O zaman bir adet maden suyuyla kapatıyorum yine günüMide yanması hamileyken her an olabiliyor ama bende 3. Trimester de basliyor ve doğuma kadar devam ediyor agzimdan ejdarha gibi ates cikarabiliyorum
saçla kılla alakasi olduğunu sanmıyorum :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman bir adet maden suyuyla kapatıyorum yine günüMide yanması hamileyken her an olabiliyor ama bende 3. Trimester de basliyor ve doğuma kadar devam ediyor agzimdan ejdarha gibi ates cikarabiliyorum
saçla kılla alakasi olduğunu sanmıyorum :)
Çok sevinirimArkadaşım takip ediyormuş, sordum belki o da bunda yaptırdı. Yaptırmışsa şayet bunda, yazarım; için daha da rahat eder
Benim de gerçekte yüzyüze hiç tanismadigim ama onlarca kez dua ettiğim üyeler var bu sitede. Belki olabilecek olumsuz bir çok şeyi onlar vasıtasıyla onlemisimdir, bu insanlar beni hiç görmeden bana ne kadar fayda sagladilar. Hamileliğimde, hastaneye giderken, hastanede, lohusalıkta, bilgi sınırsız tabi ki ama bişey olduğunda hmm grupta böyle bişey yaşayan olmuştu bunu böyle yapmış iyi olmamis falan gibi farklı tecrübelerden faydalandigim çok oldu. Ben kimsenin kimseyi üzmek, yaralamak, urkutmek ya da sinirlerini bozmak için burada paylaşım yaptığını düşünmüyorum, biraz da yazılı iletişimde yaşanan aksaklıklardan dolayı oluyor sanırım, ne kadar emoji kullansakta tonlama vurgulama olmayınca söylenen şeyler farklı aligilaniyor olabilir. Ama bildigini başkalarını öncesinde haberdar etmek için söyleyen insan iyi niyetlidir benim için net...2017 de bi üye benim oğlumda ishal vardı anlattım detaylı amip bu dedi gaita tahlili ver hemen dedi götürdüm verdim cidden kadın teşhisi koymuş3. Çocuğuydu bizim topikte, valla dedim helal olsun, o günden sonra kabızlık vs hep onlara sordum o zaman 30 un altındayım ilk çocuk tecrübem yok ,çok duamı aldılar. Ama bu topik niye böyle oldu
insan kafaya takmamaya çalışıyor ama ben bu Ocak anneleri topiğinde o gün sinirden titremeli baygınlık geçirecektim
hamilelik zaten alınganlığın ,kırılganlığın ,sinirin çok olduğu bi dönem. Umarım yaşanmaz artık dediğin gibi
![]()
Yok ya bence o değil, ben burda en iyisini ben bilirimci birilerine denk gelmedim hiç. Arsa da bilemiyorum. Vala 4 gün üstüne girdim mesela bugün, kimle ne oluyor tam anlamadığım da çok oldu. Ama işte yazılı bir mecra burası, sözle, o anki mimikle hareketle bambaşka anlaşılacak bir laf burada bambaşka algılanabilir, bunu normal görmek lazım. Önemli olan uzatmamak, şakaya vurmak bana kalırsa.Olay bence şu herkes en iyisini biliyor, herkes kusursuz dört dörtlük. Kimse kimsenin ne dediğini kaldıramıyor, 2 kere yanlış anlaşıldım. Allah da şahit düzeltmeye çalıştım, hamile insanlar sonuçta dedim ama karşılık görmedim. Sonrasında yanlış anlayanlar tarafından hep uğraşıldım. Ben hata yapmamama rağmen bir şeyleri düzeletmeye çalışıyorsam ve karşılık görmüyorsam daha ne yapabilirmki, sonuçta elimden geleni yapmaya çalışmışım. O yüzden vicdanım o kadar rahat ki. Rabbim içimi de biliyor yaşanılanları da. Benden büyüksünüz Rabbim evlatlarınızın torunlarınızın başından eksik etmesin. Varsa büyüğümüz olarak eleştiriniz baş göz üstüne, seve seve dinlerim![]()
Bekle istersen çünkü o da çarparsa üst üste hastalığa çevirebilirTamam canım öyle yapayım. Yarın gidip tetanoz asisi olacaktim ama bi iki gün daha bekleyeyim mi ne yapayım acaba?
Yazdıklarınızı kaale alacağımYok ya bence o değil, ben burda en iyisini ben bilirimci birilerine denk gelmedim hiç. Arsa da bilemiyorum. Vala 4 gün üstüne girdim mesela bugün, kimle ne oluyor tam anlamadığım da çok oldu. Ama işte yazılı bir mecra burası, sözle, o anki mimikle hareketle bambaşka anlaşılacak bir laf burada bambaşka algılanabilir, bunu normal görmek lazım. Önemli olan uzatmamak, şakaya vurmak bana kalırsa.
Yaş olayını tahmin ederek yazdım, ilk çocuğu olan var, 3. Olan var, elbet fark çoktur diye. Şimdi sen benden büyüksünüz deyince baktım topik başında yazdığını fark ettim. Gerçekten yaş farkının kuşak farkına döndüğünü gördüm
Bu sebeple hoş görelim birbirimizi![]()
Ya bak bunca yazışmadan sonra ben seni baya kuralcı, böyle disiplinli biri gibi düşündüm hep. Okuyunca çok şaşırdım yazmadan edemedimHamile olduğumu öğrendiğimde tüm duygular birbirine girmişti, o an düşündüğüm onlarca şeyden biri de evet hazır miyiz kısıtlamalar başlıyor olduğuyduonu ye bunu yeme, şunu yap bunu yapma, bı de ben çok kötü beslenen iştahsız ve sağlığına çok dikkat etmeyen biriyim, disiplin altına girmek benim için baya zor oluyor, sağlıkla kavusalim da bu günler de sayılı gün nihayetinde
![]()
Ay hayır ben okul haricinde ne disiplin kuran ne de disiplin altına girmeyi seven bı insanımYa bak bunca yazışmadan sonra ben seni baya kuralcı, böyle disiplinli biri gibi düşündüm hep. Okuyunca çok şaşırdım yazmadan edemedim![]()
Orada yaptırmamış maalesefÇok sevinirim
Yalan söyleyemeyeceğim ben de öyle düşünmüştüm. Demek ki insanlar asla gördüğümüz gibi değil ya da biz çokça ön yargılıyızAy hayır ben okul haricinde ne disiplin kuran ne de disiplin altına girmeyi seven bı insanımneden çocuğun okulu bir an önce açılsın istiyorum sanıyorsun, evde tepeme çıkıyor parmağında oynatıyor beni
![]()
Bence pek ilgisi yok, keltoş bi yeğenim olduğunda ablam gaviscona yapışık bir hamilelik geçirmiştiYaaa şimdi turşulu konuşmaları okudum ve hemen damladım xd ben bugün turşu yedim ama öyle bir mide yanması yaşıyorumki şu ann, buarada dün gece de yandı ama turşu vs hiç bir şey yememiştim ki dün gece en son soda içip yatmıştım ama uyumam mide yanmam yüzünden zor olduşimdiii özellikle deneyimli annelere soruyorum, biz bugün 21+3üz mide yanması bu aralar mı başlıyor
veeee ben ve eşim baya kıl yumağı insanlarız
söylendiği gibi mide yanması saç ve tüy demek mi
![]()
Burada bir çok şey göründüğü gibi değildir, kişilik çıkarımı anca aynı mekanı paylasinca mümkünYalan söyleyemeyeceğim ben de öyle düşünmüştüm. Demek ki insanlar asla gördüğümüz gibi değil ya da biz çokça ön yargılıyız![]()
Kesinlikle hiçbir şey göründüğü gibi değil. Konu açılmışken şunu da eklemek isterim; şöyle ki sen de çok bilmiş edaları görmüştüm ama torronun yazısıyla böyle bir sarstım kendimi ve aslında öyle olmadığını, daha önce doğum yapmış ve bazı şeyleri yaşamış biri olarak bilgilendirmek adına yazılmış yazılar kanısına vardımBurada bir çok şey göründüğü gibi değildir, kişilik çıkarımı anca aynı mekanı paylasinca mümkünama buradaki tüm anne adayları bilinçli, öğrenmeye açık, kuralcı olsun olmasın bebeği için en iyisini isteyen kişiler olduğuna kefilim, yoksa kimse burada vaktini harcamaz.
Burada ben dahil hiç kimse bildiği şeyleri başkalarını irrite etmek ya da ben biliyorum demek için yazmaz aslinda, bazen eski tecrübeler, bazen doktorundan duyduğun bişey, bazen eski grubunda sana yazılmış ve çok işine yaramış biseyi paylaşmak, faydalı olmak için yazar. Ha kişiler bunu ister alır uygular, ister ukalalik olarak algılar bu tamamen fikirden olumlu ya da olumsuz etkilenen kişinin karakteri ile alakalıdır. Yazı dilini çok kullanmama rağmen (bransim sözel) benim de yanlış anlasildigim durumlar olabiliyor :)Kesinlikle hiçbir şey göründüğü gibi değil. Konu açılmışken şunu da eklemek isterim; şöyle ki sen de çok bilmiş edaları görmüştüm ama torronun yazısıyla böyle bir sarstım kendimi ve aslında öyle olmadığını, daha önce doğum yapmış ve bazı şeyleri yaşamış biri olarak bilgilendirmek adına yazılmış yazılar kanısına vardımbundan sonra bu ön yargılı tarafımı daha da törpüleyeceğim
![]()
Bundan sonra yanlış anlamamak ve anlaşılmamak dileğiyle diyelimBurada ben dahil hiç kimse bildiği şeyleri başkalarını irrite etmek ya da ben biliyorum demek için yazmaz aslinda, bazen eski tecrübeler, bazen doktorundan duyduğun bişey, bazen eski grubunda sana yazılmış ve çok işine yaramış biseyi paylaşmak, faydalı olmak için yazar. Ha kişiler bunu ister alır uygular, ister ukalalik olarak algılar bu tamamen fikirden olumlu ya da olumsuz etkilenen kişinin karakteri ile alakalıdır. Yazı dilini çok kullanmama rağmen (bransim sözel) benim de yanlış anlasildigim durumlar olabiliyor :)
Biz 3 kardeşiz annem 3ümüzde de mide yanması kusma hepsini yaşamış ben baya çim adam ve kıl topu olarak doğmuşumBence pek ilgisi yok, keltoş bi yeğenim olduğunda ablam gaviscona yapışık bir hamilelik geçirmiştiBenim kızım baya saçlı doğdu, her yeri de kıl maşallah ( neyseki altın sarısı
) ben çok az yaşadım yanma. Ama artık bebiş yukarı çıkıyor, yanacağız hepimiz ufak ufak :)
Mide yanmasi bu kadar erken mi basliyor diye okudum gece inanır mısınız sabah mide yanması ile uyandımBiz 3 kardeşiz annem 3ümüzde de mide yanması kusma hepsini yaşamış ben baya çim adam ve kıl topu olarak doğmuşumiki kardeşim erkek ve onlar da kıllı
çok çektirdiniz bana der hep ordan aklımda o kaldı valla
yanıcaz yaaa napalım, bence mide yanması yaşamayan hamile yoktur heralde ya da daha hafif sizin gibi yaşayan vardır ne güzel inşallah çok yanmayız
![]()
Ah yaaa tam denk gelmişMide yanmasi bu kadar erken mi basliyor diye okudum gece inanır mısınız sabah mide yanması ile uyandımayni haftalarda olduğumuza gore demekki erken de baslayabiliyor yanmalar umarim uzun sürmez
![]()