- 25 Nisan 2022
- 274
- 291
- 23
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızsa eğer ve ilk gebeliğinse biraz geç hissediliyor. Arkadaşlarım hep 23-24 ten sonra hissetmiştir ilk bebeklerini. Ama ben 1-2 haftadır çok az hissediyorum. Bebek te daha küçük ya rahime belki eli ayağı çok değmiyordur. Dr kontrolünde herşey yolunda ise telaşlanma bence.Günaydın kızlar. Bugün 20+0 oldum ama hala ne hareket ne ne küçük kıpırtı hic bir sey hissetmedim bugüne kadarsizler ne durumdasınız
Evet kız canım. Son kontrolde olumsuz bir sey söylemedi dr ama forumda cogu arkadas hissettim deyince endişeleniyorum. İnşallah dediğin gibidir canim teşekkür ederimKızsa eğer ve ilk gebeliğinse biraz geç hissediliyor. Arkadaşlarım hep 23-24 ten sonra hissetmiştir ilk bebeklerini. Ama ben 1-2 haftadır çok az hissediyorum. Bebek te daha küçük ya rahime belki eli ayağı çok değmiyordur. Dr kontrolünde herşey yolunda ise telaşlanma bence.
Bi kaç gün sürmüştü benim, sonra geçti ama ara ara yine oluyor, uzun süre ayakta kaldığım zamanlar daha fazla oluyor. Benim de hep sol tarafimda ağrı geneldeKızlar günaydın. Dün akşamdan beri sol kasığım ağrıyor. Sağda da biraz var ama sol kadar değil. Sanırım burda bir kaçınız yazmıştı bu ağrıyı. Nasıl geçti acile gitmeli miyim sizce?
Dün arkadaşlara manikür yaptım oturarak kalkmadan 5 saat oturdum sanırım ondan o zaman. Teşekkür ederimBi kaç gün sürmüştü benim, sonra geçti ama ara ara yine oluyor, uzun süre ayakta kaldığım zamanlar daha fazla oluyor. Benim de hep sol tarafimda ağrı genelde
Çok az arada böyle gaz gibi ama nasıl anlatsam bir anda balık kayması gibi o kadar. Kahvaltını yap sonra uzan kendini dinle sırtüstü. O zaman az da olsa hissedersin bence. Uzun sürmüyor anlık sadece.Tatlizarafet canim sen de kız bebiş bekliyorsun sen hissettin mi
Merhaba , benim de bel kalça ve sağ bacağım etkilendi yürüyemeyecek kadar şddetli ağrım var.Sizin ağrınız geçti mi yok da daha da mı arttı ?Hayır ben magnezyum kullanmıyorum, bugün eczaneden kendim alicam, doktoruma gitmeye daha çok var. Ama bu kasilmadan ziyade siyatik ağrı gibi. Sinir sıkışması filan sanki. Sol bacağımı kaldirdigimda dizimin arkası ve belimin sol tarafı şiddetli ağrıyor. Normalde bengay tarzı bı kremim vardı bu tip ağrılar için iyi gelen ama hamileyken kullanmak sakıncalı olduğu için devam ederse mecbur doktora gidicem. Umarım mr istemez, ben kapalı mr a giremiyorum.
Bende 19+0 hiçbir şekilde hareket hissetmedim bende hala. Kız olduğu için ve ilk olduğu için herkes geç hissedilir diyor hayırlısı iyi olsunlar da geç hissedelim yeterkiGünaydın kızlar. Bugün 20+0 oldum ama hala ne hareket ne ne küçük kıpırtı hic bir sey hissetmedim bugüne kadarsizler ne durumdasınız
Hindistan cevizi yağını alcam diyorum hep unutuyorum ya bende denemek istiyorum onuGenelde duştan sonra, çatlak kremi almadım da hindistan cevizi yağı sürüyorum ben
İnşallah çatlamayiz bende hergün surmeye calisiyorum ama bazen cok yorgunken atladığım oluyorHer akşam suruyorsaniz süper :) Ben unutuyorum açıkçası alışkanlığım olmadığı için . Benim ergenlik döneminden kalma çatlakların da var maalesef . Umarım daha fazla çatlamaz .Baboonnatural in katı vücut nemlendiricisini onermislerdi bana da onu aldım .
Yaa bence mutlaka sür hic cildin kurumuyor mu ben sürmesem kasintidan duramıyorum2-3 kere dışında sürmedim desemçatlak oluşmadığı için gevşeklik yapıyorum sanırım, inşallah pişman olmam
![]()
Canim cok siddetli bir agri degilse normal olarak görülüyor benim de kasik agrim oluyor dönem dönem ama acile gitmedim bunun icin. Dinlenmeyi dene muhtemelen gun icinde kendini yormussundur cok oturunca ağrıyor benim genelde ise gidiyoruz ya zorlaniyor insan haliyle. Bu hafta rapor aldim yarın da detayli ultrasonum var biraz dinlenicem bende inşallahKızlar günaydın. Dün akşamdan beri sol kasığım ağrıyor. Sağda da biraz var ama sol kadar değil. Sanırım burda bir kaçınız yazmıştı bu ağrıyı. Nasıl geçti acile gitmeli miyim sizce?
Kaşıntı hiç olmadı, yüzüm haricinde vücudum zaten hep kuruydu. Eriniyorum ama en son kafamı duvarlara vuracağım gibi geliyorHindistan cevizi yağını alcam diyorum hep unutuyorum ya bende denemek istiyorum onu
İnşallah çatlamayiz bende hergün surmeye calisiyorum ama bazen cok yorgunken atladığım oluyor
Yaa bence mutlaka sür hic cildin kurumuyor mu ben sürmesem kasintidan duramıyorum
Bence biyerden basla benim alt bacagimda biyerde küçük bir catlak olmus oraya hic surmemistim demekki sürmesem göbeğim falanda catlayacaktiKaşıntı hiç olmadı, yüzüm haricinde vücudum zaten hep kuruydu. Eriniyorum ama en son kafamı duvarlara vuracağım gibi geliyor![]()
Başlayacağım inşallah. Öyle bir ciddi yazdın ki başlamasam kesin çatlayacak gibiBence biyerden basla benim alt bacagimda biyerde küçük bir catlak olmus oraya hic surmemistim demekki sürmesem göbeğim falanda catlayacaktibir anda oluyor zaten o yüzden is isten gecmeden baslamak lazim
Annem hicbisey sürmemiş ve hic biyeri catlamamis belki sende o şanslılardansindirBaşlayacağım inşallah. Öyle bir ciddi yazdın ki başlamasam kesin çatlayacak gibi![]()
Ablam ve annem de hiç sürmemiş 0 çatlakAnnem hicbisey sürmemiş ve hic biyeri catlamamis belki sende o şanslılardansindirama bence sürmek daha mantıklı ya, ilerleyen dönemde nasil olur bilmiyorum gerci ama bana simdiden bile bacaga falan sürmek zor geliyo karnimdan zor egiliyorum valla
aynen öyle yapmaya çalışıyorum canım bağdaş kurma hareketi biraz rahatlatıyor beniUmarım çıkar güzelim benim 20. Haftada yukarı çıkmıştıinşallah ikinci kontrolünde yukarda olur
kendini yorma dik değilde biraz yatar pozisyonda otur en azından
![]()
Merhaba canım, bende hareket 17ç haftanın sonunda belli oldu ufak ufak dokunuyordu rahmime hissediyordum. Şimdi maşallahı var biraz daha hareketlendi 23. haftaya giriş yaptık.Günaydın kızlar. Bugün 20+0 oldum ama hala ne hareket ne ne küçük kıpırtı hic bir sey hissetmedim bugüne kadarsizler ne durumdasınız
Ben de sizin gibi hindistan cevizi yağı kullanıyorum. Ancak her gün her gün olamayabiliyor bazen kaçırıyorum:)Genelde duştan sonra, çatlak kremi almadım da hindistan cevizi yağı sürüyorum ben