2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Kızlar napıyosunuz? Yarın detaylı ultrasonum var. Çok heyecanlıyım ama bir o kadar da endişeliyim acaba herhangi bir olumsuzluk var mıdır diye. Ay şu hamileliği bebeklerimiz sağlıklı biz sağlıklı olacak şekilde bitirsek harika olacak 😅😅
İnşallah sorunsuz ve gönlünce geçer, güzel haberlerini bekliyoruz 😍🙏🏻

Mide yanmasına salatalik iyi geliyor diyorlar, ben yoğurt yiyordum oğlumda gece kalkıp o da biraz rahatlatıyordu, bu hamileliğimde salatalık ve yoğurt ikisinden de tiksindim ne yapicam bilmiyorum çaresizim 🙈 tiksinme durumun yoksa miden yandığında onları deneyebilirsin.
Teşekkür ederim canim deneyeyim ben salatalığı cok severim iyi geliyorsa yerim mutlaka

Kızlar tahlil yaptırmıştım geçen hafta crp : 8.7 çıkmış, 5 den fazla normal değer sayılmıyormuş bilgisi olan var mı?
Geçmiş olsun canım, bende geçen hafta mide bağırsak enfeksiyonu geçirdim crp 28 di doktor bol su iç dedi, zaten 4 lt su içiyorum günde 2 hafta sonra verdiği de 4,7 ye düştü bol su iç yine de doktoruna sor istersen 🙏🏻🌺

Kızlar napıyosunuz? Yarın detaylı ultrasonum var. Çok heyecanlıyım ama bir o kadar da endişeliyim acaba herhangi bir olumsuzluk var mıdır diye. Ay şu hamileliği bebeklerimiz sağlıklı biz sağlıklı olacak şekilde bitirsek harika olacak 😅😅
İnşallah herşey yolundadır canım bende haftaya aldım detayli icin randevuyu simdiden çok heyecanlıyım. Yarın güzel haberlerini bekliyoruz ultrasona girmeden mutlaka tok ol ve cikolata falan ye ki bebis kendini gostersin saklamasın. İnşallah yüzünü falanda görürsünüz 😍

Kizlar şu vücuda oturan fitilli elbiseler oluyor ya, diz boyu veya diz alti olanlar. Onlardan aldım anı fotoğrafı cekmek icin🥺🥰 Ayy cok duygulandim karnım baya belli oldu vucuda oturduğu icin. Güzel hatıra oldu benim icin almak isteyen olursa diye aldığım ürünü ekliyorum. 165 boy 65 kiloyum xl aldım kalıbı cok genis değil bilginiz olsun

Eklentiler

• Screenshot_20230829_130644_trendyol.com.webp
    Screenshot_20230829_130644_trendyol.com.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 91
İnşallah herşey yolundadır canım bende haftaya aldım detayli icin randevuyu simdiden çok heyecanlıyım. Yarın güzel haberlerini bekliyoruz ultrasona girmeden mutlaka tok ol ve cikolata falan ye ki bebis kendini gostersin saklamasın. İnşallah yüzünü falanda görürsünüz 😍
Yüzünü çok merak ediyorum Ultrasona gitmeden hep tadelle yiyorum genelde de hareketli oluyor bakalım yine öyle olur inşallah 😊😊
Hepimizinki güzel bir şekilde sonuçlanır da sadece bebeklerimizi görmenin mutluluğunu yaşarız inşallah 😍

Kizlar şu vücuda oturan fitilli elbiseler oluyor ya, diz boyu veya diz alti olanlar. Onlardan aldım anı fotoğrafı cekmek icin🥺🥰 Ayy cok duygulandim karnım baya belli oldu vucuda oturduğu icin. Güzel hatıra oldu benim icin almak isteyen olursa diye aldığım ürünü ekliyorum. 165 boy 65 kiloyum xl aldım kalıbı cok genis değil bilginiz olsun
Bende lc den almıştım canım güzel duruyor gerçekten. Benimde son vir haftadır göbeğim baya belli oldu çok üzülüyordum sanki asla büyümeyecek gibi, göbeğimi gere gere geziyorum şu an 😂😂

Güzel haberlerle gel canım, inşallah herşeyini gösterir bebiş sağlıklı Olsunda 🥰Bende cumartesi gideceğim, şimdiden endişe ve heyecan var bende de 3 haftadır görmedim bebeğimi

Güzel haberlerle gel canım, inşallah herşeyini gösterir bebiş sağlıklı Olsunda 🥰Bende cumartesi gideceğim, şimdiden endişe ve heyecan var bende de 3 haftadır görmedim bebeğimi
İnşallah canım benim de en son kontrolüm 3 ağustostu, baya büyümüştür herhalde 🥰
Seninde inşallah çok iyidir bebişin

Sen aynı fikirdesin değil mi canım ? Önce kendi doktoruna gideceksin ?

Çok yüksek değil canım 8 . Hafif bir enfeksiyon geçiriyorsun muhtemelen wbc değerine bakıldı mı?
Yok bakılmadı sadece crp ve açlık kan şekerinne bakıldı birde idrar testi verdim ama onun sonucu e nabızda görünmüyor. Bi ay önce serklaj oldum o zaman da crp me bakılmıştı 9.1 di doktor önemsememişti ama şimdi serklaj sonrası diye endişelendim . Doktoruma yazacam şimdi .

Yok bakılmadı sadece crp ve açlık kan şekerinne bakıldı birde idrar testi verdim ama onun sonucu e nabızda görünmüyor. Bi ay önce serklaj oldum o zaman da crp me bakılmıştı 9.1 di doktor önemsememişti ama şimdi serklaj sonrası diye endişelendim . Doktoruma yazacam şimdi .
Yaz yine de canım tâbi ne olur ne olmaz, inşallah önemli birşey değildir

Ben de tam 20 haftalık olduğumda hissetmiştim ilk hamileliğimde ☺️ gün geçtikçe hareketleri daha da belirginleşmeye başlıyor, tekme vs dışında içerdeki akrobatik hareketleri filan da hissetmeye başlayınca çok güzel oluyor.
Ay eveet resmen el kol durtmesi hissettim hahahah çok tatlı bir hismis yaaa🥰🥺😍

Crp benim bi ara 24 e yukseldi sonra tekrar yaptık 8'e indi bu hafta tekrar vericem. Doktor pek üstünde durmadı gebelikte oluyor normal ama yukselise geçiyor mu diye sık sık takip edecegim dedi

Kızlar tahlil yaptırmıştım geçen hafta crp : 8.7 çıkmış, 5 den fazla normal değer sayılmıyormuş bilgisi olan var mı?
Biraz enfeksiyon var ama önemli boyutta değil belki ilaç bile vermeyebilir doktorun. Çok kafaya takılacak bi değer değil canım merak etme.

Yüzünü çok merak ediyorum Ultrasona gitmeden hep tadelle yiyorum genelde de hareketli oluyor bakalım yine öyle olur inşallah 😊😊
Hepimizinki güzel bir şekilde sonuçlanır da sadece bebeklerimizi görmenin mutluluğunu yaşarız inşallah 😍
Benimki aynı abisiiiiii 🫠🫠🫠🫠
O kadar benzettim ki bence kopyası doğacak 🥰

Hayırlı olsun canım.Ben de çok seviyorum bu elbiseleri.Üstüne gömlekle de güzel kombin oluyor.

Back
X