2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Kızlar bebek arabası olarak hangi marka ve modeli aldınız bizimle de paylaşsanız fikir olsa🙈
Ben almadım daha ama McLaren bebek arabası alacağım. Çok hafif 4 yaşına kadar kullanılır. Ağırlığı 5-6 kg civarında. Yolda sürerken bir parmakla da gidiyor ayrıca engebeli yollarda bile çok rahat gidiyor. McLaren tekno xl sanırım (yanlış yazmış ta olabilirim) model olarak düşündüğümüz.

Hala mide bulantisi geçmeyen var mi? Doktor prilami da kesti yeter artik gecsin bulantilarin dedi. Gaviscon ic dedi:110:
Diger hamileliklerimde 18 haftada bitmisti simdi niye gecmiyo ki:işsiz: 3 cocuktan sonra bozuldu sistem tabi :ruh:
Ben bire indireyim dedim 2 gün haftasonuydu ilaç kalmamıştı. Öğürmekten mahvoldum ya. Bir de çalışıyorum. Gittim yine iki kutu yazdırdım aile hekimine. İki tane alıyorum ben halâ. Yalnız değilsin 😕

Kızlar ne kadar az kişi kalmışız. Bir günde konuşulanlar bir sayfa bile olmuyor. Kontrol ediyorum 3 günde anca 2-3 sayfa yazışma olmuş 😕

Ben almadım daha ama McLaren bebek arabası alacağım. Çok hafif 4 yaşına kadar kullanılır. Ağırlığı 5-6 kg civarında. Yolda sürerken bir parmakla da gidiyor ayrıca engebeli yollarda bile çok rahat gidiyor. McLaren tekno xl sanırım (yanlış yazmış ta olabilirim) model olarak düşündüğümüz.
İnternette baktım ama satışta yok mu acaba bu ürün şuanda fiyatını göremedim canım

Ben bire indireyim dedim 2 gün haftasonuydu ilaç kalmamıştı. Öğürmekten mahvoldum ya. Bir de çalışıyorum. Gittim yine iki kutu yazdırdım aile hekimine. İki tane alıyorum ben halâ. Yalnız değilsin 😕
Yemeklerden sonra tuhaf bı bulantı hissi oluyor bende hala, doğuma kadar gidecek sanırım

İnternette gezerken böyle bir bebek arabası buldum elelenin sitesinde ama hiçbir yerde yorumu yok. Hem kabin boy hem pusete takılabiliyor bana böyle birşey lazım. Oturdugumuz bina yüksek ve asansör yok, hem bebek hem bebek arabasını taşıyamam gibi hissediyorum ağır olursa. Bagi neo yu çok beğendim oda pusetiyle alınca 13 14 civarına geliyor biraz pahalı geldi😂 yoyko city 3 in 1 alayım diyorum oda tam istediğim kadar küçülmüyor. Galiba yine inceleyip inceleyip hiç bir şey alamicam. Herkes aldıgını yazsa belki güzel bir model çıkacak ortaya neredesiniz kızlar hu huuuu :)

Eklentiler

• Screenshot_20230909_191526_com.android.chrome.webp
    Screenshot_20230909_191526_com.android.chrome.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 48

doktor prilam yeni bir ilac uzun süre kullanma dedi ilaci kestim ogurerek geziyorum gaviscon biraz bastiriyor yemekten sonra ama hic iyi degilim. Elma gecirir dediler 2 gundur elma yiyorum bulandikça :cry:

Kızlar ne kadar az kişi kalmışız. Bir günde konuşulanlar bir sayfa bile olmuyor. Kontrol ediyorum 3 günde anca 2-3 sayfa yazışma olmuş 😕
Az olsun öz olsun. :KK19: Ocak gurubunu kötüleyenler olmuş diğer guruplarda dalga geçilmiş ama sorun gurupta degilmis gördügünüz üzre ne kavga var ne tartişma gayet seviyeli bir ortam :cool:

İnternette gezerken böyle bir bebek arabası buldum elelenin sitesinde ama hiçbir yerde yorumu yok. Hem kabin boy hem pusete takılabiliyor bana böyle birşey lazım. Oturdugumuz bina yüksek ve asansör yok, hem bebek hem bebek arabasını taşıyamam gibi hissediyorum ağır olursa. Bagi neo yu çok beğendim oda pusetiyle alınca 13 14 civarına geliyor biraz pahalı geldi😂 yoyko city 3 in 1 alayım diyorum oda tam istediğim kadar küçülmüyor. Galiba yine inceleyip inceleyip hiç bir şey alamicam. Herkes aldıgını yazsa belki güzel bir model çıkacak ortaya neredesiniz kızlar hu huuuu :)
Son numara oglumda şu tarz bir baston araba almıştım gayet rahatti. Daha doğurmuycam diye arkadasa vermistim. Simdi o bana geri verecek yeni almiycam :KK48:
Screenshot_20230909_203206_Chrome.webp

Az olsun öz olsun. :KK19: Ocak gurubunu kötüleyenler olmuş diğer guruplarda dalga geçilmiş ama sorun gurupta degilmis gördügünüz üzre ne kavga var ne tartişma gayet seviyeli bir ortam :cool:
Ne demişler ki ben farkında değilim ama grup gerçekten bana çok iyi geliyor.

Son numara oglumda şu tarz bir baston araba almıştım gayet rahatti. Daha doğurmuycam diye arkadasa vermistim. Simdi o bana geri verecek yeni almiycam :KK48:Eki Görüntüle 3298736
Ön tekerleri büyük ya kullanışlı gibi duruyor canım, ön tekerleri küçük olan arabalar hep taşlara takılıyormus öyle okudum. Puseti de var mıydı senin varsa süper

Ben bagi neo aldım ama biz aldığımızda ucuzdu 8600e mi ne almıştık. Kabin gibi oluyor katlayınca ben sevdim kullanışlı gibi duruyor kullanınca görcez 😄

Ben bagi neo aldım ama biz aldığımızda ucuzdu 8600e mi ne almıştık. Kabin gibi oluyor katlayınca ben sevdim kullanışlı gibi duruyor kullanınca görcez 😄
Sen ona puset olarak ne aldın canım peki. Aynen baya uyguna almışsın şimdi pusetsiz haliyle yüzde 20 indirimde 10.000 falan oluyor pusetler de 3 4 bin civarı. O kadar parayı pusete vermek istemiyorum ya😂

Sen ona puset olarak ne aldın canım peki. Aynen baya uyguna almışsın şimdi pusetsiz haliyle yüzde 20 indirimde 10.000 falan oluyor pusetler de 3 4 bin civarı. O kadar parayı pusete vermek istemiyorum ya😂
Trendyolda varmış maclaren iki çeşidi var sadece biri 12 bin biri de 31262 tl (((

Puseti de maxi cosi cabrio fix almıştık. Araba Hepsiburada da düşüyor ama hatta geçen eşim gösterdi 8500e düşmüştü bizim aldığımız fiyata düşmüş bak diye

Back
X