- 8 Aralık 2019
- 2.685
- 3.023
- 133
- 33
Yok olmuyor gece sadece wc zorluyor beniGece sabaha kadar rahatsızlık veriyor mu peki. Ben mide şişkinliğinden nefes alıp verirken çok zorlanıyorum.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok olmuyor gece sadece wc zorluyor beniGece sabaha kadar rahatsızlık veriyor mu peki. Ben mide şişkinliğinden nefes alıp verirken çok zorlanıyorum.![]()
Kendi doktorum verdi randevuyu şeker yüklemesi yapılacak o gün dediKızlar şeker yüklemesi için hangi bölüme randevu almamız gerekiyor
Bizim kayıtlı olduğumuz sağlık ocağı yapmadığını söyledi devlete gidicem yaptırmaya ama kadın doğumamı randevu alınması gerekiyor acabaAile hekimlikleri de yapıyor ama orda kanlar gitmeden önce biraz beklediği için ben kendi hastanemde kadın doğumda yaptıracağım. Eczaneden içeceği alıyomuşuz herhalde burda, sonra kanları ayarlıyorlar açlık, 1 ve 2. Saat şeklinde
Evet ben öyle biliyorumBizim kayıtlı olduğumuz sağlık ocağı yapmadığını söyledi devlete gidicem yaptırmaya ama kadın doğumamı randevu alınması gerekiyor acaba
İnşallah doğuma kadar her şey çok iyi gider de normal bir şekilde doğum yaparsın canımKızlar hastaneden geldim moralimi bozmak istemiyorum ama ister istemez canım sıkıldı.Doktorum gebelikte taş düşürmenin erken doğuma sebep olabileceğini söyledi.Rahim ağzı uzunluğunu ve bebeğin doğum kanalına girip girmediğini bile kontrol etti.Ağrılar şiddetli olursa doğumu tetikliyormuş çünkü.Üroloji doktoru da iki haftada bir beni kontrole çağırdı gebelik boyunca kontrole gidecekmişim.Duruma göre alt bölgem uyuşturulup stent takılabilirmiş.Ağrı yada ateş durumunda beklemeden hastaneye gidecekmişim.İdrarda enfeksiyon çıktığı için kan ve idrar kültürü alındı.Yatış vermek istediler ben kabul etmedim şuan için ağrım şiddetli değil sonuçlar çıksın ona göre hareket edeceğiz inşallah.Gerçekten annelik kolay değilmiş onu anladım bebeğimin riske girmesini istemiyorum benim içinde dua edin lütfen![]()
Aminnİnşallah doğuma kadar her şey çok iyi gider de normal bir şekilde doğum yaparsın canım![]()
Ben hamile yastığı aldım daha gelmedi inşallah rahat olurTabikide ağrıyor canım
Birde biz çok yattığımız için ekstra ağrıyor
yatarken sık sık pozisyon değiştir biraz daha iyi gelir
Benim var canım ilk ay hediye gelmişti çok rahat uyurken özellikle çok rahat ediyorumBen hamile yastığı aldım daha gelmedi inşallah rahat olur![]()
Ne güzel bı hediye olmuşBenim var canım ilk ay hediye gelmişti çok rahat uyurken özellikle çok rahat ediyorum
Bence sende çok begeniceksin
İnşallahh canımNe güzel bı hediye olmuşgüle güle kullanalım rahat rahat
![]()
Ben park yatak aldım kurulumunu yaptık çok beğendik baya da kaliteli geldi bizeve ben bu beişkten aldım yanı açılan alacaktım ama bizim yatak baya yüksek kaldı asla yan açılma kısmını kullanamıyorum.
birde tasarımcı arkadaşım var odasını ona yaptırcam diye bunu tercih ettim yorumları güzeldi sadece yatak kaliteli birşey almak istediğim için yataksız aldım bambu yatak alayım diyorum sizce var mı önerdiğiniz yatak?
Eki Görüntüle 3313176
Yok kullanmıyorum baktım hepimizde varmış yani böle oluyorsak demir ilacı gibi magnezyumda yazsa ya doktorlar neler çektimi bir ben bi allah bilir.Çok sağol canım ben bi bakayım mahnezyumaMagnezyum kullaniyo musunuz
Özelden de evimizdeki fotoğrafını atabilirimve ben bu beişkten aldım yanı açılan alacaktım ama bizim yatak baya yüksek kaldı asla yan açılma kısmını kullanamıyorum.
birde tasarımcı arkadaşım var odasını ona yaptırcam diye bunu tercih ettim yorumları güzeldi sadece yatak kaliteli birşey almak istediğim için yataksız aldım bambu yatak alayım diyorum sizce var mı önerdiğiniz yatak?
Eki Görüntüle 3313176
Bende ikea sundvik aldım içine yataş alacağım en çok onun ismini duyuyorum yataş twix mi neydi sanırımve ben bu beişkten aldım yanı açılan alacaktım ama bizim yatak baya yüksek kaldı asla yan açılma kısmını kullanamıyorum.
Eki Görüntüle 3313176
Doktor uygun zaman geldiğinde yazması gerek evet ama mesela benim gibi bi çok kişi zamnindqn önce kullanmaya başladı. Benim ağrılarım 6. Haftada başladı 8. Haftada magnezyuma başladım. Yani telefon ile yada yuz yüze görüşlerde mutlaka şikayetleri belirtin. Demire de 1 2 hafta geç başlamıştım ben vunku kanim çöktü doktor gerek görmedi sonra kalbim azalmaya düşmeye başlayınca demire başladım.Yok kullanmıyorum baktım hepimizde varmış yani böle oluyorsak demir ilacı gibi magnezyumda yazsa ya doktorlar neler çektimi bir ben bi allah bilir.Çok sağol canım ben bi bakayım mahnezyuma![]()