2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Kızlar tekrar merhaba takip edemiyorum epeydir sıkıntılı süreçler yaşıyorum umarım hepiniz iyisinizdir. Sizlere bir şey danışmak istiyorum. İstanbul Avrupa yakasında detaylı ultrason için önerebilceğiniz makul fiyatlı perinatoloji var mıdır? Doktorum yönlendirdi dışardan yaptırmam gerekiyormuş bir kaç yerden fiyat aldım 4-5-6 bandında söylediler 🥹 Kafam çok karıştı o yüzden normal mi bu fiyatlarda bilmiyorum
Cumartesi günü gittim bende, atakoyde Ali ekiz var perinatolog. Cok çok memnun kaldık fiyat hemen değişiklik göstermez diye düşünüyorum ama 2600du düşünürseniz gönül rahatligiyla tavsiye ederim

Kizceler peki tetanoz asısından sonra koltuk altı agiran oldu mu hiç? Benim kol ve koltuk altı agiriyor ve sislik hissediyorum koltuk altimda. Bunu aşiya mi yormaliyim yoksa doktora mi gideyim ne ola ki bu şimdi 🥺

Kizceler peki tetanoz asısından sonra koltuk altı agiran oldu mu hiç? Benim kol ve koltuk altı agiriyor ve sislik hissediyorum koltuk altimda. Bunu aşiya mi yormaliyim yoksa doktora mi gideyim ne ola ki bu şimdi 🥺
Hiç duymadım ama aşıya bağlıdır büyük olasılıkla. Kol ağrısı oluyor bende çok fazla olmuştu, yani kolun tamamı ağrıdığı için koltuk altını hatırlamıyorum ama her şişlik muhakkak doktor tarafından değerlendirilmeli canım. Aşıyla alakalıdır ama her ihtimale karşı bunu doktor söylesin sana. Hamilelik döneminde oluyor mu bilmiyorum ama emzirirken memede minik minik kist gibi şeyler oluyor emzirdikce eriyor, süt kanalları tıkanıyor bazen öyle bişey de olabilir. Ama ben koltuk altında çıkan her şişliği (sivilce ya da kıl dönmesi değilse) doktorun görmesi taraftariyim

Hiç duymadım ama aşıya bağlıdır büyük olasılıkla. Kol ağrısı oluyor bende çok fazla olmuştu, yani kolun tamamı ağrıdığı için koltuk altını hatırlamıyorum ama her şişlik muhakkak doktor tarafından değerlendirilmeli canım. Aşıyla alakalıdır ama her ihtimale karşı bunu doktor söylesin sana. Hamilelik döneminde oluyor mu bilmiyorum ama emzirirken memede minik minik kist gibi şeyler oluyor emzirdikce eriyor, süt kanalları tıkanıyor bazen öyle bişey de olabilir. Ama ben koltuk altında çıkan her şişliği (sivilce ya da kıl dönmesi değilse) doktorun görmesi taraftariyim
Tamam canım gideyim yarın o zaman ben doğru diyorsun

Kızlar günaydın. Dün akşamdan beri sol kasığım ağrıyor. Sağda da biraz var ama sol kadar değil. Sanırım burda bir kaçınız yazmıştı bu ağrıyı. Nasıl geçti acile gitmeli miyim sizce?
Geçmiş olsun canım, sol kasık ağrısı başımızın belası. Bende de var bütün tahlillerim, ultrasonlarım da temiz çıktı. Aşırı ağrım tuttuğunda ben çok fazla su tüketiyorum iyi geliyor, ne alaka bilmiyorum ama. Doktorda ısrarla rahim - kas ağrısı olduğunu söylüyor herhangi bir şey çıkmayınca 🤷🏻‍♀️

Günaydın kızlar. Bugün 20+0 oldum ama hala ne hareket ne ne küçük kıpırtı hic bir sey hissetmedim bugüne kadar 😣😣 sizler ne durumdasınız
Bende baya geç hissettim canım merak etme, 23. Haftadayım şuan artık çok net gözle de görülecek şekilde hissediyorum. Biraz daha sabır 😇

Hindistan cevizi yagi yeterli mi kızlar yoksa ek olarak çatlak kremi de alayım mı? Ben de hiç baslamadim daha ve üstelik annemin filan karni çatlak dolu umarım ben de ona cekmemisimdir ya 😣
Kakao, tatlı badem, hindiztancevizi, chia ve buğday tohumu yağlarını karıştırdım. Ben çatlak kremi almadım. Doğal yollar her zaman daha iyi diye düşünüyorum. Tabi sen araştır, içine sineni al canım 🌸

Kızlar tekrar merhaba takip edemiyorum epeydir sıkıntılı süreçler yaşıyorum umarım hepiniz iyisinizdir. Sizlere bir şey danışmak istiyorum. İstanbul Avrupa yakasında detaylı ultrason için önerebilceğiniz makul fiyatlı perinatoloji var mıdır? Doktorum yönlendirdi dışardan yaptırmam gerekiyormuş bir kaç yerden fiyat aldım 4-5-6 bandında söylediler 🥹 Kafam çok karıştı o yüzden normal mi bu fiyatlarda bilmiyorum
Canım İstanbul için fiyatları bilmiyorum ama dediğin fiyatlar baya yüksek geldi bana. 1200 e yaptırmıştım ben özelde ama 4-5-6 lar çokmuş ya.
Hindistan cevizi yagi yeterli mi kızlar yoksa ek olarak çatlak kremi de alayım mı? Ben de hiç baslamadim daha ve üstelik annemin filan karni çatlak dolu umarım ben de ona cekmemisimdir ya 😣
Canım bence eğer çatlayacaksak zeytin yağı küvetinde de olsak çatlarız. Yağlar kremler illa engelliyordur ama vücut tipi çok önemli. Benm hamilelik öncesinde de bir sürü çatlağım vardı o yüzden kesin ilerleyen dönemlerde olur.
Ben de ne ağrı ne ateş ne şişlik hiç biri olmadı canım. Ama eşim askerdeyken vurmuşlar haziran ayında o o zaman için koltuk altında çok ağrı yaptığını söylemişti. Şişliği takip et geçmezse doktora git
Kızlar yarın detaylı ultrasonum var çok heyecanlıyım. İnşallah her şey yolundadır bebişim sağlıklı ve iyidir. Plasentam da düzelmiştir umarım biraz geriliyorum bu konuda, hayırlısı olsun hakkımızda 🙏🤲
Ayy canıım inşallah çok güzel geçer. Bende çok heyecanlıydım ve stresliydim de acaba bir şey var mıdır düşüncesini insanın beynini kurcalıyor maalesef ama çok güzel geçti her şey. Eminim seninde öyle olur, zaten bebişi öyle görmek o kadar güzel hissettiriyor ki.
Plasentanda umarm düzelmiştir, yarın haber et

Kızlar yarın detaylı ultrasonum var çok heyecanlıyım. İnşallah her şey yolundadır bebişim sağlıklı ve iyidir. Plasentam da düzelmiştir umarım biraz geriliyorum bu konuda, hayırlısı olsun hakkımızda 🙏🤲
Benim de detaylim yarın inşallah güzel haberlerle geliriz canim şimdiden çok gergin ve heyecanlıyım ☺

Kakao, tatlı badem, hindiztancevizi, chia ve buğday tohumu yağlarını karıştırdım. Ben çatlak kremi almadım. Doğal yollar her zaman daha iyi diye düşünüyorum. Tabi sen araştır, içine sineni al canım 🌸
Bir yağ karışımı bir de krem olarak alayım diyorum canım senin karisim da Güzelmiş iyi nemlendiriyor mu?

Benim en başından beri ağrılarım var maalesef. Mesela bugün de sol leğen kemiğim ağrıyor . Yürüyüş yaptım hafifledi sanki ama sonra yoruldum sanırım belim ağrıdı. İki kez bu yüzden doktora gittim birsey bulunmadı. Yorulmayla da alakalı olabilir dinlenin güzelce geçer inşallah .
Bugün de dışarda işlerim vardı yürüdüğüm zaman çok hafif ama oturduğum zaman soldan vajinaya doğru bıçak saplanmış gibi ağrı oldu. Bakaacağım şimdi uzandım ama eğer bu gece de ağrı olursa yarın acile gideceğim. Bir de bebek sol yanda tam ağrıyan tarafta. Normalde biraz yukarıya çıkmıştı. Uzanınca biraz rahatlatıyor. Panik yapmak istemiyorum ama endişem de var.

Geçmiş olsun canım, sol kasık ağrısı başımızın belası. Bende de var bütün tahlillerim, ultrasonlarım da temiz çıktı. Aşırı ağrım tuttuğunda ben çok fazla su tüketiyorum iyi geliyor, ne alaka bilmiyorum ama. Doktorda ısrarla rahim - kas ağrısı olduğunu söylüyor herhangi bir şey çıkmayınca 🤷🏻‍♀️
Teşekkür ederim canım. Bugün dışarıda işim vardı yürürken aşağıda doğru solda sarkıyormuş gibi ağrıdı oturunca da metroda falan resmen vajinaya doğru bıçak saplanmış gibi ağrı oldu. Ya rahatlamak istiyorum ben de. Umarım bir şey yoktur. Belki de büyüyorlar. Ama biraz korkuyorum da. Yarına kadar bakacağım olmazsa acilde baktırırım kadın doğum acilinde.

İnşallah herşey yolundadır. Yarın bebişi göreceksin güzel haberlerle gelirsin inşallah. Çıkar çıkmaz yaz bize de nerakla bekliyorum.

Tetanoz aşısı beni cok etkilemedi biraz kolumda ağrı oldu.Pandemi döneminde yaptırdığım Biontech aşısı koltuk altımda ağrı ve şişlik yapmıştı.Dokundugumda beze gibi bir şey vardı.3-4 gün içinde geçmişti.Seninki de aşıdandır.Doktoruna görünürsen iyi olur canım geçmiş olsun.

Back
X