- 4 Ağustos 2022
- 6.479
- 2.969
- 103
Bana 1 saat uzaklıkta bi yerde var perinatalog. Takipli olduğum hastanede yok malesefDetaylı ultrasonda siyah beyazdı aralarda yüzünü görmek için renkliyi açtı bizimradyolojideydi benim de randevum ama iptal ettim perinatolojiden aldım yok mudur perinatolog biri acaba olduğun yerde
Tamamdır çok teşekkür ederimBenimde doktorum söylemedi sağlık ocağına aşı olmaya gittiğimde ben söyledim 2020’de aşı oldum diye sonra sistemden baktılar doktora danışmamı istediler işte sende öyle yap istersen.
Rica ederimTamamdır çok teşekkür ederim
Aa iyi o zaman renkli değilse üzülürdümBenim radyoloji renkliydi
Benim normalde doktorum siyah beyaz bakıyordu ama son kontrole gittiğimde kendi cihazında renkli de baktı belli bir haftadan sonra normal kontrolde de mi bakıyorlar acabaAa iyi o zaman renkli değilse üzülürdüm
ilk doğumsa bence tamamlayın. Ben ilk hamilelik sonrası tamamladım ömür boyu geçerli oluyor bu hamilelik için aşılama olmadı iki yıl önce de ameliyat olmuştum onda da gerek görülmedi koruduğu içinBende doğumdan sonra 5 doza tamamlasam mi yoksa 2 dozla bıraksam mı onun kararını veremedim
Ömür boyu değil ya 10 yi diye biliyorum ben.ilk doğumsa bence tamamlayın. Ben ilk hamilelik sonrası tamamladım ömür boyu geçerli oluyor bu hamilelik için aşılama olmadı iki yıl önce de ameliyat olmuştum onda da gerek görülmedi koruduğu için
Evet doktorum söylemişti küçükken renkliden belli olmaz ama büyüdükçe renkliden bakıyoruz demiştiBenim normalde doktorum siyah beyaz bakıyordu ama son kontrole gittiğimde kendi cihazında renkli de baktı belli bir haftadan sonra normal kontrolde de mi bakıyorlar acaba
MaşallahKızlar ben geldim o kadar korkarak gittim ki yine tansiyonum yükseldi bayılcaktım nerdeyse
Ama çok güzel geçti benim oğlan bi rahat durmadı doktor çok zorlandı biraz yürüdüm sonra tekrar batılar haftasından büyük çıktı maşallah
650 gram olmuş bebişim
benimkide parmagını emiyordu
Canım geçen erhan hoca ilerleyen haftalarda geçmeyen bulantı için sinüzit ve reflü yönünde bakılmalı demiştiKızlar selam herkese ben 21+4 oldum hala kusuyorum ara ara ve çoğunlukla bulantım var hala kokulara karşı hassasım böyle olan var mı ya valla bunaldım artık bitmeyecek bu sanırım doğurana kadar
Benimde bulantı kusmalarım 4.aya kadar devam etti tam kesildi dedim tekrar başladı sebebi böbreğimde genişleme olmasıymışKızlar selam herkese ben 21+4 oldum hala kusuyorum ara ara ve çoğunlukla bulantım var hala kokulara karşı hassasım böyle olan var mı ya valla bunaldım artık bitmeyecek bu sanırım doğurana kadar
Benim gıcık bi türlü durmadı kıpır kıpırdı bi tek parmagını emdiğini görebildik resmen bebek olmuş artıkAy bende korkarak gitmiştim çok heyecanlı ve stresliydim. Çok şükür bir sorun çıkmamış maşallah tosunaBenimkide parmağını emiyordu birde esnerken de gördük nasıl güzeller ya
22+3 canımYa yerim ben onu maşallah tombik sen kaçıncı haftadasın canım? Cervix olculdumi kaç çıktı nasıl?
Kaç mm böbreğiniz? Bende de var. Bulantım yok ama bitti çok şükürBenimde bulantı kusmalarım 4.aya kadar devam etti tam kesildi dedim tekrar başladı sebebi böbreğimde genişleme olmasıymışsenin ağrın sızın var mı böbrekte? Doktoruna da bir sor bu kadar uzun sürmesi normal mi diye
Ben vuruldum canım Sukur bir sıkıntım olmadıKızlar tetanoz vurulan var mııı .Bugün vuruldum şu an için ağrım yok umarım olmazparol içebilirsin dedi hemşire hanım
Evet reflü var sanırımCanım geçen erhan hoca ilerleyen haftalarda geçmeyen bulantı için sinüzit ve reflü yönünde bakılmalı demişti
Ağrım yok ama bir soracağım ondan kaynaklanıyor olabilir mi diyeBenimde bulantı kusmalarım 4.aya kadar devam etti tam kesildi dedim tekrar başladı sebebi böbreğimde genişleme olmasıymışsenin ağrın sızın var mı böbrekte? Doktoruna da bir sor bu kadar uzun sürmesi normal mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?