2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Detaylı ultrasonda siyah beyazdı aralarda yüzünü görmek için renkliyi açtı bizim radyolojideydi benim de randevum ama iptal ettim perinatolojiden aldım yok mudur perinatolog biri acaba olduğun yerde
Bana 1 saat uzaklıkta bi yerde var perinatalog. Takipli olduğum hastanede yok malesef

Bende doğumdan sonra 5 doza tamamlasam mi yoksa 2 dozla bıraksam mı onun kararını veremedim
ilk doğumsa bence tamamlayın. Ben ilk hamilelik sonrası tamamladım ömür boyu geçerli oluyor bu hamilelik için aşılama olmadı iki yıl önce de ameliyat olmuştum onda da gerek görülmedi koruduğu için

ilk doğumsa bence tamamlayın. Ben ilk hamilelik sonrası tamamladım ömür boyu geçerli oluyor bu hamilelik için aşılama olmadı iki yıl önce de ameliyat olmuştum onda da gerek görülmedi koruduğu için
Ömür boyu değil ya 10 yi diye biliyorum ben.
Bu gebeligim çok zor olduğu için 2. Gebelik konusunda suan pek düşünmüyorum. O yüzden tamamlama konusunda çok gitgelliyim. Bakalim Mevlam zamanında doğum nasip etsin daha 4.5 ay var o zaman ne düşüncem

Benim normalde doktorum siyah beyaz bakıyordu ama son kontrole gittiğimde kendi cihazında renkli de baktı belli bir haftadan sonra normal kontrolde de mi bakıyorlar acaba
Evet doktorum söylemişti küçükken renkliden belli olmaz ama büyüdükçe renkliden bakıyoruz demişti

Kızlar bu gün perinatoloji muayenem vardı oğluşum maşallah cok iyi 19+3 319 Gr 21 cm plesenta aynı konumda değişiklik yok . Doktoara idrar cıkmadan önce o gelen sıvıyı söyledim bebeğin suyumu diye korktum ben dedim kullanılan ilaçlar yapıyormuş imkansız bebeğin suyu geldiğinde anlarsın bacaklarından aşağı akar öyle bir iki damla olmaz sızıntı bile olsa fazla olur dedi . Ayrıca pruloton iğneyi bu doktorada sordum son bir kaç ay içerisinde cıkmış bazı söylentiler varmış artık önermiyorz dedi . Aminio sentez istersin dedi hayır dedim neden her gittiğim doktor bunu soruyor her hangi bir şeymi görüyorsunuz bunu söylüyorsunuz dedim hayır sadece bizim bilgi vermemmiz gerekli dedi tüm organları vs iyi her hangi bir engellilik durumu yok dedi .

Maşallah

Kızlar selam herkese ben 21+4 oldum hala kusuyorum ara ara ve çoğunlukla bulantım var hala kokulara karşı hassasım böyle olan var mı ya valla bunaldım artık bitmeyecek bu sanırım doğurana kadar

Kızlar selam herkese ben 21+4 oldum hala kusuyorum ara ara ve çoğunlukla bulantım var hala kokulara karşı hassasım böyle olan var mı ya valla bunaldım artık bitmeyecek bu sanırım doğurana kadar
Canım geçen erhan hoca ilerleyen haftalarda geçmeyen bulantı için sinüzit ve reflü yönünde bakılmalı demişti

Benimde bulantı kusmalarım 4.aya kadar devam etti tam kesildi dedim tekrar başladı sebebi böbreğimde genişleme olmasıymış senin ağrın sızın var mı böbrekte? Doktoruna da bir sor bu kadar uzun sürmesi normal mi diye

Ay bende korkarak gitmiştim çok heyecanlı ve stresliydim. Çok şükür bir sorun çıkmamış maşallah tosuna Benimkide parmağını emiyordu birde esnerken de gördük nasıl güzeller ya
Benim gıcık bi türlü durmadı kıpır kıpırdı bi tek parmagını emdiğini görebildik resmen bebek olmuş artık

Kaç mm böbreğiniz? Bende de var. Bulantım yok ama bitti çok şükür

Ağrım yok ama bir soracağım ondan kaynaklanıyor olabilir mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…