Teşekkür ederimEvet bende hep oluyorhıçkırık tutmuş gibi sanki pıt pıt baloncuk gibi biseyler
Hayırlı sağlıklı sonuçlar olsun insallah max 8 günde çıkıyorKızlar Merhaba, Bugün kontrolüm vardı doktor bir şekilde eşimi fetal dna testine ikna etti bebek arabası olmasın ama testini yaptırın kendinizide ona göre hazırlarsınız falan filan diye diye eşimde ben kalpteki delik olayına üzülüyorum diye kafamız rahat etsin yaptıralım dedi bi anda kendimi kan verirken buldum. Nipt plus testi yaptırdık kaç günde geliyor sonuçlar yaptıran var mı?
Damar direnciniz ne kadar ?Kızlar bu arada detaylıda bugün sol uterusta çentik gördü doktor 24. Hafta gibi kaybolabilir gözlemleyin dedi yaşayan oldu mu preeklam mı ne öyle biseye sebep oluyor yazmışlar nette
Evet damar direnci oluşuyor sonra centik diye biliyorum preeklampsi ve bebekte gelişme geriliği yapadabiliyor hiç bir sorun olmayadabiliyorKızlar bu arada detaylıda bugün sol uterusta çentik gördü doktor 24. Hafta gibi kaybolabilir gözlemleyin dedi yaşayan oldu mu preeklam mı ne öyle biseye sebep oluyor yazmışlar nette
1.81 yazıyor dosyadaDamar direnciniz ne kadar ?
Firmanın adı nipt plus ise 10.gün geliyor hatta bazen erken bile olabiliyor benim 10.gün geldi diye hatırlıyorum c.tesiydiKızlar Merhaba, Bugün kontrolüm vardı doktor bir şekilde eşimi fetal dna testine ikna etti bebek arabası olmasın ama testini yaptırın kendinizide ona göre hazırlarsınız falan filan diye diye eşimde ben kalpteki delik olayına üzülüyorum diye kafamız rahat etsin yaptıralım dedi bi anda kendimi kan verirken buldum. Nipt plus testi yaptırdık kaç günde geliyor sonuçlar yaptıran var mı?
Ben bugün başladım. Toplam 4 hafta sürüyormuş. 3 hafta daha salı günleri gidicem yine.Hanımlar gebe okuluna giden veya gitmeyi düşünen var mi
2 gün evvel bende sordum ama yanit alamadim. Agri olduğunda yada siddetlendiginde özellikle kasilma suresi ve zamanı siklastiginj fark ettim. O gün acile de gittim doktora kasilmam var dedim o konuda bi sey demedi agri sebebine odaklandi daha çok.Arkadaşlar burda enfeksiyon geçirenler sizde karında sertlik ve sancı oldu mu? Benim karnım bir kaç gündür çok sert ve akıntım fazlalaştı gibi, enfeksiyon olduğun da da karında sertlik ve sancı oluyor mu?
Benimde karnımda ciddi sertlik var sebebi için birşey söylemediler şuan enfeksiyon var ama.Sadece progestan kullan dedi doktorum sertlik için.Arkadaşlar burda enfeksiyon geçirenler sizde karında sertlik ve sancı oldu mu? Benim karnım bir kaç gündür çok sert ve akıntım fazlalaştı gibi, enfeksiyon olduğun da da karında sertlik ve sancı oluyor mu?
Bende sertlik 2 gün sürdü ve geçti. Enfeksiyon için 10 gün uğraştım 12 iğne vuruldum. 2 gün rahat ettim derken geceleri 2 gündür yanmam var ve sağ böbrek yine ağrıyor gibi şuan. O kadar da dikkat ediyorumBenimde karnımda ciddi sertlik var sebebi için birşey söylemediler şuan enfeksiyon var ama.Sadece progestan kullan dedi doktorum sertlik için.
Nipt plus 320 dolarHayırlı sağlıklı sonuçlar olsun insallah max 8 günde çıkıyor
Hangi firma ne kadarsa yaptırdınız
Nipt plus evet bakalım inşallaj hızlı ve güzel gelirFirmanın adı nipt plus ise 10.gün geliyor hatta bazen erken bile olabiliyor benim 10.gün geldi diye hatırlıyorum c.tesiydi
Hayır idrar yaparken bi zorlanma yanma yok. Çok fazla sancım var gaz sıkışması mı oluyor acaba diyorum ama günlerdir geçmez mi gaz sancısı olsa. Gaz da var kaç gündür anlamlamdıramadım ama korkuyorum valla2 gün evvel bende sordum ama yanit alamadim. Agri olduğunda yada siddetlendiginde özellikle kasilma suresi ve zamanı siklastiginj fark ettim. O gün acile de gittim doktora kasilmam var dedim o konuda bi sey demedi agri sebebine odaklandi daha çok.
İdrar yaparken zorlanma yanma vs varmi
Enfeksiyon size sancı yaptı mı? Enfeksiyon olunca sancı da oluyor mu acaba ?Benimde karnımda ciddi sertlik var sebebi için birşey söylemediler şuan enfeksiyon var ama.Sadece progestan kullan dedi doktorum sertlik için.
Bende öyle şiddetli sancılar çektim. İlkinde tam teşhis konulamadi ordan oraya pasladilar beni sonra idrar yolu enfeksiyonu cikti. 2. Oluşum da daha çok yeni hatta bugün iyileşme evresineyim elhamdülillah. Gene idrar yolu enfeksiyonu cikti.Hayır idrar yaparken bi zorlanma yanma yok. Çok fazla sancım var gaz sıkışması mı oluyor acaba diyorum ama günlerdir geçmez mi gaz sancısı olsa. Gaz da var kaç gündür anlamlamdıramadım ama korkuyorum valla
Kaç gündür sancı çekiyorum evet bazen ağrı hafifliyor ama geri başlıyor. Yarın detaylı ultrason randevum olduğu için öncesinde erkenden gitmek istemedim o yüzden bekliyorum günlerdir. Gitmişken doktorumla görüşeceğim umarım kötü bişey değildir iyice tedirgin olmaya başladım.Bende öyle şiddetli sancılar çektim. İlkinde tam teşhis konulamadi ordan oraya pasladilar beni sonra idrar yolu enfeksiyonu cikti. 2. Oluşum da daha çok yeni hatta bugün iyileşme evresineyim elhamdülillah. Gene idrar yolu enfeksiyonu cikti.
Yaşadıkların gaz sancısı olabilir fakat wcye çıktığında veya gaz çıkartırım sonrasında ağrıların hafiflemesi rahatlaman gerek böyle bi durum varmi. Eger değilse enfeksiyon olabilir. Ben gebelik öncesinde asla bole agri yaşadığımı bilmem bu agri bambaşka. En yakın zamanda bi kan idrar baktir derim. Bolca su iç idrara çık yapılacak bi sey yok ne yazikki. Varsa bi sey hemen tedaviye baslamalisin
Uykular haram oldu, zalim geceler..Kızlar geceleri artık uyuyamıyorum sizde durumlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?