- 9 Haziran 2023
- 3.415
- 2.575
- 53
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
365 mg kullanıyorum suya karıştırıp içiyorum bir de kullandığım multivitamin içinde var az mı geliyor acaba ya suyu az içiyorum çünkü su midemi aşırı bulandırıyorKaç mg kullanıyorsun canım belki az geliyordur magnezyum ve bol su içmeye çalış
Magnorm gibi bi ismi vardi onu mu kullaniyorsunuz. Suda eriyen deyince o geldi aklıma. Eger oysa malesef dozu az geliyo diyebilirim. Ben kullanirken de sıkıntı yasiyodum arada sonra başka bi takviyeye geçtim elhamdülillah düzeldi hersey365 mg kullanıyorum suya karıştırıp içiyorum bir de kullandığım multivitamin içinde var az mı geliyor acaba ya suyu az içiyorum çünkü su midemi aşırı bulandırıyor![]()
Ben baya aldim ama coook eksiğim var daha. Doktor hareket kisitliligini gevsetirse hemen eksikleri almak için cikicam.
Dun saydım13 iç zibin
3 tane 5li takim
1 tane 11 li takım
4 tane battaniye
1 havlu
5 tane tulum zibin
3 tane ayaklı alt.
Bunlar 03 aylık 9 aya kadar zibinlar var takım gecelik vs almayı düşünüyorum bide nevresimlik kumaş alıp kv diktircem. Ne zaman yatmaya devam etmem gerekir bilmediğim için ilk fırsatta ne eksikse iğneden ipliğe alıp koyucam kenara![]()
Ben 300 mg günde iki kez kullanıyorum canım suda çok önemli suyu ne kadar az içersen ağrıların o kadar çoğalır bunu unutma365 mg kullanıyorum suya karıştırıp içiyorum bir de kullandığım multivitamin içinde var az mı geliyor acaba ya suyu az içiyorum çünkü su midemi aşırı bulandırıyor![]()
Canım sen aynı bensin durmadan yemek yiyorum ve 1 saat sonra açlıktan elim ayağım titremeye başlıyorGaliba bebek bahane yemek sahane
Geçmiş olsun canım inşallah bir şey yokturBende acile gidiyorum. Çok akıntım ve ağrım var. İnşallah bişey yoktur
Bebek kıyafetleri satisi yapıyoruz yani başladık bu yüzden toptancidan beğenip begenip almıştım bi ara. O yüzden varMaşallahh canım sen her şeyi almışsın
Maalesef ben bebegime gidip kendi begendiğim hiç bir şeyi görerek begenerek alamıycam anca internetten alabilirim
Suan bişey almıyorum zaten yaşam sınırını geçmesini bekliyorum
ama hediye gelenlerede bayıldım çok tatlılar hergün açıp bakıyorum![]()
2-3 haftaya sipariş etmeye başlarım ama
10 kilo derken ciddi misinCanım sen aynı bensin durmadan yemek yiyorum ve 1 saat sonra açlıktan elim ayağım titremeye başlıyorşimdiden 10 kilo aldım
![]()
Canım şimdi sen durduk yere neden benim moralimi bozdun ki10 kilo derken ciddi misin
Ben hala 1 kilo![]()
Ben alcam ya çok tatlı şeyler varKendi evim değil ama avize taşınır diye düşünüyorum bazen de çok gereksiz şeyler almayayım diyorum kararsız kaldım![]()
Canım şimdi sen durduk yere neden benim moralimi bozdun kivalla istemeden alıyorum anlamadım
![]()
Zayifmiydiniz ben 4 kgCanım şimdi sen durduk yere neden benim moralimi bozdun kivalla istemeden alıyorum anlamadım
![]()
Ben 15 gün içinde aldimZayifmiydiniz ben 4 kg
Bebek senden bekleniyorsun benim arkadaş y kg aldi 56 kg 62 kg hamile.kaldi 3.5 kg dogumnyapti 10 gün sonra sanki hiç dogum yapmamış gibiydiSende benim moralmanlarimi bozdun. Ben niye kilo almıyorum niye yiyemiyorum bebem minnak kalacak
![]()
Canım benim sen doğal olarak hareketsiz kalmak zorundasın onun etkisi vardır hiç takma bebiş sağ Salim doğsun kilo verilir zatenCanım şimdi sen durduk yere neden benim moralimi bozdun kivalla istemeden alıyorum anlamadım
![]()
49 ile gebe kaldım 50 bazen 50 buçuk cikiyorumZayifmiydiniz ben 4 kg
Ben de son 2-3 haftada 4 kilo aldım kusmalar bitince ve bebek hızlı büyüdüğü için hızlı aldık galiba. Ama 2 kilo vermiştim onları aldığım için sorana 2 kilo aldım diyorumBen 15 gün içinde aldim
Bakalim ben kaç kilo ile bitiricem.Bebek senden bekleniyorsun benim arkadaş y kg aldi 56 kg 62 kg hamile.kaldi 3.5 kg dogumnyapti 10 gün sonra sanki hiç dogum yapmamış gibiydi