2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Enfeksiyondan korkuyorum baya ama annem ciddi bişey olsa kötü koku ve kaşıntı olurdu deyince rahatladım biraz. Akıntı kesilmiyor cidden. Hatta amniyon sıvısı mı acaba diye kuruntu yapıyorum bazen 🙈
O kuruntu hepimizde var ya .Annen söylüyorsa doğrudur canım o Zaman benimde koku kaşıntı yok demek ki normali bu o Zaman 🤗

Benim de akıntım aynı şekilde günde 5 6 kez degistiriyorum . Rengi de seffaf . Kaç kez hem idrar ve kültürü hem de vajenden üreme var mı diye bakıldı . Bir kez bile enfeksiyon çıkmadı şu ana kadar .Artik normal diye düşünüyorum . Eritrosit yazmışsın yukarda diye hatırlıyorum benim de 4 5 civarı çıkıyor . Gebelerde biraz yukselebiliyor dedi doktor. O yüzden korkma önemli görse kesin müdahale ederdi.
Teşekkür ederim canım o zaman normal demek ki doktor da birşey demedi, daha önce hiç eritrosit çıkmayınca şaşırdım Biraz.Bir an önce bitse şu kuruntularımız

Cook geçmiş olsun 😔
Normalde bel fitiginiz var mı ? Benim var henüz bir ağrı yok ama benim karnım bu hafta büyüdü . Yani ondan önce hamile gbi gorunmuyordum pek . 24.hafta itibariyle hamile gbi görünüyorum . İlerleyen haftalarda sırt ve bel ağrıların olucak demişti doktor fitiktan dolayı. Fıtık olmasa bile karın öne doğru ağırlık verdikçe vücudun düzeni değişiyormuş . Ağrının sebebi budur da çözümü var mı bilmiyorum 🤷
Sorun şu ki karnım asla yok fitigim da yok. Sadece bebek haftasına göre önde kilolu gidiyordu herhalde artık ister istemez agirlastikcq yük bindi ama bir anda gelince biran noluyoruz felan oldum

Çok haklısın hamile olmasak bu kadar düşünmezdik herşeyi. Ben tam 1000lik olur diye düşünüyorum. Ama bilemedim ki şimdi içeriği de aynı mıdır. Eczane bulabilirsen oraya sor en iyisi. Pazara denk geldi bi de 😕 Ben de normalde tiroid ilacımı 75lik içiyorum elimde 50lik kalmıştı onu 1,5 olarak içiyorum bugünlerde. Umarım doğru yapıyorumdur. Emin olamadım şimdi 🤷🏼‍♀️
Tekrar 1000 lik yazdı doktor, ama iki tane 500 Luk icebilirsin aynı doz oluyor dedi. Nöbetçi eczanede largopen 1000 lik kalmamış, ilaç saatim geçecek diye iki tane 500 Luk içtim ben de.

Kızlar 24 haftadan sonra biraz değiştik farkettiniz mi? Hem ufak tefek ağrılarımız bazılarımızda enfeksiyon falan çıkıyor. Sanırım 2 trimestrde altın zamanımızı yaşadık. 3 te ise biraz ağırlaşmaya başlayacağız doğal olarak. Benim daha 2 hafta sonra başlıyor 3 trimestr. Şimdiden hayırlı olsun. Hep beraber son üç ayımızı sağlıkla geçirip bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah 🌺🌺🌺 Ve son bir şey ne kadar güzel bir grup olduk maşallah. Çok kalabalık değil ama birbirimize destek olan,derdini anlatabilen. İyi ki varsınız iyi ki varız. 💕

Kızlar 24 haftadan sonra biraz değiştik farkettiniz mi? Hem ufak tefek ağrılarımız bazılarımızda enfeksiyon falan çıkıyor. Sanırım 2 trimestrde altın zamanımızı yaşadık. 3 te ise biraz ağırlaşmaya başlayacağız doğal olarak. Benim daha 2 hafta sonra başlıyor 3 trimestr. Şimdiden hayırlı olsun. Hep beraber son üç ayımızı sağlıkla geçirip bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah 🌺🌺🌺 Ve son bir şey ne kadar güzel bir grup olduk maşallah. Çok kalabalık değil ama birbirimize destek olan,derdini anlatabilen. İyi ki varsınız iyi ki varız. 💕
Vallahi ben 3. Trimestira adımımı attığım gibi hamileligimin başına döndüm bulantı ağrı kramp gelmeyin biraz dağa takilin ikide 😀😀

Tekrar 1000 lik yazdı doktor, ama iki tane 500 Luk icebilirsin aynı doz oluyor dedi. Nöbetçi eczanede largopen 1000 lik kalmamış, ilaç saatim geçecek diye iki tane 500 Luk içtim ben de.
Cok geçmiş olsun cnm bende coksl sıkıntı yaşamıştım oğlumda dişlerimde, bunda başlamadı daha inşallah başlamaz, çok zor diş ağrısı

NurrBanuu NurrBanuu nerelerdesin bikaç gündür merak ettim 🥰
Basima öyle bir dert sardim ki canim ne sen sor ne ben söylim. :olamaz: Eskiden bilirisin kiz cocuklarini pek okutmazlardi. Ben de o mağdurlardanim. Ama evlendikten sonra icimde kalan okuma hevesini bastiramadim ve acikogretimden okudum. Önlisanstan mezun oldum.
4. Hamileligimi ilk ögrendigimde öylesine hic calismadan dgs ye girmistim. Pek umudum yoktu ama oldu. Dersler mersler ugrasiyorum simdi :oops: insallah lisans tamamlayip 2 yil sonra diplomamla 4 bebemi yanyana foto cekip bebek de yaparim kariyerde diye paylasicam :KK70:bu yastan sonra ne okumasi demeyin daha yuksek lisans yapcam:-)

Ay umarım bu hamileliğini rahat geçirirsin diş bakımından. 3-4 gündür hayattan soğudum resmen
Gecmis olsun canim hamilelikte dis agrisi cok zor. Her hamileligimde 2 dis kaybettim iyi bilirim:KK51:Allahtan 4. Ye hamile kalmadan once 6 imlant yaptirmistim.simdilik agri sizi yok sukur. Allah sifa versin sanada

Basima öyle bir dert sardim ki canim ne sen sor ne ben söylim. :olamaz: Eskiden bilirisin kiz cocuklarini pek okutmazlardi. Ben de o mağdurlardanim. Ama evlendikten sonra icimde kalan okuma hevesini bastiramadim ve acikogretimden okudum. Önlisanstan mezun oldum.
4. Hamileligimi ilk ögrendigimde öylesine hic calismadan dgs ye girmistim. Pek umudum yoktu ama oldu. Dersler mersler ugrasiyorum simdi :oops: insallah lisans tamamlayip 2 yil sonra diplomamla 4 bebemi yanyana foto cekip bebek de yaparim kariyerde diye paylasicam :KK70:bu yastan sonra ne okumasi demeyin daha yuksek lisans yapcam:-)
Çok güzel bir başarı hikayesi 💐🎈 Akademisyen olun bizimle de paylaşın 🧿💓🤩

Bende de bel ağrısı, kollarda bacaklarda uyuşma ve kramp başladı. Bi de vajinal enfeksiyon oldu ilaç kullandım. 😞

Harika bişey yapıyorsun gönlüne göre olsun her şey, kolaylıkla tamamlarsin umarım 🙏 bölümün ne

Back
X