2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Bende doğumdan sonra 5 doza tamamlasam mi yoksa 2 dozla bıraksam mı onun kararını veremedim
Ben çok detay düşünmedim açıkçası. Doktoruma sordum yaptırayım mı diye daha önceki doğumda yaptırmıştım dedim. O zaman gerek yok dedi. Orda düşünmeyi bıraktım :)

Ben çok detay düşünmedim açıkçası. Doktoruma sordum yaptırayım mı diye daha önceki doğumda yaptırmıştım dedim. O zaman gerek yok dedi. Orda düşünmeyi bıraktım :)
Iste benim oncesi yok ilk dozu oldum 2. Yi de olucam. Sonraki dpzlar konusunda kararsızım ama halledicem bakalimb

Cok cokk tatli gercekten ben de cok memnun kaldim. Yumurta takibi yapildi bana da ilk ay kimyasal.olmustu sonraki ay kendiliginden hamile.kaldimm
Evet meltem hoca çok tatlı biri bende muayeneye gittim onunla devam etmeme sebebim bana direkt tüp bebek yap zaman kaybetme dedi ama ben ondan 2 ay sonra doğal yolla hamile kaldım o sebepten biraz ticari gibi gelmişti bana

Evet meltem hoca çok tatlı biri bende muayeneye gittim onunla devam etmeme sebebim bana direkt tüp bebek yap zaman kaybetme dedi ama ben ondan 2 ay sonra doğal yolla hamile kaldım o sebepten biraz ticari gibi gelmişti bana
Anladim canim. Bana oyle demedi polikistiktim tedavi uyguladi.

aaa dördüz mü çok şaşırdım sağlıkla kavuşursunuz inşallah 4 bebek için 3 kilo çok çok iyi maşallah :)

4 doz 10 yıl 5 yıl ömür boyu yazıyr aşı kartımda
- 2. doz tetanoz aşısı ise 1 ila 3 yıl arasında koruma sağlar. - 3. doz tetanoz aşısı 5 yıla kadar koruma imkanı verir. - 4. doz yapılacak aşı ise 10 yıl kadar koruma imkanı sağlar. - Özellikle 5. doz ile beraber bir kadını doğurganlık süresi boyunca tetanoz aşısı korur.

Kızlar Gazel2110 nasıl oldu acaba en son kanaması vardı aklım onda kaldı
@bebegimolsun-06 da kısalma vardı oda girmiyor ne zamandır
Kanamalardan sonra uzun sure tedavi gordum. Gunde 10 antibiyotik serum seklinde. Enfeksiyonum gecti ama enfeksiyonun bebegin kesesine yerlestigini bulana kadar yanlis tedavilerle ilerlemisti. Simdi de bebegin alinma ihtimali var 1.5 aydr yogun kanamam var doktor daha fazla dayanamazsn kesilmezse bebegi alacaz dediler. Su an istirahatteym sadece bekliyorz yapacak bir sey yok. Cok yipratici ve yorucu bir surec

Kızlar Gazel2110 diye bir annemiz vardi acaba nerede nasıl oldu hiç uğramıyor artık buralara. Ben aramızdan kimlerse eksildikçe kotu oluyorum ya
Dusundugun icin tesekkur ederm. Siteye bayagidir girmiyorm bazen saglkla ilgili bir seylee oluyor onun icin bakiyorm. Ama gebeligim icin net bir sey denmedigi icin buraya girmiyorm. Yani diyecek paylasacak guzel bir seyim yok cunku. Hastaneye gidip geliyorm artk doktorlar akisina birakti gebelik ya sonlanacak ya devam edeck

Kızlar iyi geceler alt kısımlardan minik minik baloncuk sanki gazmis gibi hareketlenmeler de oluyor mu daha farklı yeni geldi bana vurma ya da çarpma tamam ama bunlar yeni gibi geldi

Canım ben şeker yüklemesini 13. Haftada yapmak zorunda kaldım insülin direnci olabilir şüphesiyle bana üç gün diyet verdi ve yükleme öncesi 12 saat boyunca hiç bisey yeme içme yok ilac dahi prilam içemedim verdikleri içeceği içmek benim için iskence gibiydi ama aslnda çilekli gazoz diyebilirim sadece boş mideye hele ki midesi bulanan biri icin cok zorlandım ben cok şekerli şeyler yiyip içemiyorum ve malesef kustum iptal oldu test şeker aleti aldırdılar bi hafta normal beslenmemle ölçtüm götürdüm ona göre diyet listesi verdiler

Kızlar iyi geceler alt kısımlardan minik minik baloncuk sanki gazmis gibi hareketlenmeler de oluyor mu daha farklı yeni geldi bana vurma ya da çarpma tamam ama bunlar yeni gibi geldi
Evet bende hep oluyor hıçkırık tutmuş gibi sanki pıt pıt baloncuk gibi biseyler

Kızlar Merhaba, Bugün kontrolüm vardı doktor bir şekilde eşimi fetal dna testine ikna etti bebek arabası olmasın ama testini yaptırın kendinizide ona göre hazırlarsınız falan filan diye diye eşimde ben kalpteki delik olayına üzülüyorum diye kafamız rahat etsin yaptıralım dedi bi anda kendimi kan verirken buldum. Nipt plus testi yaptırdık kaç günde geliyor sonuçlar yaptıran var mı?

Rabbim yardımcınız olsun inşallah sizde bebekte sağlığınıza kavuşursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…