2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Günaydın kızlar. Bugün 20+0 oldum ama hala ne hareket ne ne küçük kıpırtı hic bir sey hissetmedim bugüne kadar 😣😣 sizler ne durumdasınız
Kızsa eğer ve ilk gebeliğinse biraz geç hissediliyor. Arkadaşlarım hep 23-24 ten sonra hissetmiştir ilk bebeklerini. Ama ben 1-2 haftadır çok az hissediyorum. Bebek te daha küçük ya rahime belki eli ayağı çok değmiyordur. Dr kontrolünde herşey yolunda ise telaşlanma bence.

Kızsa eğer ve ilk gebeliğinse biraz geç hissediliyor. Arkadaşlarım hep 23-24 ten sonra hissetmiştir ilk bebeklerini. Ama ben 1-2 haftadır çok az hissediyorum. Bebek te daha küçük ya rahime belki eli ayağı çok değmiyordur. Dr kontrolünde herşey yolunda ise telaşlanma bence.
Evet kız canım. Son kontrolde olumsuz bir sey söylemedi dr ama forumda cogu arkadas hissettim deyince endişeleniyorum. İnşallah dediğin gibidir canim teşekkür ederim 🌼

Kızlar günaydın. Dün akşamdan beri sol kasığım ağrıyor. Sağda da biraz var ama sol kadar değil. Sanırım burda bir kaçınız yazmıştı bu ağrıyı. Nasıl geçti acile gitmeli miyim sizce?
Bi kaç gün sürmüştü benim, sonra geçti ama ara ara yine oluyor, uzun süre ayakta kaldığım zamanlar daha fazla oluyor. Benim de hep sol tarafimda ağrı genelde

Bi kaç gün sürmüştü benim, sonra geçti ama ara ara yine oluyor, uzun süre ayakta kaldığım zamanlar daha fazla oluyor. Benim de hep sol tarafimda ağrı genelde
Dün arkadaşlara manikür yaptım oturarak kalkmadan 5 saat oturdum sanırım ondan o zaman. Teşekkür ederim 🙏

Hayır ben magnezyum kullanmıyorum, bugün eczaneden kendim alicam, doktoruma gitmeye daha çok var. Ama bu kasilmadan ziyade siyatik ağrı gibi. Sinir sıkışması filan sanki. Sol bacağımı kaldirdigimda dizimin arkası ve belimin sol tarafı şiddetli ağrıyor. Normalde bengay tarzı bı kremim vardı bu tip ağrılar için iyi gelen ama hamileyken kullanmak sakıncalı olduğu için devam ederse mecbur doktora gidicem. Umarım mr istemez, ben kapalı mr a giremiyorum.
Merhaba , benim de bel kalça ve sağ bacağım etkilendi yürüyemeyecek kadar şddetli ağrım var.Sizin ağrınız geçti mi yok da daha da mı arttı ?

Kızlar tekrar merhaba takip edemiyorum epeydir sıkıntılı süreçler yaşıyorum umarım hepiniz iyisinizdir. Sizlere bir şey danışmak istiyorum. İstanbul Avrupa yakasında detaylı ultrason için önerebilceğiniz makul fiyatlı perinatoloji var mıdır? Doktorum yönlendirdi dışardan yaptırmam gerekiyormuş bir kaç yerden fiyat aldım 4-5-6 bandında söylediler 🥹 Kafam çok karıştı o yüzden normal mi bu fiyatlarda bilmiyorum

Günaydın kızlar. Bugün 20+0 oldum ama hala ne hareket ne ne küçük kıpırtı hic bir sey hissetmedim bugüne kadar 😣😣 sizler ne durumdasınız
Bende 19+0 hiçbir şekilde hareket hissetmedim bende hala. Kız olduğu için ve ilk olduğu için herkes geç hissedilir diyor hayırlısı iyi olsunlar da geç hissedelim yeterki

Genelde duştan sonra, çatlak kremi almadım da hindistan cevizi yağı sürüyorum ben
Hindistan cevizi yağını alcam diyorum hep unutuyorum ya bende denemek istiyorum onu🙈
Her akşam suruyorsaniz süper :) Ben unutuyorum açıkçası alışkanlığım olmadığı için . Benim ergenlik döneminden kalma çatlakların da var maalesef . Umarım daha fazla çatlamaz .Baboonnatural in katı vücut nemlendiricisini onermislerdi bana da onu aldım .
İnşallah çatlamayiz bende hergün surmeye calisiyorum ama bazen cok yorgunken atladığım oluyor 🙈
2-3 kere dışında sürmedim desem 🙄 çatlak oluşmadığı için gevşeklik yapıyorum sanırım, inşallah pişman olmam🫠
Yaa bence mutlaka sür hic cildin kurumuyor mu ben sürmesem kasintidan duramıyorum

Kızlar günaydın. Dün akşamdan beri sol kasığım ağrıyor. Sağda da biraz var ama sol kadar değil. Sanırım burda bir kaçınız yazmıştı bu ağrıyı. Nasıl geçti acile gitmeli miyim sizce?
Canim cok siddetli bir agri degilse normal olarak görülüyor benim de kasik agrim oluyor dönem dönem ama acile gitmedim bunun icin. Dinlenmeyi dene muhtemelen gun icinde kendini yormussundur cok oturunca ağrıyor benim genelde ise gidiyoruz ya zorlaniyor insan haliyle. Bu hafta rapor aldim yarın da detayli ultrasonum var biraz dinlenicem bende inşallah 🤲 cok yoruldum gercekten sürekli calis ev isine kostur ise ayri kostur zor oluyor

Hindistan cevizi yağını alcam diyorum hep unutuyorum ya bende denemek istiyorum onu🙈

İnşallah çatlamayiz bende hergün surmeye calisiyorum ama bazen cok yorgunken atladığım oluyor 🙈

Yaa bence mutlaka sür hic cildin kurumuyor mu ben sürmesem kasintidan duramıyorum
Kaşıntı hiç olmadı, yüzüm haricinde vücudum zaten hep kuruydu. Eriniyorum ama en son kafamı duvarlara vuracağım gibi geliyor 😅

Kaşıntı hiç olmadı, yüzüm haricinde vücudum zaten hep kuruydu. Eriniyorum ama en son kafamı duvarlara vuracağım gibi geliyor 😅
Bence biyerden basla benim alt bacagimda biyerde küçük bir catlak olmus oraya hic surmemistim demekki sürmesem göbeğim falanda catlayacakti🙄 bir anda oluyor zaten o yüzden is isten gecmeden baslamak lazim

Başlayacağım inşallah. Öyle bir ciddi yazdın ki başlamasam kesin çatlayacak gibi 😂
Annem hicbisey sürmemiş ve hic biyeri catlamamis belki sende o şanslılardansindir 😂 ama bence sürmek daha mantıklı ya, ilerleyen dönemde nasil olur bilmiyorum gerci ama bana simdiden bile bacaga falan sürmek zor geliyo karnimdan zor egiliyorum valla

Annem hicbisey sürmemiş ve hic biyeri catlamamis belki sende o şanslılardansindir 😂 ama bence sürmek daha mantıklı ya, ilerleyen dönemde nasil olur bilmiyorum gerci ama bana simdiden bile bacaga falan sürmek zor geliyo karnimdan zor egiliyorum valla
Ablam ve annem de hiç sürmemiş 0 çatlak 😂 tabiki sürmek daha mantıklı, güzel bir motive oldum; bugün başlıyorum 😂

Merhaba canım, bende hareket 17ç haftanın sonunda belli oldu ufak ufak dokunuyordu rahmime hissediyordum. Şimdi maşallahı var biraz daha hareketlendi 23. haftaya giriş yaptık. :nazar::dua:Endişe etme 1/2 hafta daha bekle olmazsa doktoruna danış bazılarında kilodan ya da plasentanın önde olmasından dolayı his olmayabiliyormuş.

Back
X