2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Benim de sağ böbrekte büyümem vardı ilerlerse tel takacağım dedi. Neyse 12 tane iğne yaptırdım sabah akşam, antibiyotik halen kullanıyorum ama dünden beri yanmam var ve sağ tarafta kasıkta ağrım var. Korkuyorum ben de 😕😕😕
Yaa çok geçmiş olsun size de 🥺 inşallah rabbim korktuğumuza uğratmaz bizi 🥺🤲🏻 iğneleri ne için oluyorsunuz?

Elektrikli gögüs pompası alan varmı hangi marka aldınız?lansinoh çok pahalı ya
Ben kiwi nin kini aldim. Çalışmıyorum sütüm olursa emzirmeye düşünüyorum. Ama elzem durumlarda süt saklamam gerekirse diye uygun bi sey aldim. Biraz kurcaladim ve baya iş görür buldum. Gratis de 360 tl mi neydi sanirim.

Ben kiwi nin kini aldim. Çalışmıyorum sütüm olursa emzirmeye düşünüyorum. Ama elzem durumlarda süt saklamam gerekirse diye uygun bi sey aldim. Biraz kurcaladim ve baya iş görür buldum. Gratis de 360 tl mi neydi sanirim.
Evet gratistede vardı gördüm ama fiyat bakmadım tyda 448 gibi bişey yazıyordu ama hiç yorumlarına bakmadım açıkcası vakumu falan nasıl acaba

Evet gratistede vardı gördüm ama fiyat bakmadım tyda 448 gibi bişey yazıyordu ama hiç yorumlarına bakmadım açıkcası vakumu falan nasıl acaba
3 yada 4 kademesi var. Yani + - ile vakumlamayi ayarlıyosunuz. En üst kademede fena acıttı diyebilirim 🤣 sağım sonuna yaklaştığında damlama ayarı felan var. Yani çalışan için biraz düşük kalabilir ama özellikle arada sağım için yada sezeryan doğumda süte göğüsleri teşvik etme amaçlı uygun bence. Benim tedavili olduğu için sezeryan olucak doğuma giderken almayı düşünüyorum mesela

Vakumu biraz gucsuz diye okumustum ben ama deneyimim yok tabi
Benimde farklı markalara yada manuele göre bi kıyaslama şansım olmadı. Fakat göğsüme taktığımda iş görebileceğini düşündüm. Gratisten almıştım ama netteki yorumlar 4.5 ustuydu

Kızlar ya suan haberlerde folik asit otizim yapıyor diye haber çıktı
Çok stres oldum
Ben 0,4mg kullanıyordum
Dün magnezyum kutusuna baktım ondada 0,4mg magnezyum varmış günde 2 kez içiyordum yani toplam 3 kez folikasit almış oluyorum
Baya etkilendim haberlerde görünce😞

Benimde farklı markalara yada manuele göre bi kıyaslama şansım olmadı. Fakat göğsüme taktığımda iş görebileceğini düşündüm. Gratisten almıştım ama netteki yorumlar 4.5 ustuydu
o zaman bende bi bakayim kiwiye cunku benimde gogus pompasi arayisim devam ediyordu hala , tesekkur ederim ☺️

Benimkinede bakarmisiniz

Eklentiler

• IMG-20231004-WA0000.webp
    IMG-20231004-WA0000.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 50
Çok stres oldum
Ben 0,4mg kullanıyordum
Dün magnezyum kutusuna baktım ondada 0,4mg magnezyum varmış günde 2 kez içiyordum yani toplam 3 kez folikasit almış oluyorum
Maden suları da otizm yapiyo diyolar. Hic takılma bence. Eger folik asit otizm yapmış olsaydı özellikle son 10 yılda doğan bebeklerin %80 üstünde otizm olurdu. Evet önceki yıllara göre arttı yada biz sosyal medyalar araciliyla ve otizm farkındalığı sebebiyle daha çok görüyor olabiliriz. Ama buna sebep folik asit değildir.

Çok stres oldum
Ben 0,4mg kullanıyordum
Folbiol diye bi folik asit var
Normal gunluk dozdan 4 kat fazlaydi sanirim
Cogu kadina o veriliyor saglik ocaklari ozellikle
Suphe edip bebislerimizi strese sokmayalim hic 🍀

Maden suları da otizm yapiyo diyolar. Hic takılma bence. Eger folik asit otizm yapmış olsaydı özellikle son 10 yılda doğan bebeklerin %80 üstünde otizm olurdu. Evet önceki yıllara göre arttı yada biz sosyal medyalar araciliyla ve otizm farkındalığı sebebiyle daha çok görüyor olabiliriz. Ama buna sebep folik asit değildir.
Bian ekranda öyle görünce elim ayağım boşaldı resmen
Zaten magnezyumun içerisindede oldugunu görünce stres yapmıştım üst üste geldi yani
Bidaha gittiğimde sadece magnezyum içeren hap vermesini istiycem

Bian ekranda öyle görünce elim ayağım boşaldı resmen
Zaten magnezyumun içerisindede oldugunu görünce stres yapmıştım üst üste geldi yani
Bidaha gittiğimde sadece magnezyum içeren hap vermesini istiycem
Senin bi oğlun daha vardı dimi yanlış hatırlamıyorum.? Ona gebe iken kullandın mı mesela yada çevrende 3 4 yaş civarında olan ve gebeliginde folik kullanmış kişileri düşün. Çocuklarda otizm var mı? Hic evham stres yapma allahin izniyle hic bi sey olmaz. Ama için rahat etmesini istiyorsan başka ilac isteyebilirsin tabiki de

Çok stres oldum
Ben 0,4mg kullanıyordum
Aynı haberi bende gördüm. Eksikliği otizm yapıyor diyorlar fazlası otizm yapıyor diyorlar onlarda ne diyeceğini şaşırdı artık takılma boşver. Otizm anne karnında anlaşılamıyor doğumdan sonra bir testi de yok ancak uzman gözlemi ile tanı koyulabiliyor. Allaha dua edeceğiz hiçbir şeyin garantisi olmadığı gibi bununda bir garantisi yok. Takılma hiç

Senin bi oğlun daha vardı dimi yanlış hatırlamıyorum.? Ona gebe iken kullandın mı mesela yada çevrende 3 4 yaş civarında olan ve gebeliginde folik kullanmış kişileri düşün. Çocuklarda otizm var mı? Hic evham stres yapma allahin izniyle hic bi sey olmaz. Ama için rahat etmesini istiyorsan başka ilac isteyebilirsin tabiki de
Yok canım ilk çocugum
Etrafımda otizm olan çok çocuk var ama hiç annelerine sormadım folik asit kullandınızmı kullanmadınızmı diye
Yinede içim rahat etsin diye hapı günde 1 içicem bidahaki randevumda tekrar sorucam

Back
X