- 15 Mart 2023
- 1.862
- 1.350
- 53
12’de öğrendim. Çin, rus takvimi, ramzi teorisi ve bütün koca karı gelenekleri tuttuArkadaşlar merhaba, cinsiyetini kaç haftalıkken öğrendiniz? Çin takvimine uyuyor mu çok merakettim.cevap veren olursa çok sevinirim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12’de öğrendim. Çin, rus takvimi, ramzi teorisi ve bütün koca karı gelenekleri tuttuArkadaşlar merhaba, cinsiyetini kaç haftalıkken öğrendiniz? Çin takvimine uyuyor mu çok merakettim.cevap veren olursa çok sevinirim.
ramzi teorisini ilk kez duydum. Bende çin ve rus takvimi erkek diyor. Ama canım turşu çekti ona tutunuyorum kız olma ihtimali için.12’de öğrendim. Çin, rus takvimi, ramzi teorisi ve bütün koca karı gelenekleri tuttu![]()
Çoook teşekkür ederim evet 1 gün öncesi düğüne gitmiştik, üşüdüm baya orda.. Zaten yoğun gastritliyim, normalde ayaklarım hep çoraplı yaz kış demeden maalesef çok terler o yüzden çıkarmam çorapBenim de oluyor aynı şekilde. Uyumaya çalışırken dönüp durduğumda özellikle. Bu ara uykular da kaçmaya başladı. Olabildiğince sakin dönmeye çalışıyorum ben de.
Ayy geçmiş olsun. Ayakları mı üşüttün acaba? Benim de kasıklarım ağrıyor ara ara, çok çıplak ayak gezdiğim günlerde olduğunu fark edince tahmin etmiştim gaz olduğunu. Normalde hiç huyum değildir ama bu havalarda ne yapacağımı şaşırmıştım resmen
Merhaba, 16. Haftada net öğreniliyor geneldebenim iki kızımda da tuttu çin takvimi ama çok bel bağlamamak lazım bence :)
Grip oncesi gibi değil de hamileliğin ilk haftalarindaki gibi, uyku hali bulantı. Bu hamileliğimde hiç tamam rahat dönemlere girdik kendimi iyi hissediyorum artık diyemedim zaten.Umarım genel geçer bir şeydir hastalık falan gelmiyordur. Genelde ben grip nezle olacağım zamanın öncesinde böyle oluyorum
Çok teşekkür ederim. Gönlünce ve sağlıkla olsun senin deramzi teorisini ilk kez duydum. Bende çin ve rus takvimi erkek diyor. Ama canım turşu çekti ona tutunuyorum kız olma ihtimali için.Tabiki sağlıkla doğsun da cinsiyeti önemli değil. Siz de sağlıkla kucağınıza alın inş.
Benim hiçbiri tutmadi bi tek 9.haftadaydi sanırım ultrason görüntüsü attım sen kız bu dedin ve seninki tuttu12’de öğrendim. Çin, rus takvimi, ramzi teorisi ve bütün koca karı gelenekleri tuttu![]()
Anladım canım bende tam aksine ilki ilk ayda tutmuştu bunda iki sene uğraştım öyle nasip oldu elhamdülillah belkide o yüzden endişe ediyorum senin ilkte olduğu gibi. Vaktinde sağlıkla gelsinler inşaallah.Ben de ilk hamilelige göre bunda daha rahatım, ilk hamileligimi çok beklemiştim, bebeğim olmayacak sanmıştım o yüzden hamile kalınca buldumcuk olmuştum, dünyadaki tek hamile benmişim gibi her şeyden sakiniyordum, deli gibi dikkat ediyordum, gün aşırı kalp atışı dinlemeye gidiyordum. Bunda ilkine göre çok daha rahatım ama tabi ki sağlığı ile ilgili hassasım, sadece biraz daha az kaygılıyım, mesela ekstradan kalp atışı dinlemek için hiç doktora gitmedim bu bebegimde. Bir kez rahim ağzı için gitmiştim sadece, ağrım olunca.
Haber ver canım ayrıntılı sonucu inşaallah senin benden önce ayrıntılın yukarı çıkmış olsun banada umut olursun.Bende de öyle oluyor işte canim sali günü kontrolüm var gidince soracagim doktoruma
Yani sıkıntılı bir durum olmasın da ağrılar normalse dayanilamayacak boyutta degil neyseki
Benim durumumda senle ayni canım inşallah guzel haberler aliriz benimki de sali gunu detayli insallah duzelmistir diye dua ediyorum bende
Herkeste olduğuna göre galiba gebelik haftamizla ilgili normal bisey bu yani inşallah öyledir hepimizin bebisleri de iyi olsun![]()
Kızımı 14te öğrendim Çin takvimi tutmuştu, şimdikini 16da öğrendim Çin takvimi bunada kız dedi ama erkekmiş bunda tutmadı.Arkadaşlar merhaba, cinsiyetini kaç haftalıkken öğrendiniz? Çin takvimine uyuyor mu çok merakettim.cevap veren olursa çok sevinirim.
Bende öyle 19.haftam aşırı uyku halim halsizliğim var ilk haftalardaki gibi bir de geçen hafta kaybolan bulantılarım bu hafta tekrar güncellendi ne yesem bulanıyorum.Bugün aşırı halsizlik, mide bulantısı ve baş ağrısı var. 19. Haftadayim bu haftalarda halsizlik yaşayan oldu mu. Kafam kalkmıyor resmen o derece yorgun hissediyorum kendimi, bulantılarım da geçmişti ne güzel bugun tuhaf bı bulantı ağız tadı var
Bende oluyor en başından beri hemde hipotroidi var bir de onunda etkisi vardır diye düşünüyorum.Kızlar peki nefes darligi oluyor mu biraz hızlı yuruyunce? Ay niye böyle oluyo bu bi iki gündür normal mi acaba?
Bende oluyor canım bir iş yaptığımda ya da hızlı yürüdüğümde nefes nefese kalıyorum.Kızlar peki nefes darligi oluyor mu biraz hızlı yuruyunce? Ay niye böyle oluyo bu bi iki gündür normal mi acaba?
Canım bulantı değil de bende o ağızdaki acı ekşi tat hep var, bir ara gitmişti yine başladı resmen psikolojimi bozuyor, sürekli birşeyler yeyip o tadı bastırmam gerekiyor.Bende 20.haftamdayım bu arada, doğuma kadar gidecek böyle herhalde.Bulantılarım da yeni geçti sayılır, iki gündür prilam içmiyorumBugün aşırı halsizlik, mide bulantısı ve baş ağrısı var. 19. Haftadayim bu haftalarda halsizlik yaşayan oldu mu. Kafam kalkmıyor resmen o derece yorgun hissediyorum kendimi, bulantılarım da geçmişti ne güzel bugun tuhaf bı bulantı ağız tadı var
Koku hassasiyeti hep devam ediyor bende o hiç geçmedi, yemeklerden sonra da bı değişik bulantı hissi oluyor ağzımın tadı bı garip ama bugün sanki bı öğürme isteği var gibi hep. Artık tamamen kesilmesi lazımdı, dediğin gibi doğuma kadar gidecek sanırımCanım bulantı değil de bende o ağızdaki acı ekşi tat hep var, bir ara gitmişti yine başladı resmen psikolojimi bozuyor, sürekli birşeyler yeyip o tadı bastırmam gerekiyor.Bende 20.haftamdayım bu arada, doğuma kadar gidecek böyle herhalde.Bulantılarım da yeni geçti sayılır, iki gündür prilam içmiyorum
Ramziye göre mi yorumlamıştımBenim hiçbiri tutmadi bi tek 9.haftadaydi sanırım ultrason görüntüsü attım sen kız bu dedin ve seninki tuttu![]()
Çok normalmiş canım, hatta diyorlar ki bu daha ne kiKızlar peki nefes darligi oluyor mu biraz hızlı yuruyunce? Ay niye böyle oluyo bu bi iki gündür normal mi acaba?
Normal demek ki bu haftalarda canim tek degilsemAnladım canım bende tam aksine ilki ilk ayda tutmuştu bunda iki sene uğraştım öyle nasip oldu elhamdülillah belkide o yüzden endişe ediyorum senin ilkte olduğu gibi. Vaktinde sağlıkla gelsinler inşaallah.
Haber ver canım ayrıntılı sonucu inşaallah senin benden önce ayrıntılın yukarı çıkmış olsun banada umut olursun.
Kızımı 14te öğrendim Çin takvimi tutmuştu, şimdikini 16da öğrendim Çin takvimi bunada kız dedi ama erkekmiş bunda tutmadı.
Bende öyle 19.haftam aşırı uyku halim halsizliğim var ilk haftalardaki gibi bir de geçen hafta kaybolan bulantılarım bu hafta tekrar güncellendi ne yesem bulanıyorum.
Bende oluyor en başından beri hemde hipotroidi var bir de onunda etkisi vardır diye düşünüyorum.
Evet ya son hafta baya hissettim ondan önce pek hissetmemistim de:) neyse sağlık olsun da geçer elbet ☺Bende oluyor canım bir iş yaptığımda ya da hızlı yürüdüğümde nefes nefese kalıyorum.
Ayyyhhh napıcaz ya ciddenÇok normalmiş canım, hatta diyorlar ki bu daha ne ki![]()
Bilmiyorum ki olabilir. Artık neye goreydiyse seninki tutmustu çevremde hep erkek diye tahmin ettiler bi sen kız dedinRamziye göre mi yorumlamıştım![]()
Belki bozulmustur sıcaktan canım. Gecmis olsun pirinç lapasi falan yapip yiyebilirsin iyi gelir, magnezyum kullaniyor musun yakin zamanda vitaminini degistirdiysen onlardan kaynakli da ishal oluyorYa kızlar ishal olmuşum çok moralim bozuldu, bu haftalarda rutinimde değişiklik istemiyorum, tam da beni buluyo , bu arada iki defadır nutella yediğim gün ishal oluyorum , acaba onunla alakalı olabilir mi ? Başına gelen var mı?
AA ben de 19+1 bugün19+0 bugun