Ben çok detay düşünmedim açıkçası. Doktoruma sordum yaptırayım mı diye daha önceki doğumda yaptırmıştım dedim. O zaman gerek yok dedi. Orda düşünmeyi bıraktım :)Bende doğumdan sonra 5 doza tamamlasam mi yoksa 2 dozla bıraksam mı onun kararını veremedim
Iste benim oncesi yok ilk dozu oldum 2. Yi de olucam. Sonraki dpzlar konusunda kararsızım ama halledicem bakalimbBen çok detay düşünmedim açıkçası. Doktoruma sordum yaptırayım mı diye daha önceki doğumda yaptırmıştım dedim. O zaman gerek yok dedi. Orda düşünmeyi bıraktım :)
Evet meltem hoca çok tatlı biri bende muayeneye gittim onunla devam etmeme sebebim bana direkt tüp bebek yap zaman kaybetme dedi ama ben ondan 2 ay sonra doğal yolla hamile kaldım o sebepten biraz ticari gibi gelmişti banaCok cokk tatli gercekten ben de cok memnun kaldim. Yumurta takibi yapildi bana da ilk ay kimyasal.olmustu sonraki ay kendiliginden hamile.kaldimm
Anladim canim. Bana oyle demedi polikistiktim tedavi uyguladi.Evet meltem hoca çok tatlı biri bende muayeneye gittim onunla devam etmeme sebebim bana direkt tüp bebek yap zaman kaybetme dedi ama ben ondan 2 ay sonra doğal yolla hamile kaldım o sebepten biraz ticari gibi gelmişti bana
AnlDım canım benim değerlerim de pek iyi değildi belki zaman kaybetmek istemedi . Ama ilgili bir doktor buna bir şey diyememAnladim canim. Bana oyle demedi polikistiktim tedavi uyguladi.
Ben kaç doz olduğumu da hatırlamıyorum:)Iste benim oncesi yok ilk dozu oldum 2. Yi de olucam. Sonraki dpzlar konusunda kararsızım ama halledicem bakalimb
aaa dördüz mü çok şaşırdım sağlıkla kavuşursunuz inşallah 4 bebek için 3 kilo çok çok iyi maşallah :)Bebekler hareket ettikçe bulantılarım ve tansiyon oynamalarım oluyor, nabzı da artıyor azalıyor, değişken yani.
İç karnım genişmiş normal bir gebe kadar şişti karnım. O yüzden kimse dördüz olduğunu anlamıyor.
Nabız ve tansiyon oynaması yüzünden artık hareket kısıtım arttı, doğuma kadar artık hastanedeyim. 1 hafta öncesiyle şimdi arasında bile çok çabuk yoruluyorum. Doktorlar da sık sık istirahati öneriyorlar. Günlük hareketlerim de kasıtlı yorulduğum için, bu haftadan sonra refakatçi ile kalıyorum.
Cuma günü detaylı ultrasona gireceğim, çok heyecanlıyım. Merakla bekliyoruz. Ama çok yorucu olacak o yüzden biraz da korkuyorum.
Kg alımım da almaya başladım şu an +3 fazlam görünüyor ama ödemim de var. O yüzden tuzu azalttım. Ayaklarındaki şiş inerse kg değişmezse o zaman 3 kg aldım diyebilirim ama şimdi diyemiyorum, yüzüm bile küçüldü. Bu haftalarda ödem başlıyor, sizler de dikkat edin.
4 doz 10 yıl 5 yıl ömür boyu yazıyr aşı kartımdaÖmür boyu değil ya 10 yi diye biliyorum ben.
Bu gebeligim çok zor olduğu için 2. Gebelik konusunda suan pek düşünmüyorum. O yüzden tamamlama konusunda çok gitgelliyim. Bakalim Mevlam zamanında doğum nasip etsin daha 4.5 ay var o zaman ne düşüncem
Aldim bunlardan benDiytoy Diytoy Bebeğimin Ilk Zeka Gelişim Hafıza Kartları 4
Kızlar bu üründen aldım 25 tl kuponu varmış. Zeka gelişimine katkısı olduğunu duydum tam bir bilgim yok.
Şimdilerde herkes kullanıyormuş iyi olduğunu söylüyorlar bende alayım dedimAldim bunlardan ben
Kanamalardan sonra uzun sure tedavi gordum. Gunde 10 antibiyotik serum seklinde. Enfeksiyonum gecti ama enfeksiyonun bebegin kesesine yerlestigini bulana kadar yanlis tedavilerle ilerlemisti. Simdi de bebegin alinma ihtimali var 1.5 aydr yogun kanamam var doktor daha fazla dayanamazsn kesilmezse bebegi alacaz dediler. Su an istirahatteym sadece bekliyorz yapacak bir sey yok. Cok yipratici ve yorucu bir surecKızlarGazel2110 nasıl oldu acaba en son kanaması vardı aklım onda kaldı
@bebegimolsun-06 da kısalma vardı oda girmiyor ne zamandır
Dusundugun icin tesekkur ederm. Siteye bayagidir girmiyorm bazen saglkla ilgili bir seylee oluyor onun icin bakiyorm. Ama gebeligim icin net bir sey denmedigi icin buraya girmiyorm. Yani diyecek paylasacak guzel bir seyim yok cunku. Hastaneye gidip geliyorm artk doktorlar akisina birakti gebelik ya sonlanacak ya devam edeckKızlarGazel2110 diye bir annemiz vardi acaba nerede nasıl oldu hiç uğramıyor artık buralara. Ben aramızdan kimlerse eksildikçe kotu oluyorum ya
Canım ben şeker yüklemesini 13. Haftada yapmak zorunda kaldım insülin direnci olabilir şüphesiyle bana üç gün diyet verdi ve yükleme öncesi 12 saat boyunca hiç bisey yeme içme yok ilac dahi prilam içemedim verdikleri içeceği içmek benim için iskence gibiydi ama aslnda çilekli gazoz diyebilirim sadece boş mideye hele ki midesi bulanan biri icin cok zorlandım ben cok şekerli şeyler yiyip içemiyorum ve malesef kustum iptal oldu test şeker aleti aldırdılar bi hafta normal beslenmemle ölçtüm götürdüm ona göre diyet listesi verdilerEvet hep eşimle gidiyorum rahim ağzı kisalmasi olduğu için arabayla ve bi destekle gitmem gerekiyo. Ama bi anda hık gide yigilmaktan korkmuyo değilim.
Bi arkadasim bi gun önce bi meyve yemiş simdi demiyim canı çeken olur. Ertesi gün test verdi şeker cikmis 1 hafta sonra yeniden teste girdi ve hic meyve şeker içeren yiyecek yemedim dedi. Son bi kaç gün de yediğimiz şeyler etkileyebiliyor sanirim dikkat etmemiz gerek
Evet bende hep oluyorKızlar iyi geceler alt kısımlardan minik minik baloncuk sanki gazmis gibi hareketlenmeler de oluyor mu daha farklı yeni geldi bana vurma ya da çarpma tamam ama bunlar yeni gibi geldi
Net bilmiyorum sadece genişleme olduğunu takip edeceklerini söylediler 2 haftada bir kontrol demişlerdi ama ağrım ve bulantım olduğu için yarın tekrar gideceğim inşallah.Kaç mm böbreğiniz? Bende de var. Bulantım yok ama bitti çok şükür
Rabbim yardımcınız olsunKanamalardan sonra uzun sure tedavi gordum. Gunde 10 antibiyotik serum seklinde. Enfeksiyonum gecti ama enfeksiyonun bebegin kesesine yerlestigini bulana kadar yanlis tedavilerle ilerlemisti. Simdi de bebegin alinma ihtimali var 1.5 aydr yogun kanamam var doktor daha fazla dayanamazsn kesilmezse bebegi alacaz dediler. Su an istirahatteym sadece bekliyorz yapacak bir sey yok. Cok yipratici ve yorucu bir surec
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?