2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Arkadaşlar merhaba. Kısmetse ben de Şubat annesi olacağım iki gündür sizin yazdıklarınızı okuyorum ben de aranıza katılmak istedim.

Merhaba ben grubun yöneticisi listemize ekleyeyim sizi de 🙏🏻🥰😍

Son adet tarihiniz

Yaşınız

Kaçıncı cocuk

Yaşadığı şehri (isteğe bağlı)

Bebiş cinsiyeti

Keseyi kaçıncı haftada gördünüz kalp atışı kaçıncı haftada gördünüz

Tüm bilgileri tek seferde yazarsanız tabloya ekleyeyim 🤗

Bize delik boyutunu söylemedi doktor ama küçük yazmış inşallah geçer gider bugün delik yok diyen doktora gittim tekrar o kadar baktı baktı göremedi çok detaylı farklı cihazlarla görülmüş olabilir ama %90 ı doğuma kadar kapanıyor zaten bunu takma kafana dedi
Doğumdan sonra bile kapanıyor caninizi sıkmayın bebek kilo aldıkça kapaniyor

Merhaba ben grubun yöneticisi listemize ekleyeyim sizi de 🙏🏻🥰😍

Son adet tarihiniz

Yaşınız

Kaçıncı cocuk

Yaşadığı şehri (isteğe bağlı)

Bebiş cinsiyeti

Keseyi kaçıncı haftada gördünüz kalp atışı kaçıncı haftada gördünüz

Tüm bilgileri tek seferde yazarsanız tabloya ekleyeyim 🤗
27.05.2019
30 yaş
2. çocuk
Cinsiyet net değil nuba göre kız sadece
kese 5+3 kalp atışı 6+6

Kızlar sizde de bel ağrısı varmı . Kaç gündür doktor dedi diye yatıyorum bu seferde belimin ağrısından duramıyorum lavaboya kalktıgımda
Aynen canım bende de bel ağrısı başladı malesef gece de rahat yatamıyorum artık :KK43:

Hoş buldum. 18+5 im. Cinsiyeti göstermiyor bacakları kapattı :) Büyük ihtimal kız nubda kız çıkmıştı ama ultrasonda netleşmedi. ikinci gebeliğim 4 yaşında bir kızım var.
O kadar emin olma canım hiç belli olmaz 😊 tabi hayırlısı neyse o olsun 🤗

Kızlar beni hatırlarsınız iki hafta öncede benim detaylıda çıkmıştı delik bizde üç tane minik 1.6 vsd boyutlarında ilk duyduğumda bende şok oldum çok üzüldüm çok ağladım aynı şeyler banada söylendi bende yaptırmadım testleri. Bütün forumlarda delü gibi araştıedım gece gündüz hiç sadece delikle kromozomsal sıkıntısı olan bir anneye denk gelmedim delikle doğan onca sağlıklı çocuk varmış dua edin tevekkül edin rabbimin izniyle sağlıkla doğacaklar bebişlerimiz doğum anına kadar yüzde sekseni kapanıyormuş. Çok doktorlada görüştüm bu süreçte onlar bu ihtimali söylemek zorunda oldukları için söylüyorlar çünkü doğumdan sonra neden söylemediniz vs diyip mahkeme açan çok oluyormuş o yüzden devlet zorunlu tutuyoe böyle düşünün. Diğer hiç bir bulgu yok ne bulgular çıkıp yinede sağlıklı doğan bebekler var ben bu süreçte çok dua edip beslenme şeklimi değiştirdim daha sağlıklı şeyler tüketmeye çalışıyorum mesela haftada bir veya iki somon yiyorum. Kalp sağlığımı beslicek şeyler yiyorum bwn neyle beslenirsem bebişimde onla besleniyor:)

Bize delik boyutunu söylemedi doktor ama küçük yazmış inşallah geçer gider bugün delik yok diyen doktora gittim tekrar o kadar baktı baktı göremedi çok detaylı farklı cihazlarla görülmüş olabilir ama %90 ı doğuma kadar kapanıyor zaten bunu takma kafana dedi
Benimde kızımda doğumda kapanması gereken delik kapanmamıştı hatta akciğerine giden sağ kapakçıkta darlık vardı şükür hiç sorun olmadı delik 4 aylıkken kapandı darlıkta 1 yaşına kadar düzeldi. Kilo aldıkça düzelir dediler öyle de oldu

Evet her bebekte oluyor hemen hemen benimde doktorum başka bir yere gitsen belkide farkedemezlerdi dedi boyutlarının küçük olduğunu söyledi burda okuyorum 3cm delikle doğanlar oluyormuş onlar bile kapanıyomuş bizimki 1.6 mm inşallah kapanıcak ben inanıyoeum sağlıkla doğucak bebeklermiz💙
İnşallah canım ya 🙏🏻🙏🏻

Benimde kızımda doğumda kapanması gereken delik kapanmamıştı hatta akciğerine giden sağ kapakçıkta darlık vardı şükür hiç sorun olmadı delik 4 aylıkken kapandı darlıkta 1 yaşına kadar düzeldi. Kilo aldıkça düzelir dediler öyle de oldu
Ne güzel inşallah bizimki de biran önce kapanır gerçekten dünden beri zehir oldu herşey sanki bana :(

Kızlar merhaba, 18+2 haftadayım. Dün akşam yemekten beri karnım hep şişkin sert gaz vardı biraz rahatladım ama hala ufak bişey yesem karnım sert oluyor. Bu arada göbeğim yumuşak orada bi sıkıntı yok başka hiçbir ağrım yok. arada çok nadir kasık batmam oluyor doktorum ona normal demişti. En son bu şekilde ki gaz ve hazımsızlığı 13+0 da da yaşamıştım. kendiliğinden geçmişti. Bebek yukarı çıktığı için mi bu şişkinlik oluyor. Benim yaşadığımı yaşayan varmı? Haftalarımız çok yakın veya benden 2-3 hafta ileride olan arkadaşımlarım da var belki bana yardımcı olabilirsiniz diye yazmak istedim.

Bana da taze anne olan kuzenim eller serbest manuel al otomatikte tutmak zorundasın demişti mochi nasıl tutup koyunca rahat mı acaba 🤭
Valla ilk alınca yalancıktan bi tutturayım vakumu nasıl diye denedim baya baya fazla vakumu korktum hatta çektim geri dedim süt falan getirir durduk yere 😅

Kızlar merhaba, 18+2 haftadayım. Dün akşam yemekten beri karnım hep şişkin sert gaz vardı biraz rahatladım ama hala ufak bişey yesem karnım sert oluyor. Bu arada göbeğim yumuşak orada bi sıkıntı yok başka hiçbir ağrım yok. arada çok nadir kasık batmam oluyor doktorum ona normal demişti. En son bu şekilde ki gaz ve hazımsızlığı 13+0 da da yaşamıştım. kendiliğinden geçmişti. Bebek yukarı çıktığı için mi bu şişkinlik oluyor. Benim yaşadığımı yaşayan varmı? Haftalarımız çok yakın veya benden 2-3 hafta ileride olan arkadaşımlarım da var belki bana yardımcı olabilirsiniz diye yazmak istedim.
Benim her yemekden sonra şiş ve sert 😅 akşam özellikle

Kızlar şeker yüklemesi için hangi bölüme randevu almamız gerekiyor
Aile hekimlikleri de yapıyor ama orda kanlar gitmeden önce biraz beklediği için ben kendi hastanemde kadın doğumda yaptıracağım. Eczaneden içeceği alıyomuşuz herhalde burda, sonra kanları ayarlıyorlar açlık, 1 ve 2. Saat şeklinde

Valla ilk alınca yalancıktan bi tutturayım vakumu nasıl diye denedim baya baya fazla vakumu korktum hatta çektim geri dedim süt falan getirir durduk yere 😅
hemen alayım ben de daha artmadan senin aldığın link var mı canım trendyoldan mı aldın

Merhabalar, aranıza yeni katıldım. Takip ediyordum ama yeni kısmet oldu yazabilmek. Öncelikle dün rahatsızlanan arkadaşlara ve bebeklerine şifalar diliyorum. Umarım hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız. Biz de 19+5 haftalığız. İlk bebikom olacak. Cinsiyeti erkek. Size sorum olacak benim kasık bölgemde magnezyumu azalttığımda veya yorulduğumda kaslarım ayrılacak gibi oluyor. sanki kasları yırtıyolar öyle bir acı hissediyorum. Zaten magnezyum eksikti hamile kalmadan önce de geceleri bacağıma giren kramplarla uyanıyodum ama bu bana ilerde sorun yaratır mı acaba böyle bir acı yaşayan var mı?

Kızlar sizde de bel ağrısı varmı . Kaç gündür doktor dedi diye yatıyorum bu seferde belimin ağrısından duramıyorum lavaboya kalktıgımda
Tabikide ağrıyor canım
Birde biz çok yattığımız için ekstra ağrıyor
yatarken sık sık pozisyon değiştir biraz daha iyi gelir

Back
X