şımarıklıklar falan. Evlat olsam sevilmem yani![]()