- 3 Ekim 2022
- 2.673
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.999
- 63
Benim kiloları paylaşalımSende benim moralmanlarimi bozdun. Ben niye kilo almıyorum niye yiyemiyorum bebem minnak kalacak
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kiloları paylaşalımSende benim moralmanlarimi bozdun. Ben niye kilo almıyorum niye yiyemiyorum bebem minnak kalacak
![]()
Aminn inşallah canımCanım benim sen doğal olarak hareketsiz kalmak zorundasın onun etkisi vardır hiç takma bebiş sağ Salim doğsun kilo verilir zaten
Kilo aldım deyince bende benim gibi aldın sandımZayifmiydiniz ben 4 kg
Seve seve canım yeterki sen iste lafı bile olmazGece uçağına ver alayım yarin![]()
Magvital kullanıyorum çok iyiydi uzun süredir kramplarım geçmişti 2 gece önce sağ kasığımda sancı ile başladı ertesi sabah kramp girdi sancı kesildi hala bacağım ağrıyor artık bebek büyüyor doz yetersiz kalıyor gibi düşünüyorumMagnorm gibi bi ismi vardi onu mu kullaniyorsunuz. Suda eriyen deyince o geldi aklıma. Eger oysa malesef dozu az geliyo diyebilirim. Ben kullanirken de sıkıntı yasiyodum arada sonra başka bi takviyeye geçtim elhamdülillah düzeldi hersey
Öyle yapayım ya su çok önemli ama işte neyse bugünden başlayayım litre ile hesaplayıp içmeye :)Ben 300 mg günde iki kez kullanıyorum canım suda çok önemli suyu ne kadar az içersen ağrıların o kadar çoğalır bunu unutma
Biraz kendini su içmeye zorla bak ağrıların hemen hafifliycek
Öyle gerçekten çok güzel şeyler var perde halı falan bakıyorum içim gidiyorBen alcam ya çok tatlı şeyler var![]()
Evet az geliyo olabilir. Zaten kullandığımız takviyeler bebek değil bizim için. Bebek bizden yararlandığı için bizim eksikligimiz tamamlansin diye kullanıyorum vit leri. Siz doktora bi danışın belki günde 2 alın der. Erken haftalarda başlaması sikinti oluyo benimde ilk 6. Haftada başlamıştı çok uzun zamandır kullaniyorum. Bide su az içiyorum dediniz ona önem verin belki susuzluktan olurMagvital kullanıyorum çok iyiydi uzun süredir kramplarım geçmişti 2 gece önce sağ kasığımda sancı ile başladı ertesi sabah kramp girdi sancı kesildi hala bacağım ağrıyor artık bebek büyüyor doz yetersiz kalıyor gibi düşünüyorum
Bende aynı böyleyimCanım sen aynı bensin durmadan yemek yiyorum ve 1 saat sonra açlıktan elim ayağım titremeye başlıyorşimdiden 10 kilo aldım
![]()
Sen kaç kilo aldın canımBende aynı böyleyim![]()
Ben içiyorum ama yine de oluyor bende bugün topal topal gezdimKızlar ben magnezyum içiyorum ama dün sabah bacağıma yine kramp girdi ve bugün tüm gün ağrıdı yürürken canıma okuyor resmen sizde de magnezyuma rağmen oluyor mu yoksa az mı geliyor içtiğim
hiç minnak kalmıyor canım korkma ben 5 kilo alarak doğuma girdim kızım 4,5 doğdu her şey onlara gidiyor zatenSende benim moralmanlarimi bozdun. Ben niye kilo almıyorum niye yiyemiyorum bebem minnak kalacak
![]()