2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Aaa bu gebelikte kaşıntı ile ilgili bi durum olabilir mi bence ihmal etme bi doktora danış.

Amin canım inşaAllah benim yaklaşık 6 gündür devam ediyor bu ağrı randevum var diye de bekliyorum randevu gününü. Enfeksiyondan şüphelendim yada gaz ağrısı da olabilir ama gaz olsa bu kadar uzun sürmez galiba. Bende demir kullanıyorum bende kabızlık yapıyor sürekli kabızlık problemi yaşıyorum hep doğal yollarla çözüm buluyorum sonra tekrar oluyorum. Ama rutin oldu o. Kabızlıktan oluşan bir ağrı da değil bu anlamadım valla

Canim ben oturarak kılıyorum..
Çünkü eğilince baskı oluyor..
Rabbim kabul etsin inşallah
Hepinize dua edeceğim..

Haklısın canım, yarın randevum var gidince soracağım umarım kötü bişey değildir

Evet dut kuruşunu okudum da cesaret edemedim ya 2 gün evvel acile gidince kadın doğum doktoruna sarımsak yediğimi söyledim. Bizim buralarda meşhur oda bilincinde hani yeme zarar verir gebelikte vs demedi o yüzden sarımsak ile desteklemeyi düşünüyorum. Ama tavsiyem mutlaka Taşköprü sarımsağı kullanın. Çin sarımsağı Hatay sarımsağı gereği kadar etki etmiyor

Çok geçmiş olsun mutlaka sorayım. Kanamanız geçti mi peki?

Çok geçmiş olsun mutlaka sorayım. Kanamanız geçti mi peki?
Kanamam o gece zaten ilaçlarla hemen geçti doktorum önemli olan kasılmayı durdurmak kanamayı hemen durdururum zaten demişti ki öyle de oldu kanama 30 dk da durdu ama sancı devam diyordu. Benim enfeksiyonum bu arada kanda enfeksiyon grip hastalık gibi vajinal bir enfeksiyon değildi. Size de geçmiş olsun

Kabızlık da çok zor ya. Bende demir ishal yaptı ve günde 7 8 kere wc çıkıyorum. Sen kabızlık için doğal yemeğe desteklemeye devam et. Umarım gaz sancisidir da enfeksiyon ile uğraşmak durumunda kalmazsın.

Yarın dut kurusunu sorayım doktora. Umarım enfeksiyon değildir

Çok teşekür ederim

Ay inşallah enfeksiyon var denilmesi için crp kaç olması gerekiyor?

Ay inşallah enfeksiyon var denilmesi için crp kaç olması gerekiyor?
Kanda crp çıkmaz eğer idrar yoluysa idrar testinde belli olur. Doktor der zaten agri sebebi idrarda enfeksiyon olduğu için vs diye. Hatta bunun için doktora bile gerek yok acile istediğin zaman başvurup enfeksiyon şüphem var gebeyim deyince beklemeden hemen muayene alanına geciyosun. Özellikle gebe iken açık serviste bekleme yapmıyorsun. İmkanın olursa bugünde gidebilirsin. Cunku uzun zamandır acı çekiyorsun yani. Acil olduğu içinde en geç 1 saatte sonuçlar çıkıyor

Kanda crp çıkmaz dediğinizi anlayamadım bana 4 gün boyunca kandan crp bakıldı :)

Eklentiler

• IMG_2974.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 53
Bende cok vicdan azabı çekiyorum doktor yatak istiraati verdiğinden beri kılmadım arık bu gün başlıycam oturdugum yerde kılacam ya . Dediğin gibi bu gün sabah namazına uyandırdı sanki beni oğluşum

Kanda crp çıkmaz dediğinizi anlayamadım bana 4 gün boyunca kandan crp bakıldı :)
Hayir bakılır. Kande enfeksiyon varsa eğer crp değerine bakılır. Fakat eğer idrar yolunda enfeksiyon varsa crp etki etmez. Misal benim 2 sefer idrar yolu enfeksiyonu oldu ikisinde de kanda crp 3 çıktı fakat idrar tahlilinde enfeksiyonum çıktı. Bakılmaz dememdeki amaç başka. Belki hem kanda hem idrarda vardır onuda bilemem tabi.

Anladım siz idrardaki enfeksiyon crp de belli olmayabilir dediniz

Bende cok vicdan azabı çekiyorum doktor yatak istiraati verdiğinden beri kılmadım arık bu gün başlıycam oturdugum yerde kılacam ya . Dediğin gibi bu gün sabah namazına uyandırdı sanki beni oğluşum
Aslinda sadece farzları kılayım diyorum sonra sünnetleri terk etmek doğru değil diye farzlardan da kaçıyorum. Hani 5 vakit olmasada sabah ve akşam vakitlerinde sadece farzları kilsam ama şeytan nefsim öyle çok izdirap veriyo ki anlatamam. Kilsam ayrı ugrasiyolar kilmasam ayrı bi ses durmadan söyleniyor kaciyosun farzlarindan diye. Hic huzurlu değilim. En yakın zamanda mevlamdan sifa ile huzuruna çıkmayı istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…