2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
herkese günaydınnnn tecrübeli anneler göğüs pompası alacağım manuel almak daha mantıklı geldi elektroniklere göre sizlerin önerisi ne? Mochi almayı düşünüyorum

herkese günaydınnnn tecrübeli anneler göğüs pompası alacağım manuel almak daha mantıklı geldi elektroniklere göre sizlerin önerisi ne? Mochi almayı düşünüyorum
Ben ilk kızımda evdeydim çalışmıyorum Manuel almıştım işimi gördü biraz bazı zamanlar zorlandığım oldu ama şimdi calsiyirm inşallah bakacak birisini bulabilirsem çalışmayı düşünüyorm eğer çalışırsam otomatik almayı düşünüyorm ama suanda almayacağım sütüm olacak mı bebek eemecek mi hepsi bi faktör bebek doğduktan sonra karar verecegim

Banada küçük dedi zaten ama ne bileyim fetal fna falan önerince canımız sıkıldı gerçekten
Bende bugun girdim detayliya kalbinde ufak delik var ama bazi bebekler dogunca kapaniyor bazilari sonradan kapanicak korkma dedi anne karninda nefes alamadiklari icin var dedi canim.kizimdada vardi dogunca kapandi mesela 🙄
Kızlar beni hatırlarsınız iki hafta öncede benim detaylıda çıkmıştı delik bizde üç tane minik 1.6 vsd boyutlarında ilk duyduğumda bende şok oldum çok üzüldüm çok ağladım aynı şeyler banada söylendi bende yaptırmadım testleri. Bütün forumlarda delü gibi araştıedım gece gündüz hiç sadece delikle kromozomsal sıkıntısı olan bir anneye denk gelmedim delikle doğan onca sağlıklı çocuk varmış dua edin tevekkül edin rabbimin izniyle sağlıkla doğacaklar bebişlerimiz doğum anına kadar yüzde sekseni kapanıyormuş. Çok doktorlada görüştüm bu süreçte onlar bu ihtimali söylemek zorunda oldukları için söylüyorlar çünkü doğumdan sonra neden söylemediniz vs diyip mahkeme açan çok oluyormuş o yüzden devlet zorunlu tutuyoe böyle düşünün. Diğer hiç bir bulgu yok ne bulgular çıkıp yinede sağlıklı doğan bebekler var ben bu süreçte çok dua edip beslenme şeklimi değiştirdim daha sağlıklı şeyler tüketmeye çalışıyorum mesela haftada bir veya iki somon yiyorum. Kalp sağlığımı beslicek şeyler yiyorum bwn neyle beslenirsem bebişimde onla besleniyor:)

Ben elektronik lansinoh aldım
Bana da elektrikli çift al ise giderken hızlı ve rahat oluyor dediler diye öyle aldım bende 😊

Birde süt olmasa bile onunla sağma yapınca sütü artan gelen çoğalan arkadaşlarım var 😊

Mochi aldım ben ama onu sağmak içjn kullanacağını düşünme canım öyle bir şey değil onu düşünerek al. Manuelde ellerinde çok zorlanır bu arada

Ben Mochi aldım eller serbest olduğu için sıkıntı olmaz diye düşünüyorum, elektrikliye ihtiyacım olursa alacağım şimdilik sadece Mochi

Benim ikili testim orta riskli çıktı..
Doktor ya fetal ya amniyosentez önerdi..
Haftalarca üzüldüm bende.. Ama aldırmayı düşünmediğimiz için hiç birsey yaptırmadık.. Çünkü tarama testlerinin de doğruluğu tartışılır..
Ense, burun vs bir bulgu çok şükür çıkmadı o yüzden ikili yaptırmamis sayıp devam ediyorum..
Ben o sebeple yaptırmadım. İnşallah bebeğimiz sağlıklıdır. Tüm hamileliğin zehir olacağı için ve aldırmayacağım için yaptırmaya gerek duymadım. Sağlıklı olmalarını umuyorum 🙏🏻

Ben o sebeple yaptırmadım. İnşallah bebeğimiz sağlıklıdır. Tüm hamileliğin zehir olacağı için ve aldırmayacağım için yaptırmaya gerek duymadım. Sağlıklı olmalarını umuyorum 🙏🏻
bende hıc yaptırmak ıstemedım aslında esım ısrar ettı.
neyse ki çok takmadan ilerledim..
detaylım da dun guzel gectı sukur Allaha, ınsallaahh sağlıkla gelir bebeklerimiz :KK200: :dua:

Kızlar beni hatırlarsınız iki hafta öncede benim detaylıda çıkmıştı delik bizde üç tane minik 1.6 vsd boyutlarında ilk duyduğumda bende şok oldum çok üzüldüm çok ağladım aynı şeyler banada söylendi bende yaptırmadım testleri. Bütün forumlarda delü gibi araştıedım gece gündüz hiç sadece delikle kromozomsal sıkıntısı olan bir anneye denk gelmedim delikle doğan onca sağlıklı çocuk varmış dua edin tevekkül edin rabbimin izniyle sağlıkla doğacaklar bebişlerimiz doğum anına kadar yüzde sekseni kapanıyormuş. Çok doktorlada görüştüm bu süreçte onlar bu ihtimali söylemek zorunda oldukları için söylüyorlar çünkü doğumdan sonra neden söylemediniz vs diyip mahkeme açan çok oluyormuş o yüzden devlet zorunlu tutuyoe böyle düşünün. Diğer hiç bir bulgu yok ne bulgular çıkıp yinede sağlıklı doğan bebekler var ben bu süreçte çok dua edip beslenme şeklimi değiştirdim daha sağlıklı şeyler tüketmeye çalışıyorum mesela haftada bir veya iki somon yiyorum. Kalp sağlığımı beslicek şeyler yiyorum bwn neyle beslenirsem bebişimde onla besleniyor:)
Bize delik boyutunu söylemedi doktor ama küçük yazmış inşallah geçer gider bugün delik yok diyen doktora gittim tekrar o kadar baktı baktı göremedi çok detaylı farklı cihazlarla görülmüş olabilir ama %90 ı doğuma kadar kapanıyor zaten bunu takma kafana dedi

Bize delik boyutunu söylemedi doktor ama küçük yazmış inşallah geçer gider bugün delik yok diyen doktora gittim tekrar o kadar baktı baktı göremedi çok detaylı farklı cihazlarla görülmüş olabilir ama %90 ı doğuma kadar kapanıyor zaten bunu takma kafana dedi
Evet her bebekte oluyor hemen hemen benimde doktorum başka bir yere gitsen belkide farkedemezlerdi dedi boyutlarının küçük olduğunu söyledi burda okuyorum 3cm delikle doğanlar oluyormuş onlar bile kapanıyomuş bizimki 1.6 mm inşallah kapanıcak ben inanıyoeum sağlıkla doğucak bebeklermiz💙

Ben Mochi aldım eller serbest olduğu için sıkıntı olmaz diye düşünüyorum, elektrikliye ihtiyacım olursa alacağım şimdilik sadece Mochi
Bana da taze anne olan kuzenim eller serbest manuel al otomatikte tutmak zorundasın demişti mochi nasıl tutup koyunca rahat mı acaba 🤭

Back
X