ziyagillerdenmiyimneyim
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 29 Mart 2023
- 2.301
- 1.723
- 48
- 30
Ay ben inanmadim bir de devlet hastanesinde detayli ultrasona girdimmHerşeyine baktı mi cidden yaakafa dudak eller kollar kalp doppler böbrek bağırsak mide ayaklar parmaklar omurgası sayarken 10 dk gecti . İyi düşünelim iyi olsun demekki bı risk bişey görmedi kuzum
Ne kadar sıklıkla oluyor peki bana bugun ilk defa gun icinde iki kez oldu...Bazen benimde çarpıntım oluyor ama çok uzun sürmüyor. O esnada kalbim çok hızlı atıyor nefes almam zorlaşıyor ve öksürme ihtiyacı duyuyorum ben
Ne kadar sıklıkla oluyor peki bana bugun ilk defa gun icinde iki kez olduBazen benimde çarpıntım oluyor ama çok uzun sürmüyor. O esnada kalbim çok hızlı atıyor nefes almam zorlaşıyor ve öksürme ihtiyacı duyuyorum ben
Tansiyon aleti yoktu evde bugun aldirdim hemen bakalim takip edicem.detayli ultrasonda doktor yuksek tansiyon riski var demisti kan corasprin verdi.hem ilk gebelik hem tup bebek diye ama bu zamana kadar hic tansiyon sorunu yasamadim korkuttu beni...Merhaba ben çok sık yaşıyorum çoğul gebelik de olduğu için normal dediler, ama tansiyon takibi yapmanızda fayda var.
Bende de ateş yaptı şu an ağrım yok çok şükür henüz 2.doz da olacaksın dediler miÇoğumuz vurulduk en panik evhamlı bendim ben bile atlattım3-4 gün kol ağrısı oldu gece özellikle üstüne yatamadım
İlk gün biraz ateş yaptı bende ama parol içmedim o gün öyle geçti bol su içtim bitti gitti
İnşallah benim de böyle normal geçerBen tetanoz aşımı yaptırdım hiç bir sorunla karşılaşmadım. Ertesi gün biraz kol ağrısı yaptı dayanılmayacak gibi değildi.
bence hepsi birbirine benziyorDudaklar babaya benziyor ama tam çözemedik henüzdudaklar dışında ikimize de benzemiyor suan
Evet ilk dozdan 1 ay sonra 2. Doz dedi onu da olucamBende de ateş yaptı şu an ağrım yok çok şükür henüz 2.doz da olacaksın dediler mi
Benim en korktuğum şey kulaktıbence hepsi birbirine benziyorbebekler sadece bebeklere benziyorlar ama seninkinin dudakları fark atmış biraz
Korkma korkma. Igne yapılırken kolunu serbest bırak acısı bile olmuyo. Yan etki bana hiç yapmadı elhamdülillah. Sadece biraz kolu kaldirirken kaşlar gerildigi için hafif ben burdayım dedi ama öyle ağırlık hissim olmadi. Hatta şöyle izah edeyim corona aşısı olduysan onun 100de 5i kadar diyeyim. Yaparken acı da olmuyo.İnşallah benim de böyle normal geçer
Tamamdır çok teşekkür ederimEvet ilk dozdan 1 ay sonra 2. Doz dedi onu da olucam6 kasımda
Yakın zamanda tetanoz aşın yoksa gebelikte 2 doz tetanoz yapılıyor 1 ay ara ile. Ben 2020’de karma aşı olmuştum içinde tetanoz da var. Toplamda 2 doz olmuş oldu. Doktoruma sormamı istediler 1 doz daha yapalım mı diye kontrole gidince soracağım yaptır derse yaptıracağım.Bende de ateş yaptı şu an ağrım yok çok şükür henüz 2.doz da olacaksın dediler mi
Ben aşıyı oldum yapılırken acı hissetmedim ama 1-2 saattir ateşim var ağrım yok o yüzden biraz panikledim açıkçasıKorkma korkma. Igne yapılırken kolunu serbest bırak acısı bile olmuyo. Yan etki bana hiç yapmadı elhamdülillah. Sadece biraz kolu kaldirirken kaşlar gerildigi için hafif ben burdayım dedi ama öyle ağırlık hissim olmadi. Hatta şöyle izah edeyim corona aşısı olduysan onun 100de 5i kadar diyeyim. Yaparken acı da olmuyo.
2021 yılında ben de oldum ama doktorum böyle bir şey söylemedi ben de sormadım .2.doz için bir danışayım o zaman tekrarYakın zamanda tetanoz aşın yoksa gebelikte 2 doz tetanoz yapılıyor 1 ay ara ile. Ben 2020’de karma aşı olmuştum içinde tetanoz da var. Toplamda 2 doz olmuş oldu. Doktoruma sormamı istediler 1 doz daha yapalım mı diye kontrole gidince soracağım yaptır derse yaptıracağım.
Endişe etme ates yükselir gibi olursa bi parol at gece rahat edersin. Hic korkmaBen aşıyı oldum yapılırken acı hissetmedim ama 1-2 saattir ateşim var ağrım yok o yüzden biraz panikledim açıkçası
Benimde doktorum söylemedi sağlık ocağına aşı olmaya gittiğimde ben söyledim 2020’de aşı oldum diye sonra sistemden baktılar doktora danışmamı istediler işte sende öyle yap istersen.2021 yılında ben de oldum ama doktorum böyle bir şey söylemedi ben de sormadım .2.doz için bir danışayım o zaman tekrar
Bazen gün içinde farklı zamanlarda bi kaç kere oluyor. Ama benim gebelikten öncede oluyordu. Tahliller testler yapılmıştı. Demir eksikliğinden olduğu söylenmişti.Ne kadar sıklıkla oluyor peki bana bugun ilk defa gun icinde iki kez oldu...
Benim radyoloji renkliydiAy bende çok merak ediyorum şimdiye kadar renkli de yüzünü göremedik hiçama benim detaylıyı radyoloji uzmanı yapacak acaba radyoloji de renkli 4d ultrason ile bakılıyor mu ? Burda bi arkadaş benim radyoloji renkli değildi demiş aklıma takıldı
Ben gitmeyi düşünüyorum
Konuşma şansınız oldu mu hastaneyle falanBen gitmeyi düşünüyorum
Demir eksikligi ise bende de var hamilelikte cikti yani sınırın birZ altindayim.yasadigim sehirde gitmiyorum doktora farkli sehirde gidiyorum.yarin burda doktora gozuksem mi diyordum ama anladigim kadariyla endise edilcek bisey yok.Bazen gün içinde farklı zamanlarda bi kaç kere oluyor. Ama benim gebelikten öncede oluyordu. Tahliller testler yapılmıştı. Demir eksikliğinden olduğu söylenmişti.
Benimde 2 gün sonraBenimkide radyolojiden. Randevu kağıdında renkli bisiler yaziyo. Sanirim renkli çekim yapılacak. 2 günüm var bakalim nasıl olucak bende merak icindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?